Tapahtuma

Suomen suurin yrittäjätapahtuma

Uudistuneet Yrittäjäpäivät tarjoaa yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille kaksi päivää inspiroivaa ohjelmaa, verkostoitumista ja viihtymistä. Tänä vuonna ohjelmaa on monipuolisemmin kuin koskaan!

Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä ja yrittäjyys? Miten Suomesta ponnistetaan maailmalle? Miksi kannattaa ottaa kaikki hyöty irti teknologiasta bisneksen tukena?

Tule lokakuussa Turkuun viihtymään, kehittymään ja tekemään bisnestä. Otetaan yhdessä askel eteenpäin Step Forward-teeman mukaisesti.

Yrittäjäpäivät järjestetään Turussa, Artukaisten kaupunginosassa sijaitsevassa Messukeskuksessa 19.-20.10.2018.

Monipuolinen ohjelma

Ensimmäisenä päivänä voit seurata mielenkiintoista liittokokousta, osallistua oheisseminaarin tarjoamaan ohjelmaan tai tutustua Turkuun paremmin retkillä. Illalla juhlitaan Varsinais-Suomen Yrittäjien nelikymppisiä. Lauantaina rinnakkain kulkee kaksi ohjelmakokonaisuutta, josta voit valita mieleisimmät osuudet. Lauantain kruunaa yrittäjäpäivien gaala, jossa jaetaan vuoden 2018 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. 

Tutustu ehdolla oleviin puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaisiin tarkemmin täällä!

Tapahtumakaupunkimme Turku

Turku on yksi Suomen suosituimmista tapahtumakaupungeista ja Turun Messukeskus on käytännöllinen tapahtumapaikka, joka tarjoaa erinomaiset puitteet vuoden huipputapahtumalle. Lisäksi Turun Kupittaalle äskettäin avattu Vierailukeskus Joki toimii mielenkiintoisena tapahtumapaikkana perjantain oheisseminaariin.

Turku tarjoaa mahtavat puitteet Valtakunnallisille yrittäjäpäiville.

Kaupungin keskustassa on hyvä ravintolatarjonta sekä mainiot shoppailumahdollisuudet. Lähistöllä on mielenkiintoisia museoita ja nähtävyyksiä. Käy kävelyllä Aurajoen rannalla, vieraile tuomiokirkossa tai ihaile kaunista arkkitehtuuria rannan tuntumassa.

Ilmoittautumalla ajoissa varmistat majoituksen keskustassa ja palveluiden läheisyydessä.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma

19.-20.10.2018

Yrittäjäpäivien ensimmäisenä päivänä perjantaina voit seurata mielenkiintoista liittokokousta, osallistua vierailukeskus Joen seminaariin tai tutustua Turkuun paremmin retkillä. Illalla on aika juhlia Varsinais-Suomen yrittäjien syntymäpäiviä yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Toisena päivänä lauantaina seminaarissa nähdään mielenkiintoisia puheenvuoroja, haastatteluja ja paneelikeskusteluja. Päivän huipentaa Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jako ja yrittäjien juhlagaala.

9.00
Ilmoittautuminen alkaa

Tervetuloa Valtakunnallisille yrittäjäpäiville!

Tapahtuman ilmoittautumistiskin löydät Turun Messukeskuksen aulasta. Ilmoittautumistiskiltä saat kaiken tarvittavan viikonloppua varten. 

Tapahtuman kumppanialueella voit käydä osallistumassa erilaisiin aktiviteetteihin kumppaneiden osastoilla, hakea virvokkeita baarista ja verkostoitua muiden osallistujien kanssa rennossa loungessa. Myös varapuheenjohtajaehdokkaat ovat esillä kumppanialueella.
Kumppanialueen löydät Messukeskuksen ravintolasalista. 

Voit sopia kahdenkeskisiä tapaamisia muiden osallistujien kanssa Brella-sovelluksen kautta. Kohtaamispaikkana toimii Messukeskuksen 2. kerroksen kokoustila 3. Let’s do some business! 

10.00
Tervetuloa liittokokoukseen (Auditorio)

Suomen Yrittäjien liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi Lisäksi käsitellään vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Jäsenistöä edustavat liittokokousedustajat.

Tilaisuus on kaikille avoin ja se pidetään Turun messukeskuksen auditoriossa. Liittokokousedustajien rekisteröintipiste löytyy Auditorion sisäänkäynnin edestä.

Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaisiin voit tutustua ennen yrittäjäpäiviä täällä >> 

Yrittäjäpäivillä ehdokkaat esittäytyvät yhteistyökumppanialueen yhteydessä perjantaina 19.10.2018. 

11.00 to 14.00
Lounas (B-halli)

Perjantain lounas on tarjolla kolme tuntia, joten voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan ruokailuun. Huomioithan, että perjantain seminaari alkaa vierailukeskus Joessa klo 13.00 ja retkille lähdetään klo 13.00.

Perjantaina lounaaksi tarjoamme:

 • Syksyinen Coleslaw- salaatti piparjuurikastikkeella
 • Speltti-lohisalaattia
 • Kotipellon puutarhan yrteillä höystetty vihersalaattia
 • Leipävalikoima paikallisten leipomoiden tuotteista, voita ja levitettä
 • Mureaa possunposkea, tummaa Kukko-olutkastiketta
 • Hiillostettuja silakkapihvejä, Turun-sinappikastiketta
 • Savuselleri-perunapyrettä
 • Rakuunalla maustettua porkkanaa ja perunaa
 • Ruokajuomana jäävesi.
 • Kahvia, teetä ja pikkuleipävalikoima

Erikoisruokavaliot ovat tarjolla erillisellä tarjoilupisteellä. Pisteellä on henkilökuntaa avustamassa erikoisruokavalioiden osalta.

13.00 to 16.15
Perjantain seminaari, vierailukeskus Joki | Tutustu seminaarin ohjelmaan >>

Perjantain seminaari järjestetään Vierailukeskus Joessa, joka on Suomen ensimmäinen alueellinen vierailukeskus, jossa Turun seudun yritykset esittelevät toimintaansa. Joen uudet ja monipuoliset tilat ovat kuin tehty Yrittäjäpäivien inspiroivaan starttiin, jossa kuullaan esityksiä ja keskusteluja yli 15 puhujalta.

Järjestämme säännölliset bussikuljetukset Joen, Messukeskuksen ja hotellien välillä klo 12.00 alkaen
 

Vierailukeskus Joen seminaarin ohjelma:

Klo 13.00-13.45 (Cave-teatteri) - Turku – Suomen somepääkaupunki

Ainakin seuraajien määrällä mitattuna Turku on ykkönen isojen kaupunkien listalla: kaupungin Facebook-sivulla on yli 42 000 seuraajaa, Twitterissä 10 500 ja Instagramissa 18 700.
Turku on saavuttanut sosiaalisen median viestinnän kärkipaikan vuosien työllä. Kaupungissa aloitettiin panostus sosiaaliseen mediaan jo silloin, kun muut kaupungit vasta heräilivät ajatukseen.
Perjantaina Turun kaupungin somevelho, verkkotoimittaja Samu Valleala, kertoo miten tähän suosioon on päästy.
 

Klo 13.00-13.30 (Amfiteatteri)  - Tulevaisuuden kunta

Lieto on vajaan 20 000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa, joka on toistuvasti menestynyt kunnan ja yrittäjien välistä yhteistyötä mittaavissa kyselyissä.
Mikä on hyvän yhteistyön salaisuus ja miten tulevaisuudessakin kunta ja yrittäjät voivat toisistaan hyötyä? 
Mukana keskustelussa Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela
sekä lietolainen yrittäjä Antti Alalonttinen, Ilmaristen matkailutila.

 

Klo 13.45-14.30 (Amfiteatteri)  - Startup - Restartup – Stay up – Stand up

Miksi Startup? Mikä ihmeen Restartup? Kumpi on parempi? Tule ottamaan asiasta selvää ja osallistu keskusteluun. Keskustelemme reiteistä yrittäjyyteen ja yrittäjäksi ja siitä miten reitit poikkeavat toisistaan.
Asiantuntijat perustelevat omia näkökulmiaan ja yleisö voi myös osallistua keskusteluun. 
Keskustelua johtaa Kauppalehden toimittaja, kirjailija Elina Lappalainen.

Keskustelijoina lavalla ovat:

 • toimitusjohtaja Tuomas Tukeva, Koneita.com
 • toimitusjohtaja Juha Rantanen, Suomen Yrityskaupat
 • rahoituspäällikkö Elisa Sipponen, Finnvera
 • puheenjohtaja Leo Kadieff, Nuoret Yrittäjät
 • yrittäjä Petri Tuomela
 • CEO, CO-Founder Veera Lehmonen, Cuckoo Workout
   

Klo 14.00-14.45 (Cave-teatteri)  - Tulevaisuuden itseohjautuvat laivat ja tekoälyn mahdollisuudet

Iiro Lindborg, General Manager, Remote and Autonomous Solutions, Rolls-Royce.
 

Klo 15.00-15.30 (Cave-teatteri)  - Voice of Sales-semifinaali

Voice of Sales-kilpailussa toisen asteen opiskelijat kilpailevat hissipuhetaidoillaan. Eri puolilta Suomea semifinaaliin valitut opiskelijat pitävät minuutin mittaisen hissipuheen, jonka tarkoitus on vakuuttaa tuomaristo heidän myyntitaidoistaan. Tule seuraamaan miten tulevaisuuden tekijät pitchaavat omaa osaamistaan! Semifinaalin viisi parasta nähdään lauantaina Messukeskuksessa huikeassa finaalissa.
 

Klo 15.00-15.30 (Amfiteatteri)  - Fuck up night

Kansainvälinen Fuck up night-konsepti on rantautunut Turkuun. Amfiteatterissa kuullaan kolmen paikallisen yrittäjän tarinat epäonnistumisista. Tarinoita joista kaikki voimme saada vertaistukea ja oppia.
 

Klo 15.30-16.15 (Cave-teatteri)  - Startup-yritysten hudit ja hitit

Liian harva rahoitusta keräävä startup pääsee vauhtiin. Toimittaja Elina Lappalainen paljastaa onnistujat ja epäonnistujat.

 

Vierailukeskuksen toisessa kerroksessa voit tutustua Turun kaupungin kaupunkikehitystilassa Turun kaupungin ja seudun kehitysvisioihin. Nähtävillä on erilaisia hankkeita ja visioita, joiden esittelyssä hyödynnetään todellisuuden toteutuksia, kosketusnäyttöjä ja videoita.

Kolmannessa kerroksessa voit ladata akut, sekä omat että laitteiden, ottaa rennosti tai vastata sähköposteihin sekä seurata Turun Messukeskuksessa käynnissä olevan Suomen Yrittäjien liittokokouksen livestreamia.

13.00 to 15.00
Retki 1: Movie Walk

Turussa on filmattu noin 50 elokuvaa, lukemattomia tv-sarjoja, animaatioita ja dokumentteja. Tällä kierroksella tutustutaan osaan näiden elokuvien näyttämöistä. Vares –elokuvien näyttämönä Turku on tuttu, mutta Turku on esittäytynyt myös mm. elokuvissa The Girl King, Levottomat ja Luokkakokous. Sukella elokuvien maailmaan ja unohda todellisuus hetkeksi.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00
 • Retki alkaa bussikuljetuksella Turun Messukeskukselta ja päättyy Radisson Marina Palaceen Turun keskustaan.
 • Hinta 40,00 € / osallistuja

 

13.00 to 15.00
Retki 2: Linnan valloittajat

Lähde seikkailemaan legendaariseen Turun linnaan. Linnan valloittajat –retkellä seikkaillaan ryhmissä erilaisten tehtävien parissa, tiedossa on kaikenlaista älytehtävistä toimintatehtäviin. Retken päätteeksi parhaat palkitaan ja koko porukalla nostetaan maljat.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00
 • Retki alkaa bussikuljetuksella Turun Messukeskukselta.
 • Hinta 60,00 € / osallistuja
13.00 to 15.00
Retki 3: Meyer Turku -kierros

Tutustu turkulaiseen telakkateollisuuteen ja näe maailman suurimpien risteilyalusten rakennuspaikka. Retkellä käydään kiertoajelulla Meyer Turun telakalla. Matkalla opas kertoo Meyerin telakan toiminnasta ja historiasta. Telakalla kierros tapahtuu bussissa, rakenteilla olevaan alukseen ei pääse sisälle turvallisuussyistä johtuen. Retkellä käydään lisäksi merikeskus Forum Marinumissa, jossa perehdytään Turun laivanrakennuksen menneisyyteen ja nykypäivään uudistetun näyttelyn ja pienoismallien sekä monipuolisen videomateriaalin avulla.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00
 • Kierros alkaa Turun Messukeskukselta.
 • Hinta 50 €/hlö
19.00
Suomen suurimmat nelikymppiset – Tervetulojuhla
Pete Parkkonen, Popkorn

Perjantaina juhlitaan yhdessä pyöreitä! Varsinais-Suomen Yrittäjien täyttäessä hienot 40 vuotta, tiedossa on hyvää ruokaa ja juomaa, musiikkia ja hauskanpitoa sekä tietysti parasta seuraa.

Illan ohjelmassa on Varsinais-Suomen maakunnallisen yrittäjäpalkinnon jako ja viihteestä vastaa huikea Pete Parkkonen sekä bilebändi Popkorn. Unohtamatta tietenkään karaokea.

Neljänkymmenenvuoden aikana on kertynyt sen verran paljon kaikkea, että emme kaipaa lahjoja. Meille on tärkeintä, että te saavutte paikalle juhlistamaan tärkeää päivää kanssamme. Meille saa tulla juuri sellaisena kuin haluaa, kunhan on valmiina hauskanpitoon. 
 

Ovet avataan klo 18.00.

9.00
Tervetuloa yrittäjäpäivien toiseen päivään

Yrittäjäpäivien toinen päivä on täynnä huippuohjelmaa, verkostoitumista ja yhdessäoloa . Tutustu Yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneiden Elisan, Fennian, Finnveran, Turun kaupungin, Kauppalehden, Turun Sanomien ja Viking Linen upeisiin osastoihin ravintolasalin kumppanialueella. Kumppanialueelta löydät myös viihtyisen lounge-alueen non-stop kahvitarjoilulla sekä tapahtuman pääbaarin.

Verkostoitumisen helpottamiseen tarjoamme tapahtuman osallistujille verkostoitumispalvelu Brellan sekä verkostoitumisalueen messukeskuksen 2. kerroksessa. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet Brellaan rekisteröitymiseen.

9.00 to 15.30
International program (Meeting rooms 1-2, 2nd floor) | Open the full program >>

International program in English.

09:00–10:00
Global business - this is how we did it
- success stories of Finnish and foreign companies (15 min per company)
Discussion (5 min. after each presentation)
- Finnish, Estonian and Russian company
 

10:00–10:15
BREAK
The break is a great time for networking and getting to know our official partners. You can find our Partners Area in the dining room on the first floor. The event is brought to you by: Elisa, Fennia, Finnvera, Kauppalehti, City of Turku, Turun Sanomat, and Viking Line. 
 

10:15–11:45
Cities meet companies (Q&A panel session of city authorities of different countries)
Companies (as an audience) are able to ask questions concerning doing business in Finland, Estonia, USA, Russia, Germany and Sweden. 
Moderator: Heidi Saario
 

11:45–13:00
LUNCH BREAK
Lunch (Hall B)
Networking and BtoB-meetings (individual one-on-one meetings)
 

13:00–13:45
Keynote: Jan Meyer (Hall A)
Turku shipyard and subcontractors
 

13:45–14:30
BREAK
Networking and BtoB-meetings (individual one-on-one meetings)
 

14:30–15:30
Building a functional network of subcontractors in maritime and automobile industries in Finland. 
Meyer shipyard and Valmet Automotive.

9.30
Tervetuloa toiseen päivään
10.00
Pääpuhuja: Yrittäjän kasvustrategia (A-halli)
Petri Rajaniemi

Petri Rajaniemi on Itä-Pasilaa ja suomen kieltä rakastava toisinajattelija, joka on työskennellyt vuosia tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka mahdollistaa kasvun.

Petrin puheenvuorot pakottavat väsyneimmänkin osallistujan tuntemaan ja näkemään. Petrillä on kyky tarkastella asioita historian ja nykymaailman rajalla, ja muistuttaa, että asiat eivät koskaan ole yksioikoisia, vaan monimutkaisia, toisistaan riippuvaisia kokonaisuuksia. Ymmärrystä, joka parantaa toimintakykyä.

 

10.45
Verkostoitumistauko

Tutustu Yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneiden Elisan, Fennian, Finnveran, Turun kaupungin, Kauppalehden, Turun Sanomien ja Viking Linen upeisiin osastoihin ravintolasalin kumppanialueella. Kumppanialueelta löydät myös viihtyisen lounge-alueen non-stop kahvitarjoilulla sekä tapahtuman pääbaarin.

Verkostoitumisen helpottamiseen tarjoamme tapahtuman osallistujille verkostoitumispalvelu Brellan sekä verkostoitumisalueen messukeskuksen 2. kerroksessa. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet Brellaan rekisteröitymiseen.

11.00
Johtajuus ja itsensä johtaminen (A-halli)
Hanna-Maria Seppälä, Otto Takala, Kari Vainio, Mika Railosalo

Johtajuuden perustana on hyvä itsensä johtaminen. Yrittäjän on osattava johtaa yrityksensä lisäksi itseään ja mahdollista henkilöstöään. Johtaminen on kaikkea muuta kuin yksinkertaista ja helppoa. Johtaminen vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä, uuden omaksumista ja laaja-alaista osaamista, omaa hyvinvointia unohtamatta. Johtamisen paneelikeskustelu pureutuu johtamiseen ja johtamisen tulevaisuuteen monipuolisten näkökulmien kautta. Johtamisesta ääneen pääsevät uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä, Suomen eSports-maajoukkueen valmentaja Otto Takala ja Elisan myyntijohtaja Mika Railosalo. Paneelin puheenjohtajana toimii Turun Sanomien vastaava päätoimittaja Kari Vainio.

 

11.00
Oppirahoja ja onnistumisia. Miksi halusimme kansainvälistyä? (Auditorio)
Linda Åström, Hans-Peter Siefen, Noora Fagerström, Joonas Mikkilä, Tommi Lähde

Kansainvälistymisen paneelikeskustelu tarjoaa mielenkiintoisia tarinoita ja keskustelua niin onnistumisista kuin epäonnistumisista Suomen ulkopuolisilla markkinoilla. Mukana ovat maailman myydyimpien mobiilipelien (mm. Clash of Clans, Clash Royale ja Hay Day) takana olevan mobiilipeliyhtiö Supercellin viestintäjohtaja Linda Åström, suomalaisen smoothie-bisneksen menestystarinaksi nouseen Jungle Juice Barin perustaja ja toimitusjohtaja Noora Fagerström, Suomen bisnestapahtumien suunnannäyttäjäksi kohonneen Nordic Business Forumin perustaja Hans-Peter Siefen sekä muoviroskista tehdyillä alusvaatteilla maailmaa valloittava the other danish guy:n perustaja Tommi Lähde. Keskustelun puheenjohtajana toimii Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä.

12.00 to 14.45
Lounas (B-halli)

Lauantain lounas on tarjolla noin kolme tuntia, joten voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan ruokailuun. 

Lauantaina lounaaksi tarjoamme:

 • Vihersalaattia, marinoitua punasipulia, oliiveja, kaprista ja kurkkua
 • Kebab-kastikkeella marinoitua syysperunasalaattia
 • Paahdettua punajuurta, leipäjuustoa, rucolaa ja paahdettua kuminaa
 • Lähileipomoiden leipävalikoima, voita ja levitettä
 • Kirakan tilalta Kalkkuna-pekonipataa
 • Basilikakuorrutettua kirjolohta
 • Yrtti-perunoita
 • Porkkana-lehtikaali-punasipulipaistosta
 • Ruokajuomana jäävesi.
 • Kahvia, teetä ja pikkuleipävalikoima

Erikoisruokavaliot ovat tarjolla erillisellä tarjoilupisteellä. Pisteellä on henkilökuntaa avustamassa erikoisruokavalioiden osalta.

13.00
Jan Meyer (A-halli, englanniksi)
Jan Meyer
13.45
Verkostoitumistauko

Tutustu Yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneiden Elisan, Fennian, Finnveran, Turun kaupungin, Kauppalehden, Turun Sanomien ja Viking Linen upeisiin osastoihin ravintolasalin kumppanialueella. Kumppanialueelta löydät myös viihtyisen lounge-alueen non-stop kahvitarjoilulla sekä tapahtuman pääbaarin.

Verkostoitumisen helpottamiseen tarjoamme tapahtuman osallistujille verkostoitumispalvelu Brellan sekä verkostoitumisalueen messukeskuksen 2. kerroksessa. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet Brellaan rekisteröitymiseen.

14.00
Tulevaisuuden työelämä ja yrittäjyys (Auditorio)
Satu Huber, Kai Andersson, Petri Vilén, Jussi Kärki, Joel Järvinen

Maailma elää murroksessa ja muutos koskettaa meistä jokaista. Yrittäjyys ja työelämä joutuvat mukautumaan uusiin tekniikoihin, totuttujen toimintapojen muutokseen, avoimempiin markkinoihin ja digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin. Mitä voimme odottaa työelämältä ja yrittämiseltä lähitulevaisuudessa? Voiko muutoksia ennustaa ja miten reagoida, kun oma toimiala kokee täydellisen myllerryksen.

Alustataloudesta, tulevaisuuden työelämästä ja yrittäjyyden murroksesta keskustelevat Uberin Pohjoismaiden johtaja Joel Järvinen, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon toimitusjohtaja Satu Huber, taksiliiton puheenjohtaja Kai Andersson ja Industryhackin perustaja ja toimitusjohtaja Peri Vilén. Keskustelun puheenjohtajana toimii pitkän linjan toimittaja Jussi Kärki.

14.15
Voice of sales finaali (A-halli)

Oppilaitosten hissipuhekilpailuiden finaali. Semifinaali käydään vierailukeskus Joessa perjantaina. Finaalissa kunkin oppilaitoksen karsinnoista finaaliin päässeet opiskelijat puhuvat tuomarin ja yleisön pyörryksiin 1-3 minuutin hissipuheillaan. Voice of Sales on tätä aikaisemmin järjestetty kerran, Logomossa 21.1.2016. 

14.45 to 15.30
Menestyvän tiimin rakentaminen (A-halli)
Jukka Jalonen

Aikuisten olympiapronssia vuonna 2010, maailmanmestaruus vuonna 2011 ja nuorten maailmanmestaruus vuonna 2016. Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen tietää, mitä menestyminen vaatii. Kannustaminen, rohkeus, positiivisuus ja tiimihenki kiteytyvät Jalosen opeissa, joista kannattaa ammentaa oppia omaan ja yrityksen toimintaan. Yrittäjäpäivillä Jalonen kertoo, miten rakennetaan menestyvät tiimi ja mitä tiiminrakentamisessa täytyy huomioida.

19.00
Gaala
Inga Söder, Popkorn

Ovet gaalaan aukeavat klo 18.00. 

Gaala on yrittäjäpäivien kohokohta, missä jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot palkintoraadin valitsemille suomalaisille yrittäjille. Turun gaalan aloitamme juhlavasti palkitsemistilaisuudella. Valtiovallan tervehdyksestä vastaa tänä vuonna valtiovarainministeri Petteri Orpo. Yrittäjäpalkintojen voittajien palkitsemisen jälkeen siirrymme nauttimaan istuvan illallisen upeasti somistettuihin ja katettuihin B- ja C-halleihin. Illallisen jälkeen on viihteen vuoro ja lauantai-illan juhlijoita tanssittavat Inga Söder ja bilebändi Popkorn. Karaoken ystävät pääsevät ääneen yhteistyökumppanialueen karaokepisteellä. 

Gaalaan tarvitset illalliskortin, mikä annetaan sinulle ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli tulet suoraan gaalaan, ilmoittaudu info-pisteellä. Gaalassa et tarvitse nimikylttiäsi.

Gaalaillallinen:

Alkuruoka:
Punajuuritartaria, herkkusieni-cevicheä ja persiljamajoneesia, paahdettua Maalahden limppua

Pääruoka:
Pitkään haudutettua häränrintaa, tummaa mallaskastiketta ja Maakarin artesaani-makkaraa, yrtti-kaurattoa

Jälkiruoka:
MBakeryn juhlaleivos (mustaherukka-suklaa)
Kahvia, teetä + avec

Ruokajuomat: 
Valkoviini, punaviini ja jäävesi. Viinit saatavilla myös alkoholittomina.
 

Esiintyjät

Tapahtuman esiintyjät

Yrittäjäpäivien ohjelma on täynnä huippupuhujia ja esiintyjiä. Mukana mm. Jukka Jalonen, Hanna-Maria Seppälä, Petri Rajaniemi ja Pete Parkkonen.

Pääpuhuja

Jukka Jalonen

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja

Aikuisten olympiapronssia vuonna 2010, maailmanmestaruus vuonna 2011 ja nuorten maailmanmestaruus vuonna 2016. Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen tietää, mitä menestyminen vaatii. Kannustaminen, rohkeus, positiivisuus ja tiimihenki kiteytyvät Jalosen opeissa, joista kannattaa ammentaa oppia omaan ja yrityksen toimintaan.

Pääpuhuja

Petri Rajaniemi

Yrittäjä, Ponder Nobs Oy

Petri Rajaniemi on Itä-Pasilaa ja suomen kieltä rakastava toisinajattelija, joka on työskennellyt vuosia tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka mahdollistaa kasvun.

Petrin puheenvuorot pakottavat väsyneimmänkin osallistujan tuntemaan ja näkemään. Petrillä on kyky tarkastella asioita historian ja nykymaailman rajalla, ja muistuttaa, että asiat eivät koskaan ole yksioikoisia, vaan monimutkaisia, toisistaan riippuvaisia kokonaisuuksia. Ymmärrystä, joka parantaa toimintakykyä.

Pääpuhuja

Jan Meyer

toimitusjohtaja, Meyer Turku Oy 

Jan Meyer on valmistunut ­tohtoriksi Bremenin Jacobs-yliopistosta ja suorittanut laiva-arkkitehtuurin maisteriopinnot Massachusettsin Institute of Technologyssä, USA:ssa. Hän on seitsemännen sukupolven laivanrakentaja ja työskennellyt laivanrakennuksessa vuodesta 2008. Vuonna 2014 hänestä tuli Turun Meyerin telakan toimitusjohtaja.

Esiintyjä

Pete Parkkonen

Artisti

Pete Parkkonen on noussut yhdeksi Suomen suositummista miessolisteista. Peten monipuolisuus laulajana ja viihdyttäjänä ei ole jättänyt arvailun varaa, sillä Pete nappasi voittopokaalit suosikkiohjelmissa Tanssi Tähtien Kanssa (2014) ja Tähdet Tähdet (2016).

Puhuja

Hanna-Maria Seppälä

Uinnin maailmanmestari

Hanna-Maria Seppälä on kansainvälisen kilpauransa päättänyt uimari ja Suomen ensimmäinen uinnin maailmanmestaruuden voittanut nainen. Seppälä valittiin vuonna 2003 Suomessa Vuoden urheilijaksi hänen voitettuaan MM-kultaa Barcelonan maailmanmestaruuskisoissa 100 metrin vapaauinnissa. MM-tasolla Seppälä on voittanut myös kahdesti hopeaa ja kerran pronssia. Olympialaisissa Seppälä on edustanut Suomea viidesti.

Puhuja

Linda Åström

Viestintäjohtaja, Supercell

Opiskeluiden jälkeen unelmana oli ura mainonnan parissa. Mainostoimiston kautta tie kuitenkin vei 5 vuotta sitten Supercellin viestintään. Uraan pelitalossa on mahtunut monta erilaista hattua aina tapahtumien järjestämisestä brändityöhön, mutta viimeiset vuodet keskittyen Supercellin ulkoiseen viestintään ja mediasuhteisiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Puhuja

Noora Fagerström

Perustaja/toimitusjohtaja, Jungle Juice Bar

Noora Fagerström oli perustamassa Jungle Juice Baria vuonna 2010. Kahdeksassa vuodessa konsepti on valloittanut Suomen ja laajentunut myös ulkomaille mm. Ruotsiin. Matkalle on mahtunut onnistunut vierailu Leijonan Luolassa ja epäonnistunut yritys laajentua Espanjaan. Noora pokkasi viime vuonna Veuve Clicquot New Generation -palkinnon.

Puhuja

Hans-Peter Siefen

Co-founder, Nordic Business Forum

Hans-Peter Siefen on vuonna 1983 syntynyt keskisuomalainen yrittäjä, joka aloitti yrittämisen 19-vuotiaana vuonna 2003. Siefen on toinen Nordic Business Group Oy:n perustajista, mikä tunnetaan parhaiten Nordic Business Forum -seminaarista.

Puhuja

Joel Järvinen

Pohjoismaiden johtaja, Uber

Joel Järvinen on työskennellyt Uberilla vuodesta 2014 ja toimii Uberin Pohjoismaiden johtajana. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa Uberia käyttää yli 2000 aktiivista kuljettaja-partneria ja 700,000 käyttäjää. Uber teki paluun Suomeen heinäkuussa 2018 uuden liikennepalvelulain myötä ja palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla.

Puhuja

Petri Vilén

Co-founder, Industryhack

Petri Vilén on Industryhackin perustaja ja toimitusjohtaja. Industryhack on kasvuyritys, joka auttaa suuryrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita avoimen innovaation hyödyntämisessä. Yritys on työskennellyt niin Koneen, Ponssen ja Fiskarsin kaltaisten suuryritysten kuin Samsungin, Siemensin ja Airbusin kaltaisten kansainvälisten teknologiajättien sekä OKM:n ja Helsingin kaupungin kaltaisten julkisen sektorin organisaatioiden kanssa.

Paneelin puheenjohtaja

Jussi Kärki

Toimittaja, MTV Uutiset

Jussi Kärki on MTV Uutisten politiikan ja talouden toimituksen päällikkö. Motto: yrittänyttä ei harmita. Yrittäjäpäivillä vasta kolmatta kertaa, mukana myös Turussa kahdeksan vuotta sitten. 

Puhuja

Otto Takala

Esports vaikuttaja, kehittäjä ja maajoukkuevalmentaja

Otto ”defcon” Takala on Suomen eSports-maajoukkueen valmentaja. Takala on, ainakin vielä, Suomen eSports-skenen saralla eriskummallinen sekoitus perinteistä ja elektronista urheilua.

Paneelin puheenjohtaja

Joonas Mikkilä

Digi- ja koulutusasioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät
Puhuja

Satu Huber

Toimitusjohtaja, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Satu Huber on työeläkeyhtiö Elon toimitusjohtaja. Sadulle hyvä työelämä ja työssä jaksaminen ovat sydämen asioita. Hän pyrkii omassa työssään vaikuttamaan siihen, että työntekijöiden hyvinvointia ja työkykyä vaalitaan niin Elon asiakasyrityksissä kuin Elossakin. Suomen suurimpana yrittäjien eläkevakuuttajana Elo tekee työtä yrittäjien hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Satu on aiemmin työskennellyt toimitusjohtajana LähiTapiola Eläkeyhtiössä ja Finanssialan Keskusliitossa, Valtiokonttorissa rahoitustoimialan toimialajohtajana sekä erilaisissa tehtävissä finanssialalla.
 

Puhuja

Kai Andersson

Puheenjohtaja, Suomen Taksiliitto

Kai on Taksiliiton puheenjohtaja ja toiminut taksialan erilaisissa hallinnon tehtävissä vuosituhannen vaihteesta alkaen. Kaitsu on espoolainen taksiyrittäjä ja takana on miljoonia kilometrejä, sillä taksiyrittäjän ura on alkanut jo 1986.  

Puhuja

Elina Lappalainen

Toimittaja, Alma Talent Oy

Elina Lappalainen on suomalainen toimittaja ja tietokirjailija. Hän työskentelee Talouselämä-lehdessä ja seuraa erityisesti kasvuyrityksiä, peliteollisuutta ja teknologia-aiheita.

Puhuja

Iiro Lindborg

General Manager, Remote and Autonomous Solutions, Rolls-Royce

Iiro Lindborg joined Rolls-Royce in 2005 and has held various roles such as Development Project Manager and Technical Product Manager before his current role as General Manager of Remote and Autonomous Operations. He has degree in Automation and Electrical Engineering from Vaasa University of Applied Sciences.

Paneelin puheenjohtaja

Kari Vainio

Vastaava päätoimittaja, Turun Sanomat

Kari Vainio on toiminut Turun Sanomien vastaavana päätoimittajana vuodesta 2009. Hän on ollut toimittajana Turun Sanomissa vuodesta 1990. Vainio on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on toiminut myös Reserviläinen-lehden luottamustoimisena päätoimittajana vuosina 2003-2009.

Puhuja

Samu Valleala

Verkkotoimittaja, Turun kaupunki

Turku ei halua vain tiedottaa, vaan viestiä ihmiseltä ihmiselle. Turun kaupungin somevelhona tunnettu Samu Valleala kertoo miksi ja miten Turusta on tullut Suomen somepääkaupunki. 

Puhuja

Esko Poikela

Liedon kunnanjohtaja

Esko Poikela on ollut Liedon kunnanjohtaja vuodesta 2014 lähtien. Sitä ennen hän oli Kaarinan sivistysjohtaja vuodesta 2010, sitä ennen rehtori koulussa Kaarinassa vuodesta 2002 ja sitä ennen sivistysjohtaja Liedossa vuodesta 1998.

Puhuja

Tommi Lähde

Perustaja/toimitusjohtaja, the other danish guy

Tommi Lähde on 48-vuotias yrittäjä, josta alun perin piti tulla taloustoimittaja. 25 vuotta töitä muiden brändien parissa synnytti ajatuksen omasta brändistä. Sattumasta syntyi lopulta kalsaribrändi the other danish guy.

Esiintyjä

Inga Söder

Artisti

Inga Söder on rovaniemeläislähtöinen laulaja, lauluntekijä ja laulunopettaja. Hänet muistetaan muun muassa Tartu Mikkiin sekä vuoden 2013 The Voice of Finland -ohjelmista. Inga oli Linnan juhlien Kaartin Combon ensimmäinen naissolisti ja hän on esiintynyt useiden eturivin artistien kanssa sekä arvostettujen orkestereiden solistina.

Inga toimii Oulun Pop & Jazz konservatoriossa laulun lehtorina, valmentaa tulevia laulajatähtiä sekä pitää Hengitä Hyvinvointia –hengityskursseja. Monipuolisen laulajan tunnelmallinen ”Stream Carries” -debyyttialbumi on juuri julkaistu.

Artisti

Popkorn

Bilebändi

Räjähtävä meininki, ammattitaito ja loistava fiilis. Popkorn tuo mukanaan mehevän setin tämän hetken listahittejä ja takaa maan parhaat bileet!

Popkorn on Suomen bilebändien parhaimmistoa ja suosittu housebändi.

Yrittäjäpäivillä Popkorn tahdittaa perjantaina 19.10. Pete Parkkosta ja lauantaina 20.10. Inga Söderia. 

Juontajat

Juontajat

Kati Vasell ja Tuuli-Elina Ruuskanen

 

Puhuja

Mika Railosalo

Myyntijohtaja, Elisa Oyj

Mika Railosalon vastuualueena on Elisan Yritysasiakkaat -yksikössä alueellinen myynti. Hän on toiminut myynnin johtotehtävissä lähes kaksi vuosikymmentä, johon on mahtunut myös tuotekehityksen johtamista tarjoomajohtajana ja uusien liiketoimintojen kehittämistä Elisan uran aikana kansainvälinen kumppanitoiminta mukaan lukien. 

Puhuja

Leo Kadieff

Puheenjohtaja, Nuoret Yrittäjät

Leo on liikkeenjohdon konsultti ja Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja. Hänen erikoisalaansa on auttaa Suomalaisia startuppeja ja scaleuppeja kasvamaan ja kansainvälistymään. Hän toimii myös usean kasvuyhtiön hallituksessa, sekä edustaa Yrittäjiä YES-for-Europessa, Brysselissä sijaitsevassa yrittäjäverkostossa joka edustaa nuoria yrittäjiä Euroopan komissiossa. 

Puhuja

Elisa Sipponen

Rahoituspäällikkö, Finnvera

Olen Elisa Sipponen ja työskentelen Finnvera Oyj:ssä rahoituspäällikkönä. Erityisenä mielenkiintoni kohteena ovat yrityskaupat ja omistajanvaihdokset, joita tutkin vuonna 2017.  Tutkimuksessani pohdin pk-yritysten omistajanvaihdosten menestystekijöitä rahoittajanäkökulmaa laajemmin.  Pk-yritystoiminta ja yrityskaupat ovat tulleet myös työssäni tutuksi, ja olenkin ollut mukana osallistumassa satojen yritysten rahoitusratkaisujen rakentamiseen.

Puhuja

Veera Lehmonen

CEO, Co-Founder, Cuckoo

Veera Lehmonen on Cuckoo Workout työhyvinvointisovelluksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt koko yrittäjäuransa ajan työhyvinvoinnin parissa.

Ilmoittaudu
Hinnat ja ilmoittautuminen

 

Kahden päivän paketti (pe—la) etuhintaan Suomen Yrittäjien jäsenille! 

Koko paketti sisältää lounaat ja seminaariohjelman perjantaina ja lauantaina sekä perjantain tervetulojuhlan ja lauantain Yrittäjägaalan. 

Kaikki hinnat sisältävät bussikuljetukset keskustan/hotellien ja tapahtumapaikan välillä. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.10.

Suomen Yrittäjien jäsenhinnat
 

Koko paketti
voimassa 1.10. asti
325 €
(sis. alv 24%)
Seminaaripaketti
pe päivä + la päivä
160 €
(sis. alv 24%)
Seminaaripaketti premium
perjantai + la päivä
225 €
(sis. alv 24%)
Yrittäjägaala
lauantai-ilta
185 €
(sis. alv 24%)
Perjantaipaketti
perjantai
110 €
(sis. alv 24%)

Normaalihinnat (muut kuin Suomen Yrittäjien jäsenet)

 

Koko paketti
1.10. asti
350 €
(sis. alv 24%)
Seminaaripaketti
pe päivä + la päivä
185 €
(sis. alv 24%)
Seminaaripaketti premium
perjantai + la päivä
260 €
(sis. alv 24%)
Yrittäjägaala
lauantai-ilta
210 €
(sis. alv 24%)
Perjantaipaketti
perjantai
130 €
(sis. alv 24%)

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti Taviconiin sähköpostitse yrittajapaivat@tavicon.fi. Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 31.8.2018, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 50 €/henkilö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Majoitusmaksu on sitova eikä sitä palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Osallistumisen ja majoitusvarauksen voi siirtää toiselle osallistujalle, nimenmuutoksesta veloitetaan toimistokuluja 50 €/henkilö. Kehotamme kaikkia osallistujia tekemään peruutusturvan sisältävän vakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle. Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät ei kuulu Valmismatkalain piiriin.
Majoitus

Varsinais-Suomen hotellit

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Linnankatu 32, 20100 Turku / etäisyys 5,6 km

Radisson Blu Marina Palace Hotel sijaitsee aivan Turun sydämessä, Aurajoen rannalla. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 139,00 €
Kahden hengen huone alk. 149,00 €

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Kauppiaskatu 6, 20100 Turku / etäisyys 6,1 km
 

Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä majoitut turkulaisten tapahtumien ja energisen tunnelman ytimessä. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 119,00 €
Kahden hengen huone alk. 129,00 € 

Scandic Plaza Turku

Yliopistonkatu 29, 20100 Turku / etäisyys 5,6 km
 

Turun keskustassa, kävelykadun varrella ja Kauppatorin. Hotellin vieressä on kauppakeskus Hansa ja lyhyen kävelymatkan päässä Aurajoki rantoineen. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 164,00 € 
Kahden hengen huone alk. 184,00 €  

Huom! minimiviipymä pe-su

Scandic Julia

Eerikinkatu 4, 20100 Turku / etäisyys 6,7 km
 

Tässä modernissa Turun keskustan hotellissa lähellä Kauppatoria olet lähellä kaikkea. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 169,00 € 
Kahden hengen huone alk. 189,00 €  

Huom! minimiviipymä pe-su

Scandic Turku

Eerikinkatu 28-30, 20100 Turku / etäisyys 5,5 km
 

Viihtyisä ja rauhallinen hotelli erinomaisella sijainnilla. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä. Hyvät pysäköintimahdollisuudet. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 102,00 € 
Kahden hengen huone alk. 112,00 € 
Lisävuode 30,00 € 

Naantalin kylpylä

Matkailijantie 2, 21100 Naantali / etäisyys 11,4 km
 

Naantalin Kylpylän tilavissa huoneissa majoitut mukavasti – yksin, yhdessä tai vaikka koko perheen voimin. Aamiainen, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali sisältyvät hintaan.

Yhden hengen huone alk. 134,00 € 
Kahden hengen huone alk. 168,00 €  

Ruissalon kylpylä

Ruissalon puistotie 640, 20100 Turku / etäisyys 9,6 km
 

Ruissalon Kylpylässä on 171 huonetta, joista 43 on tilavia Superior-tason huoneita korkeatasoisessa uudisosassa lähellä Kylpylän kaikkia palveluita. Aamiainen, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali sisältyvät hintaan.

Yhden hengen huone alk. 101,00 € 
Kahden hengen huone alk. 122,00 € 

Naantalin perhehotelli

Opintie 3, 21100 Naantali / etäisyys 11,4 km
 

Naantalin kylpylän välittömässä läheisyydessä, hostellitasoinen huoneisto. Kaksi kahden hengen makuuhuonetta, keittomahdollisuus, jääkaappi, tv, ilmainen WiFi, suihku, pyyhkeet ja vuodevaatteet. Hinta ei sisällä aamiaista, mahdollisuus ostaa buffetaamiainen kylpylästä hintaan 16 euroa/henkilö/vrk. Sauna- ja allasosaston käyttö kylpylässä.

Kahden hengen huone alk. 104,00 € 

Majoitusten varaus-, peruutus- ja muutosehdot

Yleiset varausehdot
Kongressitoimisto Tavicon Oy on tehnyt kiintiövaraukset eri hotelleihin. Majoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä sähköisellä lomakkeella. Majoitukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Majoitusvarauksia ei vastaanoteta puhelimitse. Varauslomakkeella näkyy ajankohtainen tilanne vapaana olevista majoitusvaihtoehdoista. Mikäli et löydä etsimääsi majoitusta sähköiseltä lomakkeelta, on ko. majoitus jo varattu. Hinnat on ilmoitettu per huone per yö. Varauksen yhteydessä maksetaan kaikki yöt eli koko majoitus. Majoitusmaksu on sitova eikä sitä palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäverot. Arvonlisäveroerittely näkyy laskussa. Hinnat eivät oikeuta kanta-asiakasohjelmien pisteisiin tai etuihin. Hinnoista ei makseta bonuksia eikä myönnetä alennuksia. Lisävuoteita on saatavana rajoitetusti. Lemmikin voi tuoda osaan huoneista. Osassa hotelleista on maksullinen parkkeeraus. Lisätiedot ja hinnat Taviconista tai hotellien omilta sivuilta. Majoitus on saatavana tulopäivänä viimeistään klo 15.00 ja luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 ellei muuta mainita.
Nimenvaihdot
Mikäli aiemmin ilmoitettuihin majoittujatietoihin tulee muutoksia, ilmoita niistä Tavicon Oy:lle viimeistään 28.9.2018. Sen jälkeen nimilistat lähetetään majoituspaikkoihin.
Kuljetukset ja etäisyys tapahtumapaikasta
Etäisyys majapaikasta kokouspaikkaan (Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13) on merkitty majoituskuvauksiin. Lomakkeella valittavana olevista hotelleista on bussikuljetus Messukeskukseen.
Peruutukset ja muutokset
Peruutuksista, käyttämättömistä huoneista tai huonetyypin vaihtumisesta (esim. 2 hh -> 1 hh) on hyvä ilmoittaa, vaikka niistä ei maksuhyvitystä tulekaan. Hotellilla on kuitenkin tärkeää olla ajanmukainen ja todellisuutta vastaava majoittujalista turvallisuussyistä viranomaisia varten.
Yhteystiedot
Kaikki majoituksia koskevat ilmoitukset, muutokset ja kirjeenvaihto sähköpostitse: Kongressitoimisto Tavicon Oy Sähköposti: yrittajapaivat@tavicon.fi Osallistujien ilmoittautumiset, maksut ja majoitusvaraukset projektikoordinaattori Mirja Uotila, p. 03 233 0400 tai 040 772 7619 Yhteistyökumppaniyhteydet yms. projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen, p. 03 233 0470 tai 040 772 7689
Sijainti

Turun messukeskus

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on liittokokous?
Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.
Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?
Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksipäiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan.
Missä Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna?
Vuonna 2019 Yrittäjäpäivät järjestetään Lahdessa ja 2020 Jyväskylässä.
Voinko ottaa avecin mukaani?
Avecin voi ottaa mukaan kaikkiin Yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin. Avecin ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella sivulla yhteystiedot kohdassa lisäosallistujat.
Mihin voin olla yhteydessä mikäli en löydä tapahtumasivulta vastausta kysymykseeni?
Yrittäjäpäivien tapahtumatiimi vastaa mielellään kysymyksiin numerossa 050.4088460.
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Ilmoittautuminen ja hotellivaraukset:

Tavicon Oy, Mirja Uotila, 03 233 0400 / 040 772 7619, yrittajapaivat(a)tavicon.fi

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Varsinais-Suomen Yrittäjät, Miia Kaerala, 050 381 8090, miia.kaerala(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi