Jyväskylä

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 2020

Tapahtuma

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät 16.-17.10.2020

Tämän vuoden Yrittäjäpäivät keskittyvät koronasta toipumiseen, hyvinvointiin ja yrittäjien väliseen vertaistukeen. Juhlapuhujaksi saapuu tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Riisu rasitteet, ole avoin kohtaamisille, anna energian virrata, panosta hyvinvointiin ja kannusta kaveria. Varaa paikkasi lauteilta nyt edulliseen hintaan vain 230 € + alv 24%, (2 päivää). 

Koska koronavirusta pitää varoa, asiaan suhtaudutaan järjestelyissä erittäin vakavasti. Alue on suuri, joten siellä mahtuu liikkumaan ja olemaan väljästi, turvavälejä noudattaen. Ravintola toteuttaa ruokatarjoilun niin, että se on turvallista. Käsienpesu- ja desinfiointiasiat pidetään luonnollisesti kunnossa. Jos syksyllä tulee lisää rajoituksia, ne otetaan huomioon.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät on Suomen suurin yrittäjätapahtuma, joka kokoaa vuosittain yli 1300 osallistujaa verkostoitumaan, kouluttautumaan ja viihtymään. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjyyttä arvostavat. Tervetuloa mukaan! Olitpa sitten yrittäjä, yrittäjäksi aikova tai yrittäjyydestä kiinnostunut. 

 

 

Osta liput
Lippupaketit

Jyväskylän Paviljonkiin kokoonnutaan yrittäjäpäiville teemalla Lisää löylyä.

Osta liput Jyväskylän yrittäjäpäiville, jotka järjestetään Paviljongissa 16.-17.10.2020.

Koko tapahtuma
Hinta voimassa 13.9.2020 asti
230 €
+ alv 24%
Perjantain seminaari
Hinta voimassa 13.9.2020 asti
85 €
+ alv 24%
Perjantain seminaari + iltajuhla
Hinta voimassa 13.9.2020 asti
119 €
+ alv 24%
Lauantain gaala
Hinta voimassa 13.9.2020 asti
129 €
+ alv 24%
Ohjelma

Jyväskylän yrittäjäpäivät 16.-17.10.2020

9.00
Ovet auki, ilmoittautuminen alkaa
11.0014.00
Lounas tarjolla
11.00
Avausjuonto, juontaja Mervi Kallio
11.30
Keynote Harri Gustafsberg, Karhuryhmästä mielen valmentajaksi
12.15
Tauko
12.40
Eväitä kasvuun - pökköä pesään, Elo, Fennia, Finnvera
13.30
Paneelikeskustelu
14.15
Joustava työ ja sen johtaminen, Merja Ranta-aho, Elisa
15.00
Näin säästät digiloikalla, Harri Junttila, Tekniikka- ja Talous
15.30
Tauko
15.30
Keynote Markku Kanerva, valmentava johtajuus, voittavan tiimin rakentaminen ja ryhmähengen merkitys 
16.30
Ensimmäisen päivän päätös
19.00
Iltajuhla teemalla Relax
9.00
Ovet auki, ilmoittautuminen alkaa
10.0017.00
Liittokokous
10.00
Avausjuonto
10.15
Stressinsietokyky ja muutoskyky
Ulrika Björkstam
10.45
Lumme-energian esiintyjä julkaistaan myöhemmin
12.00
Lounastauko
14.00
Keynote Jarno Laasala, Härmästä Hollywoodiin
15.00
Päivän päätös
18.00
Ovet Yrittäjägaalaan avautuvat
19.00
Yrittäjägaala
Esiintyjät

Puhujat

Puhuja

Markku Kanerva

Jalkapallovalmentaja

Markku "Rive" Kanerva on jalkapallovalmentaja, joka johdatti Huuhkajat siihen, minkä ajateltiin olevan mahdotonta: suomalaisen jalkapallohistorian ensimmäiseen EM-kisojen lopputurnaukseen. 

