18.-19.10.2019 Lahti

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Tapahtuma

Tietoa ja kohtaamisia. Bisnestä ja elämyksiä. Verkostoja ja viihtymistä.

Jokaisella yrityksellä on perustansa, liikkeelle sysäävä voimansa. Kasvu on matka pienestä suureksi ja jokaisessa yrityksessä on kasvun mahdollisuus. Miten yrityksen juuret ruokkivat matkaa tulevaisuuteen? Mitkä työvälineet avaavat tietä eteenpäin ja miltä näyttää tulevaisuuden kestävä ja vastuullinen kasvu?

Kuule vastauksia ja jaa kokemustasi Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa 18.-19.10.2019! Teemalla Juuret & Kasvu järjestettävien Yrittäjäpäivien tapahtumapaikkana on Lahden keskustan tuntumassa, Urheilukeskuksen kupeessa sijaitseva Messukeskus.

Ilmoittautuneita on jo lähes 500. Varmista paikkasi nyt!

Ohjelma

Yrittäjäpäivien ohjelma

Perjantaina 18.10. ohjelman avaa perinteisesti Suomen Yrittäjien liittokokous. Tänä vuonna ohjelmassa on myös Kasvun työkalut -bisnesseminaari, jossa keskustelut ja työpajat sekä henkilökohtaiset asiantuntijatapaamiset varmistavat, että yrittäjillä on hyvässä otteessa mm. rahoitus, kansainvälistyminen, omistajanvaihdokset sekä digi ja some. Perjantaina tarjolla on myös mielenkiintoisia retkiä: Mato Valtosen vetämä ”Chicago tour”, panimoteollisuuteen tutustuttava ”Pellolta pulloon” sekä urheilun ja kulttuurin parhaat palat Suurmäen huippua myöten esittelevä ”Lahden huiput”. Illalla viihdytään vanhojen tuttujen kanssa ja hankitaan uusia tulojuhlassa. 

Lauantaina 19.10. Juuret&Kasvu -seminaarissa syvennytään siihen, miten suurenkin yrityksen juuret ovat sen perustajassa: kuulet miten sama, pienestä lähtevä intohimo ja yrittäjämäinen asenne vie menestykseen ja suurille areenoille niin yrittäjän kuin urheilijankin. Tulevaisuudesta ja kasvun mahdollisuuksista keskustellaan kestävyyden ja vastuullisuuden näkökulmista. Päivän pääesiintyjiä ovat mm. energiayhtiö St1:n pääomistaja, yrittäjä Mika Anttonen; suomalaiseen yrittäjyyteen perehtynyt historioitsija, yrittäjä Teemu Keskisarja; sekä jalkapallolegenda Jari Litmanen. Lauantain kruunaa Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jako ja Yrittäjägaala. Lauantain seminaaria ja juhlaa luotsaa toimittaja-juontaja Arto Nyberg. 

10.00
Ilmoittautuminen alkaa
12.0017.00
Suomen Yrittäjien liittokokous
12.0017.00
Bisnes-seminaari
19.00
Tervetulojuhla teemalla After Ski alkaa
9.00
Seminaari alkaa
11.00
Lounastauko
15.00
Seminaari päättyy
19.00
Yrittäjägaala
Ilmoittaudu
Hinnat ja ilmoittautuminen

 

 

Hinnasto
2 pv paketti 18.-19.10. jäsenhinta 220 € + alv 24%, ei jäsenen hinta 285 € + alv 24%.

Hinta sisältää perjantain seminaarin, lounaan, tervetulojuhlan, lauantain seminaarin, lounaan ja Yrittäjägaalan.

 

Tervetulojuhla pe 18.10. jäsenhinta 60 € + alv 24%, ei jäsenen hinta 75 € + alv 24%.

Hinta sisältää perjantain tervetulojuhlan Lahden Messukeskuksessa.

 

Yrittäjägaala la 19.10. jäsenhinta 135 € + alv 24%, ei jäsenen hinta 170 € + alv 24%.

Hinta sisältää lauantai-illan yrittäjägaalan Lahden Messukeskuksessa.

Majoitus

Hotellikuvaukset

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Hinnat alkaen 99,50 €/hlö

Solo Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Lahden pääkadun, Aleksanterinkadun varrella aivan ydinkeskustassa. Hotellilta on noin 10 min ajjomatka Messukeskukseen. Hotellilla on maksullinen parkkihalli. 

Scandic Lahti City 

Hinnat alkaen 85,50 €/hlö

Scandic Lahti City on viihtyisä hotelli kaupungin ydinkeskustassa suositun Trio kauppakeskuksen yhteydessä. Hotelli sijaitsee 2 km:n päässä ja ajomatka on noin 10 min Messukeskukseen. 

Scandic Lahti

Hinnat alkaen 81 €/hlö

Scandic Lahti sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Lahden ydinkeskustasta, vastapäätä Lahden Matkakeskusta. Hotelllilta on noin 10 min ajomatka ja etäisyys Messukeskukseen 2 km. 

Kauppahotelli Grand

Hinnat alkaen 55,50 €/hlö

Hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla Lahden keskustassa.  Hotellin sisäpihalla on ilmainen pysäköintialue asiakkaille. Hotellista saatavilla myös isompia huoneita. Etäisyys 1,4 km. ja 5 minuutin ajomatka Messukeskukseen.

Forenom Aparthotel

Hinnat alkaen 72 €/hlö

Forenom Aparthotel Lahti sijaitsee Lahden keskustassa Kauppatorin läheisyydessä. Majoittujille toimitetaan ovikoodit sisäänpääsyä varten. Hotellissa ei ole perinteisiä vastaanottopalveluita. Hotellilta 1,5 km:n etäisyys ja 5 min ajonmatka Messukeskukseen.

Mukkulan kartanohotelli

Hinnat alkaen 116 €/hlö

Mukkulan kartanohotelli on uniikki ja hienostunut designkartanohotelli Vesijärven rannalla 5 km:n ja 10 min ajomatkan päässä Messukeskuksesta.

Messilän kartanohotelli, Hollola

Hinnat alkaen 78,50 €/hlö

Messilän kartanohotelli sijaitsee 8 km:n ja noin 15 min ajomatkan päässä tapahtumapaikalta ja Lahden keskustasta. Messilästä löytyy sekä hotellihuoneita että aittahuoneita. Hotellista saatavilla myös isompia huoneita. 

Liikuntakeskus Pajulahti

Hinnat alkaen 71 €/hlö

Pajulahden Liikuntakeskus sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Messukeskuksesta huikeissa maisemissa, järven rannalla. Pajulahden liikuntakeskuksessa on tarjolla sekä hotelli- että opistotason majoitusta.

Hotelli Tallukka, Vääksy

Hinnat alkaen 62 €/hlö

Hotelli Tallukka sijaisee Vääksyssä, kauniilla näköalapaikalla Vesijärven ja Päijänteen välisellä harjulla, 20 km:n päässä Lahdesta. Hotellilta on noin 25 min ajomatka päässä Messukeskukselta. 

Vierumäki Resort Hotel ja Vierumäen Urheiluopisto

Hinnat alkaen 55 €/hlö

Vierumäki Resort Hotelli sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Vierumäen Urheiluopiston alueella. 

Retket

Yrittäjäpäivien ilmoittautumisen yhteydessä on valittavissa myös Yrittäjäpäivien retki. Tarjolla on Chicago tour (hinta 50 €), jossa oppaana toimii Mato Valtonen, Pellolta pulloon-retki (hinta 45€), jossa kurkistetaan Teerenpelin panimoon & tislaamoon sekä Lahden huiput-retki (hinta 55 €), jossa opas esittelee parhaat palat urheilun ja kulttuurin satamakaupungista. Retket alkavat klo 13 Lahden Messukeskukselta ja päättyvät retkestä riippuen takaisin Messukeskukseen klo 15-16. 

 

Hyödyllistä tietoa

Tietoa tapahtumasta

Mikä on liittokokous?

Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?

Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksipäiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan.

Voinko ottaa avecin mukaani?

Avecin voi ottaa mukaan kaikkiin Yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin. Avecin ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella sivulla yhteystiedot kohdassa lisäosallistujat.

Mihin voin olla yhteydessä mikäli en löydä tapahtumasivulta vastausta kysymykseeni?

Yrittäjäpäivien tapahtumatiimi vastaa mielellään kysymyksiin numerossa 050 4088 460. 

 

 

Kuinka pukeutua?

Päivisin siisti arkiasu. 

Lauantai-iltana Yrittäjägaalan pukeutumiskoodina on tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhla-asu. Gaalassa kannetaan Suomen Yrittäjien yrittäjäristejä ja järjestöansiomerkkejä.

Nimikylttejä kannetaan tapahtuman aikana, paitsi lauantain gaalassa.

 

 
Yrittäjäpäivien maksuttomat bussit
  • Bussit liikennöivät perjantaina juna-asemalta Lahden Messukeskukseen. Messukeskukselta bussit liikennöivät hotelleille.
  • Lauantaina bussit liikennöivät hotellien ja Lahden Messukeskuksen väliä.
  • Sunnuntaina bussit liikennöivät hotelleilta juna-asemalle.

Bussiaikataulut julkistetaan syyskuun loppuun mennessä. 

 

 

Kampaamot ja meikkauspalvelut

Yhteystiedot Lahden kampaamoista, partureista ja kauneushoitoloista lisätään elokuussa 2019.

 

Missä Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna?

Vuonna 2019 Yrittäjäpäivät järjestetään Lahdessa.Ilmoittautuminen avautuu helmikuussa ja vuoden 2020 Yrittäjäpäivät järjestetään Jyväskylässä.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi