18.-19.10.2019 Lahden Messukeskus

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Tapahtuma

Yrittäjäpäivät 18.-19.10.2019

Tietoa ja kohtaamisia. Bisnestä ja elämyksiä. Verkostoja ja viihtymistä.

Jokaisella yrityksellä on perustansa, liikkeelle sysäävä voimansa. Kasvu on matka pienestä suureksi ja jokaisessa yrityksessä on kasvun mahdollisuus. Miten yrityksen juuret ruokkivat matkaa tulevaisuuteen? Mitkä työvälineet avaavat tietä eteenpäin ja miltä näyttää tulevaisuuden kestävä ja vastuullinen kasvu?

Kuule vastauksia ja jaa kokemustasi Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa 18.-19.10.2019! Teemalla Juuret & Kasvu järjestettävien Yrittäjäpäivien tapahtumapaikkana on Lahden keskustan tuntumassa, Urheilukeskuksen kupeessa sijaitseva Messukeskus (Salpausselänkatu 7, Lahti). 

Ilmoittautuminen Yrittäjäpäiville on päättynyt. Lisätietoja kongressitoimisto Lahtiregionilta sähköpostitse yrittajapaivat@lahtiregion.fi tai puhelimitse 040 1986 842. 

Ohjelma

18.-19.10.2019

Perjantaina 18.10 ohjelman avaa perinteisesti Suomen Yrittäjien liittokokous. Uutena ohjelmassa Kasvun työkalut -bisnesseminaari, jossa keskustelut ja työpajat varmistavat, että yrittäjillä on hyvässä otteessa mm. johtaminen, digi ja some. Perjantaina voit näistä teemoista saada neuvoja myös henkilökohtaisissa asiantuntijatapaamisissa. Uudet bisneskontaktit varmistat hyödyntämällä Brella-verkostoitumistyökalua. Perjantaina on tarjolla myös mielenkiintoisia retkiä, joissa tutustut Mato Valtosen "Chicagoon", panimoteollisuuteen tai urheilu ja kulttuurin huippupaikkoihin. Illalla viihdytään vanhojen tuttujen kanssa ja hankintaan uusia After Ski -tulojuhlassa - legendaarisen Salpausselän kupeessa nostetaan biletunnelma kattoon!

Lauantaina 19.10. Juuret&Kasvu -seminaarissa syvennytään siihen, miten suurenkin yrityksen juuret ovat sen perustajassa: kuulet miten sama, pienestä lähtevä intohimo ja yrittäjämäinen asenne vie menestykseen ja suurille areenoille niin yrittäjän kuin urheilijankin. Tulevaisuudesta ja kasvun mahdollisuuksista keskustellaan kestävyyden ja vastuullisuuden näkökulmista. Lauantain kruunaa Valtakunnalisten yrittäjäpalkintojen jako ja Yrittäjägaala. Lauantain seminaaria ja juhlaa luotsaa toimittaja-juontaja Arto Nyberg.

 

10.00
Ilmoittautuminen alkaa

Tervetuloa Valtakunnallisille yrittäjäpäiville! Ilmoittautumispisteet löydätte heti Lahden messukeskuksen sisääntuloaulasta. Saatte ilmoittautuessanne nimikyltin ja ohjelman. Nimikyltti tulee olla mukana koko tapahtuman ajan, myös Yrittäjägaalassa. Nimikylttiin on kirjattu osallistumistietonne.

11.0013.00
Lounas

Lounaalla on tarjolla:

Jääsalaattia
Tomaattia
Fazerin perinteistä Jälkiuunileipää sekä kauraleipää
Punajuurihummusta ja levitettä
***
Hirvenlihakeittoa
Päijät-Hämäläisen puutarhurin kasviskeittoa (kasvisvaihtoehto)
***
Fazerin makeisbuffet
kahvia ja teetä

12.0017.00
Suomen Yrittäjien liittokokous
12.0016.00
Kasvun työkalut -bisnesseminaari

Alakerran kokoustila, salit 1 ja 2

Seminaari vahvistaa yrityksesi otetta globaaleista muutoksista ja parantaa arjen työvälineistä saamaasi hyötyä. Yrittäjäpäivien pääkumppanien Fennian, Elon, Finnveran, Elisan, Lahden kaupungin, Kauppalehden ja MediataloESAn tuottamat alustukset ja workshopit antavat uutta näkökulmaa johtamiseen, henkilöbrändiin, digiin ja someen. Seminaarin tarkemman ohjelman löydät vähän alempaa.

12.0016.00
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – Asiantuntijatapaamiset

Alakerran kokoustila, sali 3

Hyödynnä henkilökohtaiset asiantuntijatapaamiset ja tule saamaan neuvoja mm. johtamiseen, yrittäjän sosiaaliturvaan ja eläkevakuuttamiseen, yrittäjän hyvinvointiin ja työyhteisön kehittämiseen, henkilöstön palkitsemiseen, yrityksen riskien hallintaan, rahoitukseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, työllistämiseen sekä digitalisaatioon, tekoälyyn ja someen liittyvissä teemoissa. Asiantuntijatapaamisiin ei tarvita erillistä ajanvarausta.

Lisätiedot asiantuntijoista löydät täältä »

13.0016.00
Retket

Yrittäjäpäivien ilmoittautumisen yhteydessä on valittavissa myös Yrittäjäpäivien retki. Retket alkavat klo 13 Lahden Messukeskukselta ja päättyvät retkestä riippuen takaisin Messukeskukseen klo 15-16. 

Lisätiedot retkistä löydät täältä >

12.0012.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – Edessä inhimillinen tulevaisuus
Aku Varamäki

Alakerran kokoustila, sali 1

Yrittäjä, osaamismuotoilija Aku Varamäki (Workday Designers Oy) kuvaa mahdollisuuksia, joita suuret muutostrendit – digitalisaatiosta tekoälyyn ja tunnetaitojen korostumisesta globalisaatioon – avaavat yrittäjän arkeen. Aku tarkastelee erityisesti yrittäjän jatkuvaa oppimista: mitä keinoja siihen on, ja millä ajattelun työvälineillä raivaat oppimisen esteet.

13.0013.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – Nouse uudelle tasolle! Miten yrittäjä voi hyötyä uusista teknologioista?
Elina Lappalainen, Eetu Prieur, Ville Rautio, Marko Touhunen, Janne Kalliola

Alakerran kokoustila, sali 1

Paneelikeskustelun aiheena 5G, AI, robotiikka – mitä ne oikeasti ovat ja miten yrittäjä voi hyödyntää uusia teknologioita? Paneelissa mukana Elisan asiantuntijat Eetu Prieur ja Ville Rautio sekä Marko Touhunen HappyOrNot:lta ja Janne Kalliola Exovelta.