Juontaja

Mervi Kallio

Urheilutoimittaja

Mervi Kallio on urheilutoimittaja, joka on kammennut suomalaisten sydämiin MTV Sportin Formula 1 -lähetyksien toimittajana. Välitön, sosiaalinen ja alati iloinen Kallio tunnetaan urheiluhulluna, joka pistää aina peliin kaikkensa. Vaikka Kallio kiertää formulasirkuksen mukana haastatellen niin kuskeja kuin varikon henkilökuntaa nykyään lähes puolet vuodesta , hän toimii myös MTV:n Tulosruudun ankkurina sekä Huomenta Suomen juontajana. 

 

Puhuja

Harri Gustafsberg

Palkittu yrityspuhuja

Harri Gustafsberg, jonka kokemuksellinen tausta on kivenkova, työskenteli Poliisin valtakunnallisessa valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta. Harri Gustafsberg on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuusjohtamisen maisteri (FT, HTM). Lisäksi Harri on palkittu tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

Puhuja

Ulrika Björkstam

Kirjailija ja keynote-puhuja

Ulrika Björkstam (VTM) on pidetty luennoitsija, kirjailija ja keynote-puhuja, jonka työn keskiössä ovat resilienssi eli muutoskykyisyys, itsen johtamisen taidot sekä parempi työelämä. Ulrika yhdistää puheenvuoroissaan myös taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilö- kuin yhteisötasollakin. Ulrika on työskennellyt suomalaisyritysten parissa yli 10 vuoden ajan.

Puhuja

Jarno Laasala

Hallituksen puheenjohtaja, Rabbit Films

Jarno Laasala on suomalainen kuvaaja ja ohjaaja sekä Duudsonit-stunttiryhmän jäsen ja sen luoja. Laasala on kuvannut ja ohjannut Duudsonit-televisio-ohjelmat. Laasala toimi perustamansa Rabbit Films -tuotantoyhtiön toimitusjohtajana syyskuuhun 2014 saakka.

Puhuja

Merja Ranta-aho

Henkilöstöjohtaja, Elisa

Merja Ranta-aho on ihmisten, toiminnan ja organisaatioiden kehittäjä. Hänelle johtaminen on muutoksen johtamista ja jatkuvaa parantamista. Merja Ranta-aho työskentelee henkilöstöjohtajana Elisalla, jossa ajankohtaisia teemoja ovat esimerkiksi valmentava johtaminen, ketterät organisaatiot, jokapäiväinen oppiminen ja työn merkityksellisyys

Puhuja

Harri Junttila

Päätoimittaja, Alma Talent, tekniikkalehdet

Päätoimittaja Harri Junttila on seurannut suomalaista it- ja teknologiasektoria journalistina yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt ennen Alma Talentin tekniikkalehtien päätoimittajuutta monissa eri journalistisissa tehtävissä muun muassa Tietoviikossa, Mediuutisissa ja Talouselämässä. Tekniikka&Talouden toimituspäällikkönä hän työskenteli vuosina 2011-19. Journalistisen työnsä lisäksi Junttila on toiminut muun muassa Startup Saunan valmentajana

Majoitus

Hotellit

Scandic Jyväskylä Station

alkaen 125 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Hotelli sijaitsee noin 700 metrin kävelymatkan tai 1,2 kilometrin automatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden. 

Scandic Jyväskylä City

alkaen 115 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Hotelli sijaitsee noin 500 metrin kävelymatkan tai 1,5 kilometrin automatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden

Scandic Laajavuori

alkaen 109 €/yö

Hotelli sijaitsee jylhissä maisemissa viiden minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Etäisyys tapahtumapaikka Paviljonkiin on noin 5 kilometriä. Huonehinnat sisältävät monipuolisen, luomutuotteita tarjoavan aamupalan, sekä langattoman internetyhteyden. 

Original Sokos Hotel Alexandra

alkaen 164 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä linja-auto- sekä rautatieasemaa. Tapahtumapaikka Paviljongille hotellilta on matkaa noin 500 metriä kävellen, 1,5 kilometriä autolla. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen sekä hotelliasukkaiden saunavuoron käytön

Solo Sokos Hotel Paviljonki

alkaen 171 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa, tapahtumapaikka Paviljongin yhteydessä, Jyväskylän suosituimman tapahtuma-aukion, Jyväsjärven sataman sekä rantamaisemia kiertävien lenkkeilymaastojen äärellä. Huonehinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen sekä hotelliasukkaiden saunavuoron käytön.

Hotelli Milton

alkaen 85 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Hotelli sijaitsee noin 600 metrin kävelymatkan päässä tapahtumapaikka Paviljongista, autolla matkaa on 1,6 kilometriä. Hotellin sisäpihalla on 19 maksutonta autopaikkaa. Huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Urban Hotel Verso

115 €/yö

Hotelli sijaitsee kävelykadun varressa keskellä Jyväskylän keskustaa. Tapahtumapaikka Paviljonki sijaitsee noin 2 kilometrin automatkan tai 750 metrin kävelymatkan päässä hotellista. Hinnat sisältävät Hotelli Verson suositun suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat. Hotelli Verso on Suomen Yrittäjien jäsen.

Boutique Hotel Yöpuu

alkaen 135 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Hotellilta on noin kilometrin kävely- tai 1,5 kilometrin automatka tapahtumapaikka Paviljongille. Jokainen 26 huoneesta on uniikki ja erilainen. Huoneiden hinnat sisältävät Yöpuun sesongin raaka-aineita hyödyntävän buffetaamiaisen.

GreenStar Hotel Jyväskylä

alkaen 114 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa. Tapahtumapaikka Paviljongille on alle kilometrin matka hotellilta. Huonehinnat sisältävät aamiaisen. 

Hotelli Alba

alkaen 97 €/yö

Hotelli sijaitsee Jyväsjärven rannalla kävelymatkan päässä Jyväskylän Paviljongista sekä Jyväskylän keskustasta. Tapahtumapaikka Paviljongille on noin kilometrin matka hotellilta. Huonehinnat sisältävät aamiaisen sekä mahdollisuuden saunomiseen asiakassauna-aikoina. Lisäksi käytössä on ilmainen paikoitus ja wifi.

Varaajalla on mahdollisuus peruuttaa tekemänsä tilaus veloituksetta 8.8.2020 mennessä. 
 

Tapahtumapaikka

Jyväskylän Paviljonki

Hyödyllistä tietoa

Tietoa tapahtumasta

Mikä on liittokokous?

Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat. Seuraavan kerran puheenjohtajisto valitaan vuonna 2020 Jyväskylässä.

Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?

Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksipäiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan. 2-päiväinen paketti sisältää ohjelmassa mainitut lounaat ja illalliset. 

Voinko ottaa avecin mukaani?

Avecin voi ottaa mukaan kaikkiin yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin. Avecin ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella sivulla yhteystiedot kohdassa lisäosallistujat. Avecista veloitetaan normaali osallistumishinta.

Mihin voin olla yhteydessä mikäli en löydä tapahtumasivulta vastausta kysymykseeni?

Yrittäjäpäivien tapahtumatiimi vastaa mielellään kysymyksiin numerossa 050 408 8460. 

Olen ilmoittautunut mutta nyt haluaisin varata myös majoituksen ja retken, miten toimin?

Voit varata majoituksen helposti vaikka oletkin jo ilmoittautunut. 

Kuinka pukeutua?

Päivisin siisti arkiasu.

Perjantain iltajuhlaan pukeudutaan vapaasti teeman mukaisesti.

Lauantai-iltana Yrittäjägaalan pukeutumiskoodina on tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhla-asu. Gaalassa kannetaan Suomen Yrittäjien yrittäjäristejä ja järjestöansiomerkkejä.

Nimikylttejä kannetaan tapahtuman aikana. Nimikylttiin on merkitty Yrittäjägaalan pöytänumero, joten se tulee olla mukana gaalassa, Erillistä gaalalipuketta ei jaeta. 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

 

Ilmoittautuminen ja majoitus:

Kongressitoimisto Liveto, 0600 30005, asiakaspalvelu(a)liveto.io

 

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi