Riko rajoja, näe tähtiä!

Tervetuloa Suomen suurimpaan yrittäjätapahtumaan, Valtakunnallisille yrittäjäpäiville Seinäjoelle 11.-12.10.2024!

Seinäjoki, tuo vireä ja dynaaminen kaupunki Etelä-Pohjanmaan sydämessä, valmistautuu ottamaan vastaan yrittäjät ympäri Suomea innolla ja avosylin.

Etelä-Pohjanmaa tunnetaan vahvasta yrittäjyyskulttuuristaan, ja se on koti lukuisille menestyville yrityksille ja innovatiivisille startupeille.

Yrittäjäpäivien aikana Seinäjoki tarjoaa upean mahdollisuuden verkostoitua, oppia uutta, ja saada inspiraatiota yrittäjyyden maailmassa. Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia, ja Etelä-Pohjanmaalla se näyttää erityisen valoisalta. (Eteläpohjalaista trossailua.)

Yrittäjyys on voima, joka yhdistää meitä kaikkia! 

Tätä on yrittäjäpäivät

Kahden päivän huikea bisnesseminaari – Käytännönläheisiä tietoiskuja – Perjantai-iltana juhlitaan live-musiikin tahdissa – Lauantai-illan upea yrittäjägaala – Elämyksellinen kumppanialue – Kollegoita ja ystäviä ympäri Suomen

ALUSTAVA AIKATAULU 11.10.2024

Oikeudet ohjelman ja esiintyjien muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumispisteeltä voit noutaa nimikylttisi. Info vastaa mielellään kysymyksiisi.

Lounas on tarjolla klo 13.30 asti.

Tervetuloa nuorten yrittäjien etkoille verkostoitumaan! Ovet aukeavat klo 17.00 ja tarjolla on hyvää seuraa, pientä naposteltavaa ja juomaa. Etkot järjestetään Valtakunnallisten yrittäjäpäivien tapahtumapaikalla Seinäjoki Areenalla B-hallin toisessa kerroksessa (ilmoittautuneille tulossa tarkempaa infoa myöhemmin).

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittauduthan mukaan tästä linkistä, jotta osaamme varata riittävästi tarjoiluja.

Etkot on tarkoitettu kaikille nuorille ja nuorenmielisille yrittäjille. Jos sinulla on lippu Valtakunnallisille yrittäjäpäiville, voit siirtyä etkoilta suoraan klo 19.00 alkaviin iltabileisiin.

Illan teemana Yrittäjä, sinä olet tähti!

ALUSTAVA AIKATAULU 12.10.2024

Oikeuden ohjelman ja esiintyjien muutoksiin pidätetään.

Lounas on tarjolla klo 13.30 asti.

Ovet Seinäjoki Areenalle avautuvat klo 18.00 (baari on avoinna), juhlatilaan klo 18.30 ja gaala alkaa klo 19.00. Olethan siis ajoissa paikalla!

LIPUT JA HINNAT

Katso Usein kysytyt kysymykset – osiosta, mitä eri lipputyypit sisältävät.

Tällä hetkellä myynnissä oleva Regular-lipputuote sisältää koko kahden päivän tapahtuman päivä- ja iltaohjelmineen sekä ohjelmassa mainitut ruokailut. Yrittäjägaalan lippu sisältää vain lauantai-illan gaalan ohjelman ja ruokailun.

Regular Yrittäjien jäsen

31.8.2024 asti

375 €

+ alv

Osta lippu

Yrittäjägaala Yrittäjien jäsen

31.8.2024 asti

145 €

+ alv

Osta lippu
 • Regular muu osallistuja 475 € + avl 24 %
 • Yrittäjägaala muu osallistuja 215 € + alv 24 %

ESIINTYJÄT

Esa Saarinen

Esa Saarinen

filosofi, prof. emeritus

Esa Saarinen on toiminut professorina Teknisen korkeakoulussa 2002-2010 ja Aalto-yliopistossa 2010-2021 sekä emeritusprofessorina Aalto-yliopistossa 2021 alkaen. Tämän lisäksi Saarinen on toiminut Muutostehdas Oy:n toimitusjohtajana 1989 alkaen ja Ensto Oy:n hallituksen jäsenenä 1989-2017. Hänet on palkittu Aalto-yliopiston Vuoden Aalto-teko -palkinnolla 2021. Esa Saarinen on myös kirjoittanut 15 kirjaa yksin ja yhdessä muiden kanssa.

Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen

moottoriurheilija ja monialayrittäjä

Emma Kimiläinen on moottoriurheilija, joka aloitti kartingin ajamisen jo 3-vuotiaana. Yhteensä Emman autourheilu-ura on kestänyt jo yli 30 vuotta, joista hän on ajanut ammatikseen yli 15 vuotta. Hän otti moottoriurheilussa uuden aluevaltauksen siirtymällä ajamaan kansainvälistä sähköisten F1-veneiden maailmanmestaruussarjaa E1 Seriesiä vuoden 2024 alusta. Lisäksi Emma on median ja puheen monialayrittäjä sekä äiti.

Tapio Korjus

Tapio Korjus

rehtori ja valmennuskeskuksen johtaja, Kuortaneen urheiluopisto

Tapio Korjus on olympiavoittaja. Urheilu-uransa jälkeen Korjus on ollut tiiviisti mukana huippu-urheilun kehitystyössä ja luottamustehtävissä. Korjus toimii tällä hetkellä myös Olympiakomitean varapuheenjohtajana ja Huippu-urheilun Instituutti KIHU:n puheenjohtajana.

Anna Perho

Anna Perho

puhuja ja valmentaja

Anna Perho on itsensä johtamisen taitoihin sekä vaikuttavaan kommunikaatioon erikoistunut puhuja ja valmentaja. Valmentamisen lisäksi Anna on tehnyt pitkän uran mediassa mm. kolumnistina, radio- ja tv-juontajana sekä käsikirjoittajana.

Anna on yksi Suomen kysytyimmistä puhujista ja MySpeaker of the Year 2024 -palkinnon voittaja Puhujana Anna on hauska, suora ja kuuntelijaa haastava.

Hannu-Pekka Björkman

Hannu-Pekka Björkman

näyttelijä ja kirjailija

Hannu-Pekka Björkman on Ilmajoelta lähtöisin oleva näyttelijä ja kirjailija. Björkman valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 1997 ja on sen jälkeen työskennellyt säännöllisesti maamme teattereissa. Elokuva ja tv-rooleja on kertynyt jo sadan roolin verran.

Taideyliopiston teatterikorkeakoulun näyttelijäntaiteen professorina hän toimi vuosina 2013 -2018. Esikoiskirja Valkoista valoa julkaistiin vuonna 2007.Viimeisin kirjoituskokoelma ”Metsä ei kuule neuvojani” ilmestyi vuonna 2022. Hänet palkittiin Suomen leijonan Pro Finlandia mitalilla vuonna 2021.

Tällä hetkellä Björkman on virkavapaalla Suomen Kansallisteatterista.

Arttu Seppälä

Arttu Seppälä

perjantain juontaja

Ny on komiaa! Suomen Yrittäjien Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien perjantain juontajana toimii Arttu Seppälä! Urheilupuoleltakin tuttu juontaja, Seinäjoen oma stadiontirehtööri ja pohjalaista Pöyrööt-sarjakuvaa kirjoittava Arttu ottaa lavan haltuun perjantain seminaaripäivässä sekä tervetulojuhlassa!

Susanna Laine

Susanna Laine

lauantain juontaja

Seinäjoelta kotoisin oleva, myös Salkkari-näyttelijänä, radioäänenä ja Aikakone-yhtyeen vierailevana laulajana nähty Susanna Laine on 15-vuotisen uransa aikana noussut Suomen suosituimpien mediapersoonien joukkoon. Erityisen hyvin hänet tunnetaan tv-ohjelmista Puoli seitsemän, Talent Suomi, Big Brother ja Pitkä kuuma kesä, mutta myös juontokeikoista Susannalla on lähes 20 vuoden kokemus. Juontajana hän on oma itsensä: iloinen, vauhdikas ja sanavalmis superosaaja, joka pystyy muuntautumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tiina Helenius Elo

Tiina Helenius

pääekonomisti, työeläkeyhtiö Elo

Tiina Helenius on työeläkeyhtiö Elon pääekonomisti. Hän keskittyy työssään Suomen ja maailmantalouden suhdanneseurantaan sekä rahoitusmarkkinoiden analysointiin. Ennen Eloa hän toimi pitkään Handelsbankenin Suomen pääekonomistina. Koulutukseltaan Helenius on kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hänellä on maisterin tutkinto yhdysvaltalaisesta University of Iowasta.

Juhana Brotherus Suomen Yrittäjät

Juhana Brotherus

pääekononimisti, Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjissä Juhana Brotheruksen tiimin vastuulla on Yrittäjien talouspolitiikan kokonaisuus. Brotherus tunnetaan aktiivisena talouden kommentaattorina ja analysoijana. Hänellä on myös laaja kokemus erilaisista hallitustehtävistä yrityksistä, säätiöistä ja yhdistyksistä.

Aki Kangasharju ETLA

Aki Kangasharju

toimitusjohtaja, Elinkeinoelämän tutkimuslaitos

Bilejuna

Bilejuna

perjantai-illan esiintyjä

Bilejuna on kirkkainta kärkeä edustava ammattitason bilebändi, joka vie raiteillaan unohtumattomalle bilematkalle. Tässä junassa ei makuuvaunuja tarvita, sillä kyydissä kuullaan kaikkien aikojen parhaita poimintoja rokista räppiin, diskosta poppiin sekä tunnetuimpia hittejä sovitettuna nerokkaasti yhteen. Hyppää siis kyytiin ja nauti matkasta!

Bilebändi Gebardi

Gebardi

lauantai-illan esiintyjä

GEBARDI on eläin!! Se pyydystää saaliinsa viihdyttämällä ja kiihdyttämällä tämän puolustuskyvyttömään olotilaan, tartuttaakseen tähän sitten täpläkuumeen. Tartunnan oireita ovat tanssijalan vastustamaton vipatus, herkeämätön hymy, useimmiten suoranainen hurmio. Gebardin pyydystyskeinoina ovat mm. discoklassikot, tuoreempi suomipoppirokki, finnhitit, vanha kunnon rock´n´roll-rypistys, herkät hitaat – sekä vastustamaton pilke silmäkulmassa! Gebardi nostattaa tunnelman kattoon – ja kattoa muutaman metrin siihen päälle. Täpläkuume leviää… älä välty!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Elisan logo
Työeläkeyhtiö Elon logo
Fennian logo
Finnveran logo
Fortumin logo
Kauppalehden logo

TAPAHTUMAKUMPPANIT

Fennoan logo
Scadicin logo
Skodan logo
logo SYO
logo Yrittäjän talousapu

TAPAHTUMAPAIKKA

Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki

Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki

Seinäjoki Areena mahdollistaa mittavien tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen. A- ja B- hallin tilat yhdessä tai erikseen muodostavat kokonaisuuden, missä onnistuvat esimerkiksi messut, seminaarit, juhlat, liikuntaturnaukset tai konsertit. Sisäänkäynti tapahtuman aikana A-ovista (pääovet). Kuva: Seinäjoki Areena

USEIN KYSYTTYÄ

Super Early Bird, Very Early Bird, Early Bird ja Regular -liput sisältävät osallistumisen koko tapahtumaan, eli:

 • business-seminaarin perjantaina ja lauantaina 
 • klinikkalavan ohjelman perjantaina ja lauantaina 
 • avoimen pääsyn kumppani- ja yrittäjyysmaakunta-alueille
 • seminaarilounaat ja kahvin perjantaina ja lauantaina 
 • perjantain iltabileet ja viihde-esiintyjän 
 • perjantain iltabileiden ruuan 
 • perjantain iltabileiden kaksi drinkkilippua 
 • lauantain Yrittäjägaalan
 • gaalan tervetulomaljan 
 • kolmen ruokalajin gaalaruokailun  
 • gaalan ruokajuomat, avec-juoman ja kahvin 
 • gaalan viihdeohjelman 
 • non stop kahvin koko tapahtuman ajan tapahtuma-alueella  
 • bussikuljetukset tapahtumapaikan ja keskeisten hotellien välillä

Yrittäjägaalan lippu sisältää

 • gaalan tervetulomaljan 
 • kolmen ruokalajin gaalaruokailun  
 • gaalan ruokajuomat, avec-juoman ja kahvin 
 • gaalan viihdeohjelman 
 • bussikuljetukset tapahtumapaikan ja keskeisten hotellien välillä

Toki voit perua ilmoittautumisesi. Voit myös myydä lippusi eteenpäin toiselle henkilölle.

Täysin kuluton peruutus on mahdollinen 15.6.2024 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % rekisteröintimaksusta, jos se tehdään 31.8.2024 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai paikalle saapumatta jättämisestä veloitamme 100 % rekisteröitymismaksusta. Nimenvaihdos on kuluton.

Kaikki peruutukset ja nimenvaihdot tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen yrittajapaivat@yrittajat.fi

Voit myös jakaa lipun toisen henkilön kanssa päiväkohtaisesti. Jos haluat näin tehdä, ole meihin yhteydessä sähköpostilla.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa plaseeraustoiveesi. Vaihtoehtoina ovat paikallisyhdistyksen pöytä, aluejärjestön pöytä, toimialajärjestön pöytä, nuorten yrittäjien pöytä (ikärajaton) tai järjestäjä plaseeraa vapaasti.

Lisätietoihin voit kirjoittaa niiden henkilöiden nimet, jotka toivot plaseerattavan samaan pöytään. On hyvä ensin kuitenkin varmistaa, että kyseiset henkilöt ovat ilmoittautuneet tapahtumaan.

Tiedon pöydästäsi löydät nimikyltistäsi. Voit istua pöytänumerosi mukaiseen pöytään mille tahansa paikalle.

Jokainen ilmoittautunut osallistuja saa sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisen yhteydessä. Viestin lähettäjänä on Suomen Yrittäjät sähköpostilla yrittajapaivat@yrittajat.fi. Jos vahvistusviestiä ei löydy ja olet epävarma tilanteesta, voit tiedustella asiaa sähköpostitse osoitteella yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Saamasi ilmoittautumisvahvistus toimii lippunasi tapahtumaan. Jos ilmoittautumisvahvistus on joutunut hukkaan, voit pyytää sen uudelleen lähetystä sähköpostitse osoitteesta yrittajapaivat@yrittajat.fi.

Nimikylttisi voit noutaa nimelläsi tapahtuman aikana ilmoittautumispisteeltä. Nimikyltillä pääset liikkumaan tapahtuma-alueella, joten pidäthän sen koko ajan mukanasi.

Tapahtuman osallistujille maksuttomat bussit liikennöivät tapahtumapaikan ja alla olevan majoitustarjonnan kohteiden välillä, joissa osallistujia majoittuu. Bussien aikataulun, pysäkit ja reittikartan löydät tältä sivulta syyskuussa.

Yrittäjäpäivät on vastuullinen tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että kaikki tapahtuman osallistujat, puhujat, järjestäjät ja yhteistyökumppanit käyttäytyvät ystävällisesti ja luovat lämpimän sekä turvallisen ilmapiirin. 

Kiellämme syrjinnän sukupuolen, rodun, uskonnon, iän, seksuaalisen suuntautumisen, kansallisuuden, vamman, ulkonäön, kehon koon tai minkä tahansa muun perusteella.  

Kannustamme sinua keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Aina ystävällisesti. Haluamme myös tehdä selväksi, että häirintää, kiusaamista tai epäkunnioittavaa käytöstä ei suvaita missään muodossa Yrittäjäpäivillä. 

Epäkunnioittava käytös voi sisältää: 

 • Loukkaavaa, epäkunnioittavaa kielenkäyttöä 
 • Uhkailua 
 • Tapahtumatoimintojen tahallista häirintää 
 • Ei toivottavaa valo- ja videokuvausta 
 • Sopimatonta fyysisistä kontaktia tai lähestymistä. 

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt voidaan poistaa tapahtumasta. Käytä alkoholia vain kohtuudella Yrittäjäpäivillä. 

Jos uskot, että sinä tai joku tuntemasi tapahtumassa on joutunut syrjivän tai epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä Suomen Yrittäjien henkilökuntaan tai soittamaan mahdollisimman pian numeroon + 358 50 408 8460. 

Tehdään Yrittäjäpäivistä ikimuistoinen kokemus ihan jokaiselle! 

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme kaikissa Valtakunnallisiin yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla yrittajapaivat@yrittajat.fi

Verkkosivun pääkuva: Seinäjoen kaupunki / viestintä

MAJOITUSTARJONTAA

Muistathan varata majoituksen erikseen, se ei sisälly ostamaasi lippuun. Alta löydät muutamia vaihtoehtoja majoitukselle. Katsohan hotellin tiedoista huolellisesti etäisyydet, kaikki hotellit eivät sijaitse Seinäjoen keskustan tuntumassa. Jos alla olevissa tiedoissa on mainittu varauskoodi tai -tunnus, mainitse tämä varausta tehdessäsi.

kuva Yrittäjäbussista

Yrittäjäbussi

Hotellien tiedoissa ajomatkat Areenalle

Yrittäjäbussit liikennöivät tapahtumapaikan Seinäjoki Areenan ja majoituskohteiden (pl. AriBnB) välillä. Yrittäjäbussien kyydissä pääsee sujuvasti myös Seinäjoen keskustan ulkopuolella sijaitseviin majoituskohteisiin.

huonekuva Hotel Kurikka

Hotel Kurikka

Ajomatka Areenalle 30 min

Hinnat alk. 122 €/ 1 hh ja 143 €/2hh. Varaukset koodilla VYP2024 joko puhelimitse 06 451 0500 tai sähköpostilla info@hotelkurikka.fi. Huonehintaan sisältyy runsas buffet aamiainen.

Etäisyys Seinäjoen Areenalle on 32 km. Osoite: Hovinkatu 1, Kurikka

HiljaHelena 2 hengen huone

TÄYNNÄ Hotelli HiljaHelena

Ajomatka Areenalle 31 min

Hinnat alk. 140 € / yö / 1hh ja 170 € / yö / 2hh. Varauksen voi tehdä ainoastaan puhelimitse 044 7022727 tai sähköpostilla mari@hiljahelena.fi. Varausvaiheessa ilmoita koodista VYP2024. Hinta sisältää aamiaisen.

Varauksen vahvistamiseksi pyydämme joko luottokorttitiedot tai laskutustiedot. Luottokorttitietoja emme suosittele lähetettäväksi sähköpostilla, vaan ne vastaanotamme mieluiten puhelimitse tietoturvasyistä. Mikäli varaus vahvistetaan laskutustiedoilla, pyydämme sähköiset laskutustiedot. Varauksen voi peruuttaa ilmaiseksi viimeistään 9.10.2024 klo 18, muussa tapauksessa veloitetaan koko varauksen hinta.

Etäisyys Seinäjoki Areenalle 34 km. Osoite: Keskuspuistikko 27, Kurikka

lentohotelli kahden hengen huone

Lentohotelli

Ajomatka Areenalle 35 min

Hinnat alkaen 90 € / 1 hh / vrk, 110 € / 2 hh / vrk. Varauskoodi VYP2024, varaukset alla olevan linkin kautta.

Hintaan sisältyy aamiainen.

Etäisyys Seinäjoelle noin 45 km. Osoite: Loppusuora 22, Kauhava

huonekuva hotelli OnnenTähti

Hotelli OnnenTähti

Ajomatka Areenalle 51 min

Hinnat alk. 130 € / vrk 2hh. Tarkemmat huonetiedot hotellin verkkosivuilla. Varaukset koodilla VYP2024 puhelimitse 010 7707001 tai sähköpostilla onnentahti@tuuri.fi.

Huonehintoihin sisältyy aamiainen, langaton Internet-yhteys, ilta- ja aamusauna sekä kuntohuoneen käyttö.

Etäisyys Seinäjoelle n. 60 km. Osoite: Onnentie 7, Tuuri

Härmän kylpylä Basic-huone

Härmän kylpylä

Ajomatka Areenalle 40 min

Huoneet alk. 116 €/vrk. Koodilla YRITTAJA24 saa 10 € alennuksen majoituksesta nettikaupan www.shop.harmankylpyla.fi kautta varattaessa.

Hotelli sijaitsee n. 52 km päässä Seinäjoki Areenalta. Osoite: Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä

Hotelli Mesikämmen huonekuva

Hotelli Mesikämmen

Ajomatka Areenalle 1 h 15 min

Hinnat alk. 122€/vrk/1hh, 144€/vrk/2hh. Varaukset puhelimitse 030 62150 tai sähköpostitse sales@ahtarizoo.fi. Mainitsethan varausta tehdessäsi varauskoodin VYP2024.

Hinnat sisältävät aamiaisen ja aamu-uinnin sekä kuntosalin käytön.

Etäisyys Seinäjoelle n. 90 km. Osoite: Karhunkierros 150, Ähtäri.

huonekuva Hotellli Lapuahovi

Hotelli Lapuahovi

Ajomatka Areenalle 24 min

Hinnat alk. 99 € / yö 1hh, 119 € / yö 2hh. Varaukset puhelimitse 06 433 7300 tai 050 370 56 77 tai sähköpostilla varaukset@lapuahovi.fi. Huoneen hintaan kuuluu aamiainen.

Etäisyys Seinäjoelle noin 25 km. Osoite: Nykäläntie 137, Lapua

huonekuva 3 hengen huone Simpsiön Kullas

Huoneistohotelli Simpsiön Kullas

Ajomatka Areenalle 30 min

Hinnat alk. 90 € / yö 2hh, 100 € / yö 3hh ja 120 € / yö 3-5 hlöä. Varaukset koodilla VYP2024 sähköpostitse info@simpsionkullas.fi tai puhelimitse 044 771 7852.

Etäisyys Seinäjoelle noin 25 km. Osoite: Yläkalliontaival 12, Lapua

Kuortaneen Urheiluopisto Minivilla sisältä

Kuortaneen Urheiluopisto

Ajomatka Areenalle 37 min

Hinnat alk. 98 € / vrk / 1hh ja 136 € / vrk 2hh Resort 1 -huoneet. Hinnat alk. 190 € / vrk / 1-2 hlöä Minivillat. Varaukset puhelimitse 06 5166 111 tai sähköpostitse riina.salo@kuortane.com koodilla VYP24. Edellä mainitut hinnat voimassa 15.8.2024 saakka ja sisältävät aamiaisen. Urheiluopisto sijaitsee n. 40 km päässä Seinäjoelta.

Resort 1 -tason huoneet ovat perushotellimukavuuksin varusteltuja huoneet, jotka sijaitsevat Urheiluopiston alueella 2-kerroksisissa luhtitaloissa. Minivillat tarjoavat idyllisen mökkimajoituksen Kuortaneenjärven rannassa. Minivilloissa on erillinen kahden hengen makuuhuone, kylpyhuone, matala parvi, josta löytyy vuodepaikat kahdelle sekä avoin olohuone, jossa täysin varusteltu minikeittiö.

Kuortaneen Urheiluopisto on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus Etelä-Pohjanmaalla, n. 30 minuutin matkan päässä Seinäjoelta. Tarjoamme harrastajille, kuntoilijoille ja urheilijoille laadukkaiden palveluiden lisäksi huippuolosuhteet ja -osaamisen. Kuortaneen Urheiluopisto on Suomen Olympiakomitean Olympic Training Center ja kansainvälinen valmennuskeskus.

Osoite: Opistotie 1, Kuortane

Aurinkolinna ulkoa

Kalajärven Lomakylä – Aurinkolinna

Ajomatka Areenalle 40 min

Aurinkolinnassa on neljä makuuhuonetta (max. 9 hlöä). Hinta 170 €/vrk/mökki. Majoituksia voi tiedustella puhelimitse 0400-664543, Ulla Manni.

Hinta ei sisällä aamiaista tai liinavaatteita. Liinavaatteet voi vuokrata 15 € / setti.

Etäisyys Seinäjoki Areenalta n. 32 km. Osoite: Aurinkokuja 12, Peräseinäjoki

Aurinkopirtti sisältä

Kalajärven lomakylä – Aurinkopirtti

Ajomatka Areenalle 40 min

Aurinkopirtissä voi majoittua enintään kuusi henkilöä, alakerrassa on makuuhuone parisängyllä ja yläkerrassa on patjoja. Hinta 95 € / vrk. Majoituksia voi tiedustella puhelimitse 0400-664543, Ulla Manni.

Hinta ei sisällä aamiaista, eikä liinavaatteita. Liinavaatteiden vuokra 15 euroa setti.

Etäisyys Seinäjoki Areenalta n. 32 km. Osoite: Aurinkokuja 12, Peräseinäjoki

Itärannan huvila ulkoa

Kalajärven lomakylä – Itärannan huvila

Ajomatka Areenalle 40 min

Hinta on 370 € / vrk. Majoituksia voi tiedustella puhelimitse 0400-664543, Ulla Manni.

Hinta ei sisällä aamiaista, eikä liinavaatteita. Liinavaatteiden vuokra 15 euroa setti.

Etäisyys Seinäjoki Areenalta n. 32 km. Osoite: Aurinkokuja 12, Peräseinäjoki

Matkustajakoti Evakko

TÄYNNÄ Matkustajakoti Evakko

Ajomatka Areenalle 3 min

Hinnat 160-200€/asunto/yö 1-4 hlö tai 130€/huone/yö 1-2 hlö. Majoittujien käytössä on keittiöt varusteineen. Varauksen voi tehdä ainoastaan sähköpostilla anu@evakko.fi. Nuorille Yrittäjille järjestetään erikoisohjelmaa.

Scandic Waskia (Vaasa)

Ajomatka Areenalle n. 60 min

Hinnat alk. 115 € / 1hh / vrk, 135 € / 2hh / vrk. Varaukset koodilla BVYP111024 Scandic Hotelsin verkkosivuilta tai puhelimitse +358 200 81800.

Huoneet ovat varattavissa 28.08.2024 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Etäisyys Seinäjoki Areenalle n. 81 km. Osoite: Lemmenpolku 3, Vaasa

Scandic Vaasa 2hh

Scandic Vaasa

Ajomatka Areenalla n. 60 min

Hinnat alk. 125 € / 1hh / vrk, 145 € / 2hh / vrk. Varaukset koodilla BVYP111024 Scandic Hotelsin verkkosivuilta tai puhelimitse +358 200 81800.

Huoneet ovat varattavissa 28.08.2024 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Etäisyys Seinäjoki Areenalle n. 80 km. Osoite: Rosteninkatu 6, Vaasa

Sokos Hotel Vaakuna Vaasa 2 hengen huone

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

Ajomatka Areenalle n. 60 min

Huonehinnat 119 € / yhden hengen huone / vrk 139 € / kahden hengen huone / vrk Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen, pääsyn hotellin kuntosalille sekä asiakassaunan ja allasosaston käytön aukiolojen puitteissa. Annetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kiintiön huonehinnat oikeuttavat S-Card etuihin.

Majoittujat varaavat itse huoneet kiintiöstä varauskoodia BVYP2024 käyttäen 4.10.24 mennessä. Tämän jälkeen tehtäviin varauksiin tarjoamme päivän parasta hintaa. Varaukset voi tehdä Sokos Hotelsin verkkosivuilla varauskoodia käyttäen.

Etäisyys Seinäjoki Areenalle 79 km. Osoite: Kauppakeskus Rewell 101, Vaasa

Sokos Hotel Royal Vaasa 2 hengen huone

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Ajomatka Areenalle n. 60 min

Huonehinnat 119 € / yhden hengen huone / vrk 139 € / kahden hengen huone / vrk Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen, pääsyn hotellin kuntosalille sekä asiakassaunan ja allasosaston käytön aukiolojen puitteissa. Annetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kiintiön huonehinnat oikeuttavat S-Card etuihin.

Majoittujat varaavat itse huoneet kiintiöstä varauskoodia BVYP2024 käyttäen 4.10.24 mennessä. Tämän jälkeen tehtäviin varauksiin tarjoamme päivän parasta hintaa. Varaukset voi tehdä Sokos Hotelsin verkkosivuilla varauskoodia käyttäen.

Etäisyys Seinäjoki Areenalle 79 km. Osoite: Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa

kuva huoneesta Hotel Sorsanpesä

TÄYNNÄ Hotel Sorsanpesä

Ajomatka Areenalle 6 min

Hinnat alkaen 160 € / 1hh / yö ja 175 € / 2hh / yö. Varaukset suoraan hotellin vastaanotosta joko sähköpostitse sorsanpesa@sorsanpesa.fi tai puhelimitse 020 741 8181 / 040 594 4129 koodilla ’Yrittäjäpäivät2024’.

Hintaan sisältyy pysäköinti, aamiainen, kuntosalin käyttö, sauna- ja allastilojen käyttö ja wifi. Yllä olevat hinnat ovat voimassa 30.4.2024 asti.

Etäisyys Seinäjoki Areenalle noin 3,5 km ja Seinäjoen keskustaan noin 4 km. Osoite: Törnäväntie 27, Seinäjoki

huone Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki

TÄYNNÄ Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki

Ajomatka Areenalle 3 min

Hinnat alk. 155 € / yö. Huonevaraukset Sokos Hotels verkkosivuilta tunnuksella BVYP24 tai suoraa hotellista puhelimitse 0107647000 tai sähköpostilla vaakuna.seinajoki@sokoshotels.fi. Ryhmävaraukset myyntipalvelusta puhelimitse 0107648100 tai sähköpostitse myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Etäisyys Seinäjoki Areenasta 1,2 km. Osoite: Torikatu 13, Seinäjoki

huonekuva Sokos Hotel Lakeus Seinäjoki

TÄYNNÄ Original Sokos Hotel Lakeus Seinäjoki

Ajomatka Areenalle 4 min

Hinnat alk. 155 € / yö. Huonevaraukset Sokos Hotels verkkosivuilta tunnuksella BVYP24 tai suoraa hotellista puhelimitse 0107648000 tai sähköpostilla lakeus.seinajoki@sokoshotels.fi. Ryhmävaraukset myyntipalvelusta puhelimitse 0107648100 tai sähköpostilla myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi.

Etäisyys Seinäjoki Areenasta 1,6 km. Osoite: Torikatu 2, Seinäjoki

Seinäjoki ilmakuva Frami ja kampus

Airbnb Seinäjoki

Tutustu Seinäjoen ja sen lähiympäristössä tarjolla oleviin Airbnb-majoituskohteisiin ja tee majoitusvaraus linkin kautta.

kuva Hostel Björkheimin huoneesta

TÄYNNÄ Hostel Bjorkenheim

Ajomatka Areenalle 10 min

Hinnat alk. 1 hh 68 € / huone / yö, 2 hh 90 € / huone / yö ja3 hh 129 / huone / yö
Varaukset sähköpostitse info@hostelbjorkenheim.fi, mainitse viestissä, että varaat majoitusta yrittäjäpäiville.

Majoitukseen ei erikseen kuulu aamupalaa, mutta sen voi halutessaan tilata varauksen yhteydessä, hinta on 9€ / henkilö.

Sisäänkirjautuminen klo 15-22 välillä ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Huoneen avaimet voi noutaa hostellin aulasta, avain lokerosta, koodin avulla. Koodi lähetetään majoittujalle noin 24 tuntia ennen majoituksen alkamista sähköpostiin.

Osoite: Seuralantie 9, Seinäjoki. Etäisyys Seinäjoki Areenalle alle 3 km.

hotelli Alma kesällä

TÄYNNÄ Hotelli Alma

Ajomatka Areenalle 5 min

Hinnat alk. 1hh 199 € / vrk, 2hh 249 € / vrk. Varaukset voi tehdä puhelimitse 06 421 5200, sähköpostitse alma@hotelalma.fi tai verkkosivuilta varauskoodilla VYP2023

Hinnat sisältävät paikoituksen, saunan käytön sekä aamiaisen.

Matkaa Seinäjoki Areenalla noin 1,7 km. Osoite: Ruukintie 4, Seinäjoki