Jyväskylä

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 2020

Tapahtuma

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 16.-17.10.2020

Mistä sinulle tulee yrittämisen sytyke ja millä tekemisen palo kasvaa? Tämän vuoden Yrittäjäpäivillä saat lisää löylyä bisnekseen, kasvuun ja kehittymiseen. Riisu rasitteet, ole avoin kohtaamisille, anna energian virrata, panosta hyvinvointiin ja kannusta kaveria. Varaa paikkasi lauteilta nyt edulliseen hintaan vain 230 € + alv 24%, (2 päivää). 

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät on Suomen suurin yrittäjätapahtuma, joka kokoaa vuosittain yli 1300 osallistujaa verkostoitumaan, kouluttautumaan ja viihtymään. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjyyttä arvostavat. Tervetuloa mukaan! Olitpa sitten yrittäjä, yrittäjäksi aikova tai yrittäjyydestä kiinnostunut. 

 

 

Osta liput
Lippupaketit

Jyväskylän Paviljonkiin kokoonnutaan yrittäjäpäiville teemalla Lisää löylyä.

Osta liput Jyväskylän yrittäjäpäiville, jotka järjestetään Paviljongissa 16.-17.10.2020.

Koko tapahtuma
Hinta voimassa 1.1.-30.6.2020
230 €
+ alv 24%
Majoitus

Hotellit

Scandic Jyväskylä Station

alkaen 125 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Hotelli sijaitsee noin 700 metrin kävelymatkan tai 1,2 kilometrin automatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden. 

Scandic Jyväskylä City

alkaen 115 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Hotelli sijaitsee noin 500 metrin kävelymatkan tai 1,5 kilometrin automatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden

Scandic Laajavuori

alkaen 109 €/yö

Hotelli sijaitsee jylhissä maisemissa viiden minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Etäisyys tapahtumapaikka Paviljonkiin on noin 5 kilometriä. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden. 

Original Sokos Hotel Alexandra

alkaen 164 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Tapahtumapaikka Paviljongille hotellilta on matkaa noin 500 metriä kävellen, 1,5 kilometriä autolla. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen sekä hotelliasukkaiden saunavuoron käytön

Solo Sokos Hotel Paviljonki

alkaen 171 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa, tapahtumapaikka Paviljongin yhteydessä, Jyväskylän suosituimman tapahtuma-aukion, Jyväsjärven sataman sekä rantamaisemia kiertävien lenkkeilymaastojen äärellä. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen sekä hotelliasukkaiden saunavuoron käytön.

Hotelli Milton

alkaen 85 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Hotelli sijaitsee noin 600 metrin kävelymatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista, autolla matkaa on 1,6 kilometriä. Hotellin sisäpihalla on 19 maksutonta autopaikkaa. Huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Urban Hotel Verso

115 €/yö

Hotelli sijaitsee kävelykadun varressa keskellä Jyväskylän keskustaa. Tapahtumapaikka Paviljonki sijaitsee noin 2 kilometrin automatkan tai 750 metrin kävelymatkan päässä hotellista. Hinnat sisältävät Hotelli Verson suositun suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat. Hotelli Verso on Suomen Yrittäjien jäsen.

Boutique Hotel Yöpuu

alkaen 135 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Hotellilta on noin kilometrin kävely- tai 1,5 kilometrin automatka tapahtumapaikka Paviljongille. Jokainen 26 huoneesta on uniikki ja erilainen. Huoneiden hinnat sisältävät Yöpuun sesongin raaka-aineita hyödyntävän buffetaamiaisen.

GreenStar Hotel Jyväskylä

alkaen 114 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa. Tapahtumapaikka Paviljongille on alle kilometrin matka hotellilta. Huonehinnat sisältävät aamiaisen. 

Hotelli Alba

alkaen 97 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväsjärven rannalla kävelymatkan päässä Jyväskylän Paviljongista sekä Jyväskylän keskustasta. Tapahtumapaikka Paviljongille on noin kilometrin matka hotellilta. Huonehinnat sisältävät aamiaisen sekä mahdollisuuden saunomiseen asiakassauna-aikoina. Lisäksi käytössä on ilmainen paikoitus ja wifi.

Varaajalla on mahdollisuus peruuttaa tekemänsä tilaus veloituksetta 8.8.2020 mennessä. 
 

Tapahtumapaikka

Jyväskylän Paviljonki

Hyödyllistä tietoa

Tietoa tapahtumasta

Mikä on liittokokous?

Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?

Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksipäiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan. 2-päiväinen paketti sisältää ohjelmassa mainitut lounaat ja illalliset. 

Voinko ottaa avecin mukaani?

Avecin voi ottaa mukaan kaikkiin Yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin. Avecin ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella sivulla yhteystiedot kohdassa lisäosallistujat.

Mihin voin olla yhteydessä mikäli en löydä tapahtumasivulta vastausta kysymykseeni?

Yrittäjäpäivien tapahtumatiimi vastaa mielellään kysymyksiin numerossa 050 408 8460. 

Olen ilmoittautunut mutta nyt haluaisin varata myös majoituksen ja retken, miten toimin?

Voit varata majoituksen helposti vaikka oletkin jo ilmoittautunut. 

Kuinka pukeutua?

Päivisin siisti arkiasu.

Perjantain iltajuhlaan pukeudutaan vapaasti after ski hengessä. Miten sinä edustat after ski:ssä?

Lauantai-iltana Yrittäjägaalan pukeutumiskoodina on tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhla-asu. Gaalassa kannetaan Suomen Yrittäjien yrittäjäristejä ja järjestöansiomerkkejä.

Nimikylttejä kannetaan tapahtuman aikana. Nimikylttiin on merkitty Yrittäjägaalan pöytänumero, joten se tulee olla mukana gaalassa, Erillistä gaalalipuketta ei jaeta. 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

 

Ilmoittautuminen ja majoitus:

Kongressitoimisto Liveto, 0600 30005, asiakaspalvelu(a)liveto.io

 

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi