Suomen Yrittäjien Vaikuttajafoorumi järjestetään 2.-3.2.2024 Vierumäellä.

Foorumi on tarkoitettu Yrittäjien paikallisyhdistysten sekä alue- ja toimialajärjestöjen edustajille.

OHJELMA 2.2.2024

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumispisteen löydät Vierumäen monitoimiareenan aulasta.

Seminaariohjelma järjestetään

Alustuksen aiheeseen pitää Mikael Pentikäinen ja kommenttipuheenvuorot esittävät Saara Liukkonen, Mari Laaksonen, Jussi Pirhonen ja Jenni Parpala.

Paneelikeskustelun vetää Alexander Schoschkoff ja keskustelijoina Tiina Helenius, Mauri Kotamäki ja Petri Malinen.

Keskustelun teille tarjoavat tapahtuman kumppanit Fennia, Finnvera ja Elo.

Tarkemman tilajaon näet täällä.

Buffetillallinen, palkintojen jako ja illanvietto Vierumäen monitoimiareenalla.

Illallisen pöytäkartan löydät täältä.

Vaikuttajafoorumissa palkitaan vuoden paikallisyhdistykset sekä toimialajärjestö. Tämän lisäksi tapahtuman kumppanit Fennia, Finnvera ja Elo palkitsevat vuoden aluejärjestön.

Bändi aloittaa noin klo 22.00, DJ aloittaa noin klo 23.30 ja valomerkki klo 01.30, tapahtuma-areena sulkeutuu klo 02.00.

Tapahtuma-areenalla palvelee hot dog -myynti klo 00-01.

OHJELMA 3.2.2024

ESIINTYJÄT

Mika Anttonen

Mika Anttonen

Mika Anttonen on energiayhtiö St1:n hallituksen puheenjohtaja. Mika on perehtynyt syvällisesti energia-alan kokonaiskuvaan ja hänellä on aito halu löytää ratkaisuja globaaleihin energiahaasteisiin.

Polttonestekaupasta alkaneesta yksityisyrittäjyydestä on kehittynyt monipuolinen energiayhtiö St1, joka toteuttaa toiminnassaan visiotaan olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. St1 investoi voimakkaasti uusiutuvan energian kehitystyöhön ja tuotantoon – ulottuen teollisesta tuulivoimasta liikenteen uusiutuviin jätepohjaisiin biopolttoaineisiin. St1 toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa.

eversti Petri Toivonen

Petri Toivonen

Petri Toivonen on toiminut 1.9.2023 lukien Panssariprikaatin apulaiskomentajan tehtävässä. Aiemmin urallaan Toivonen on palvellut muun muassa Turvallisuuskomitean pääsihteerinä Puolustusministeriössä, Irakissa Suomalaisen kriisinhallintajoukon (SKJI) komentajana, Kaartin jääkärirykmentissä Uudenmaan jääkäripataljoonan komentajana sekä Tasavallan presidentin adjutanttina. Toivonen on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2009.

Antti Äikäs Freia Oy

Antti Äikäs

Antti on poikkitieteellinen työelämän kehittäjä ja vaikuttavuusekspertti. Hänen erityisosaamisensa on työkykyjohtamisen, työyhteisövalmennuksien ja henkilöstön työhyvinvointiohjelmien suunnittelussa, prosessinhallinnassa ja taloudellisten vaikutusten arvioimisessa.

Tiina Helenius työeläkeyhtiö Elo

Tiina Helenius

Tiina Helenius on työeläkeyhtiö Elon pääekonomisti. Hän keskittyy työssään Suomen ja maailmantalouden suhdanneseurantaan sekä rahoitusmarkkinoiden analysointiin. Ennen Eloa hän toimi pitkään Handelsbankenin Suomen pääekonomistina. Koulutukseltaan Helenius on kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hänellä on maisterin tutkinto yhdysvaltalaisesta University of Iowasta.

Mauri Kotamäki Finnvera

Mauri Kotamäki

Mauri Kotamäki on Finnveran pääekonomisti. Hän tarkastelee työssään rahoituksen vaikutuksia yritysten menestykselle ja Suomen taloudelle. Yksi Maurin ajatuksista on, että ihmiset yliarvioivat lyhyen aikavälin tapahtumien vaikutuksia, mutta aliarvioivat pitkän aikavälin kehityskulkuja. Siksi talouden rakenteet pitää pitää kunnossa niin nousu- kuin laskusuhdanteessakin.

Alexander Schoschkoff Fennia

Alexander Schoschkoff

Alexander Schoschkoff on Fennian asiakkuusjohtaja ja Fennian johtoryhmän jäsen. Alexanderin vastuualueeseen kuuluu Fennian yritys- ja henkilöasiakkaiden myynti- ja hoito-organisaatiot, asiakaspalvelu sekä markkinointi ja asiakaskokemus.

Alexanderin näkemyksiä talouden tilasta ja pääomamarkkinoista pohjaa aiemmat toimet mm. Henki-Fennian, Fennia Varainhoidon ja eQ Rahastoyhtiön toimitusjohtajana.

Petri Salminen

Petri Salminen on Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja.

Mari Laaksonen

Mari Laaksonen

Mari Laaksonen on Suomen Yrittäjien valtuuston puheenjohtaja.

Jenni Parpala

Jenni Parpala

Jenni Parpala on Suomen Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja.

Saara Liukkonen

Saara Liukkonen

Saara Liukkonen on Suomen Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston johtoryhmän puheenjohtaja.

Jussi Pirhonen

Jussi Pirhonen

Jussi Pirhonen on Suomen Yrittäjien Nuorten Yrittäjien verkoston puheenjohtaja.

Teija Leino

Teija Leino

Teija Leino on yrittäjä (iTello Oy) ja toimii Maskun Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana.

Mikael Pentikäinen Suomen Yrittäjät

Mikael Pentikäinen

Mikael Pentikäinen toimii Suomen Yrittäjien toimitusjohtajana.

Sonja Antosalo

Sonja Antosalo

tapahtuman juontaja

Sonja Antosalo toimii Suomen Yrittäjissä asiantuntijana.

Mikko Kinnunen

Mikko Kinnunen

tapahtuman juontaja

Mikko Kinnunen toimii Suomen Yrittäjissä koulutuspolitiikan asiantuntijana.

Päivi Ojala

Päivi Ojala

Päivi Ojala toimii koulutuspäällikkönä Suomen Yrittäjissä.

Ismo Partanen

Ismo Partanen

Ismo Partanen on Lääkäripalveluyritykset ry:n toiminnanjohtaja.

Marjo Kolehmainen

Marjo Kolehmainen

Marjo Kolehmainen on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja.

Heta Vihervirta-Vuontelo Päijät-Hämeen Yrittäjät

Heta Vihervirta-Vuontelo

Heta Vihervirta-Vuontelo on Päijät-Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja.

Kati Klinga Heinolan Yrittäjät

Kati Klinga

Kati Klinga toimii Heinolan Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana.

Jenni Pöllänen Pirkanmaan Yrittäjät

Jenni Pöllänen

Jenni Pöllänen on Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja.

Harri Jaskari

Harri Jaskari

Harri Jaskari toimii johtajana Suomen Yrittäjissä, hänen vastuulleen kuuluvat mm. elinkeinopolitiikka, toimialajärjestöt, omistajanvaihdoshankkeet ja järjestötoiminta.

Kimmo Ilmavirta

Kimmo Ilmavirta

Kimmo Ilmavirta toimii kaupallisena johtajana Suomen Yrittäjissä vastaten mm. jäsenmyynnistä, markkinoinnista, kumppanuuksista sekä tapahtumista.

Petri Malinen

Petri Malinen

Petri Malinen toimii Suomen Yrittäjissä ekonomistina.

Groove President

Groove President

Monipuoliseksi bilebändiksi profiloitunut Groove President taitaa tyylitajuisen soiton Daft Punkista Bruno Marsiin ja Haloo Helsingistä Abbaan. Yhtyeellä on takanaan lähes 2000 keikkaa ja yhtye onkin soittanut monenlaisissa eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa niin Mummotunnelissa kuin Itämeren laivoilla sekä sadoissa ja taas sadoissa yritystilaisuuksissa.

Groove Presidentin solisteina nähdään musikaaliartisti Vallu Lukka sekä musiikin moniottelija Mirkka Paajanen. Tämän jo toistakymmentä vuotta esiintyneen bändin settilista vaihtuu jatkuvasti, joten Groove Presidentin keikalla pääset kuulemaan myös uutuushittejä vanhoja klassikoita unohtamatta!

LIPUT JA HINNAT

Ilmoittautuminen päättyi 19.1.2024. Tarvittaessa voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse vaikuttajafoorumi@yrittajat.fi tai puhelimitse 050 408 8460.

Hinta per osallistuja

235 €

Lipun hinta ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa

YHTEISTYÖSSÄ

logo elo
logo fennia
logo finnvera
logo yrittäjäkassa

MAJOITUS

Katsohan alta hotellin tiedoista varausohjeet ja mahdolliset varauskoodit.

kuva Chalets-huoneistosta

Chalets – huoneistot

Huoneistot (hinnat alk.) 2hh (45m2) 202 EUR/vrk, 4hh 226 EUR/vrk (65m2), 6hh (110m2) 319 EUR/vrk. Hinnat eivät sisällä aamiaista, aamiaisen voi ostaa alueen ravintoloista. Varaukset joko puhelimitse 0300 870 870 tai sähköpostilla myynti@vierumaki.fi. Varausta tehdessä mainitse tunnus GRP00037881

Majoitukset maksetaan joko laskulla (laskutuslisä 15 EUR) tai paikan päällä hotelli Fennadan vastaanottoon. Mikäli laskutus, niin ilmoita laskutustiedot varausta tehdessä.

Majoituskiintiö voimassa 5.1.2024 asti, jonka jälkeen majoitusvaraukset päivän hinnalla saatavuuden mukaan. Chalets – huoneistoissa check in klo 16.00 ja check out klo 12.00.

Huoneistot sijaitsevat noin 400m päässä monitoimiareenalta.

huonekuva Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäki

Hinnat alk. 1hh 109 EUR/vrk, 2hh 119 EUR/vrk. Varauskoodi Vaikuttajafoorumi 24 Varaukset 1-3 huonetta tehdään käyttämällä kiintiövarauslomaketta. Linkki lomakkeelle löytyy alta. Vähintään neljän huoneen varaukset tehdään ryhmämyynnistä sähköpostitse ryhmat@holidayclub.fi tai puhelimitse 0300 870 923.

Majoituskiintiö on voimassa 5.1.2024 asti, jonka jälkeen huoneita voi varata saatavuuden mukaan.

Matkaa hotellilta monitoimiareenalle on noin 250 m.

huonekuva Hotelli Fennada

Hotelli Fennada

Hinnat alk. 1hh 122 EUR/vrk, 2hh 132 EUR. Hinnat sisältävät aamiaisen. Varaukset joko puhelimitse 0300 870 870 tai sähköpostilla myynti@vierumaki.fi. Varausta tehdessä mainitse tunnus GRP00037881

Majoitukset maksetaan joko laskulla (laskutuslisä 15 EUR) tai paikan päällä hotelli Fennadan vastaanottoon. Mikäli laskutus, niin ilmoita laskutustiedot varausta tehdessä.

Majoituskiintiö voimassa 5.1.2024 asti, jonka jälkeen majoitusvaraukset päivän hinnalla saatavuuden mukaan. Check in klo 15.00 ja check out klo 12.00.

Hotelli sijaitsee noin 1 km päässä monitoimiareenalta.

huonekuva Hotelli Pihkala

Hotelli Pihkala

Hinnat alk. 1hh 90 EUR/vrk, 2hh 100 EUR/vrk. Varaukset joko puhelimitse 0300 870 870 tai sähköpostilla myynti@vierumaki.fi. Varausta tehdessä mainitse tunnus GRP00037881

Majoitukset maksetaan joko laskulla (laskutuslisä 15 EUR) tai paikan päällä hotelli Fennadan vastaanottoon. Mikäli laskutus, niin ilmoita laskutustiedot varausta tehdessä.

Majoituskiintiö voimassa 5.1.2024 asti, jonka jälkeen majoitusvaraukset päivän hinnalla saatavuuden mukaan. Check in klo 15.00 ja check out klo 12.00.

Hotellilta on matkaa monitoimiareenalle noin 1 km.

TAPAHTUMAPAIKKA

Vierumäen monitoimiareena

Vierumäen monitoimiareena

Monitoimiareena on loistava paikka suurtapahtumien järjestämiseen – oli kyseessä sitten usean päivän seminaari tai illallistilaisuus esiintyjien kera. Vaikuttajafoorumin seminaari sekä iltajuhla järjestetään monitoimiareenalla. Kuva: Vierumäki

HYVÄ TIETÄÄ

Ohjeet majoituksen varaamiseen löydät vähän ylempää tältä sivulta. Varmistathan ennen varaamista aluejärjestöstäsi, että he eivät ole varanneet sinulle huonetta.

Lipun hinta sisältää ohjelman lisäksi lounaan molempina päivinä, kahvitukset ja perjantain illallisen, alkumaljan ja kaksi kaatoa viiniä.

Lipun hinta ei sisällä arvonlisäveroa. Järjestäjänä on Suomen Yrittäjät ry ja yleishyödyllisten yhteisöjen veroton myynti AVL 4 §.

Kyllä voit. Peruutus on kuluton, jos se tehdään viimeistään 15.1.2024. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden lipun hinnan. Tilallesi voi myös tulla toinen henkilö. Nimenvaihdos on kuluton. Peruutukset ja nimenvaihdokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse osoitteella vaikuttajafoorumi@yrittajat.fi

Tapahtuma järjestetään Vierumäellä, Heinolassa. Tapahtumapaikkana toimii Vierumäen Monitoimiareena. Hotellit sijaitsevat kilometrin säteellä monitoimiareenasta.

Bussikuljetus Lahden rautatieasemalta Vierumäelle perjantaina 2.2.2024 klo 10 ja lauantaina 3.2.2024 Vierumäeltä Lahden rautatieasemalle klo 13.15. Bussimatkan kesto on noin 25-30 min. Ilmoittautuminen bussikyyteihin 30.1. mennessä tapahtumatuottaja Anne Eroselle, anne.eronen@yrittajat.fi, 050 408 8460.

Bussikuljetus Helsingin Pasilasta klo 8.30 Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta (pysähdys lentoasemalla klo 9) Vierumäelle pe 2.2.2024 ja paluukyydin la 3.2.2024 klo 12.45. Lisätietoa reitistä ja ilmoittautuminen bussikyytiin 30.1. mennessä tapahtumatuottaja Anne Eroselle, anne.eronen@yrittajat.fi, 050 408 8460.

Kysy myös aluejärjestöstäsi yhteyskuljetuksia.

Autolla saapuessa E75 moottoritie tuo etelästä ja pohjoisesta tullessa liittymään numero 21, josta opasteet Suomen Urheiluopistolle, Vierumäelle. Julkisen liikenteen linja-autolla Vierumäelle pääsee Lahden rautatieasemalta (n. 25 km). Saapumisohjeita Vierumäelle löydät täältä.

Lataa ohjelma pdf-muodossa tästä.

Tapahtuman pukukoodi koko tapahtuman ajan smart casual.

Vierumäeltä löydät paljon tekemistä laidasta laitaan – alla ehdotuksia:

  • Luontoliikuntakeskukselta löydät suositut lumi- ja liukulumikengät, E-Fatbiket sekä Trek-maastopyörät
  • Mailapelikenttiä on tarjolla tennikseen, padeliin, sulkapalloon, pingikseen, squashiin ja pickleballiin
  • Urheiluhallilta löydät kaksi eri kuntosalia – peruspuntin ja toiminnallisen salin
  • Uimahallilta löydät kuntoaltaan, virkistyspuolen, kylmäaltaan sekä porealtaan
  • Hiihtoladut– ja vuokravälineet

Hinnastot ja lisätietoa: Vierumäen liikuntapalvelut

Varauksissa olethan suoraan yhteydessä myyntipalvelu 0300 870 870 (puhelun hinta 0,49 €/min sis. alv 24 %) tai myynti@vierumaki.fi

Hiihtoon tarvittavat välineet löytyvät Tennis- ja padelhallilta Sportif Proshopista +358 50 366 49 89.