Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 24.-25.9.2021

Tapahtuma

Tervetuloa Yrittäjäpäiville!

Yrittäjäpäivillä kohdataan bisneslöylyjen sekä yrittäjägaalan äärellä yrittäjäkollegoja ja yhteistyökumppaneita. Yrittäjäpäivät ovat täynnä kiinnostavaa bisnessisältöä ja viihdettä. Paikalla on muun muassa jalkapallovalmentaja Markku Kanerva. Juontajana perjantaina on television urheiluohjelmista tuttu Mervi Kallio. Perjantain ja lauantain seminaariosuudet sekä lauantain gaala järjestetään Jyäskylän Paviljongissa (Lutakonaukio 12, Jyväskylä).

Olemme saaneet viranomaistahoilta vahvistuksen, että Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät on mahdollista järjestää Jyväskylässä suunnitellusti. Teemme viranomaisten kanssa tiivistä yhteistyötä ja noudamme heiltä saamiamme ohjeita tapahtuman turvalliseen järjestämiseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lisätietoja ilmoittautumisesta ja majoituksista asiakaspalvelu(at)liveto.io.

Keski-Suomessa on edelleen maskisuositus voimassa. Varaudu käyttämään tapahtumassa maskia. Noudathan myös hyvää käsihygieniaa. 

Ilmoittaudu vuoden 2022 Yrittäjäpäiville

Hyödynnä Very Early Bird -hinta 195 € (+ alv 24 %) ja ilmoittaudu mukaan Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville Tampereelle!  Yrittäjäpäivät pidetään 21.-22.10.2022 Nokia Arenalla. Very Early Bird -hinta voimassa 30.9.2021 asti.
Ilmoittaudu täällä
Ohjelma

24.-25.9.2021

9.00
Ilmoittautuminen avautuu

Ilmoittautumistiskin löydät Jyväskylän Paviljongin aulasta.

11.00
Lounas klo 11-14

Lounas tarjoillaan Jyväskylä Paviljongissa 1. ja 3. kerroksen ravintoloissa.

11.00
Yrittäjäpäivien avausjuonto
Mervi Kallio
11.10
Tervetuloa Yrittäjäpäiville ja Jyväskylään
Petri Salminen, puheenjohtaja, Suomen Yrittäjät, Timo Koivisto, kaupunginjohtaja, Jyväskylä
11.30
Yksinyrittäjästä palkituksi työnantajaksi - miten kestävä kasvumarkkinointi auttoi meitä itseämme?
Mikko Kalliola, Vilja Laaksonen
12.15
Tauko
12.45
Eteenpäin – pökköä pesään!
Annaleena Hakola, Hans-Peter Siefen, Katja Ekman, Juuso Heinilä, Antti Huhtala

Yrittäjätarinansa kertovat Annaleena Hakola, Hakola Huonekalu Oy ja Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forum. He jakavat myös omat tärkeimmät oppinsa ja vinkkinsä kasvuun, hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä yhteistyöhön. Mukana keskustelemassa Elon Katja Ekman, Fennian Antti Huhtala ja Finnveran Juuso Heinilä. 

13.30
Vuoden Nuori Yrittäjä -finalistien paneeli: Milleniaalit johtajina
Irina Nurmi, Topi Jokinen ja Heikki Jussila, Eerik Säkkinen

Vuoden Nuori yrittäjä -kilpailun finalistit lavalla Mervi Kallion haastattelussa. Finalisteista voit lukea lisää täältä.

14.15
Joustava työ ja sen johtaminen
Merja Ranta-aho

Merja Ranta-aho käsittelee puheenvuorossaan mm. mitä joustava työ tarkoittaa yrityksen ja yksilön näkökulmasta sekä mitkä ovat joustavan työn mahdollistajat ja miten joustavaa työtä johdetaan.

14.45
Digitalisaatio
Harri Junttila
15.15
Tauko
15.30
Valmentava johtajuus, voittavan tiimin rakentaminen ja ryhmähengen merkitys
Markku Kanerva
16.20
Seminaariohjelma päättyy
18.00
Nuorten Yrittäjien ikärajattomat etkot ravintola Sohwittaressa

Tule viettämään Perjantai-illan bileitä Nuorten Yrittäjien etkoille! Nuorten Yrittäjien verkosto toivottaa kaikki iästä riippumatta tervetulleeksi etkoilemaan Ravintola Sohwittareen pe 24.9. klo 18 alkaen! Luvassa rentoa yhdessäoloa hyvän ruoan ja seuran parissa. Ruoat ja juomat Yrittäjäpäivien lippupakettiin sisältyvillä palveluseteleillä ja/tai omakustanteisesti. Pöytävarausta tehdessä mainitse varauskoodi VYP.

Pöytävaraukset
sähköpostitse ravintola@sohwitar.fi
puhelimitse 040 124 0864

19.00
Bileet kaupungilla teemalla Relax

Tapahtuman perjantai-illasta jalkautamme osallistujat nauttimaan Keski-Suomen alueen ravintolatarjonnasta. 

Tarjoamme jokaiselle Yrittäjäpäivien osallistujalle kolme (3) palveluseteliä käytettäväksi ruokaan ja juomaan. Palveluseteleiden yhteisarvo on 25 € sisältäen yhden 15 € arvoisen ruokasetelin ja kaksi á 5 € arvoista juomaseteliä miedolle alkoholijuomalle ja/tai alkoholittomalle virvoitusjuomalle. Seteleillä osallistujat voivat ostaa tapahtumakonseptissa mukana olevista ravintoloista listatuotteita. Palvelusetelit toimivat käteisen tapaan joko osamaksu- tai kokomaksuvälineenä. Palvelusetelit ovat voimassa Yrittäjäpäivien viikonlopun ajan 24.-25.9.2021, jonka jälkeen ne eivät enää toimi maksuvälineenä. Palveluseteleistä ei anneta vaihtorahaa eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. 

Tutustu ravintolatarjontaan ja varaa pöytäsi ajoissa! Nuorten Yrittäjien ikärajattomat etkot ravintola Sohwittaressa jo klo 18 alkaen!

Ravintolat kartalla
 

 

 

20.00
Retki: Valon kaupunki

Tutustu Valon kaupunki -tapahtuman valoinstallaatioihin ja kaupungin pysyviin valaistuskohteisiin ilmaisella opastetulla bussikierroksella perjantaina 24.9.2021 klo 20-21!

Huom! Lähtöpaikka on muuttunut. Uusi lähtöpaikka on Konttoriaukiolta Wilhelm Schaumanin patsaan lähetisyydestä (Paviljongin sisäänkäynti Kongressin ja Terapiatalon (Piippukatu 7) välistä). Paluu samaan paikkaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Retkelle mahtuu max. 50 henkilöä ja se järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä.

9.4511.45
Retki: Jyväskylän ihanat designputiikit

Tule tutustumaan Jyväskylän viehättäviin designputiikkeihin sekä tekemään ihastuttavia löytöjä. Kaipaatko persoonallisia koruja tai vaatteita syksyn tapaamisiin? Miltä kuulostaisi kaunis kortti, kalenteri tai sisustuselementti työtilaasi? Lähde kävellen mukaan tutustumaan Jyväskylän keskustassa sijaitseviin ihastuttaviin puoteihin. Tule tutustumaan paikallisten yrittäjien tarjontaan ja käytä aika hyödyksi myös verkostoitumiseen toisten ihanien yrittäjien kanssa.  

Aloitamme kierroksen Solo Sokos Hotel Paviljongin edestä klo 9.45 ja kierroksen kesto on noin 1,5 - 2 tuntia. Kävelymatkaa tulee yhteensä noin neljä kilometriä.

Lähdemme kävellen kilometrin matkan kohti Toivolan vanhan pihan historiallista miljöötä. Siellä vierailemme Suomen suloisimmassa lankapuodissa Titityyssä. Täältä löydät hämmästyttävän lankataivaan ja voit täydentää lankavarastojasi syksyn pimeneviä iltoja varten. Vierailun jälkeen jatkamme matkaa keskustan toiselle puolelle Harjun Paperiin. Tämä ihastuttava liike pitää kokea ja on ehdottomasti yksi Jyväskylän design helmi! Täältä voit löytää kauniita paperitarvikkeita tai julisteita mukaasi.  

Pienikamari on persoonallinen puoti, joka tarjoaa "suuria elämyksiä pienille- pieniä yllätyksiä isoille”. Reitin viimeinen kohde on KOTO designmarket.  jossa pääset tutustumaan yli 50 suomalaisen brändin tuotteisiin sekä mm. Vaatelainaamon Vaatepuun toimintaan. Tämän jälkeen suuntaamme Jyväskylän keskustan läpi takaisin kohti Paviljonkia.  

Varaamme tutustumisaikaa noin 10 min per puoti, mutta huomioithan että jos liikkeellä on paljon muitakin asiakkaita ja haluatte tehdä paljon ostoksia niin ajat saattavat venyä hieman. Kaikki saavat myös kartan, joihin kaikki puodit on merkitty. Matkan varrella näet myös Jyväskylän uniikkeja kohteita kuten Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen, Neron portaat sekä kauniin Harjun.

Retken hinta on 25 €/hlö. Ilmoittaudu mukaan täälläRetki toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään viisi henkilöä, maksimihenkilömäärä kymmenen henkilöä. 

10.0012.00
Retki: Alvar Aallon Jyväskylässä

Arkkitehti Alvar Aalto Jyväskylässä - profeetta omalla maallaan! Tämä väite todentuu opastetulla bussi- ja kävelykierroksella, jolla tutustutaan Aallon tuotantoon lähes kuuden vuosikymmenen ajalta. Esimerkkejä löytyy nuoruuden klassismista aina loppukauden vahvaan ja kypsään ilmaisuun. Kuulemme myös tarinoita Aallon elämänvaiheista ja persoonasta – hänen lahjakkaita vaimojaan, Ainoa ja Elissaa unohtamatta. Näemme paikkoja, joissa hän on asunut, viivoja, joita hän on piirtänyt sekä jälkiä, joita hän on jättänyt Jyväskylän kaupunkikuvaan. Kohteina kierroksella mm: Jyväskylän kaupunginteatteri, vasta remontoitu Suojeluskuntatalo, Jyväskylän Yliopiston kampus ja Ruusupuiston museot. Noin kahden tunnin mittaisella kierroksella liikutaan sekä bussilla että jalkaisin. Kohteet esitellään ulkopuolelta.  

Huom! Lähtöpaikka on muuttunut. Uusi lähtöpaikka on Konttori/Messuaukiolta (Jyväskylän Paviljongin ja rautatieasemalle vievän ylikulkusillan välissä).

Retken hinta on 20 € / hlö. Ilmoittautuminen viimeistään 22.9.2021 klo 15.00 mennessä. Ilmoittaudu mukaan täällä. Retki järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 20 hlöä, maksimihenkilömäärä 49 henkilöä.

10.0012.00
Retki: Liikuntapääkaupunki Jyväskylä

Jyväskylä tunnetaan kaupunkina, josta moni suomalainen huippu-urheilija on ponnistanut lajinsa eliittiin. Jyväskyläläisiä huippu-urheilun suuria nimiä ovat esimerkiksi Nooralotta Neziri, Lauri Markkanen, Mimosa Jallow, lukuisat rallien tunnetut nimet sekä legendaarinen Matti Nykänen. Kaupunki on myös yhden Pohjoismaiden suurimman urheilutapahtuman kotipaikka: Neste Ralli tarjoaa vuosittain satoja tuhansia katsojaelämyksiä. Tulevina vuosina kaupunki investoi merkittävästi myös Hippoksen liikuntakeskukseen, josta tulee uuden vuosikymmenen liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskus keskelle Suomea. 

Kohteina kierroksella mm. Hippos, Laajavuoren urheilu- ja ulkoilualue sekä suosittu Rantaraitti ulkokuntosaleineen. Tutuksi tulee niin arkiliikunnan mahdollisuudet kuin Jyväskylän liikuntaosaaminen Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksineen ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisine tiedekuntineen. Kahden tunnin mittainen kierros tehdään bussilla.  

Huom! Lähtöpaikka on muuttunut. Uusi lähtöpaikka on Konttori/Messuaukiolta (Jyväskylän Paviljongin ja rautatieasemalle vievän ylikulkusillan välissä).

Retken hinta 20 € / hlö. Ilmoittautuminen viimeistään 22.9.2021 klo 15.00 mennessä. Ilmoittaudu mukaan täällä. Retki järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 20 henkilöä, maksimiosallistujamäärä 49 henkilöä.  

10.0012.00
Retki: KehäVihreä - kävelykierros kaupungin keskuspuistossa

Jyväskylän keskustaa kehystävät useat viheralueet, jotka muodostavat kaupungin keskuspuiston, Kehä Vihreän. Kierroksella tutustumme tämän virkistysalueen kulttuurihistoriallisiin kohteisiin ja taiteeseen. Vaihtelevissa ja vehreissä maisemissa kävely virkistää mieltä tarjoamalla luonnonläheisiä elämyksiä. Kohteina kierroksella mm. Viitatorni ja Viitaniemen alue, Harju ja Jyväskylän Yliopiston kampus. Kaksi tuntia kestävällä kierroksella lähtöpisteeseen ja päätepisteestä on bussikuljetus. Kierroksella liikutaan muuten jalan. 

Huom! Lähtöpaikka on muuttunut. Uusi lähtöpaikka on Konttori/Messuaukiolta (Jyväskylän Paviljongin ja rautatieasemalle vievän ylikulkusillan välissä).
 
Retken hinta 20 € / hlö. Ilmoittautuminen viimeistään 22.9.2021 klo 15.00 mennessä. Ilmoittaudu mukaan täällä. Retki järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä, maksimiosallistujamäärä 15 henkilöä. 

10.0012.00
Retki: Tour Crazy Town -yritysyhteisöön Jyväskylän ydinkeskustassa!

Tällä Crazy Town Tourilla pääset tutustumaan Jyväskylän Crazy Townin makeisiin tiloihin ja -yhteisön toimintaan. Samalla kuulet, mitä merkitystä jalluilla on CT:n historiassa ja edelleen… 

Yrittäjävetoinen Crazy Town on yli 300 asiantuntijayrityksen voimin Suomen laajin asiantuntijayhteisö, jolla on coworkingit-tilat neljällä eri paikkakunnalla, Jyväskylän lisäksi myös Tampereella, Hämeenlinnassa ja Porissa. Tour-oppaana toimii Crazy Town Jyväskylän yhteisömanageri Silja Rehunen. Tourilla tarjolla myös kuplivaa osallistujille, että tourin jaksaa kävellä ;) 

Mukaan tourille mahtuu max. 10 henkilöä per tour, tourit järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu minimissään viisi henkilöä. Toureja järjestetään kaksi samansisältöistä la 25.9. klo 10–11 ja klo 11-12.  Lähdöt klo 10 ja klo 11, kokoontuminen Crazy Townin pääovien liukuovella kävelykadulla osoitteessa Kauppakatu 39.  

Tour on ilmainen ja ilmoittautumisia toivotaan viimeistään 23.9.2021. Ilmoittaudu mukaan täällä. Pääset valitsemaan ajankohdan kahdesta edellä mainitusta ilmoittautumislomakkeella.

10.00
Toisen päivän avausjuonto
Sanni Kaikkonen
10.15
Yrityksen kasvu – edistäjät ja estäjät
Mari Suoranta
10.45
Lisää löylyä ja energiaa vastuullisuudessa liiketoiminnassa
Antti Koskelainen, Janne Laine, Tapo Lehtoranta
11.15
Tunteet yrityksen kilpailuetuna
Camilla Tuominen
12.00
Lounas klo 12.00-13.30

Lounas on tarjolla Jyväkylän Paviljongin 1. ja 3. kerroksen ravintoloissa.

13.30
Härmästä Hollywoodiin
Jarno Laasala
14.20
Seminaariohjelma päättyy
19.00
Yrittäjägaala

Yrittäjägaalassa palkitaan vuoden valtakunnalliset yrittäjät, yksinyrittäjät ja Nuoret Yrittäjät. Gaalalipun hintaan kuuluu kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen ja upea gaalaohjelma. Juhlapuhujana tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja illan esiityjinä Arja Koriseva ja Disco Machine Dolby. Gaalan juontaa Arja Koriseva.

Gaala alkaa Jyväskylän Paviljongissa klo 19.00 ja ovet sulkeutuvat ohjelman alkaessa. Olethan siis ajoissa paikalla. Gaalatilaan pääsee klo 19 jälkeen vain ohjelman taukojen aikana. Paviljonkiin voi saaapua klo 17.30 alkaen ja gaalatilan ovet avataan klo 18.30.

Esiintyjät

Yrittäjäpäivien lavalle nousevat mm.

Puhuja

Markku Kanerva

Jalkapallovalmentaja

Markku "Rive" Kanerva on jalkapallovalmentaja, joka johdatti Huuhkajat siihen, minkä ajateltiin olevan mahdotonta: suomalaisen jalkapallohistorian ensimmäiseen EM-kisojen lopputurnaukseen. 

Juontaja

Mervi Kallio

Toimittaja

Mervi Kallio on urheilutoimittaja, joka on kammennut suomalaisten sydämiin MTV Sportin Formula 1 -lähetyksien toimittajana. 

Vaikka Kallio kiertää formulasirkuksen mukana haastatellen niin kuskeja kuin varikon henkilökuntaa nykyään lähes puolet vuodesta, hän toimii myös MTV:n Tulosruudun ankkurina sekä Huomenta Suomen juontajana.
 

Puhuja

Petri Salminen, puheenjohtaja, Suomen Yrittäjät

Puhuja

Timo Koivisto, kaupunginjohtaja, Jyväskylä

Puhuja

Jarno Laasala

Hallituksen puheenjohtaja, Rabbit Films

Jarno Laasala on suomalainen kuvaaja ja ohjaaja sekä Duudsonit-stunttiryhmän jäsen ja sen luoja. Laasala on kuvannut ja ohjannut Duudsonit-televisio-ohjelmat. Laasala toimi perustamansa Rabbit Films -tuotantoyhtiön toimitusjohtajana syyskuuhun 2014 saakka.

Yrittäjägaalan juontaja

Arja Koriseva

Esiintyjä

Disco Machine Dollby

The Ultimate Disco Machine Dollby on bändi, joka ei ole koskaan käyttänyt itsestään jo melkoisesta inflaatiosta kärsivää nimeä "bilebändi"; bändi, joka ei yritäkään pysytellä uusimpien hittituulien aallonharjalla, vaan soittaa reteästi ja anteeksi pyytelemättä donnasummerit, bugglesit ja koolandthegangit pois kuleksimasta. Ja katso, siitäkin huolimatta siinä menee nuoret sekä vanhat samanlailla.

Juontaja

Sanni Kaikkonen

Sunnyone Promotion Oy
Puhuja

Annaleena Hakola

Toimitusjohtaja, luova johtaja, Hakola Huonekalu Oy

Annaleena Hakola on muotoilija ja Hakolan toimitusjohtaja kolmannessa polvessa. Annaleenan mukaantulo perheyritykseen vuonna 2013 tarkoitti täyskäännöstä: lähes konkurssin partaalla oleva yli 50-vuotias huonekaluyritys uudistettiin vastaamaan nykyaikaisen, tiedostavan kuluttajan tarpeita. Hakola on designmaailman kapinallinen: Hakolalla noustaan vaikka barrikadeille pohjalaisen puuseppäperinteen säilymisen ja vastuullisemman huomisen puolesta. Yritys työllistää tällä hetkellä lähes 40 henkeä ja liikevaihto on kasvanut yli kuuteen miljoonaan.

Puhuja

Hans-Peter Siefen

Group CEO ja perustajajäsen, Nordic Business Forum

Hans-Peter vastaa Nordic Business Forumin konsernitason toiminnoista ja kansainvälisestä kasvusta. Hän toimii myös Nordic Business Forum -konsernin emoyhtiön, Nordic Business Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Nordic Business Group ja sen perustajat Hans-Peter Siefen ja Jyri Lindén palkittiin Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla vuonna 2018.

Panelisti

Juuso Heinilä

Liiketoimintajohtaja, Finnvera

Finnveran pk-rahoituksesta vastaava liiketoimintajohtaja ja johtoryhmän jäsen. Vahvuutena kasvun rahoitus ja intohimona Suomen parantaminen.

 

Panelisti

Katja Ekman

Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, Elo

 

Katja Ekman on johtamisen ja työkyvyn asiantuntija. Hän on toiminut perheyrityksen toimitusjohtajana sekä perehtynyt muutosjohtamiseen niin akateemisessa tutkimuksessa kuin raa’assa käytännössä. Katja uskoo, että motivoitunut ja osaava sekä työkyvyltään vankka henkilöstö on yrityksen kestävän kasvun ja menestyksen ehto. 

Panelisti

Antti Huhtala

Varatoimitusjohtaja, Fennia

Antti Huhtala toimii Fennian varatoimitusjohtajana vastuullaan vahinkovakuutusliiketoiminta. Hän on toiminut lukuisissa eri finanssialan johdon tehtävissä niin markkinoinnin, myynnin kuin tuote- ja palvelukehityksenkin saralla. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja eMBA

Puhuja

Mikko Kalliola

luova johtaja, Aava & Bang Oy

Mikko Kalliola on yksi Aava & Bangin perustajajäsenistä. Noin 20 vuoden aikana Mikko on ehtinyt toimia niin graafikkona ja konseptisuunnittelijana kuin toimitusjohtajana ja valmentajanakin. Nykyisin Mikko on tunnettu Aava & Bang Oy:n luovana johtajana ja päävalmentajana. Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja huumorista.

Puhuja

Vilja Laaksonen

Liiketoimintajohtaja, Aava & Bang Oy

Vilja Laaksonen on Aava & Bangin liiketoimintajohtaja, tietokirjailija ja viestinnästä väitellyt tohtori. Hän kehittää sekä Aava & Bangin että asiakkaiden liiketoimintaa näiden sisäistä vahvuuksista käsin. Vilja suhtautuu intohimoisesti kestävään kasvumarkkinointiin, joka yhdistää poikkeuksellisen työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen. Hänen mielestään jokaisen yrityksen kannattaa panostaa parempaan viestintään, sillä se on menestyvän yrityskulttuurin tärkein rakennusaine.

Puhuja

Merja Ranta-aho

Henkilöstöjohtaja, Elisa

Merja Ranta-aho on ihmisten, toiminnan ja organisaatioiden kehittäjä. Hänelle johtaminen on muutoksen johtamista ja jatkuvaa parantamista. Merja Ranta-aho työskentelee henkilöstöjohtajana Elisalla, jossa ajankohtaisia teemoja ovat esimerkiksi valmentava johtaminen, ketterät organisaatiot, jokapäiväinen oppiminen ja työn merkityksellisyys

Puhuja

Harri Junttila

Päätoimittaja, Alma Talent, tekniikkalehdet

Päätoimittaja Harri Junttila on seurannut suomalaista it- ja teknologiasektoria journalistina yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt ennen Alma Talentin tekniikkalehtien päätoimittajuutta monissa eri journalistisissa tehtävissä muun muassa Tietoviikossa, Mediuutisissa ja Talouselämässä. Tekniikka&Talouden toimituspäällikkönä hän työskenteli vuosina 2011-19. Journalistisen työnsä lisäksi Junttila on toiminut muun muassa Startup Saunan valmentajana

Panelisti

Irina Nurmi

Smooth it Oy
Panelisti

Eerik Säkkinen

Järki-Saneeraus Oy
Panelisti

Topi Jokinen ja Heikki Jussila

Vertia Oy
Panelisti

Janne Laine

Liiketoimintajohtaja, Lumme-energia

Janne Laine on yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Lumme Energialla. Hänen energia-akkunsa latautuu kalastamalla ja luonnossa liikkumalla

Panelisti

Tapo Lehtoranta

Toimitusjohtaja, Lumme-energia

Tapo Lehtoranta on Lumme Energian toimitusjohtaja  ja saa elämän energiaa kiireiseen työviikkoon saksofonia soittamalla. 

Panelisti

Antti Koskelainen

Solarigo Systems Oy

Antti Koskelainen on Solarigon toimitusjohtaja ja yksi yrityksen perustajista, joka itseasiassa keksi bisnesideansa lisää löylyä saunankiukaalle heittäessään. 

Puhuja

Camilla Tuominen

Kummipuhuja, Jyväskylän kaupunki

Camilla Tuomisen sanotaan olevan tunnejohtamisen sanansaattaja ja pioneeri. Vuonna 2012 hän jätti liikkeenjohdon konsultin työnsä koska ymmärsi, että yritykset eivät pysty olemaan tulevaisuudessa kilpailukykyisiä jos he keskittyvät vain "faktoihin" eivätkä osaa johtaa tunteita. Nyt hän on kouluttanut satoja yrityksiä suomessa ja ulkomailla siitä kuinka paremmin ymmärtää ja johtaa tunteita.

Puhuja

Mari Suoranta

Ohjelmajohtaja ja tutkijaprofessori, Jyväskylän yliopisto

Mari Suoranta on ohjelmajohtaja ja tutkijatohtori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on ollut mukana luomassa innovatiivisia konsepteja, kuten alkuperäisen version KasvuOpenin Kasvun Kiitoradasta tai Kaliforniassa huippuylipisto UC Berkeleyssä Berkeley Method of Entrepreneurship ja viimeisimpänä yritysideoita ja yrityksiä kasvuun valmentavaa Jyväskylän Yritystehdasta.   
 

Saunatonttu

Santtutonttu

Santtutonttu on Suomen oma saunatonttu. Se  tutustuu innolla uusiin jännittäviin paikkoihin reissatessaan ympäri Suomen. Erityisesti se pitää hyvistä löylyistä ja on aina innolla heittämässä Lisää Löylyä. Santtutonttu tulee mielellään luoksesi vierailemaan. Onkin hurjan jännittävää, mitä se kertoo tarinoissaan ja videoissaan kokemuksestaan luonasi! Tutustu tähän hauskaan heppuun paremmin Instagramissa @santtutonttu ja tietysti osoitteessa santtutonttu.fi. Hanki samalla palkittu esikoiskirja Santtutontun matka Suomen sydämessä - lastenkirja Keski-Suomesta.

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mitä perjantaina tapahtuu? Mitä perjantai-ilta kaupungilla sisältää?

Tapahtuman perjantai-illasta jalkautamme osallistujat nauttimaan Keski-Suomen alueen ravintolatarjonnasta. Tarjoamme jokaiselle Yrittäjäpäivien osallistujalle kolme (3) palveluseteliä käytettäväksi ruokaan ja juomaan. Palveluseteleiden yhteisarvo on 25 € sisältäen yhden 15 € arvoisen ruokasetelin ja kaksi á 5 € arvoista juomaseteliä miedolle alkoholijuomalle ja/tai alkoholittomalle virvoitusjuomalle.

Seteleillä osallistujat voivat ostaa tapahtumakonseptissa mukana olevista ravintoloista listatuotteita. Palvelusetelit toimivat käteisen tapaan joko osamaksu- tai kokomaksuvälineenä. Palvelusetelit ovat voimassa Yrittäjäpäivien viikonlopun ajan 24.-25.9.2021, jonka jälkeen ne eivät enää toimi maksuvälineenä. Palveluseteleistä ei anneta vaihtorahaa eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. 

Tutustu ravintolatarjontaan ja varaa pöytäsi ajoissa täällä (klikkaa lista auki painikkeesta Näytä kaikki)! Ravintoiden sijainnit näet kartalla täällä.

Onko Paviljongissa tilaa matkatavaroille?

Kyllä. Paviljongista löytyy matkatavarasäilytys sekä perjantaina että lauantaina.
 

Yrittäjäpäivien siirryttyä lokakuulta 2020 syyskuulle 2021 siirtyikö osallistumiseni automaattisesti uuteen ajankohtaan?

Aikaisemmin tehdyt ilmoittautumiset siirtyivät uuteen ajankohtaan sellaisinaan, mikäli et perunut osallistumistasi vuoden 2020 puolella.

Mitkä ovat ostamani lipun peruutusehdot?

Pyydämme huomioimaan, että ilmoittautumisesi on sitova. Tilaaja voi muuttaa osallistujien tietoja itse Liveton profiilin kautta, ja rekisteröitymään Livetoon pääset täältä: https://events.liveto.io/signup. Tämä koskee myös nimenvaihdoksia. Muutokset tulee tehdä 1.9. mennessä.
Osallistumisen voi tapahtuman peruuntuessa siirtää kuluitta vuoden 2022 Yrittäjäpäiville Tampereelle. Muistathan, mikäli olet muuttamassa varaustasi, muutokset tulee ilmoittaa myös taholle, jonka kautta olet varannut majoituksesi. 
 

 

Entäs jos Yrittäjäpäiviä ei kuitenkaan voida toteuttaa vuonna 2021?

Tässäkään tilanteessa sinun ei tarvitse olla huolissasi. Mikäli tilanne tapahtuman järjestämisen osalta muuttuisi, niin informoimme sinua sähköpostitse ja tiedotamme verkkosivuillamme. Pidämme sinut ajan tasalla. Seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotusta. Jos olet ostanut jo lipun, lähtökohtaisesti sinun ei tarvitse tehdä mitään. Osallistumisesi siirtyy automaattisesti seuraavalle vuodelle (muista kuitenkin perua mahdollinen Jyväskylään tekemäsi majoitusvaraus itse). Yrittäjäpäivät ovat vuonna 2022 Tampereella.

Entä jos tapahtuman osallistujamäärä on viranomaisten toimesta rajoitettu?

Lähtökohtaisesti täytämme osallistumispaikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos tapahtuma olisi rajattu esimerkiksi 500 osallistujaan niin vastaava määrä pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos tapahtuman osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, informoimme kaikkia ilmoittautuneita asiasta sähköpostitse.

Kuinka pukeutua tapahtumaan?

Yrittäjäpäivät on rento bisnestapahtuma, pukukoodi päivien aikana smart casual  ja lauantain Yrittäjägaalassa tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhlapuku ja Suomen Yrittäjien yrittäjäristit tai järjestöansiomerkit.

 

Mitä kahden päivän lippu sisältää?

Kahden päivän lippu sisältää sisäänpääsyn perjantain ja lauantain seminaareihin sekä perjantain iltaohjelman että lauantain gaalan ja ohjelmassa mainitut muut ruokailut.

Mihin voin olla yhteydessä, mikäli en löydä vastausta kysymykseeni?

Ilmoittautumisiin ja hotellivarauksiin liittyen voit olla yhteydessä kongressitoimisto Liveton asiakaspalveluun asiakaspalvelu@liveto.io  (ark. klo 9-16)

Muissa asioissa, lähetä sähköpostia Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattorille osoitteeseen: anne.eronen@yrittajat.fi

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Ilmoittautuminen ja majoitus:

Kongressitoimisto Liveto, 0600 30005, asiakaspalvelu(a)liveto.io

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Janika Tikkala, 046 923 4386, janika.tikkala(a)yrittajat.fi