Paneelin vetäjänä toimii Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen.

 

 

13.0014.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – Menesty yrittäjänä - kasva johtajana

Alakerran kokoustila, sali 2

Elon ja Suomen Yrittäjien Menesty yrittäjänä 2018 -tutkimuksen mukaan johtamisosaaminen on tärkein menestystä selittävä tekijä pienissäkin yrityksissä. Tule Elon, Fennian ja Finnveran workshopiin ottamaan haltuun parhaat opit ja kuulemaan johtamisen kasvutarinoita yrittäjiltä. Integratan Riku Heinonen ja Teerenpelin Anssi Pyysing kertovat omat yrittäjätarinansa sekä paljastavat voimavarojensa lähteen yrittäjinä, reseptinsä menestymiseen ja kasvuun sekä oman kehityskaarensa johtajina. Haasta itsesi kohti kasvua nyt!

 

14.0014.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – Yrittäjä somessa: Kuinka saada myyntiä ja mediahuomiota yrittäjän omalla henkilöbrändillä?
Elina Lappalainen

Alakerran kokoustila, sali 1

Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen seuraa työkseen startupeja ja kasvuyhtiöitä, ja on tiiviisti verkostojensa pulssilla myös somessa. Usein kiinnostavat juttuaiheet löytyvät Twitterin ja LinkedInin kautta.

15.0015.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – Kotona – Lahti räp-yrittäjän silmin
Brädi

Alakerran kokoustila, sali 1

Brädi eli Kari Olavi Härkönen tuo lavalle oman tarinansa lahtelaisena musiikkialan freelance-yrittäjänä.

15.0015.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – DOOH - Ulkona diginä enemmän kuin ikinä
Esa Rimpiläinen

Alakerran kokoustila, sali 2

Ulkomainonnan vahvan kasvun veturina on digitalisaatio, mutta osaammeko hyödyntää digitaalisuuden mahdollisuuksia DOOH-kampanjoiden sisällössä? Miten lisätään ulkomainoksen kiinnostavuutta, kerrotaan tarina ja luodaan WAU? Ja mitä on vielä tulossa?

 

19.00
Tervetulojuhla teemalla After Ski alkaa
Mikael Konttinen

Talviurheilukaupungissa After Ski -tunnelma ei ole lumen määrästä kiinni! Lokakuun yössä tanssitaan tupsupipot tanassa – minttukaakaot läikyttävästä bilemusiikista vastaa Mikael Konttinen bändeineen. Illan teemasta voit ottaa kaiken irti pukeutumalla After Ski -henkeen. Pääseekö sinun asusi mitaleille? 

After Ski juhlijoiden ravinnonsaannin turvaamiseksi tarjolla on:

Tryffeliöljyllä maustettua vihersalaattia
Savulohi-perunasalaattia
Pinaattiravioleja ja ricottajuustoa
Paahdettua kukkakaalia, kuivattua hiivaa ja porkkanahummusta
Rapeaksi paahdettua lehtikaalia
***
Perhetilan broileria romescokastikkeessa
Huberin Huilu -makkaraa, bratwursteja ja ryytisinappia
Halloumi- sienivartaita (kasvisvaihtoehto)
Paahdettua perunaa, timjamia ja rosmariinia
Kurpitsansiemenfocaccia
***
Suklaapisaratiramisua

10.0015.00
Juuret&Kasvu -seminaari
Arto Nyberg

Lauantain seminaaripäivän juontajana ja keskustelujen vetäjänä toimii toimittaja Arto Nyberg.

10.0010.45
Keynote: Emilia Lahti - Sisun tie
Emilia Lahti

Mistä yrittäjä voi löytää voimaa ylittää itsensä ja selättää arjen kovatkin haasteet?

10.5011.25
Talkshow: Juuret ja kasvu
Teresa Kemppi-Vasama, Teemu Keskisarja, Pekka Möttö

Isonkin yrityksen juuret ovat sen perustajassa. Kasvu on jokaiselle ainutlaatuinen, paikasta, ihmisistä ja omasta intohimosta lähtevä matka. Yrittäjyyden peruskivistä ja eteenpäin vievistä voimista keskustelevat perheyrittäjä, Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama, historioitsija-yrittäjä Teemu Keskisarja ja kuljetusalan yrittäjä Pekka Möttö.

11.0013.00
Lounas

Lounaaksi tarjoamme: 

Vihersalaattia lähialueen kasviksista
Tomaatti-mozzarellasalaattia
Salaatti paahdetuista Päijät-Hämäläisistä juureksista
Fazerin luomumaalaisleipää
Punajuurihummusta ja levitettä
***
Jauhelihapyöryköitä ja kermakastiketta
Paahdettuja paikallisia lohkoperunoita
Punajuuri-lehtikaalilasagnettea (kasvisvaihtoehto)
***
Fazerin keksivalikoima, kahvia ja teetä

11.3012.30
Keynote: Mika Anttonen – Miten yrittäjyys voi pelastaa maapalloa?
Mika Anttonen
13.3014.25
Paneelikeskustelu: Hyvää bisnestä
Daniel Rahman, Toni Putula, Saana Tyni, Mari Pantsar

Sosiaalinen, taloudellinen, tuote- ja ympäristövastuullisuus – mitä kaikkea voi sisältyä vastuulliseen, kestävään liiketoimintaan ja yrittäjyyteen? Miten ne edistävät yrityksen kilpailukykyä ja kasvua? Omat kokemuksensa lavalle tuovat yrittäjä Daniel Rahman, Integrify Oy; yrittäjä Toni Putula, Petit St Louis Oy; yrittäjä Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy; sekä johtaja Mari Pantsar, Sitra.

14.3015.00
Kuningas palaa Lahteen: Arto Nybergin haastattelussa Jari Litmanen
Arto Nyberg, Jari Litmanen

Litti. Jalkapallolegenda. Kuningas. Minkälainen yhdistelmä lahjakkuutta, intohimoa, työtä ja periksiantamatonta yrittämistä vaaditaan matkalla Lahden Reippaasta kansainväliseksi huippu-urheilijaksi?

19.00
Yrittäjägaala
Lahti Big Band, Pääministeri Antti Rinne

Yrittäjäpäivät huipentuvat Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jakoon, juhlavaan illalliseen ja tanssiaisiin, joiden musiikista vastaa upea Lahti Big Band solisteineen.

Gaalan ovet avataan klo 18.30 ja suljetaan klo 19.00. Olethan ajoissa paikalla!

Gaalan ohjelma

 • Maljapuhe
  • Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen
 • Alkuruoka
  • Maa-artisokkakeitto ja porkkalatartar / Kurpitsakeitto ja porkkalatartat (kasvisvaihtoehto)
 • Juhlapuhe
  • pääministeri Antti Rinne
 • Valtakunnalliset yksinyrittäjäpalkinnot
 • Pääruoka
  • Kotimaista karitsanpaistia Maatila-Liha Merosen uunista, linssimuhennosta ja valkosipulipyreetä / Paahdettua maa-artisokkaa ja valkopapu-persiljapyreetä, yrttistä linssi-porkkanasalaattia (kasvisvaihtoehto)
 • Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot
 • Maamme-laulu
 • Jälkiruokatori
  • Kauden bebeleivoksia, vadelma- ja merisuolatryffeleitä ja macaronseja
 • Tanssia Lahti Big Bandin tahdissa ja vapaata illanvietto

Ruokaviinit ja muut juomat

 • Lindeman's Cawarra Shiraz Cabernet
 • Lindeman's Cawarra Semillon Chardonnay
 • Kahvi/tee ja avec hollolalaisen Ainoa Wineryn Vaapukka
Esiintyjät

Yrittäjäpäivien esiintyjät

Puhuja

Mika Anttonen

Mika Anttonen on suomalainen energia-alan yrittäjä ja yritysjohtaja. Hän omistaa 87 prosenttia polttoaineiden jakeluyritys St1 Nordic Oy:stä ja 80 prosenttia Ruotsissa toimivasta öljynjalostusyritys St1 Group Oy:stä. Hän on molempien yritysryhmien hallituksen puheenjohtaja.

Juhlapuhuja

Pääministeri Antti Rinne

Pääministeri Antti Rinne on suomalainen poliitikko,  joka nimitettiin Suomen pääministeriksi 6. kesäkuuta 2019. Hän on toiminut SDP:n puheenjohtajana toukokuusta 2014 lähtien ja kansanedustajana vuodesta 2015 lähtien.

Juontaja

Arto Nyberg

Arto Nyberg on pitkänlinjan toimittaja ja mediakasvo, joka on palkittu työstään myös Venla-palkinnoilla. Ylellä Arto Nyberg isännöi omaa nimeään kantavaa haastatteluohjelmaa, missä tunnettujen vieraiden kanssa keskustellaan ajankohtaisten teemojen ympärillä. Arto on urallaan haastatellut lukuisia ihmisiä aina talonmiehistä ministereihin asti. Arton taidokas ja sanavalmis ote haastatteluihin pitää kuulijan varmassa otteessa loppukiitoksiin asti.

Puhuja

Emilia Lahti

Emilia Lahti (YTM, MAPP) on väitöskirjatutkija Aalto-yliopistossa sekä kansainvälinen keynote-puhuja johtajuuden ja rohkeuden teemoista. Emilia opiskeli professori Martin Seligmanin perustamassa soveltavan positiivisen psykologian maisteriohjelmassa Pennsylvanian yliopistossa vuonna 2012-2013 ja kirjoitti lopputyönsä sisusta professori Angela Duckworthin alaisuudessa. Vuonna 2015 hänet valittiin osallistumaan Singularity Universityn koulutusohjelmaan NASA:n kampukselle Piilaaksoon, jonka ytimessä on teknologian käyttäminen yhteiskunnan merkittävien ongelmien ratkaisemiseen.

Puhuja

Jari Litmanen

Jari Litmanen on Suomen kaikkien aikojen paras jalkapalloilija, joka ponnisti Lahden Reippaasta maailmalle kansainväliseksi supertähdeksi valtavalla työllä, lahjakkuudella ja intohimolla. Teknisen taituruutensa ja pelisilmänsä lisäksi vaatimattomuudestaan ja yksityisyydestään tunnettu Litmanen on pelaajauransa jälkeen toiminut mm. Yle Urheilun tv-kommentaattorina

Perjantain juontaja ja puhuja

Aku Varamäki

Aku Varamäki on työn murrosta käsittelevän Future proof - tulevaisuuden työkirja -teoksen kirjoittaja. Hän on muutosagentti ja tulevaisuuden työn puolestapuhuja, joka haluaa rohkaista ihmisiä muotoilemaan itsensä näköistä työelämää ja tulevaisuutta. Hän on itsekin yrittäjä (Workday Designers Oy) ja Pohjoismaiden suurimman vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuman, PING Helsingin, perustajaosakas, joten yrittäjän arki on Akulle hyvin tuttua.

Puhuja

Daniel Rahman

Daniel Rahman on kokenut sarjayrittäjä, innovaattori ja kokeilunhaluinen uudistaja. Daniel on ollut perustamassa eri rooleissa yli viittä eri aloilla toimivaa yritystä. Tällä hetkellä Daniel toimii päätoimisesti toimitusjohtajana perustamansa Integrify yrityksessä, jonka tehtävänä on kouluttaa lahjakkaista maahanmuuttajista koodareita ja ohjata heidät töihin. Sosiaalinen yrittäjyys, todellista vaikuttavuutta hakevat innovaatiot, kotouttaminen ja lahjakkuuden löytäminen ovat Danielin sydäntä lähellä.

Puhuja

Mari Pantsar

Mari Pantsar luotsaa Sitran Hiilineutraali kiertotalous -teemaa. Hän johtaa teeman strategiaa ja vastaa siitä, että kaikki teeman tekemiset viitoittavat Suomen tietä kohti ekologisesti kestävämpää ja kilpailukykyisempää yhteiskuntaa.
Marilla on parinkymmenen vuoden kokemus cleantech-liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävistä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useissa hallituksissa. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori ja toimii dosenttina Helsingin yliopistossa ja Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

Puhuja

Teemu Keskisarja

Teemu Keskisarja (s. 1971) on Suomen luetuimpia historioitsijoita ja maan kysytyimpiä yrityshistorioiden tekijöitä. Itsekin yrittäjänä toimiva Teemu on puheenvuoroissaan nostanut esille yritysten – ”ahkerien, rohkeiden ja sekopäistenkin liikemiesten” (Talouselämä 26.1.19) – merkitystä suomalaisen yhteiskunnan kehityksessä. Teoksesta Raaka tie Raatteeseen (2012) Keskisarja sai UKK-palkinnon ja Kainuun kirjallisuuspalkinnon. Viipuri 1918 (2013) oli Tieto-Finlandia-ehdokkaana.

Puhuja

Teresa Kemppi-Vasama

Teresa on 3.polven perheyrittäjä ja Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Kemppi Oy on yksi maailma johtavia kaarihitsausratkaisujen tarjoajia. Hän on toiminut suvun eri yritysten hallituksissa yli 15 vuotta. Näiden hallitusten lisäksi hän on LUT -yliopiston hallituksen varapuheenjohtaja, Lahden Teollisuusseuran varapuheenjohtaja sekä Cargotec Oyj:n hallituksen jäsen. Teresa on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta organisaatioiden johtamisen, strategioiden, kehittämisen ja muutoshallinnan parissa.

Puhuja

Pekka Möttö

Pekka Möttö on kolmannen sukupolven kuljetusyrittäjä. Hänet tunnetaan Onnibussin perustajana, nykyään hän johtaa kansainvälisille liikennemarkkinoille alustaratkaisuja tarjoavaa Kyyti Groupia.

Puhuja

Elina Lappalainen

Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen on kouluttanut toimittajia eri somekanavien käytössä työvälineinä. Social Selling ja henkilöbrändääminen ovat myös yrittäjän työkaluja, mutta myynnin lisäksi niillä voi saada toimittajan huomion.

Puhuja

Toni Putula

Toni Putula on lahtelainen monialayrittäjä. Puolisonsa kanssa monimuotoista lifestyle-myymälä Petit St Louisia pitävä Toni on toisen polven pitkän linjan yrittäjä, joka touhuaa erikois- ja vähittäiskaupan lisäksi tukkukaupan, agentuurin ja brändin/konseptirakentamisen aloilla sekä pyrkii olemaan hallitusammattilainen. Support Your Local -brändin luojana tunnettu Toni kehittää paikallista kaupunkikulttuuria myös politiikan keinoin kaupunginvaltuutettuna.

Puhuja

Saana Tyni

Jos missään kontekstissa puhutaan siivousalasta tai esimerkillisestä työnantajuudesta, puhutaan myös Saana Tynistä ja Koti Puhtaaksi Oy:stä. Siivousalan murskaavin vaikuttaja on palkittu yrityksineen lukuisia kertoja niin laadusta- kuin työnantajuudesta lähtien kruunaten koko alalle ensimmäistä kertaa koskaan voiton Suomen Parhaat Työpaikat-tutkimuksessa.

Puhuja

Brädi

Brädi eli Kari Olavi Härkönen on kuulunut jo vuosia Suomen eturivin rap/hiphop -artisteihin ja nykyään miehen julkaisut napsahtelevat lähes poikkeuksetta jalometallikantaan. Brädi tuo lavalle oman tarinansa lahtelaisena musiikkialan yrittäjänä. Brädi on myös toiminut vaatealan yrittäjänä sekä vaikuttaa Lahti Basketball -seuran hallituksessa.

Puhuja

Esa Rimpiläinen

Mediatalo Keskisuomalainen, Esa Digital toimitusjohtaja Esa Rimpiläinen on toiminut yrittäjänä 30 vuotta. Audiovisuaalisen sisällön tuottajana ja digitaalisen mediaympäristön kehittäjänä vuodesta 1988 ja sittemmin ESA Digital Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2012 myytyään yrityksensä liiketoiminnat Mediatalo ESA:lle. Nykyisin ESA Digital Oy on osa Mediatalo Keskisuomalainen konsernia. Esan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa valtakunnallinen, digitaalinen ulkomainosverkosto ja nostaa Mediatalo Keskisuomalainen Suomen suurimpien ulkomainostoimijoiden joukkoon.

Panelisti

Eetu Prieur

Tekniikan tohtori Eetu Prieur on työskennellyt tietoliikennealalla yli 20 vuotta. Elisalle Eetu siirtyi Nokian verkkoyksiköstä vuonna 2000 ja toimi pitkään Elisan mobiili- ja liityntäverkkojen asiantuntija- ja johtotehtävissä. Viimeiset puoli vuotta Eetu on vastannut Elisan Yritysasiakkaiden uusista mobiiliratkaisuista.

Panelisti

Ville Rautio

Ville Rautio toimii Elisan yritysasiakkaiden teknologiajohtajana (CTO) sekä hän vastaa ICT-Tarjoomasta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus ICT-alalta sekä ulkomailta, että Suomesta. Hän on urallaan toiminut useissa eri tehtävistä aina teknisestä asiantuntijasta liiketoiminnan johtamiseen. Villen toimintamalli on lähestyä asioita konkreettisesti, ei tehdä asioista vaikeampia kuin mitä ne ovat.

Panelisti

Janne Kalliola

Janne Kalliola on Exoven toimitusjohtaja ja perustaja. Työssään hän auttaa yrityksiä suuntaamaan katseen tulevaisuuteen ja saavuttamaan kasvua digitalisaation keinoin. Janne esiintyy mielellään erilaisissa teknologia seminaareissa ja on aktiivisesti mukana avoimen lähdekoodin yhteisöissä, kuten Drupal Association:issa.

Panelisti

Marko Touhunen

Marko Touhunen työskentelee HappyOrNot Oy:ssä tuotekehityspäällikkönä tuotekehitystehtävissä. Koulutukseltaan Marko on elektroniikan Insinööri (AMK) Tampereen ammattikorkeakoulu (2004) ja on opiskellut myös hyvinvointiteknologiaa. Marko Touhunen on toiminut erilaisissa elektroniikan suunnittelu- ja tuotekehitystehtävissä pääasiassa teollisuuden tarpeisiin vuodesta 2004 lähtien. Lyhyen Tukes visiitin jälkeen Marko on työskennellyt HappyOrNot Oy:ssä, jossa toiminut tuotekityksen ja tuotannollistamisasioiden parissa yli kahdeksan vuoden ajan.

Esiintyjä

Mikael Konttinen

Olipa lajisi estoton biletyspoppi tai perinteisempi tanssimusiikki, perjantain After Ski -tervetulojuhlassa olet yhtä suuressa vaarassa tempautua tanssilattialle, kun lavan ottaa haltuun Mikael Konttinen bändeineen! Kolme albumia julkaissut ja lukuisissa tv-ohjelmissa esiintynyt Mikael keikkailee solistina monenlaisten kokoonpanojen kanssa, kevyestä musiikista big bandeihin ja klassisen musiikin orkestereista armeijan soittokuntiin.

Esiintyjä

Lahti Big Band

Lauantain Yrittäjägaalassa tanssittaa ja upean tunnelman takaa maineikas Lahti Big Band – soittamisen iloa vuodesta 1984! Uljas Lahti Big Band taipuu swingistä kotimaisiin helmiin ja uudempaan musiikkiin. Kuva Matti Johannes Ojapalo. 

Esiintyjä

DJ All Jam

DJ All Jam eli tuottaja Jani Unkuri on DJ-työn moniosaaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus yritystapahtumista, juhlista, häistä ja festivaaleista, mikä kertoo vankasta ammattitaidosta. DJ-työn lisäksi hän pyörittää tapahtumatuotannon yritystä nimeltä Melupalvelu, joka toimittaa tapahtumiin tekniikan ja välittää DJ- ja juontajapalveluita.

Verkostoituminen

Asiantuntijatapaamiset

Verkostoidu muiden osallistujien kanssa ja tapaa asiantuntijoita!

Yrittäjäpäivien pääyhteistyökumppaneiden ja Suomen Yrittäjien asiantuntijat ovat tavattavissa perjantaina 18.10.2019 Lahden messukeskuksen kokoustilassa 3. Katso alta löytyvästä vetovalikosta organisaatioiden asiantuntijat ja tapaamisajankohdat. Asiantuntijatapaamisiin ei tarvitse varata etukäteen aikaa.

Valtakunnallisisten yrittäjäpäivien osallistujien käytössä on koko tapahtuman ajan verkostoitumistyökalu Brella. Ohjeet Brellan käyttöön on lähetty sähköpostitse kaikille osallistujille. Lisätietoa saat myös tapahtuman infosta. Brella verkostoitumisalue löytyy tapahtuman kokoustiloista.
 

Tavattavissa olevat asiantuntijat perjantaina 18.10.2019

Elo ja Fennia
 • Yrittäjän sosiaaliturva, Elo & Fennia
 • Fiksusti eläkkeelle, Elo
 • Yrittäjän hyvinvointi ja työyhteisön kehittäminen (asiantuntija tavattavissa klo 15.00-16.00), Elo
 • Henkilöstön palkitsemisen ratkaisut, Fennia
 • Johtamisosaaminen (asiantuntija tavattavissa klo 15.00-16.00), Elo
 • Yrityksen riskien hallinta, Fennia
Elisa
 • 5G asiantuntijat
 • Elisan Yritysguru
 • Elisa Ring asiantuntija
Finnvera
 • Yrityskaupalla kasvuun: rahoituspäällikkö Elisa Sipponen (tavattavissa klo 12.00-12.50 ja klo 15.00-16.00)
 • Kasvun ja viennin rahoitus: rahoituspäällikkö Totti Kumlander (tavattavissa klo 12.00-12.50)
Alma Talent Tietopalvelut
 • Alma Talent Tietopalvelut muuttaa datan menestykseksi: Annika Niemistö

Alma Talent Tietopalvelut muuttaa tiedon yrityksesi menestyksen polttoaineeksi. Analysoimme ja jalostamme dataa, joka ohjaa päätöksentekoa luotettavasti.

Asiakkuuspäällikö Annika Niemistöllä on vahvaa osaamista myynnin- ja markkinoinnin datasta ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Annika on tehnyt töitä tietopalveluiden parissa viimeiset 7 vuotta ja toimii myös itse yrittäjänä. Annika omaa laajat verkostot niin Etelä-Suomessa kuin syntyseuduiltaan Pohjanmaalta. Hän motivoituu asiakkaiden haasteiden ratkaisemista, joten tule rohkeasti juttusille. Asiakkaan menestyminen on onnistusemme tärkein mittari!

Lahden kaupunki
Mediatalo Keskisuomalainen
 • Miksi markkinointia kannattaa ulkoistaa: Kamua projetipäällikkö Mikko Evävaara
 • E-urheilun hyödyntäminen markkinontikanavana: Google- ja Some-mainonnan tuotepäällikkö, Co-Founder at Esports Media Solutions Oy Antti Hirvonen
Suomen Yrittäjät
 • Sopimukset, huijaukset ja maksukyvyttömyys: lainsäädäntöasioiden päällikkö Tiina Toivonen
  Tiinalta voit kysyä mm. seuraavista aiheista: sopimukset, sopimusriidat, huijaukset, maksukyvyttömyys ja perintä. Tiina on tavattavissa klo 12-14.
   
 • Työsuhdeasiat: työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén
  Harri on tavattavissa klo 14-15.
   
 • Omistajanvaihdos: projektipäällikkö Mika Haavisto
  Mikalta voit kysyä omistajanvaihdokseen liittyvistä aiheista: yrityksen ja yrittäjän valmistautuminen omistajanvaihdokseen, omistajanvaihdoksen prosessi ja omistajanvaihdosten sudenkuoppien välttäminen. Mika on tavattavissa klo 14-16.
   
 • Hankintaneuvontaa
  Sanna Meronen-Vilenius tavattavissa klo 12.00-14.00, Pasi Toropainen tavattavissa klo 13.30-15.30 ja Jorma Saariketo tavattavissa klo 14.00-16.00.

 

Retket

Oheisohjelma

Yrittäjäpäivien ilmoittautumisen yhteydessä on valittavissa myös Yrittäjäpäivien retki. Retket alkavat klo 13 Lahden Messukeskukselta ja päättyvät retkestä riippuen takaisin Messukeskukseen klo 15-16. 

1. Chicago tour - retki (reilu 2 h)
Nyt ei pönötetä vaan revitellään läpi hämärät kulmat ja kapakat kiertoajelulla, jossa kerrotaan Legendaarisia tarinoita Lahdesta Chicago -hengessä 1960 -luvulta 1990 -luvulle. Oppaana Mato Valtonen.
Hinta 50 €
Henkilömäärä retkelle min 25 - max 50

2. Pellolta pulloon - retki (3h)
Lähde vierailulle Polttimo Oy:n, joka vastaa mallasraaka-ainetuotannosta maan suurimpiin panimoihin. Suomalaisen viskin valmistukseen kurkistetaan Teerenpelin panimo&tislaamolla. Samalla kuulet tislaamon historiaa ja pääset maistelemaan erilaisia viskejä.
Hinta 45 €
Henkilömäärä retkelle min 15 - max 20 

3. Lahden huiput - retki (3h) PERUTTU!

Retket toteutetaan ryhmäminimikoon täyttyessä.

Hyödyllistä tietoa

Tietoa tapahtumasta

Mikä on liittokokous?

Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?

Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksipäiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan. 2-päiväinen paketti sisältää ohjelmassa mainitut lounaat ja illalliset. 

Voinko ottaa avecin mukaani?

Avecin voi ottaa mukaan kaikkiin Yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin. Avecin ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella sivulla yhteystiedot kohdassa lisäosallistujat.

Mihin voin olla yhteydessä mikäli en löydä tapahtumasivulta vastausta kysymykseeni?

Yrittäjäpäivien tapahtumatiimi vastaa mielellään kysymyksiin numerossa 050 408 8460. 

Olen ilmoittautunut mutta nyt haluaisin varata myös majoituksen ja retken, miten toimin?

Majoitusvaraus ja ilmoittautuminen tehdään erikseen eli voit varata majoituksen helposti vaikka oletkin jo ilmoittautunut. Yrittäjäpäivien retkiin liittyen kongressitoimisto LahtiRegion palvelee sähköpostitse osoitteessa yrittajapaivat@lahtiregion.fi tai puhelimitse numerossa 040 357 6918.

Kuinka pukeutua?

Päivisin siisti arkiasu.

Perjantain iltajuhlaan pukeudutaan vapaasti after ski hengessä. Miten sinä edustat after ski:ssä?

Lauantai-iltana Yrittäjägaalan pukeutumiskoodina on tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhla-asu. Gaalassa kannetaan Suomen Yrittäjien yrittäjäristejä ja järjestöansiomerkkejä.

Nimikylttejä kannetaan tapahtuman aikana. Nimikylttiin on merkitty Yrittäjägaalan pöytänumero, joten se tulee olla mukana gaalassa, Erillistä gaalalipuketta ei jaeta. 

Yrittäjäpäivien maksuttomat bussit ja Lahden Aluetaksin asiakaspalvelu
 • Bussit liikennöivät perjantaina juna-asemalta Lahden Messukeskukseen. Messukeskukselta bussit liikennöivät hotelleille.
 • Lauantaina bussit liikennöivät hotellien ja Lahden Messukeskuksen väliä.
 • Sunnuntaina bussit liikennöivät hotelleilta juna-asemalle.

Bussiaikataulut näet täältä >>

Perjantai- ja lauantai-iltoina Messukeskuksessa osallistujia palvelee myös Lahden Aluetaksin asiakaspalvelu. Lisätiedot www.lahdenaluetaksi.fi / 0601 100 01.

 

Kampaamot ja meikkauspalvelut

Tietoa Lahden keskustan jäsenyrittäjäkampaamoiden sekä opiskelijakampaamon palveluista, ajanvarauksesta ja Yrittäjäpäivien erikoistarjouksista löydät tästä alta:

Parturi-kampaaja Eila Laatinen / VIP Hyvän Ilman Parturi-Kampaamo
Puistokatu 9, 15110 Lahti
Puh. 0500-842406
Ajanvaraus puhelimitse +358 (0) 500 842 406

Yrittäjäpäivien erikoistarjous: kampaukset 30€, mainitse varausta tehdessäsi Yrittäjäpäivät.

Kosmetologi Sirpa Kaartti ja parturi-kampaaja Riikka Forss / Salon RF
Vesijärvenkatu 23, 15140 Lahti
Puh. 03-7851500
Ajanvaraus puhelimitse +358 (0) 3 785 1500

Yrittäjäpäivien erikoistarjous: Yrittäjägaalaan osallistujille juhlakampaus ja juhlameikki yhteishintaan 80€ sisältäen huulipunan! (Normaalisti juhlakampaus 45€ ja juhlameikki 50€) Mainitse varausta tehdessä Yrittäjäpäivät.

bm Day Spa Lahti / bm International Oy
Rautatienkatu 16, 15110 Lahti
puh. 010-7787282
Ajanvaraus puhelimitse +358 (0) 10 778 7282 tai netissä https://varaa.com/fi/embed/as/6bMz1xW4?l=2

Yrittäjäpäivien erikoisuus: Perjantaille 18.10 ja lauantaille 19.10 vielä vapaita aikoja meikkeihin, kampauksiin ja OPI manikyyreihin. Mainitse varausta tehdessä Yrittäjäpäivät.

Parturi-kampaaja Lilja Onnelainen / Hiusateljee La Luna Lahti
Puistokatu 5, 15100 Lahti
Puh. 03-7832828 / 040-7560390
Ajanvaraus puhelimitse +358 (0) 3 783 2828 tai +358 (0) 40 756 0390

Yrittäjäpäivien erikoistarjous: Juhlakampaukset hintaan 65€/tunti, olen varannut lauantain 19.10.19 klo 11:30 alkaen gaalaillan kampauksien tekoa varten. Mainitse varausta tehdessä Yrittäjäpäivät.

Parturi-kampaaja Anne Rampa-Pajuvesa / Lahden Hiusklinikka
Rautatienkatu 14, 15110 Lahti
Puh. 03-781 8177
Ajanvaraus puhelimitse +358 (0) 3 781 8177 tai netissä https://varaa.com/fi/embed/as/6VWVB0WL?l=2

Yrittäjäpäivien palvelut: Kampaukset ja meikki saman katon alta. Mainitse varausta tehdessä Yrittäjäpäivät. 
Pikakampaus lyhyisiin hiuksiin pesun kanssa 35 €, pitkien hiusten kampaus n. 65 €.
Design Iina Pajuvesa tekee meikkejä Lahden Hiusklinikalla, ajat voi sopia numerosta 040 5352656. Hinnat pikameikki puoli tuntia 35 €, kevyt päivämeikki 50 €, juhlameikki 69 €.

Kosmetologi Henna Pärssinen / Kauneushoitola Diamonds
Vesijärventie 2, 17200 Vääksy
Puh. 0405343923
Ajanvaraus puhelimitse + 358 (0) 40 534 3923 

Yrittäjäpäivien palvelut: Meikit ja manikyyrit. Mainitse varausta tehdessä Yrittäjäpäivät.

Koulutuskeskus Salpaus
Koulutuskeskus Salpauksen kampaaja- ja kosmetologiopiskelijoiden palveluja on tarjolla aivan Messukeskuksen vieressä olevassa Kauneustalossa. Huom! Huomioithan, että opiskelijakampauksiin aikaa menee vähintään 1 tunti. Siirry varaamaan aika tästä >

Jatkopaikat

Lahden keskustan ravintolat palvelevat Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien vieraita perjantaina ja lauantaina erikoistarjouksin. Alennukset saa näyttämällä Yrittäjäpäivien nimikylttiä, joten muistathan pitää nimikylttisi aina mukana. 

Teerenpeli
Lahden ydinkeskustaan vuonna 1994 avattu ensimmäinen Teerenpeli ravintola on lahtelaisten kestosuosikki. Ravintolan tunnelma on lämmin ja mukava, ja palvelu pelaa. Täällä voit sammuttaa janon Teerenpelin Panimon ja Tislaamon tuotteilla, nauttia Teerendelin ihanista ruoista aina pilkkuun asti ja viihtyä rennossa tunnelmassa.
Valtakunnallisten yrittäjäpäivien iltojen etuina talo tarjoaa Sulami- jättikerrosleivät hintaan 8,00€, Laiskajaakko tumma luomu lager 0,4l hintaan 5,50€, kauden valko- ja punaviinipullot 23€/plo sekä Mustikkamuuli cocktail 6€. Tanssit takaa molempina iltoina levyjä pyörittävä DJ.

Osoite: Vapaudenkatu 20, 15140 Lahti
Avoinna: Su - Ma klo 12-24, Ti - To klo 12-02, Pe - La klo 12-04.30

Ravintola Virasto
Ravintola Virasto on Lahden kaupungin teknillisen viraston tiloihin rakennettu englantilainen / irlantilainen pubi. Virasto on lämminhenkinen seurusteluravintola, jossa keskusteleminen ei iltaisinkaan tuota ongelmaa. Virasto tarjoaa Valtakunnallisten yrittäjäpäivien aikana vieraille - 20% alennuksen kaikista tuotteista.

Osoite: Vesijärvenkatu 11, Lahti
Avoinna: Su-to 15-24 pe-la 15-03 

Wanha Mestari
Wanha Mestari on vahvasti paikallinen ja helposti lähestyttävä ravintola aivan Lahden keskustassa. Ravintolassa viihtyy pidempäänkin biljardin ja karaoken parissa, ja yöpalaakin on tarjolla aina 2.30 saakka. Yrittäjäpäivien aikana tarjouksessa talon puna- ja valkoviini 12 cl 3,50€, puna-, valko- tai kuohupullot 15€/plo ja Pure Lakrids -shot 5€. Lauantaina toivemusiikkia on soittamassa DJ.

Osoite: Aleksanterinkatu 23, Lahti
Avoinna: Pe-la 10-03, su 12-23, ma-to 10-01

Hygge Bar
Hygge Bar Lahden keskustassa sijaitseva olut- ja viinibaari, jonka hanoissa virtaa mm. Lahden Erikoisen, Tornion Panimon ja Panimo Kiisken tuotteita. Baarin nimi kertoo tunnelmasta kaiken oleellisen; ravintola on mukava ja kotoisa, ja kutsuu viihtymään. Musiikki soi taustalla, mutta keskustelun mahdollisuus on taattu.

Hygge Bar tarjoaa yrittäjäpäivien vieraille kuohuviini piccolopullon 8€, talon puna- ja valkoviinin 24cl 8€, Lahden erikoisoluet 6€ ja snapsit 5€.

Osoite: Aleksanterinkatu 9, Lahti
Avoinna: ke-to 16-22, pe-la 14-01, su 14-21, ma-ti suljettu.

Las Palmas
Las Palmas on hyvän mielen karaoke- ja viihderavintola Lahden Rautatienkadulla. Las Palmasista löytyy helpotus sekä janon että laulun tarpeeseen. Tervetuloa korkkareissa tai kumppareissa tanssilattian pyörteisiin! 

Valtakunnallisten yrittäjäpäivien aikana ravintola tarjoaa loistavia juomatarjouksia mm. 0,5L keskiolut 2,90€. Perjantaina 18.10. laadukasta tanssimusiikkia karaokekisan tahdissa! 

Osoite: Rautatienkatu 15, Lahti
Avoinna: ti-to 14:00-01:00, pe-la 14:00-03:00 su-ma Suljettu

TORVI
Vuonna 1966 perustettu legendaarinen Ravintola Torvi on vetää puoleensa nuorison lisäksi elämäntapamuusikoita, taiteilijoita ja ihmisiä, jotka osaavat nauttia olostaan. Tutkimusten mukaan Torvesta jäävät ensimmäisenä mieleen katossa roikkuvat torvet ja basso, vessan käytävää suojaavat lattiaan asti ulottuvat rautakettingit ja järkyttävät muovituolit. 
Torven filosofiana on tarjota kaikenlaista musiikkia erilaisille ihmistyypeille.

VYP-vieraille Torvi tarjoilee livemusaa sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina Torvessa koetaan suomirockin historian havinaa, kun legendaarinen Ne Luumäet saapuu paikalle. Lauantaina luvassa on todellisen rock n’ roll -elämys kun uusiseelantilainen The Cavemen saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Pääsymaksut perjantaina 14 € ja lauantaina 8 €.

Avoinna: ma–to 9-24, pe-la kello 21-04.30, su suljettu
Osoite: Loviisankatu 8, Lahti

TIRRA 
Teatteriravintola Tirra on Lahen reiluin kapakka. Ravintola palvelee jokaista kulkijaa vuoden jokaisena päivänä. Ohjelmaa löytyy karaokesta livemusiikkiin ja musavisasta sanataiteeseen.

Perjantaina Tirran ohjelmistossa stand uppia, kun Tirran Stand Up Club vol. 46 pyörähtää käyntiin. Lauantaina ravintolassa esiintyy legendaarinen Willy Tea Taylor, jossa yhdistyvät iskevät laulutekstit, miellyttävät melodiat ja juureva lauluääni. Tätä artistia et tahdo missata! Liput Tirran stand uppiin 5 €, lauantain keikalle vapaa pääsy.

Avoinna: ma–to 9-24, pe–su 9-02
Osoite: Loviisankatu 8, Lahti

PIKKU HANHI
Pikku Hanhessa on pubitunnelmaa aikuiseen makuun. Maittavia juomasekoituksia, elävää musiikkia, vaihtuva olutvalikoima ja ehtaa pubiruokaa.

Yrittäjäpäiville osallistuville Pikku Hanhi tarjoaa vapaan pääsyn ravintolan livekeikoille. Perjantaina keikalla Kouvolasta CampKeinDuo ja lauantaina lahtelainen Solanterä & Härkönen. Bileet on siis taattu!

Osoite: Vapaudenkatu 18, Lahti
Avoinna: ke-to 17 – 24

Butcher & Banker
Butcher & Banker kääntää tylsistymisen iloksi hyvien oluiden, cocktailien, pubiruoan ja hyvän musiikin saattelemana. 
Yrittäjäpäivien vieraille ravintola tarjoaa 
lasi puna- tai valkoviiniä (12cl) 3,50€ 
Stallhagen Oktoberfest -olut 0,4L 4€ (norm 7,20€) 
Terästetty glögi 7,00€ (norm 9,40€) 
Edut voimassa koko viikonlopun 18-20.10.2019 näyttämällä Yrittäjäpäivien passia, tervetuloa! 

Osoite: Aleksanterinkatu 10, Lahti 
Avoinna: ti-to 15-02, pe 15-04, la 12-04, su 15-02, ma suljettu 

Missä Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna?

Vuonna 2020 Yrittäjäpäivät järjestetään Jyväskylässä. 

Bussiaikataulut

18.-20.10.2019

Hyvä tietää bussien aikatauluista

Valtakunnallisten yrittäjäpäivien bussit tunnistat YRITTÄJÄPÄIVÄT -kyltistä. Arvioitu matka-aika Lahden Messukeskuksen ja hotellien välillä on n. 10-15 min.

Bussit lähtevät mainittujen hotellien edestä pl. Green Star hotelli, jossa lähtö Loviisankadun puoleiselta bussilevennykseltä.

Muutokset aikatauluissa mahdollisia.

Perjantai 18.10.

Lahden Matkakeskus -> Lahden Messukeskus

Alla mainitut ajat ovat junien saapumisaikoja, eivät bussin lähtöaikoja. Bussit kulkevat noin 30 min välein. Bussit lähtevät pääoven edestä.

09.11

9.47

9.55

09.38

11.47

10.55

10.11.

12.47

11.55

10.38

 

11.11.

 

11.38

 

12.14.

 

12.38

 

13.38

 

 

Hotellit -> Lahden Messukeskus

Green Star (Loviisankadun puoleinen bussilevennys) ->Scandic Lahti City -> Seurahuone -> Forenom Aparthotel -> Kauppahotelli Grand

Bussin lähtöaika ensimmäiseltä hotellilta

8.00               9.00

8.30               9.15

 

Lahden Messukeskus - > hotellit

Green Star (Loviisankadun puoleinen bussilevennys) ->Sandic Lahti City -> Seurahuone -> Forenom Aparthotel -> Kauppahotelli Grand

Bussin lähtöaika Messukeskukselta

14.00             15.30             17.00            

14.30             16.00             17.15            

15.00             16.30             17.30            

 

Hotellit -> Lahden Messukeskus

Green Star (Loviisankadun puoleinen bussilevennys) ->Scandic Lahti City -> Seurahuone -> Forenom Aparthotel -> Kauppahotelli Grand

Bussin lähtöaika ensimmäiseltä hotellilta

17.45             18.30

18.00             18.45

18.15             19.00

 

Lahden Messukeskus -> hotellit

Bussin lähtöaika Messukeskukselta

21.00             23.30             00.30

22.00             24.00             01.00

23.00             00.15             01.15

 

Muutokset aikatauluissa mahdollisia

Pe 18.10. - Retket

Messukeskus -> Chicago-tour -> Messukeskus

13.00-15.00

 

Messukeskus -> Pellolta pulloon -> Messukeskus

13.00-16.00

 

Bussit lähtevät Messukeskuksen pääovien läheisyydestä.

Lauantai 19.10.2019

Hotellit -> Lahden Messukeskus

Green Star (Loviisankadun puoleinen bussilevennys) ->Scandic Lahti City -> Seurahuone -> Forenom Aparthotel -> Kauppahotelli Grand

Bussin lähtöaika ensimmäiseltä hotellilta

09.00             10.00             11.00

09.15             10.15             11.30

09.30             10.30             12.00

 

Lahden Messukeskus -> hotellit

Green Star (Loviisankadun puoleinen bussilevennys) ->Scandic Lahti City -> Seurahuone -> Forenom Aparthotel -> Kauppahotelli Grand

Bussin lähtöaika Messukeskukselta

14.00             14.45             15.30            

14.15             15.00             16.00                                  

14.30             15.15            

 

Hotellit -> Lahden Messukeskus

Green Star (Loviisankadun puoleinen bussilevennys) ->Scandic Lahti City -> Seurahuone -> Forenom Aparthotel -> Kauppahotelli Grand

Bussin lähtöaika ensimmäiseltä hotellilta

17.30             18.00             18.30             19.00

17.45             18.15             18.45

 

Lahden Messukeskus –> Hotellit

Green Star (Loviisankadun puoleinen bussilevennys) ->Scandic Lahti City -> Seurahuone -> Forenom Aparthotel -> Kauppahotelli Grand

Bussin lähtöaika Messukeskukselta

22.00             23.00             24.00             00.30             01.00

22.30             23.30             00.15             00.45             01.30

Muutokset aikatauluissa mahdollisia

Sunnuntai 20.10.2019

Hotellit –> Matkakeskus (junat-bussit)

Kauppahotelli Grand ->Forenom Aparthotel -> Seurahuone -> Scandic Lahti City

(Green Starilta ei kuljetusta, hotelli sijaitsee vastapäätä Matkakeskusta)

Bussin lähtöaika ensimmäiseltä hotellilta

7.30               10.30

8.30               11.30

9.30               12.30

 

Muutokset aikatauluissa mahdollisia

Tapahtumapaikka

Lahden Messukeskus

Yrittäjäpäivien tapahtumakartta:

VYP 2020
Ilmoittaudu Jyväskylään!

Jyväskylän yrittäjäpäivät 16.-17.10.2020

Jyväskylän Paviljonkiin kokoonnutaan yrittäjäpäiville teemalla Lisää löylyä. Ilmoittaudu nyt Jyväskylän yrittäjäpäiville, jotka järjestetään Paviljongissa 16.-17.10.2020.

Koko tapahtuma
hinta voimassa 31.12.2019 asti
199 €
+ alv 24 %
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

 

Ilmoittautuminen ja majoitus:

Kongressitoimisto Lahti Region, 040 1986 842, yrittajapaivat(a)lahtiregion.fi

 

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi