Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 24.-25.9.2021

Tapahtuma

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 24.-25.9.2021

Tule verkostoitumaan ja viihtymään vaikeiden aikojen jälkeen!

Yrittäjäpäivillä kohdataan bisneslöylyjen sekä yrittäjägaalan äärellä yrittäjäkollegoja ja yhteistyökumppaneita. Yrittäjäpäivät ovat täynnä kiinnostavaa bisnessisältöä ja viihdettä. Paikalla on muun muassa jalkapallovalmentaja Markku Kanerva. Juontajana perjantaina on television urheiluohjelmista tuttu Mervi Kallio. Julkaisemme lisää puhujia lähiaikoina.

Osta lippusi nyt!

Vuoden 2020 Yrittäjäpäiville ostamasi lippu käy automaattisesti tämän vuoden tapahtumaan. 

Ohjelma

24.-25.9.2021

9.00
Ilmoittautuminen avautuu
11.00
Lounas klo 11-14
11.00
Yrittäjäpäivien avausjuonto
Mervi Kallio
11.10
Tervetuloa Yrittäjäpäiville ja Jyväskylään
Petri Salminen, puheenjohtaja, Suomen Yrittäjät, Timo Koivisto, kaupunginjohtaja, Jyväskylä
11.30
Puhuja julkaistaan pian
12.15
Tauko
12.45
Eteenpäin – pökköä pesään!
Katja Ekman, Juuso Heinilä, Antti Huhtala
13.30
Vuoden Nuori Yrittäjä -finalistien paneeli
14.15
Joustava työ ja sen johtaminen
Merja Ranta-aho
14.45
Digitalisaatio
Harri Junttila
15.15
Tauko
15.30
Valmentava johtajuus, voittavan tiimin rakentaminen ja ryhmähengen merkitys
Markku Kanerva
19.00
Bileet kaupungilla teemalla Relax

Tapahtuman perjantai-illasta jalkautamme osallistujat nauttimaan Keski-Suomen alueen ravintolatarjonnasta.

Tarjoamme jokaiselle Yrittäjäpäivien osallistujalle kolme (3) palveluseteliä käytettäväksi ruokaan ja juomaan. Palveluseteleiden yhteisarvo on 25 € sisältäen yhden 15 € arvoisen ruokasetelin ja kaksi á 5 € arvoista juomaseteliä miedolle alkoholijuomalle ja/tai alkoholittomalle virvoitusjuomalle.

Seteleillä osallistujat voivat ostaa tapahtumakonseptissa mukana olevista ravintoloista listatuotteita. Palvelusetelit toimivat käteisen tapaan joko osamaksu- tai kokomaksuvälineenä. Palvelusetelit ovat voimassa Yrittäjäpäivien viikonlopun ajan 24.-25.9.2021, jonka jälkeen ne eivät enää toimi maksuvälineenä. Palveluseteleistä ei anneta vaihtorahaa eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. 

Tutustu elokuussa julkistettavaan ravintolatarjontaan ja varaa paikkasi ajoissa. 
 

 

 

10.00
Toisen päivän avausjuonto
Sanni Kaikkonen
10.15
Yrityksen kasvu – edistäjät ja estäjät
Mari Suoranta
10.45
Lisää löylyä ja energiaa vastuullisuudessa liiketoiminnassa
Antti Koskelainen, Janne Laine, Tapo Lehtoranta
11.00
Lounas klo 11-14
11.15
Tunteet yrityksen kilpailuetuna
Camilla Tuominen
13.30
Härmästä Hollywoodiin
Jarno Laasala
19.00
Yrittäjägaala

Yrittäjägaalassa palkitaan vuoden valtakunnalliset yrittäjät, yksinyrittäjät ja Nuoret Yrittäjät. Gaalalipun hintaan kuuluu 3 ruokalajin illallinen ruokajuomineen ja upea gaalaohjelma.

Esiintyjät

Yrittäjäpäivien lavalle nousevat mm.

Puhuja

Markku Kanerva

Jalkapallovalmentaja

Markku "Rive" Kanerva on jalkapallovalmentaja, joka johdatti Huuhkajat siihen, minkä ajateltiin olevan mahdotonta: suomalaisen jalkapallohistorian ensimmäiseen EM-kisojen lopputurnaukseen. 

Juontaja

Mervi Kallio

Toimittaja

Mervi Kallio on urheilutoimittaja, joka on kammennut suomalaisten sydämiin MTV Sportin Formula 1 -lähetyksien toimittajana. 

Vaikka Kallio kiertää formulasirkuksen mukana haastatellen niin kuskeja kuin varikon henkilökuntaa nykyään lähes puolet vuodesta, hän toimii myös MTV:n Tulosruudun ankkurina sekä Huomenta Suomen juontajana.
 

Puhuja

Petri Salminen, puheenjohtaja, Suomen Yrittäjät

Puhuja

Timo Koivisto, kaupunginjohtaja, Jyväskylä

Puhuja

Jarno Laasala

Hallituksen puheenjohtaja, Rabbit Films

Jarno Laasala on suomalainen kuvaaja ja ohjaaja sekä Duudsonit-stunttiryhmän jäsen ja sen luoja. Laasala on kuvannut ja ohjannut Duudsonit-televisio-ohjelmat. Laasala toimi perustamansa Rabbit Films -tuotantoyhtiön toimitusjohtajana syyskuuhun 2014 saakka.

Yrittäjägaalan juontaja

Arja Koriseva

Esiintyjä

Disco Machine Dollby

The Ultimate Disco Machine Dollby on bändi, joka ei ole koskaan käyttänyt itsestään jo melkoisesta inflaatiosta kärsivää nimeä "bilebändi"; bändi, joka ei yritäkään pysytellä uusimpien hittituulien aallonharjalla, vaan soittaa reteästi ja anteeksi pyytelemättä donnasummerit, bugglesit ja koolandthegangit pois kuleksimasta. Ja katso, siitäkin huolimatta siinä menee nuoret sekä vanhat samanlailla.

Juontaja

Sanni Kaikkonen

Sunnyone Promotion Oy
Panelisti

Juuso Heinilä

Liiketoimintajohtaja, Finnvera

Finnveran pk-rahoituksesta vastaava liiketoimintajohtaja ja johtoryhmän jäsen. Vahvuutena kasvun rahoitus ja intohimona Suomen parantaminen.

 

Panelisti

Katja Ekman

Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, Elo

 

Katja Ekman on johtamisen ja työkyvyn asiantuntija. Hän on toiminut perheyrityksen toimitusjohtajana sekä perehtynyt muutosjohtamiseen niin akateemisessa tutkimuksessa kuin raa’assa käytännössä. Katja uskoo, että motivoitunut ja osaava sekä työkyvyltään vankka henkilöstö on yrityksen kestävän kasvun ja menestyksen ehto. 

Panelisti

Antti Huhtala

Varatoimitusjohtaja, Fennia

Antti Huhtala toimii Fennian varatoimitusjohtajana vastuullaan vahinkovakuutusliiketoiminta. Hän on toiminut lukuisissa eri finanssialan johdon tehtävissä niin markkinoinnin, myynnin kuin tuote- ja palvelukehityksenkin saralla. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja eMBA

Puhuja

Merja Ranta-aho

Henkilöstöjohtaja, Elisa

Merja Ranta-aho on ihmisten, toiminnan ja organisaatioiden kehittäjä. Hänelle johtaminen on muutoksen johtamista ja jatkuvaa parantamista. Merja Ranta-aho työskentelee henkilöstöjohtajana Elisalla, jossa ajankohtaisia teemoja ovat esimerkiksi valmentava johtaminen, ketterät organisaatiot, jokapäiväinen oppiminen ja työn merkityksellisyys

Puhuja

Harri Junttila

Päätoimittaja, Alma Talent, tekniikkalehdet

Päätoimittaja Harri Junttila on seurannut suomalaista it- ja teknologiasektoria journalistina yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt ennen Alma Talentin tekniikkalehtien päätoimittajuutta monissa eri journalistisissa tehtävissä muun muassa Tietoviikossa, Mediuutisissa ja Talouselämässä. Tekniikka&Talouden toimituspäällikkönä hän työskenteli vuosina 2011-19. Journalistisen työnsä lisäksi Junttila on toiminut muun muassa Startup Saunan valmentajana

Panelisti

Janne Laine

Liiketoimintajohtaja, Lumme-energia

Janne Laine on yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Lumme Energialla. Hänen energia-akkunsa latautuu kalastamalla ja luonnossa liikkumalla

Panelisti

Tapo Lehtoranta

Toimitusjohtaja, Lumme-energia

Tapo Lehtoranta on Lumme Energian toimitusjohtaja  ja saa elämän energiaa kiireiseen työviikkoon saksofonia soittamalla. 

Panelisti

Antti Koskelainen

Solarigo Systems Oy

Antti Koskelainen on Solarigon toimitusjohtaja ja yksi yrityksen perustajista, joka itseasiassa keksi bisnesideansa lisää löylyä saunankiukaalle heittäessään. 

Puhuja

Camilla Tuominen

Kummipuhuja, Jyväskylän kaupunki

Camilla Tuomisen sanotaan olevan tunnejohtamisen sanansaattaja ja pioneeri. Vuonna 2012 hän jätti liikkeenjohdon konsultin työnsä koska ymmärsi, että yritykset eivät pysty olemaan tulevaisuudessa kilpailukykyisiä jos he keskittyvät vain "faktoihin" eivätkä osaa johtaa tunteita. Nyt hän on kouluttanut satoja yrityksiä suomessa ja ulkomailla siitä kuinka paremmin ymmärtää ja johtaa tunteita.

Puhuja

Mari Suoranta

Ohjelmajohtaja ja tutkijaprofessori, Jyväskylän yliopisto

Mari Suoranta on ohjelmajohtaja ja tutkijatohtori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on ollut mukana luomassa innovatiivisia konsepteja, kuten alkuperäisen version KasvuOpenin Kasvun Kiitoradasta tai Kaliforniassa huippuylipisto UC Berkeleyssä Berkeley Method of Entrepreneurship ja viimeisimpänä yritysideoita ja yrityksiä kasvuun valmentavaa Jyväskylän Yritystehdasta.   
 
Vuonna 2018 Suoranta palkittiin Suomen Ekonomiliiton Vuoden Opettaja –palkinnolla erityisesti opetustyöstä, jossa  
 

Liput
Yrittäjäpäivien lippupaketit

 
Osta liput vuoden 2021 Valtakunnallisille yrittäjäpäiville Jyväskylään.
Tapahtuma järjestetään Paviljongissa 24.-25. syyskuuta.
Vuoden 2020 ostetut liput käyvät automaattisesti tämän vuoden tapahtumaan. 
 

Kahden päivän lippu
1.6.-10.9.2021
260 €
+ alv 24%
Early Bird
179 €
+ alv 24%
Perjantaipäivä
10.9.2021 asti
99 €
+ alv 24%
Lauantain gaala
10.9.2021 asti
149 €
+ alv 24%
Kahden päivän lippu

Kahden päivän lippuun sisältyy 

  • 24.9. lippu perjantain seminaariohjelmaan, lounas ja perjantai-illan viihdelippu
  • 25.9. lippu lauantain seminaariohjelmaan, Yrittäjägaalaan ja gaalan istuva illallinen ruokajuomineen

Lipun hintaan ei sisälly majoitusta. Majoituksen voi varata lipun oston yhteydessä haluamaansa hotelliin.

Hotellit

Jyväskylän majoitusvaihtoehdot

Boutique hotel Yöpuu

alkaen 129€/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Hotellilta on noin kilometrin kävely- tai 1,5 kilometrin automatka tapahtumapaikka Paviljongille. Jokainen 26 huoneesta on uniikki ja erilainen. Huoneiden hinnat sisältävät Yöpuun sesongin raaka-aineita hyödyntävän buffetaamiaisen.

Hinnat sisältävät ALVin.                

Varaajalla on mahdollisuus peruuttaa tekemänsä majoitusvaraus ilman erityistä syytä ilman kuluja 4.8.2021 mennessä. 
 

Urban Hotel Verso

alkaen 116€/yö

Hotelli sijaitsee kävelykadun varressa keskellä Jyväskylän keskustaa. Tapahtumapaikka Paviljonki sijaitsee noin 2 kilometrin automatkan tai 750 metrin kävelymatkan päässä hotellista. Hinnat sisältävät Hotelli Verson suositun suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat.

Varaajalla on mahdollisuus peruuttaa tekemänsä majoitusvaraus ilman erityistä syytä ilman kuluja 4.8.2021 mennessä.
 

Scandic Jyväskylä Station

alkaen 125 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Hotelli sijaitsee noin 700 metrin kävelymatkan tai 1,2 kilometrin automatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden. 

Hinnat sisältävät ALV.

Varaus on mahdollista peruuttaa veloituksetta viimeistään 4.8.2021.
 

Scandic Laajavuori

alkaen 115€/yö

Hotelli sijaitsee jylhissä maisemissa viiden minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Etäisyys tapahtumapaikka Paviljonkiin on noin 5 kilometriä. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden.

Varaus on mahdollista peruuttaa veloituksetta viimeistään 4.8.2021.

Solo Sokos Hotel Paviljonki

alkaen 171€/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa, tapahtumapaikka Paviljongin yhteydessä, Jyväskylän suosituimman tapahtuma-aukion, Jyväsjärven sataman sekä rantamaisemia kiertävien lenkkeilymaastojen äärellä. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen sekä hotelliasukkaiden saunavuoron käytön.

Varaus on mahdollista peruuttaa 4.8.2021.mennessä kuluitta.
 

GreenStar Hotel Jyväskylä

alkaen 109€/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa. Tapahtumapaikka Paviljongille on alle kilometrin matka hotellilta. Huonehinnat sisältävät aamiaisen. 

Varaajalla on mahdollisuus peruuttaa tekemänsä tilaus 4.8.2021.mennessä kuluitta.
 

Scandic Jyväskylä City

alkaen 115€/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Hotelli sijaitsee noin 500 metrin kävelymatkan tai 1,5 kilometrin automatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden. 

Hinnat sis. ALV.

Varaus on mahdollista peruuttaa viimeistään 4.8.2021
 

Original Sokos Hotel Alexandra

alkaen 164€/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Tapahtumapaikka Paviljongille hotellilta on matkaa noin 500 metriä kävellen, 1,5 kilometriä autolla. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen sekä hotelliasukkaiden saunavuoron käytön. Pysäköinti ei kuulu hintaan.

Hinnat sis. ALV.

Varaus on mahdollista peruuttaa 4.8.2021 mennessä kuluitta.
 

Hotelli Milton

120€/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Hotelli sijaitsee noin 600 metrin kävelymatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista, autolla matkaa on 1,6 kilometriä. Hotellin sisäpihalla on 19 maksutonta autopaikkaa. Huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Hinnat sisältävät ALVin.

Varaus on mahdollista perua veloituksetta 4.8.2021 mennessä.
 

Hotelli Alba

alkaen 122€/yö

Hotelli sijaitsee Jyväsjärven rannalla kävelymatkan päässä Jyväskylän Paviljongista sekä Jyväskylän keskustasta. Tapahtumapaikka Paviljongille on noin kilometrin matka hotellilta. Huonehinnat sisältävät aamiaisen sekä mahdollisuuden saunomiseen asiakassauna-aikoina. Lisäksi käytössä on ilmainen paikoitus ja wifi yhteys.

Hinnat sisältävät ALVin.

Varaajalla on mahdollisuus peruuttaa tekemänsä tilaus 20.8.2021 mennessä. 
 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

 

Ilmoittautuminen ja majoitus:

Kongressitoimisto Liveto, 0600 30005, asiakaspalvelu(a)liveto.io

 

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Järjestetäänkö Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät Jyväskylässä 24.-25.9.2021?

Kyllä. Haluamme luottaa siihen, että Korona-tilanne Suomessa on merkittävästi parantunut kun Yrittäjäpäivien ovet avautuvat Jyväskylässä 24.9.2021. Tapahtuman toteutuminen antaa meille kaikille rohkaisua paremmasta tulevaisuudesta. Nyt jos koskaan toistemme kohtaaminen Yrittäjäpäivillä on arvokas hetki. Seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotusta ja toimimme aina voimassa olevan ohjeistuksen mukaan. Terveysturvallisuuttasi emme halua vaarantaa.
 

Yrittäjäpäivien siirryttyä lokakuulta 2020 syyskuulle 2021 siirtyikö osallistumiseni automaattisesti uuteen ajankohtaan?

Aikaisemmin tehdyt ilmoittautumiset siirtyivät uuteen ajankohtaan sellaisinaan mikäli et perunut osallistumistasi vuoden 2020 puolella..

Entäs jos Yrittäjäpäiviä ei kuitenkaan voida toteuttaa vuonna 2021?

Tässäkään tilanteessa sinun ei tarvitse olla huolissasi. Mikäli tilanne tapahtuman järjestämisen osalta muuttuisi, niin informoimme sinua sähköpostitse ja tiedotamme verkkosivuillamme. Pidämme sinut ajan tasalla. Seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotusta. Jos olet ostanut jo lipun, lähtökohtaisesti sinun ei tarvitse tehdä mitään. Osallistumisesi siirtyy automaattisesti seuraavalle vuodelle (muista kuitenkin perua mahdollinen Jyväskylään tekemäsi majoitusvaraus itse). Yrittäjäpäivät ovat vuonna 2022 Tampereella.

Entä jos tapahtuman osallistujamäärä on viranomaisten toimesta rajoitettu?

Lähtökohtaisesti täytämme osallistumispaikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos tapahtuma olisi rajattu esimerkiksi 500 osallistujaan niin vastaava määrä pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos tapahtuman osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, informoimme kaikkia ilmoittautuneita asiasta sähköpostitse.

Mitkä ovat ostamani lipun peruutusehdot?

Pyydämme huomioimaan, että ilmoittautumisesi on sitova. 
Tilaaja voi muuttaa osallistujien tietoja itse Liveton profiilin kautta, ja rekisteröitymään Livetoon pääset täältä: https://events.liveto.io/signup. Tämä koskee myös nimenvaihdoksia. Muutokset tulee tehdä 1.9. mennessä.
Osallistumisen voi tapahtuman peruuntuessa siirtää kuluitta vuoden 2022 Yrittäjäpäiville Tampereelle. 
Muistathan, mikäli olet muuttamassa varaustasi, muutokset tulee ilmoittaa  myös taholle, jota kautta olet varannut majoituksesi. 
 

 

Kuinka pukeutua tapahtumaan?

Yrittäjäpäivät on rento bisnestapahtuma, pukukoodi päivien aikana smart casual  ja lauantain Yrittäjägaalassa tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhlapuku ja Suomen Yrittäjien yrittäjäristit tai järjestöansiomerkit.

 

Mihin voin olla yhteydessä, mikäli en löydä vastausta kysymykseeni?

Ilmoittautumisiin ja hotellivarauksiin liittyen voit olla yhteydessä kongressitoimisto Liveton asiakaspalveluun asiakaspalvelu@liveto.io  (ark. klo 9—16)

Muissa asioissa, lähetä sähköpostia Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattorille osoitteeseen: anne.eronen@yrittajat.fi