18.-19.10.2019 Lahti

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Tapahtuma

Yrittäjäpäivät

Kiitos osallistumisesta Valtakunnallisille yrittäjäpäiville Turkuun. Tapahtuma keräsi yhteen yli 1600 yrittäjää ja yrittäjyydestä kiinnostunutta.

» Katso kuvia Yrittäjäpäivien tapahtumista

Yrittäjäpäivillä jaettiin valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot 51. kerran. Palkinnon saivat Beautyhair Sirpa Mansner Helsingistä, Elcoline Group Varkaudesta, Finnfoam Salosta, Lyyti Oy Turusta ja Nordic Business Group Jyväskylästä.

» Tutustu valtakunnallisiin palkittuihin 

 

Vuoden 2019 yrittäjäpäivät järjestetään Lahdessa 18.–19.10.2019. 

 

 

Ohjelma

19.-20.10.2018

Yrittäjäpäivien ensimmäisenä päivänä Turussa perjantaina voit seurata mielenkiintoista liittokokousta, osallistua vierailukeskus Joen seminaariin tai tutustua Turkuun paremmin retkillä. Illalla on aika juhlia Varsinais-Suomen yrittäjien syntymäpäiviä yhdessä muiden yrittäjien kanssa.

Toisena päivänä lauantaina seminaarissa nähdään mielenkiintoisia puheenvuoroja, haastatteluja ja paneelikeskusteluja. Päivän huipentaa Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jako ja yrittäjien juhlagaala.Yrittäjägaalan pukeutumiskoodina on tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhla-asu. Gaalassa kannetaan Suomen Yrittäjien yrittäjäristejä ja järjestöansiomerkkejä.

 

9.00
Ilmoittautuminen alkaa

Tervetuloa Valtakunnallisille yrittäjäpäiville!

Tapahtuman ilmoittautumistiskin löydät Turun Messukeskuksen aulasta. Ilmoittautumistiskiltä saat kaiken tarvittavan viikonloppua varten. 

Tapahtuman kumppanialueella voit käydä osallistumassa erilaisiin aktiviteetteihin kumppaneiden osastoilla, hakea virvokkeita baarista ja verkostoitua muiden osallistujien kanssa rennossa loungessa. Myös varapuheenjohtajaehdokkaat ovat esillä tapahtuma-alueella.
Kumppanialueen löydät Messukeskuksen ravintolasalista. 

Voit sopia kahdenkeskisiä tapaamisia muiden osallistujien kanssa Brella-sovelluksen kautta. Kohtaamispaikkana toimii Messukeskuksen 2. kerroksen kokoustila 3. Let’s do some business! 

10.00
Tervetuloa liittokokoukseen (Auditorio)

Suomen Yrittäjien liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi Lisäksi käsitellään vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Jäsenistöä edustavat liittokokousedustajat.

Tilaisuus on kaikille avoin ja se pidetään Turun messukeskuksen auditoriossa. Liittokokousedustajien rekisteröintipiste löytyy Auditorion sisäänkäynnin edestä.

Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaisiin voit tutustua ennen yrittäjäpäiviä täällä >> 

Yrittäjäpäivillä ehdokkaat esittäytyvät perjantaina 19.10.2018. 

11.0014.00
Lounas (B-halli)

Perjantain lounas on tarjolla kolme tuntia, joten voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan ruokailuun. Huomioithan, että perjantain seminaari alkaa vierailukeskus Joessa klo 13.00 ja retkille lähdetään klo 13.00.

Perjantaina lounaaksi tarjoamme:

 • Syksyinen Coleslaw- salaatti piparjuurikastikkeella
 • Speltti-lohisalaattia
 • Kotipellon puutarhan yrteillä höystetty vihersalaattia
 • Leipävalikoima paikallisten leipomoiden tuotteista, voita ja levitettä
 • Mureaa possunposkea, tummaa Kukko-olutkastiketta
 • Hiillostettuja silakkapihvejä, Turun-sinappikastiketta
 • Savuselleri-perunapyrettä
 • Rakuunalla maustettua porkkanaa ja perunaa
 • Ruokajuomana jäävesi.
 • Kahvia, teetä ja pikkuleipävalikoima

Erikoisruokavaliot ovat tarjolla erillisellä tarjoilupisteellä. Pisteellä on henkilökuntaa avustamassa erikoisruokavalioiden osalta.

13.0016.15
Perjantain seminaari, vierailukeskus Joki | Tutustu seminaarin ohjelmaan >>

Perjantain seminaari järjestetään Vierailukeskus Joessa, joka on Suomen ensimmäinen alueellinen vierailukeskus, jossa Turun seudun yritykset esittelevät toimintaansa. Joen uudet ja monipuoliset tilat ovat kuin tehty Yrittäjäpäivien inspiroivaan starttiin, jossa kuullaan esityksiä ja keskusteluja yli 15 puhujalta.

Järjestämme säännölliset bussikuljetukset Joen, Messukeskuksen ja hotellien välillä klo 12.00 alkaen
 

Vierailukeskus Joen seminaarin ohjelma:

Klo 13.00-13.45 (Cave-teatteri) - Turku – Suomen somepääkaupunki

Ainakin seuraajien määrällä mitattuna Turku on ykkönen isojen kaupunkien listalla: kaupungin Facebook-sivulla on yli 42 000 seuraajaa, Twitterissä 10 500 ja Instagramissa 18 700.
Turku on saavuttanut sosiaalisen median viestinnän kärkipaikan vuosien työllä. Kaupungissa aloitettiin panostus sosiaaliseen mediaan jo silloin, kun muut kaupungit vasta heräilivät ajatukseen.
Perjantaina Turun kaupungin somevelho, verkkotoimittaja Samu Valleala, kertoo miten tähän suosioon on päästy.
 

Klo 13.00-13.30 (Amfiteatteri)  - Tulevaisuuden kunta

Lieto on vajaan 20 000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa, joka on toistuvasti menestynyt kunnan ja yrittäjien välistä yhteistyötä mittaavissa kyselyissä.
Mikä on hyvän yhteistyön salaisuus ja miten tulevaisuudessakin kunta ja yrittäjät voivat toisistaan hyötyä? 
Mukana keskustelussa Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela
sekä lietolainen yrittäjä Antti Alalonttinen, Ilmaristen matkailutila.

 

Klo 13.45-14.30 (Amfiteatteri)  - Startup - Restartup – Stay up – Stand up

Miksi Startup? Mikä ihmeen Restartup? Kumpi on parempi? Tule ottamaan asiasta selvää ja osallistu keskusteluun. Keskustelemme reiteistä yrittäjyyteen ja yrittäjäksi ja siitä miten reitit poikkeavat toisistaan.
Asiantuntijat perustelevat omia näkökulmiaan ja yleisö voi myös osallistua keskusteluun. 
Keskustelua johtaa Kauppalehden toimittaja, kirjailija Elina Lappalainen.

Keskustelijoina lavalla ovat:

 • toimitusjohtaja Tuomas Tukeva, Koneita.com
 • toimitusjohtaja Juha Rantanen, Suomen Yrityskaupat
 • rahoituspäällikkö Elisa Sipponen, Finnvera
 • puheenjohtaja Leo Kadieff, Nuoret Yrittäjät
 • yrittäjä Petri Tuomela
 • CEO, CO-Founder Veera Lehmonen, Cuckoo Workout
   

Klo 14.00-14.45 (Cave-teatteri)  - Tulevaisuuden itseohjautuvat laivat ja tekoälyn mahdollisuudet

Iiro Lindborg, General Manager, Remote and Autonomous Solutions, Rolls-Royce.
 

Klo 15.00-15.30 (Amfiteatteri)  - Fuck up night

Kansainvälinen Fuck up night-konsepti on rantautunut Turkuun. Amfiteatterissa kuullaan kolmen paikallisen yrittäjän tarinat epäonnistumisista. Tarinoita joista kaikki voimme saada vertaistukea ja oppia.
 

Klo 15.00-15.45 (Cave-teatteri)  - Startup-yritysten hudit ja hitit

Liian harva rahoitusta keräävä startup pääsee vauhtiin. Toimittaja Elina Lappalainen paljastaa onnistujat ja epäonnistujat.

 

Vierailukeskuksen toisessa kerroksessa voit tutustua Turun kaupungin kaupunkikehitystilassa Turun kaupungin ja seudun kehitysvisioihin. Nähtävillä on erilaisia hankkeita ja visioita, joiden esittelyssä hyödynnetään todellisuuden toteutuksia, kosketusnäyttöjä ja videoita.

Kolmannessa kerroksessa voit ladata akut, sekä omat että laitteiden, ottaa rennosti tai vastata sähköposteihin sekä seurata Turun Messukeskuksessa käynnissä olevan Suomen Yrittäjien liittokokouksen livestreamia.

13.0015.00
Retki 1: Movie Walk | Tour 1: MovieWalk around the city

Turussa on filmattu noin 50 elokuvaa, lukemattomia tv-sarjoja, animaatioita ja dokumentteja. Tällä kierroksella tutustutaan osaan näiden elokuvien näyttämöistä. Vares –elokuvien näyttämönä Turku on tuttu, mutta Turku on esittäytynyt myös mm. elokuvissa The Girl King, Levottomat ja Luokkakokous. Sukella elokuvien maailmaan ja unohda todellisuus hetkeksi.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00. Radisson Marina Palacella klo 15.15.
 • Retki alkaa bussikuljetuksella Turun Messukeskukselta ja paluu Radisson Marina Palacen kautta Turun messukeskukseen.
 • Hinta 40,00 € / osallistuja

 

13.0015.00
Retki 2: Linnan valloittajat | Huom! Tämä retki on peruttu

Tämä retki on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

13.0015.00
Retki 3: Meyer Turku -kierros | Tour 3: Excursion to the shipyard

Tutustu turkulaiseen telakkateollisuuteen ja näe maailman suurimpien risteilyalusten rakennuspaikka. Retkellä käydään kiertoajelulla Meyer Turun telakalla. Matkalla opas kertoo Meyerin telakan toiminnasta ja historiasta. Telakalla kierros tapahtuu bussissa, rakenteilla olevaan alukseen ei pääse sisälle turvallisuussyistä johtuen. Retkellä käydään lisäksi merikeskus Forum Marinumissa, jossa perehdytään Turun laivanrakennuksen menneisyyteen ja nykypäivään uudistetun näyttelyn ja pienoismallien sekä monipuolisen videomateriaalin avulla.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00
 • Kierros alkaa Turun Messukeskukselta.
 • Hinta 50 €/hlö
15.3016.15
Introduction of Turku Science Park and it's maritime projects (2nd floor, meeting room 4)

Come to hear about Turku Science Park and Blue Industry Park, Turku Future Technologies and Maritime Accelerator.
-Vesa Erkkilä, Account Manager, Turku Science Park
 

19.00
Suomen suurimmat nelikymppiset – Tervetulojuhla (A-halli) - Welcoming party (Hall A)
Pete Parkkonen, Popkorn

Perjantaina juhlitaan yhdessä pyöreitä! Varsinais-Suomen Yrittäjien täyttäessä hienot 40 vuotta, tiedossa on hyvää ruokaa ja juomaa, musiikkia ja hauskanpitoa sekä tietysti parasta seuraa.

Illan ohjelmassa on Varsinais-Suomen maakunnallisen yrittäjäpalkinnon jako ja viihteestä vastaa huikea Pete Parkkonen sekä bilebändi Popkorn. Unohtamatta tietenkään karaokea.

Neljänkymmenenvuoden aikana on kertynyt sen verran paljon kaikkea, että emme kaipaa lahjoja. Meille on tärkeintä, että te saavutte paikalle juhlistamaan tärkeää päivää kanssamme. Meille saa tulla juuri sellaisena kuin haluaa, kunhan on valmiina hauskanpitoon. 
 

Ovet avataan klo 18.00.

9.00
Tervetuloa yrittäjäpäivien toiseen päivään | Welcome to the second day of the National Entrepreneur Days

Yrittäjäpäivien toinen päivä on täynnä huippuohjelmaa, verkostoitumista ja yhdessäoloa . Tutustu Yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneiden Elisan, Fennian, Finnveran, Turun kaupungin, Kauppalehden, Turun Sanomien, Säästöpankin ja Viking Linen upeisiin osastoihin ravintolasalin kumppanialueella. Kumppanialueelta löydät myös viihtyisen lounge-alueen non-stop kahvitarjoilulla sekä tapahtuman pääbaarin.

Verkostoitumisen helpottamiseen tarjoamme tapahtuman osallistujille verkostoitumispalvelu Brellan sekä verkostoitumisalueen messukeskuksen 2. kerroksessa. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet Brellaan rekisteröitymiseen.

9.0010.00
Global business - this is how we did it (Meeting rooms 1-2, 2nd floor) | In English
Raivo Videvik, Alexey Teteryuk, Riikka Järvinen

Global business - this is how we did it
Come to hear international success stories of companies and to share experiences with them
- Riikka Järvinen, Vice President, Finnsusp (Finland)
- Raivo Videvik, Export Director, Baltika Group (Estonia)
- Alexey Teteryuk, Head of direction of foreign economic support, BIOCAD (Russia)
 

9.309.45
Yrittäjyyden merkitys (A-halli) - Speaker (Hall A, in Finnish)
Mikael Pentikäinen
9.4510.00
Maistuvaa hyönteisruokaa - Bugman's Best (A-halli) | Speaker (Hall A, in Finnish)
Toivo Hursti

Bugmans Best on kolmen lukiolaispojan perustama yritys, joka sai alkunsa lukion hyönteisprojektin ja Vuosi yrittäjänä- kurssin yhteisideasta. Nuoret kasvattivat kotisirkkaa koulun viereen perustetussa kontissa ja tarjoilivat lähituotettua proteiinin lähdettä osana terveellistä välipalapatukkaa. Yrittäjyydestä innostuneet, ensi kevään abiturientit perustivat osakeyhtiön helmikuussa ja Vuosi yrittäjänä- vuosi huipentui kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, jossa heidät valittiin Suomen parhaaksi NY-yritykseksi. Suomen voitto siivitti nuoret Serbiaan, 
European Company of The Year -kilpailuun, jossa luonnonvarojen kulutushaasteeseen vastaava idea oli voitokas ja saavutti Euroopan kolmanneksi parhaan NY-yrityksen palkinnon. 

Lavalla kuulemme toimitusjohtaja Toivo Hurstin ajatuksia ruokavallankumouksesta ja yrittäjyyden kautta oppimisesta. 

10.0010.45
Työ, elämä ja yrittäjyys (A-halli) | Keynote (Hall A, in Finnish)
Petri Rajaniemi

Petri Rajaniemi on Itä-Pasilaa ja suomen kieltä rakastava toisinajattelija, joka on työskennellyt vuosia tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka mahdollistaa kasvun.

Petrin puheenvuorot pakottavat väsyneimmänkin osallistujan tuntemaan ja näkemään. Petrillä on kyky tarkastella asioita historian ja nykymaailman rajalla, ja muistuttaa, että asiat eivät koskaan ole yksioikoisia, vaan monimutkaisia, toisistaan riippuvaisia kokonaisuuksia. Ymmärrystä, joka parantaa toimintakykyä.

 

10.1511.45
Cities meet companies (Meeting rooms 1-2, 2nd floor) | In English
Irene Surva-Lehtonen, Evgenia Belolutskaya, Alise Barvika, Esa Lindqvist, Heidi Saario, Anna Różycka

Come to meet representatives of different countries and to ask them questions about doing business with their countries (import, export, invest in).

- Irene Surva-Lehtonen, Trade advisor, Enterprise Estonia (Estonia)
- Evgenia Belolutskaya, Senior Expert, Committee for Development of Entrepreneurship and Consumer Market of St. Petersburg (Russia)
- Alise Barvika, Head of Office, Investment and Development Agency of Latvia (Latvia)
- Esa Lindqvist, Chief Advisor, Business Finland Agency (Finland) 
- Anna Różycka, Key Account Manager, Pomeranian Special Economic zone  (Poland)
- Moderator: Heidi Saario, Development Manager of International Business Cooperation, Turku Business Region

10.45
Verkostoitumistauko | Networking break

Tutustu Yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneiden Elisan, Fennian, Finnveran, Turun kaupungin, Kauppalehden, Turun Sanomien, Säästöpankin ja Viking Linen upeisiin osastoihin ravintolasalin kumppanialueella. Kumppanialueelta löydät myös viihtyisen lounge-alueen non-stop kahvitarjoilulla sekä tapahtuman pääbaarin.

Verkostoitumisen helpottamiseen tarjoamme tapahtuman osallistujille verkostoitumispalvelu Brellan sekä verkostoitumisalueen messukeskuksen 2. kerroksessa. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet Brellaan rekisteröitymiseen.

This is the right time to meet the official event partners at the restaurant area and network with Finnish and foreign colleagues and to have BtoB-meetings (individual one-on-one meetings). BtoB-meetings (Meeting room 3, 2nd floor).

11.0012.00
Johtajuus ja itsensä johtaminen (A-halli) | Panel discussion (Hall A, in Finnish)
Hanna-Maria Seppälä, Otto Takala, Kari Vainio, Mika Railosalo

Johtajuuden perustana on hyvä itsensä johtaminen. Yrittäjän on osattava johtaa yrityksensä lisäksi itseään ja mahdollista henkilöstöään. Johtaminen on kaikkea muuta kuin yksinkertaista ja helppoa. Johtaminen vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä, uuden omaksumista ja laaja-alaista osaamista, omaa hyvinvointia unohtamatta. Johtamisen paneelikeskustelu pureutuu johtamiseen ja johtamisen tulevaisuuteen monipuolisten näkökulmien kautta. Johtamisesta ääneen pääsevät uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä, Suomen eSports-maajoukkueen valmentaja Otto Takala ja Elisan myyntijohtaja Mika Railosalo. Paneelin puheenjohtajana toimii Turun Sanomien vastaava päätoimittaja Kari Vainio.

 

11.0012.00
Oppirahoja ja onnistumisia. Miksi halusimme kansainvälistyä? (Auditorio) | Panel discussion (Auditorium, in Finnish)
Linda Åström, Hans-Peter Siefen, Noora Fagerström, Joonas Mikkilä, Tommi Lähde

Kansainvälistymisen paneelikeskustelu tarjoaa mielenkiintoisia tarinoita ja keskustelua niin onnistumisista kuin epäonnistumisista Suomen ulkopuolisilla markkinoilla. Mukana ovat maailman myydyimpien mobiilipelien (mm. Clash of Clans, Clash Royale ja Hay Day) takana olevan mobiilipeliyhtiö Supercellin viestintäjohtaja Linda Åström, suomalaisen smoothie-bisneksen menestystarinaksi nouseen Jungle Juice Barin perustaja ja toimitusjohtaja Noora Fagerström, Suomen bisnestapahtumien suunnannäyttäjäksi kohonneen Nordic Business Forumin perustaja Hans-Peter Siefen sekä muoviroskista tehdyillä alusvaatteilla maailmaa valloittava the other danish guy:n perustaja Tommi Lähde. Keskustelun puheenjohtajana toimii Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä.

12.0014.45
Lounas (B-halli) | Lunch (Hall B)

Lauantain lounas on tarjolla noin kolme tuntia, joten voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan ruokailuun. Lounastauolla kannattaa myös käydä tutustumassa Turun yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneihin ravintolasalin kumppanialueella sekä sopia one-to-one tapaamisia (kokoushuone 3, 2.krs) verkosoitumispalvelu Brellan kautta.

This is the right time to enjoy a tasty lunch. Alongside lunch you can meet the official event partners at the restaurant area and network with Finnish and foreign colleagues and to have BtoB-meetings (individual one-on-one meetings). BtoB-meetings (Meeting room 3, 2nd floor).

Lauantaina lounaaksi tarjoamme:

 • Vihersalaattia, marinoitua punasipulia, oliiveja, kaprista ja kurkkua
 • Kebab-kastikkeella marinoitua syysperunasalaattia
 • Paahdettua punajuurta, leipäjuustoa, rucolaa ja paahdettua kuminaa
 • Lähileipomoiden leipävalikoima, voita ja levitettä
 • Kirakan tilalta Kalkkuna-pekonipataa
 • Basilikakuorrutettua kirjolohta
 • Yrtti-perunoita
 • Porkkana-lehtikaali-punasipulipaistosta
 • Ruokajuomana jäävesi.
 • Kahvia, teetä ja pikkuleipävalikoima

Erikoisruokavaliot ovat tarjolla erillisellä tarjoilupisteellä. Pisteellä on henkilökuntaa avustamassa erikoisruokavalioiden osalta.
Special diets are served at a separate serving point. Serving staff will help you at the serving point.

13.0013.45
Turku shipyard and subcontractors (A-halli, englanniksi) | (Hall A, in english)
Jan Meyer
13.45
Verkostoitumistauko | Networking break

Tutustu Yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneiden Elisan, Fennian, Finnveran, Turun kaupungin, Kauppalehden, Turun Sanomien, Säästöpankin ja Viking Linen upeisiin osastoihin ravintolasalin kumppanialueella. Kumppanialueelta löydät myös viihtyisen lounge-alueen non-stop kahvitarjoilulla sekä tapahtuman pääbaarin.

Verkostoitumisen helpottamiseen tarjoamme tapahtuman osallistujille verkostoitumispalvelu Brellan sekä verkostoitumisalueen messukeskuksen 2. kerroksessa. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet Brellaan rekisteröitymiseen.

This is the right time to meet the official event partners at the restaurant area and network with Finnish and foreign colleagues and to have BtoB-meetings (individual one-on-one meetings). BtoB-meetings (Meeting room 3, 2nd floor).

14.0014.45
Tulevaisuuden työelämä ja yrittäjyys (Auditorio) | Panel discussion (Auditorium, in Finnish)
Satu Huber, Kai Andersson, Konsta Weber, Jussi Kärki, Joel Järvinen

Maailma elää murroksessa ja muutos koskettaa meistä jokaista. Yrittäjyys ja työelämä joutuvat mukautumaan uusiin tekniikoihin, totuttujen toimintapojen muutokseen, avoimempiin markkinoihin ja digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin. Mitä voimme odottaa työelämältä ja yrittämiseltä lähitulevaisuudessa? Voiko muutoksia ennustaa ja miten reagoida, kun oma toimiala kokee täydellisen myllerryksen.

Alustataloudesta, tulevaisuuden työelämästä ja yrittäjyyden murroksesta keskustelevat Uberin Pohjoismaiden johtaja Joel Järvinen, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon toimitusjohtaja Satu Huber, taksiliiton puheenjohtaja Kai Andersson ja Ultrahack-hackathonin Chief Evangelist Konsta Weber. Keskustelun puheenjohtajana toimii pitkän linjan toimittaja Jussi Kärki.

14.3015.30
Subcontractor’s network (Meeting rooms 1-2, 2nd floor) | In English
Jukka Laiterä, Dominik Sandmann, Jari A. Rastas

Come to learn how to join a network of subcontractors in maritime and construction industries in Finland. 
- Dominik Sandmann, Head of Procurement Department for Equipment and Systems, Meyer shipyard 
- Jari A. Rastas, Chairman, Priima-Yhtiöt
- Moderator: Jukka Laiterä, Senior advisor, Maritime, Turku Business Region

14.4515.30
Menestyvän tiimin rakentaminen (A-halli) | Keynote (Hall A, in Finnish)
Jukka Jalonen

Aikuisten olympiapronssia vuonna 2010, maailmanmestaruus vuonna 2011 ja nuorten maailmanmestaruus vuonna 2016. Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen tietää, mitä menestyminen vaatii. Kannustaminen, rohkeus, positiivisuus ja tiimihenki kiteytyvät Jalosen opeissa, joista kannattaa ammentaa oppia omaan ja yrityksen toimintaan. Yrittäjäpäivillä Jalonen kertoo, miten rakennetaan menestyvät tiimi ja mitä tiiminrakentamisessa täytyy huomioida.

19.00
Gaala | Gala dinner of entrepreneurs
Petteri Orpo, Inga Söder, Popkorn

Ovet gaalaan aukeavat klo 18.00. 

Gaala on yrittäjäpäivien kohokohta, missä jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot palkintoraadin valitsemille suomalaisille yrittäjille. Turun gaalan aloitamme juhlavasti palkitsemistilaisuudella. Valtiovallan tervehdyksestä vastaa tänä vuonna valtiovarainministeri Petteri Orpo. Yrittäjäpalkintojen voittajien palkitsemisen jälkeen siirrymme nauttimaan istuvan illallisen upeasti somistettuihin ja katettuihin B- ja C-halleihin. Illallisen jälkeen on viihteen vuoro ja lauantai-illan juhlijoita tanssittavat Inga Söder ja bilebändi Popkorn. Karaoken ystävät pääsevät ääneen yhteistyökumppanialueen karaokepisteellä. 

Gaalaan tarvitset illalliskortin, mikä annetaan sinulle ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli tulet suoraan gaalaan, ilmoittaudu info-pisteellä. Gaalassa et tarvitse nimikylttiäsi.

Gaalaillallinen:

Alkuruoka:
Punajuuritartaria, herkkusieni-cevicheä ja persiljamajoneesia, paahdettua Maalahden limppua

Pääruoka:
Pitkään haudutettua häränrintaa, tummaa mallaskastiketta ja Maakarin artesaani-makkaraa, yrtti-kaurattoa

Jälkiruoka:
MBakeryn juhlaleivos (mustaherukka-suklaa)
Kahvia, teetä + avec

Ruokajuomat: 
Valkoviini, punaviini ja jäävesi. Viinit saatavilla myös alkoholittomina.
 

Turun Yrittäjäpäivien esiintyjät

Tapahtuman esiintyjät

Yrittäjäpäivien ohjelma on täynnä huippupuhujia ja esiintyjiä. Mukana mm. Jukka Jalonen, Hanna-Maria Seppälä, Petri Rajaniemi ja Pete Parkkonen.

Juhlapuhuja

Petteri Orpo

Valtiovarainministeri

Petteri Orpo on valtiovarainministeri, kansanedustaja ja Kokoomuksen puheenjohtaja. Ennen kansanedustajaksi valintaansa hän työskenteli yrityspalvelujohtajana Turun ammatillisessa aikuiskoulutuskeskuksessa. Vapaa-ajallaan Petteri on intohimoinen kalastaja, joka asuu perheensä kanssa Turussa.

Pääpuhuja

Jukka Jalonen

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja

Aikuisten olympiapronssia vuonna 2010, maailmanmestaruus vuonna 2011 ja nuorten maailmanmestaruus vuonna 2016. Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen tietää, mitä menestyminen vaatii. Kannustaminen, rohkeus, positiivisuus ja tiimihenki kiteytyvät Jalosen opeissa, joista kannattaa ammentaa oppia omaan ja yrityksen toimintaan.

Pääpuhuja

Petri Rajaniemi

Yrittäjä, Ponder Nobs Oy

Petri Rajaniemi on Itä-Pasilaa ja suomen kieltä rakastava toisinajattelija, joka on työskennellyt vuosia tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka mahdollistaa kasvun.

Petrin puheenvuorot pakottavat väsyneimmänkin osallistujan tuntemaan ja näkemään. Petrillä on kyky tarkastella asioita historian ja nykymaailman rajalla, ja muistuttaa, että asiat eivät koskaan ole yksioikoisia, vaan monimutkaisia, toisistaan riippuvaisia kokonaisuuksia. Ymmärrystä, joka parantaa toimintakykyä.

Keynote

Jan Meyer

Managing Director, Meyer Turku Oy 

Jan Meyer has a Doctor’s degree from Bremen's Jacobs University and a Master’s degree in ship architecture from the Massachusetts Institute of Technology in the U.S. He is a seventh-generation shipbuilder and has been working in shipbuilding since 2008. In 2014 he became Managing Director of the Meyer Shipyard in Turku, Finland. The German family company, Meyer's family, bought the Turku shipyard more than three years ago. The shipyard employs 1,600 people and numerous subcontracting companies. In 2016, the shipyard's orderbook was filled to record highs.
 

Esiintyjä

Pete Parkkonen

Artisti

Pete Parkkonen on noussut yhdeksi Suomen suositummista miessolisteista. Peten monipuolisuus laulajana ja viihdyttäjänä ei ole jättänyt arvailun varaa, sillä Pete nappasi voittopokaalit suosikkiohjelmissa Tanssi Tähtien Kanssa (2014) ja Tähdet Tähdet (2016).

Puhuja

Hanna-Maria Seppälä

Uinnin maailmanmestari

Hanna-Maria Seppälä on kansainvälisen kilpauransa päättänyt uimari ja Suomen ensimmäinen uinnin maailmanmestaruuden voittanut nainen. Seppälä valittiin vuonna 2003 Suomessa Vuoden urheilijaksi hänen voitettuaan MM-kultaa Barcelonan maailmanmestaruuskisoissa 100 metrin vapaauinnissa. MM-tasolla Seppälä on voittanut myös kahdesti hopeaa ja kerran pronssia. Olympialaisissa Seppälä on edustanut Suomea viidesti.

Puhuja

Linda Åström

Viestintäjohtaja, Supercell

Opiskeluiden jälkeen unelmana oli ura mainonnan parissa. Mainostoimiston kautta tie kuitenkin vei 5 vuotta sitten Supercellin viestintään. Uraan pelitalossa on mahtunut monta erilaista hattua aina tapahtumien järjestämisestä brändityöhön, mutta viimeiset vuodet keskittyen Supercellin ulkoiseen viestintään ja mediasuhteisiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Puhuja

Noora Fagerström

Perustaja/toimitusjohtaja, Jungle Juice Bar

Noora Fagerström oli perustamassa Jungle Juice Baria vuonna 2010. Kahdeksassa vuodessa konsepti on valloittanut Suomen ja laajentunut myös ulkomaille mm. Ruotsiin. Matkalle on mahtunut onnistunut vierailu Leijonan Luolassa ja epäonnistunut yritys laajentua Espanjaan. Noora pokkasi viime vuonna Veuve Clicquot New Generation -palkinnon.

Puhuja

Hans-Peter Siefen

Co-founder, Nordic Business Forum

Hans-Peter Siefen on vuonna 1983 syntynyt keskisuomalainen yrittäjä, joka aloitti yrittämisen 19-vuotiaana vuonna 2003. Siefen on toinen Nordic Business Group Oy:n perustajista, mikä tunnetaan parhaiten Nordic Business Forum -seminaarista.

Puhuja

Joel Järvinen

Pohjoismaiden johtaja, Uber

Joel Järvinen on työskennellyt Uberilla vuodesta 2014 ja toimii Uberin Pohjoismaiden johtajana. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa Uberia käyttää yli 2000 aktiivista kuljettaja-partneria ja 700,000 käyttäjää. Uber teki paluun Suomeen heinäkuussa 2018 uuden liikennepalvelulain myötä ja palvelu toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla.

Puhuja

Konsta Weber

Ultrahack-hackathon Chief Evangelist

   
 

Paneelin puheenjohtaja

Jussi Kärki

Toimittaja, MTV Uutiset

Jussi Kärki on MTV Uutisten politiikan ja talouden toimituksen päällikkö. Motto: yrittänyttä ei harmita. Yrittäjäpäivillä vasta kolmatta kertaa, mukana myös Turussa kahdeksan vuotta sitten. 

Puhuja

Otto Takala

Esports vaikuttaja, kehittäjä ja maajoukkuevalmentaja

Otto ”defcon” Takala on Suomen eSports-maajoukkueen valmentaja. Takala on, ainakin vielä, Suomen eSports-skenen saralla eriskummallinen sekoitus perinteistä ja elektronista urheilua.

Paneelin puheenjohtaja

Joonas Mikkilä

Digi- ja koulutusasioiden päällikkö, Suomen Yrittäjät
Puhuja

Leo Kadieff

Puheenjohtaja, Nuoret Yrittäjät

Leo on liikkeenjohdon konsultti ja Nuorten Yrittäjien puheenjohtaja. Hänen erikoisalaansa on auttaa Suomalaisia startuppeja ja scaleuppeja kasvamaan ja kansainvälistymään. Hän toimii myös usean kasvuyhtiön hallituksessa, sekä edustaa Yrittäjiä YES-for-Europessa, Brysselissä sijaitsevassa yrittäjäverkostossa joka edustaa nuoria yrittäjiä Euroopan komissiossa. 

Puhuja

Satu Huber

Toimitusjohtaja, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Satu Huber on työeläkeyhtiö Elon toimitusjohtaja. Sadulle hyvä työelämä ja työssä jaksaminen ovat sydämen asioita. Hän pyrkii omassa työssään vaikuttamaan siihen, että työntekijöiden hyvinvointia ja työkykyä vaalitaan niin Elon asiakasyrityksissä kuin Elossakin. Suomen suurimpana yrittäjien eläkevakuuttajana Elo tekee työtä yrittäjien hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Satu on aiemmin työskennellyt toimitusjohtajana LähiTapiola Eläkeyhtiössä ja Finanssialan Keskusliitossa, Valtiokonttorissa rahoitustoimialan toimialajohtajana sekä erilaisissa tehtävissä finanssialalla.
 

Puhuja

Kai Andersson

Puheenjohtaja, Suomen Taksiliitto

Kai on Taksiliiton puheenjohtaja ja toiminut taksialan erilaisissa hallinnon tehtävissä vuosituhannen vaihteesta alkaen. Kaitsu on espoolainen taksiyrittäjä ja takana on miljoonia kilometrejä, sillä taksiyrittäjän ura on alkanut jo 1986.  

Puhuja

Elina Lappalainen

Toimittaja, Alma Talent Oy

Elina Lappalainen on suomalainen toimittaja ja tietokirjailija. Hän työskentelee Talouselämä-lehdessä ja seuraa erityisesti kasvuyrityksiä, peliteollisuutta ja teknologia-aiheita.

Puhuja

Iiro Lindborg

General Manager, Remote and Autonomous Solutions, Rolls-Royce

Iiro Lindborg joined Rolls-Royce in 2005 and has held various roles such as Development Project Manager and Technical Product Manager before his current role as General Manager of Remote and Autonomous Operations. He has degree in Automation and Electrical Engineering from Vaasa University of Applied Sciences.

Paneelin puheenjohtaja

Kari Vainio

Vastaava päätoimittaja, Turun Sanomat

Kari Vainio on toiminut Turun Sanomien vastaavana päätoimittajana vuodesta 2009. Hän on ollut toimittajana Turun Sanomissa vuodesta 1990. Vainio on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on toiminut myös Reserviläinen-lehden luottamustoimisena päätoimittajana vuosina 2003-2009.

Puhuja

Samu Valleala

Verkkotoimittaja, Turun kaupunki

Turku ei halua vain tiedottaa, vaan viestiä ihmiseltä ihmiselle. Turun kaupungin somevelhona tunnettu Samu Valleala kertoo miksi ja miten Turusta on tullut Suomen somepääkaupunki. 

Puhuja

Esko Poikela

Liedon kunnanjohtaja

Esko Poikela on ollut Liedon kunnanjohtaja vuodesta 2014 lähtien. Sitä ennen hän oli Kaarinan sivistysjohtaja vuodesta 2010, sitä ennen rehtori koulussa Kaarinassa vuodesta 2002 ja sitä ennen sivistysjohtaja Liedossa vuodesta 1998.

Puhuja

Tommi Lähde

Perustaja/toimitusjohtaja, the other danish guy

Tommi Lähde on 48-vuotias yrittäjä, josta alun perin piti tulla taloustoimittaja. 25 vuotta töitä muiden brändien parissa synnytti ajatuksen omasta brändistä. Sattumasta syntyi lopulta kalsaribrändi the other danish guy.

Esiintyjä

Inga Söder

Artisti

Inga Söder on rovaniemeläislähtöinen laulaja, lauluntekijä ja laulunopettaja. Hänet muistetaan muun muassa Tartu Mikkiin sekä vuoden 2013 The Voice of Finland -ohjelmista. Inga oli Linnan juhlien Kaartin Combon ensimmäinen naissolisti ja hän on esiintynyt useiden eturivin artistien kanssa sekä arvostettujen orkestereiden solistina.

Inga toimii Oulun Pop & Jazz konservatoriossa laulun lehtorina, valmentaa tulevia laulajatähtiä sekä pitää Hengitä Hyvinvointia –hengityskursseja. Monipuolisen laulajan tunnelmallinen ”Stream Carries” -debyyttialbumi on juuri julkaistu.

Artisti

Popkorn

Bilebändi

Räjähtävä meininki, ammattitaito ja loistava fiilis. Popkorn tuo mukanaan mehevän setin tämän hetken listahittejä ja takaa maan parhaat bileet!

Popkorn on Suomen bilebändien parhaimmistoa ja suosittu housebändi.

Yrittäjäpäivillä Popkorn tahdittaa perjantaina 19.10. Pete Parkkosta ja lauantaina 20.10. Inga Söderia. 

Juontajat

Juontajat

Kati Vasell ja Tuuli-Elina Ruuskanen

 

Puhuja

Mika Railosalo

Myyntijohtaja, Elisa Oyj

Mika Railosalon vastuualueena on Elisan Yritysasiakkaat -yksikössä alueellinen myynti. Hän on toiminut myynnin johtotehtävissä lähes kaksi vuosikymmentä, johon on mahtunut myös tuotekehityksen johtamista tarjoomajohtajana ja uusien liiketoimintojen kehittämistä Elisan uran aikana kansainvälinen kumppanitoiminta mukaan lukien. 

Puhuja

Elisa Sipponen

Rahoituspäällikkö, Finnvera

Olen Elisa Sipponen ja työskentelen Finnvera Oyj:ssä rahoituspäällikkönä. Erityisenä mielenkiintoni kohteena ovat yrityskaupat ja omistajanvaihdokset, joita tutkin vuonna 2017.  Tutkimuksessani pohdin pk-yritysten omistajanvaihdosten menestystekijöitä rahoittajanäkökulmaa laajemmin.  Pk-yritystoiminta ja yrityskaupat ovat tulleet myös työssäni tutuksi, ja olenkin ollut mukana osallistumassa satojen yritysten rahoitusratkaisujen rakentamiseen.

Puhuja

Mikael Pentikäinen

Toimitusjohtaja, Suomen Yrittäjät

Ennen Suomen Yrittäjiin siirtymistään Mikael Pentikäinen on toiminut Maaseudun Tulevaisuuden, Helsingin Sanomien, Suomen Tietotoimiston ja Etelä-Saimaan päätoimittajana, Sanoma Newsin toimitusjohtajana ja Sanomalehtien liiton puheenjohtajana. Hänellä on myös oma yritys.

Puhuja

Toivo Hursti

Toimitusjohtaja, Bugman's Best

Bugmans Best on kolmen lukiolaispojan perustama yritys, joka sai alkunsa lukion hyönteisprojektin ja Vuosi yrittäjänä- kurssin yhteisideasta. Nuoret kasvattivat kotisirkkaa koulun viereen perustetussa kontissa ja tarjoilivat lähituotettua proteiinin lähdettä osana terveellistä välipalapatukkaa. Yrittäjyydestä innostuneet, ensi kevään abiturientit perustivat osakeyhtiön helmikuussa ja Vuosi yrittäjänä- vuosi huipentui kansalliseen Uskalla Yrittää -finaaliin, jossa heidät valittiin Suomen parhaaksi NY-yritykseksi.

Speaker

Raivo Videvik

Export Director at Baltika Group

Experienced in executive management, new business development and team building. Currently involved in wholesales and franchise development at Baltika Group (47M € turnover in 2016) of Apparel & Fashion retail merchandising into 30+ countries, 125 retail brand stores in 8 countries (incl. 32 franchise stores).

Speaker

Irene Surva-Lehtonen

Trade advisor at Enterprise Estonia

Enterprise Estonia is the public entrepreneurship support organization in Estonia.  

As a trade advisor at Enterprise Estonia my main duties are to work towards increasing the export capability and internationalisation of  Estonian companies by providing sector analyses, identification of potential business partners and establishing first contacts. I also assist Finnish companies with finding new sourcing partners from Estonia.  
 

Speaker

Evgenia Belolutskaya

Senior Expert, Committee for Development of Entrepreneurship and Consumer Market of St. Petersburg

Committee coordinates the work of all organisations in St. Petersburg that serve small and medium companies, including financing.  
I answer for international and interregional business cooperation and organisation of services for companies.  
 

Speaker

Alise Barvika

Head of office, Investment and Development Agency of Latvia

Head of the Representative Office 
Investment and Development Agency of Latvia

The objective of the Investment and Development Agency of Latvia is to promote business development by facilitating more foreign investment, 
in parallel increasing the competitiveness of Latvian entrepreneurs in both domestic and foreign markets.

Experienced export and trade promotion professional, I enjoy driving more business by enhancing international business to business links. 

Speaker

Esa Lindqvist

Chief Advisor, Business Finland Agency

Mr. Esa Lindqvist is the Chief Advisor in Ecosystems and Cleantech business areas in Business Finland Agency. Business Finland aims to help business operators to develop their work by financing and by knowledge.

Speaker

Alexey Teteryuk

Head of direction, Biotechnology company BIOCAD

Alexey Teteryuk – head of direction of foreign economic support of BIOCAD, responsible for establishing contacts with foreign regulatory authorities and support export projects of the company.

Moderator

Heidi Saario

Development Manager, Turku Science Park Ltd

Turku Science Park Ltd provides business services for Finnish and foreign companies of different industries during the whole lifecycle of companies. It also develops the business environment of the Turku Business Region. Turku Science Park Ltd is a strong networker, and a cooperation partner of state, municipal and private sectors in Finland and other countries. 

Puhuja

Veera Lehmonen

CEO, Co-Founder, Cuckoo

Veera Lehmonen on Cuckoo Workout työhyvinvointisovelluksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt koko yrittäjäuransa ajan työhyvinvoinnin parissa.

Moderator

Jukka Laiterä

Senior advisor, Maritime, Turku Business Region

Jukka is a business consultant angel investor. As a seasoned marine industry executive he has gained considerable knowledge of international operations including global networking and new establishments abroad. Jukka is working as a senior advisor of Turku Science Park in establishing a global Maritime Accelerator program in Turku Business Region, among other things. He also is one of the founders of Monttu Ventures Oy, a development and investment company fostering the growth of innovative start-up companies.

Speaker

Anna Różycka

Key Account Manager, Pomeranian Special Economic Zone

The objective of the Pomeranian Special Economic Zone is to accelerate the economic growth of the northern part of Poland by attracting domestic and foreign production investors. Pomeranian SEZ offers public aid in the form of tax exemptions and also is the owner of Gdansk Science and Technology Park, which provides office space for start-ups and accelerates companies focusing on innovation and advanced technological solutions, and Baltic Port of New Technologies that supports the reconstruction and development of the shipyard industry.

Speaker

Dominik Sandmann

Head of Procurement Department for Equipment and Systems, Meyer Turku Oy

Dominik Sandmann is heading the procurement department for equipment, systems and outfitting materials which is responsible for procuring shipboard material as well as investments and ICT.
Meyer Turku: The German family company, Meyer's family, bought the Turku shipyard more than three years ago. The shipyard employs 1,600 people and numerous subcontracting companies. In 2016, the shipyard's orderbook was filled to record highs.
 

Speaker

Riikka Järvinen

Vice President, Finnsusp

Founded in 1978, Finnsusp has grown into an export-oriented company which contact lens care solutions, dry eye products and spectacle lenses are exported to some 40 countries around the world. Finnsusp also provides laboratory services and contract manufacturing services for the Medical Device industry.  

Speaker

Jari A. Rastas

Chairman, Priima-Yhtiöt

- Entrepreneur over 30 years
- Estate developer, contractor, investor
- Technical production 
- CEO and founder of Priima-Yhtiöt Group
- Co-owner of Gebwell Ltd. 

- Countries of activity: Finland, Poland, Germany, and Spain

- Chairman at Association of Enterprises in Turku
- Honorary consul of Poland (since the year 1999)
- Member of Construction committee at the Federation of Finnish Enterprises
- Member of international committee at Turku's Chamber of Commerce
 

Ilmoittautuminen Lahteen
Hinnat ja ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen Lahden Yrittäjäpäiville aukeaa vuoden 2019 alkupuolella.
 

Tietoa osallistujalle

Tietoa tapahtumasta

Mikä on liittokokous?

Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?

Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksipäiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan.

Voinko ottaa avecin mukaani?

Avecin voi ottaa mukaan kaikkiin Yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin. Avecin ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella sivulla yhteystiedot kohdassa lisäosallistujat.

Mihin voin olla yhteydessä mikäli en löydä tapahtumasivulta vastausta kysymykseeni?

Yrittäjäpäivien tapahtumatiimi vastaa mielellään kysymyksiin numerossa 050 4088 460. 

 

 

Kuinka pukeutua?

Päivisin siisti arkiasu. Perjantai-iltana juhlitaan Suomen suurimmilla nelikymppisillä, kun Varsinais-Suomen Yrittäjät täyttää 40 vuotta. Asu on vapaa!

Lauantai-iltana Yrittäjägaalan pukeutumiskoodina on tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhla-asu. Gaalassa kannetaan Suomen Yrittäjien yrittäjäristejä ja järjestöansiomerkkejä.

Nimikylttejä kannetaan tapahtuman aikana, paitsi lauantain gaalassa.

 

 
Yrittäjäpäivien maksuttomat bussit
 • Bussit liikennöivät perjantaina juna-asemilta ja lentokentältä Messukeskukseen. Messukeskukselta tapahtumakeskus Jokeen ja hotelleille.
 • Lauantaina bussit liikennöivät hotellien ja Messukeskuksen väliä.
 • Sunnuntaina bussit liikennöivät hotelleilta juna-asemalle ja lentokentälle.

Huom! Scandic Turku -hotellissa majoittuvat kävelevät n. 100 m hotelli Marinan edustalle. Scandic Plaza Turku -hotellissa majoittuvat kävelevät bussipysäkille Eerikinkatu 20.

» Yrittäjäpäivien bussiaikataulut (nettisivu)

» Yrittäjäpäivien bussiaikataulu (pdf)

Kampaamot ja meikkauspalvelut

Alla olevan linkin kautta löydät Turun kampaamot, parturit ja kauneushoitolat:

» Kampaamo, parturi ja kauneushoitolat

Missä Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna?

Vuonna 2019 Yrittäjäpäivät järjestetään Lahdessa ja 2020 Jyväskylässä.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Ilmoittautuminen ja hotellivaraukset:

Tavicon Oy, Mirja Uotila, 03 233 0400 / 040 772 7619, yrittajapaivat(a)tavicon.fi

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Varsinais-Suomen Yrittäjät, Miia Kaerala, 050 381 8090, miia.kaerala(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi