18.-19.10.2019 Lahden Messukeskus

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Tapahtuma

Tietoa ja kohtaamisia. Bisnestä ja elämyksiä. Verkostoja ja viihtymistä.

Jokaisella yrityksellä on perustansa, liikkeelle sysäävä voimansa. Kasvu on matka pienestä suureksi ja jokaisessa yrityksessä on kasvun mahdollisuus. Miten yrityksen juuret ruokkivat matkaa tulevaisuuteen? Mitkä työvälineet avaavat tietä eteenpäin ja miltä näyttää tulevaisuuden kestävä ja vastuullinen kasvu?

Kuule vastauksia ja jaa kokemustasi Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa 18.-19.10.2019! Teemalla Juuret & Kasvu järjestettävien Yrittäjäpäivien tapahtumapaikkana on Lahden keskustan tuntumassa, Urheilukeskuksen kupeessa sijaitseva Messukeskus (Salpausselänkatu 7, Lahti). 

Ilmoittautuneita on jo yli 750. Lahden hotellit alkavat täyttyä. Ilmoittautumalla pian varmistat myös majoituksen!

Ohjelma

18.-19.10.2019

Perjantaina 18.10 ohjelman avaa perinteisesti Suomen Yrittäjien liittokokous. Uutena ohjelmassa Kasvun työkalut -bisnesseminaari, jossa keskustelut ja työpajat varmistavat, että yrittäjillä on hyvässä otteessa mm. johtaminen, rahoitus, kansainvälistyminen sekä digi ja some. Sekä perjantaina että lauantaina voit näistä teemoista saada neuvoja myös henkilökohtaisissa asiantuntijatapaamisissa. Uudet bisneskontaktit varmistat hyödyntämällä Brella-verkostoitumistyökalua. Perjantaina on tarjolla myös mielenkiintoisia retkiä, joissa tutustut Mato Valtosen "Chicagoon", panimoteollisuuteen tai urheilu ja kulttuurin huippupaikkoihin. Illalla viihdytään vanhojen tuttujen kanssa ja hankintaan uusia After Ski -tulojuhlassa - legendaarisen Salpausselän kupeessa nostetaan biletunnelma kattoon!

Lauantaina 19.10. Juuret&Kasvu -seminaarissa syvennytään siihen, miten suurenkin yrityksen juuret ovat sen perustajassa: kuulet miten sama, pienestä lähtevä intohimo ja yrittäjämäinen asenne vie menestykseen ja suurille areenoille niin yrittäjän kuin urheilijankin. Tulevaisuudesta ja kasvun mahdollisuuksista keskustellaan kestävyyden ja vastuullisuuden näkökulmista. Lauantain kruunaa Valtakunnalisten yrittäjäpalkintojen jako ja Yrittäjägaala. Lauantain seminaaria ja juhlaa luotsaa toimittaja-juontaja Arto Nyberg.

 

10.00
Ilmoittautuminen alkaa
11.0013.00
Lounas
12.0017.00
Suomen Yrittäjien liittokokous
12.0016.00
Kasvun työkalut -bisnesseminaari

Seminaari vahvistaa yrityksesi otetta globaaleista muutoksista ja parantaa arjen työvälineistä saamaasi hyötyä. Yrittäjäpäivien pääkumppanien Fennian, Elon, Finnveran, Elisan, Lahden kaupungin, Kauppalehden ja MediataloESAn tuottamat alustukset ja keskustelut antavat uutta näkökulmaa johtamiseen, rahoitukseen, kansainvälistymiseen, digiin ja someen.

12.0012.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – keynote

Yrittäjä, osaamismuotoilija Aku Varamäki (Workday Designers Oy) kuvaa mahdollisuuksia, joita suuret muutostrendit – digitalisaatiosta tekoälyyn ja tunnetaitojen korostumisesta globalisaatioon – avaavat yrittäjän arkeen. Aku tarkastelee erityisesti yrittäjän jatkuvaa oppimista: mitä keinoja siihen on, ja millä ajattelun työvälineillä raivaat oppimisen esteet.

13.0016.00
Retket

Yrittäjäpäivien ilmoittautumisen yhteydessä on valittavissa myös Yrittäjäpäivien retki. Retket alkavat klo 13 Lahden Messukeskukselta ja päättyvät retkestä riippuen takaisin Messukeskukseen klo 15-16. 

Lisätiedot retkistä löydät täältä >

13.0013.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – teemasalit 1 ja 2

Sali 1

Menesty yrittäjänä - kasva johtajana

Elon ja Suomen Yrittäjien Menesty yrittäjänä 2018 -tutkimuksen mukaan johtamisosaaminen on tärkein menestystä selittävä tekijä pienissäkin yrityksissä. Tule kuulemaan johtamisen kasvutarinoita yrittäjiltä ja ottamaan haltuun parhaat opit Elon, Fennian ja Finnveran tilaisuuteen. Haasta itsesi kohti kasvua nyt! 

Sali 2

Nouse uudelle tasolle! Miten yrittäjä voi hyötyä uusista teknologioista?

5G, AI, robotiikka – mitä ne oikeasti ovat ja miten yrittäjä voi hyödyntää uusia teknologioita? Paneelissa mukana mm. Elisan asiantuntijat Eetu Prieur ja Ville Rautio. Paneelin vetäjänä toimii Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen.

 

14.0014.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – teemasalit 1 ja 2

Sali 1

Menesty yrittäjänä - kasva johtajana teemasessio jatkuu

Elon ja Suomen yrittäjien Menesty yrittäjänä 2018 -tutkimuksen mukaan johtamisosaaminen on tärkein menestystä selittävä tekijä pienissäkin yrityksissä. Tule kuulemaan johtamisen kasvutarinoita yrittäjiltä ja ottamaan haltuun parhaat opit Elon, Fennian ja Finnveran tilaisuuteen. Haasta itsesi kohti kasvua nyt!

Sali 2

Yrittäjä somessa: Kuinka saada myyntiä ja mediahuomiota yrittäjän omalla henkilöbrändillä?

Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen seuraa työkseen startupeja ja kasvuyhtiöitä, ja on tiiviisti verkostojensa pulssilla myös somessa. Usein kiinnostavat juttuaiheet löytyvät Twitterin ja LinkedInin kautta.
 

15.0015.50
Kasvun työkalut -bisnesseminaari – teemasalit 1 ja 2

Sali 1

Kotona – Lahti räp-yrittäjän silmin

Brädi eli Kari Olavi Härkönen on kuulunut jo vuosia maamme eturivin rap/hiphop -artisteihin ja nykyään miehen julkaisut napsahtelevat lähes poikkeuksetta jalometallikantaan. Brädi tuo lavalle oman tarinansa lahtelaisena musiikkialan freelance-yrittäjänä. Brädi on myös toiminut vaatealan yrittäjänä sekä vaikuttaa Lahti Basketball -seuran hallituksessa. Miehen motto kuuluu: "Vaikutuksen voit tehä kaukaakin - mut vaikuttaakses on mentävä ihmistä lähelle."

Sali 2

DOOH - Ulkona diginä enemmän kuin ikinä

Ulkomainonnan vahvan kasvun veturina on digitalisaatio, mutta osaammeko hyödyntää digitaalisuuden mahdollisuuksia DOOH-kampanjoiden sisällössä? Miten lisätään ulkomainoksen kiinnostavuutta, kerrotaan tarina ja luodaan WAU? Ja mitä on vielä tulossa? Puhujana toimitusjohtaja Esa Rimpiläinen MEKS Digital / Mediatalo Keskisuomalainen.

19.00
Tervetulojuhla teemalla After Ski alkaa

Talviurheilukaupungissa After Ski -tunnelma ei ole lumen määrästä kiinni! Lokakuun yössä tanssitaan tupsupipot tanassa – minttukaakaot läikyttävästä bilemusiikista vastaa Mikael Konttinen bändeineen. Illan teemasta voit ottaa kaiken irti pukeutumalla After Ski -henkeen. Pääseekö sinun asusi mitaleille? 

10.0015.00
Juuret&Kasvu -seminaari

Seminaaripäivän juontajana ja keskustelujen vetäjänä toimii toimittaja Arto Nyberg.

10.0010.45
Keynote: Emilia Lahti
10.5011.25
Talkshow: Juuret ja kasvu

Isonkin yrityksen juuret ovat sen perustajassa. Kasvu on jokaiselle ainutlaatuinen, paikasta, ihmisistä ja omasta intohimosta lähtevä matka. Yrittäjyyden peruskivistä ja eteenpäin vievistä voimista keskustelevat perheyrittäjä, Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama ja historioitsija-yrittäjä Teemu Keskisarja.

11.0013.00
Lounas
11.3012.30
Keynote: Mika Anttonen – Miten yrittäjyys voi pelastaa maapalloa?
13.3014.25
Paneelikeskustelu: Hyvää bisnestä

Sosiaalinen, taloudellinen, tuote- ja ympäristövastuullisuus – mitä kaikkea voi sisältyä vastuulliseen, kestävään liiketoimintaan ja yrittäjyyteen? Miten ne edistävät yrityksen kilpailukykyä ja kasvua? Omat kokemuksensa lavalle tuovat yrittäjä Daniel Rahman, Integrify Oy; yrittäjä Toni Putula, Petit St Louis Oy; yrittäjä Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy; sekä johtaja Mari Pantsar, Sitra.

14.3015.00
Kuningas palaa Lahteen: Arto Nybergin haastattelussa Jari Litmanen

Litti. Jalkapallolegenda. Kuningas. Minkälainen yhdistelmä lahjakkuutta, intohimoa, työtä ja periksiantamatonta yrittämistä vaaditaan matkalla Lahden Reippaasta kansainväliseksi huippu-urheilijaksi?

19.00
Yrittäjägaala

Yrittäjäpäivät huipentuvat Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jakoon, juhlavaan illalliseen ja tanssiaisiin, joiden musiikista vastaa upea Lahti Big Band solisteineen.

Esiintyjät

Yrittäjäpäivien esiintyjät

Puhuja

Mika Anttonen

Mika Anttonen on suomalainen energia-alan yrittäjä ja yritysjohtaja. Hän omistaa 87 prosenttia polttoaineiden jakeluyritys St1 Nordic Oy:stä ja 80 prosenttia Ruotsissa toimivasta öljynjalostusyritys St1 Group Oy:stä. Hän on molempien yritysryhmien hallituksen puheenjohtaja.

Juhlapuhuja

Pääministeri Antti Rinne

Pääministeri Antti Rinne on suomalainen poliitikko,  joka nimitettiin Suomen pääministeriksi 6. kesäkuuta 2019. Hän on toiminut SDP:n puheenjohtajana toukokuusta 2014 lähtien ja kansanedustajana vuodesta 2015 lähtien.

Juontaja

Arto Nyberg

Arto Nyberg on pitkänlinjan toimittaja ja mediakasvo, joka on palkittu työstään myös Venla-palkinnoilla. Ylellä Arto Nyberg isännöi omaa nimeään kantavaa haastatteluohjelmaa, missä tunnettujen vieraiden kanssa keskustellaan ajankohtaisten teemojen ympärillä. Arto on urallaan haastatellut lukuisia ihmisiä aina talonmiehistä ministereihin asti. Arton taidokas ja sanavalmis ote haastatteluihin pitää kuulijan varmassa otteessa loppukiitoksiin asti.

Puhuja

Emilia Lahti

Emilia Lahti (YTM, MAPP) on väitöskirjatutkija Aalto-yliopistossa sekä kansainvälinen keynote-puhuja johtajuuden ja rohkeuden teemoista. Emilia opiskeli professori Martin Seligmanin perustamassa soveltavan positiivisen psykologian maisteriohjelmassa Pennsylvanian yliopistossa vuonna 2012-2013 ja kirjoitti lopputyönsä sisusta professori Angela Duckworthin alaisuudessa. Vuonna 2015 hänet valittiin osallistumaan Singularity Universityn koulutusohjelmaan NASA:n kampukselle Piilaaksoon, jonka ytimessä on teknologian käyttäminen yhteiskunnan merkittävien ongelmien ratkaisemiseen.

Puhuja

Jari Litmanen

Jari Litmanen on Suomen kaikkien aikojen paras jalkapalloilija, joka ponnisti Lahden Reippaasta maailmalle kansainväliseksi supertähdeksi valtavalla työllä, lahjakkuudella ja intohimolla. Teknisen taituruutensa ja pelisilmänsä lisäksi vaatimattomuudestaan ja yksityisyydestään tunnettu Litmanen on pelaajauransa jälkeen toiminut mm. Yle Urheilun tv-kommentaattorina

Perjantain juontaja ja puhuja

Aku Varamäki

Aku Varamäki on työn murrosta käsittelevän Future proof - tulevaisuuden työkirja -teoksen kirjoittaja. Hän on muutosagentti ja tulevaisuuden työn puolestapuhuja, joka haluaa rohkaista ihmisiä muotoilemaan itsensä näköistä työelämää ja tulevaisuutta. Hän on itsekin yrittäjä (Workday Designers Oy) ja Pohjoismaiden suurimman vaikuttajamarkkinoinnin tapahtuman, PING Helsingin, perustajaosakas, joten yrittäjän arki on Akulle hyvin tuttua.

Puhuja

Daniel Rahman

Daniel Rahman on kokenut sarjayrittäjä, innovaattori ja kokeilunhaluinen uudistaja. Daniel on ollut perustamassa eri rooleissa yli viittä eri aloilla toimivaa yritystä. Tällä hetkellä Daniel toimii päätoimisesti toimitusjohtajana perustamansa Integrify yrityksessä, jonka tehtävänä on kouluttaa lahjakkaista maahanmuuttajista koodareita ja ohjata heidät töihin. Sosiaalinen yrittäjyys, todellista vaikuttavuutta hakevat innovaatiot, kotouttaminen ja lahjakkuuden löytäminen ovat Danielin sydäntä lähellä.

Puhuja

Mari Pantsar

Mari Pantsar luotsaa Sitran Hiilineutraali kiertotalous -teemaa. Hän johtaa teeman strategiaa ja vastaa siitä, että kaikki teeman tekemiset viitoittavat Suomen tietä kohti ekologisesti kestävämpää ja kilpailukykyisempää yhteiskuntaa.
Marilla on parinkymmenen vuoden kokemus cleantech-liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävistä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useissa hallituksissa. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori ja toimii dosenttina Helsingin yliopistossa ja Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

Puhuja

Teemu Keskisarja

Teemu Keskisarja (s. 1971) on Suomen luetuimpia historioitsijoita ja maan kysytyimpiä yrityshistorioiden tekijöitä. Itsekin yrittäjänä toimiva Teemu on puheenvuoroissaan nostanut esille yritysten – ”ahkerien, rohkeiden ja sekopäistenkin liikemiesten” (Talouselämä 26.1.19) – merkitystä suomalaisen yhteiskunnan kehityksessä. Teoksesta Raaka tie Raatteeseen (2012) Keskisarja sai UKK-palkinnon ja Kainuun kirjallisuuspalkinnon. Viipuri 1918 (2013) oli Tieto-Finlandia-ehdokkaana.

Puhuja

Teresa Kemppi-Vasama

Teresa on 3.polven perheyrittäjä ja Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Kemppi Oy on yksi maailma johtavia kaarihitsausratkaisujen tarjoajia. Hän on toiminut suvun eri yritysten hallituksissa yli 15 vuotta. Näiden hallitusten lisäksi hän on LUT -yliopiston hallituksen varapuheenjohtaja, Lahden Teollisuusseuran varapuheenjohtaja sekä Cargotec Oyj:n hallituksen jäsen. Teresa on työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta organisaatioiden johtamisen, strategioiden, kehittämisen ja muutoshallinnan parissa.

Puhuja

Elina Lappalainen

Talouselämän toimittaja Elina Lappalainen on kouluttanut toimittajia eri somekanavien käytössä työvälineinä. Social Selling ja henkilöbrändääminen ovat myös yrittäjän työkaluja, mutta myynnin lisäksi niillä voi saada toimittajan huomion.

Puhuja

Toni Putula

Toni Putula on lahtelainen monialayrittäjä. Puolisonsa kanssa monimuotoista lifestyle-myymälä Petit St Louisia pitävä Toni on toisen polven pitkän linjan yrittäjä, joka touhuaa erikois- ja vähittäiskaupan lisäksi tukkukaupan, agentuurin ja brändin/konseptirakentamisen aloilla sekä pyrkii olemaan hallitusammattilainen. Support Your Local -brändin luojana tunnettu Toni kehittää paikallista kaupunkikulttuuria myös politiikan keinoin kaupunginvaltuutettuna.

Puhuja

Saana Tyni

Jos missään kontekstissa puhutaan siivousalasta tai esimerkillisestä työnantajuudesta, puhutaan myös Saana Tynistä ja Koti Puhtaaksi Oy:stä. Siivousalan murskaavin vaikuttaja on palkittu yrityksineen lukuisia kertoja niin laadusta- kuin työnantajuudesta lähtien kruunaten koko alalle ensimmäistä kertaa koskaan voiton Suomen Parhaat Työpaikat-tutkimuksessa.

Esiintyjä

Mikael Konttinen

Olipa lajisi estoton biletyspoppi tai perinteisempi tanssimusiikki, perjantain After Ski -tervetulojuhlassa olet yhtä suuressa vaarassa tempautua tanssilattialle, kun lavan ottaa haltuun Mikael Konttinen bändeineen! Kolme albumia julkaissut ja lukuisissa tv-ohjelmissa esiintynyt Mikael keikkailee solistina monenlaisten kokoonpanojen kanssa, kevyestä musiikista big bandeihin ja klassisen musiikin orkestereista armeijan soittokuntiin.

Esiintyjä

Lahti Big Band

Lauantain Yrittäjägaalassa tanssittaa ja upean tunnelman takaa maineikas Lahti Big Band – soittamisen iloa vuodesta 1984! Uljas Lahti Big Band taipuu swingistä kotimaisiin helmiin ja uudempaan musiikkiin. Kuva Matti Johannes Ojapalo. 

Esiintyjä

DJ All Jam

DJ All Jam eli tuottaja Jani Unkuri on DJ-työn moniosaaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus yritystapahtumista, juhlista, häistä ja festivaaleista, mikä kertoo vankasta ammattitaidosta. DJ-työn lisäksi hän pyörittää tapahtumatuotannon yritystä nimeltä Melupalvelu, joka toimittaa tapahtumiin tekniikan ja välittää DJ- ja juontajapalveluita.

Majoitus

Hotellikuvaukset

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Hinnat alkaen 99,50 €/hlö

Solo Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Lahden pääkadun, Aleksanterinkadun varrella aivan ydinkeskustassa. Hotellilta on noin 10 min ajjomatka Messukeskukseen. Hotellilla on maksullinen parkkihalli. 

Scandic Lahti City 

Hinnat alkaen 85,50 €/hlö

Scandic Lahti City on viihtyisä hotelli kaupungin ydinkeskustassa suositun Trio kauppakeskuksen yhteydessä. Hotelli sijaitsee 2 km:n päässä ja ajomatka on noin 10 min Messukeskukseen. 

Green star hotel

Hinnat alkaen 81 €/hlö

Green Stari sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä Lahden ydinkeskustasta, vastapäätä Lahden Matkakeskusta. Hotelllilta on noin 10 min ajomatka ja etäisyys Messukeskukseen 2 km. 

Kauppahotelli Grand

Hinnat alkaen 55,50 €/hlö

Hotelli sijaitsee rauhallisella sivukadulla Lahden keskustassa.  Hotellin sisäpihalla on ilmainen pysäköintialue asiakkaille. Hotellista saatavilla myös isompia huoneita. Etäisyys 1,4 km. ja 5 minuutin ajomatka Messukeskukseen.

Forenom Aparthotel

Hinnat alkaen 72 €/hlö

Forenom Aparthotel Lahti sijaitsee Lahden keskustassa Kauppatorin läheisyydessä. Majoittujille toimitetaan ovikoodit sisäänpääsyä varten. Hotellissa ei ole perinteisiä vastaanottopalveluita. Hotellilta 1,5 km:n etäisyys ja 5 min ajonmatka Messukeskukseen.

Mukkulan kartanohotelli

Hinnat alkaen 116 €/hlö

Mukkulan kartanohotelli on uniikki ja hienostunut designkartanohotelli Vesijärven rannalla 5 km:n ja 10 min ajomatkan päässä Messukeskuksesta.

Messilän kartanohotelli, Hollola

Hinnat alkaen 78,50 €/hlö

Messilän kartanohotelli sijaitsee 8 km:n ja noin 15 min ajomatkan päässä tapahtumapaikalta ja Lahden keskustasta. Messilästä löytyy sekä hotellihuoneita että aittahuoneita. Hotellista saatavilla myös isompia huoneita. 

Liikuntakeskus Pajulahti

Hinnat alkaen 71 €/hlö

Pajulahden Liikuntakeskus sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Messukeskuksesta huikeissa maisemissa, järven rannalla. Pajulahden liikuntakeskuksessa on tarjolla sekä hotelli- että opistotason majoitusta.

Hotelli Tallukka, Vääksy

Hinnat alkaen 62 €/hlö

Hotelli Tallukka sijaisee Vääksyssä, kauniilla näköalapaikalla Vesijärven ja Päijänteen välisellä harjulla, 20 km:n päässä Lahdesta. Hotellilta on noin 25 min ajomatka päässä Messukeskukselta. 

Vierumäki Resort Hotel ja Vierumäen Urheiluopisto

Hinnat alkaen 55 €/hlö

Vierumäki Resort Hotelli sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Vierumäen Urheiluopiston alueella. 

Hinnasto
2 pv paketti 18.-19.10. jäsenhinta 250 € + alv 24%, ei jäsenen hinta 325 € + alv 24%.

Hinta sisältää perjantain seminaarin, lounaan, tervetulojuhlan, lauantain seminaarin, lounaan ja Yrittäjägaalan.

Tervetulojuhla pe 18.10. jäsenhinta 60 € + alv 24%, ei jäsenen hinta 75 € + alv 24%.

Hinta sisältää perjantain tervetulojuhlan Lahden Messukeskuksessa.

Yrittäjägaala la 19.10. jäsenhinta 135 € + alv 24%, ei jäsenen hinta 170 € + alv 24%.

Hinta sisältää lauantai-illan yrittäjägaalan Lahden Messukeskuksessa.

Ilmoittaudu
Hinnat ja ilmoittautuminen

 

 

Retket

Oheisohjelma

Yrittäjäpäivien ilmoittautumisen yhteydessä on valittavissa myös Yrittäjäpäivien retki. Retket alkavat klo 13 Lahden Messukeskukselta ja päättyvät retkestä riippuen takaisin Messukeskukseen klo 15-16. 

1. Chicago tour - retki (2h)
Nyt ei pönötetä vaan revitellään läpi hämärät kulmat ja kapakat kiertoajelulla, jossa kerrotaan Legendaarisia tarinoita Lahdesta Chicago -hengessä 1960 -luvulta 1990 -luvulle. Oppaana Mato Valtonen.
Hinta 50 €
Henkilömäärä retkelle min 25 - max 50

2. Pellolta pulloon - retki (3h)
Lähde vierailulle Polttimo Oy:n, joka vastaa mallasraaka-ainetuotannosta maan suurimpiin panimoihin. Suomalaisen viskin valmistukseen kurkistetaan Teerenpelin panimo&tislaamolla. Samalla kuulet tislaamon historiaa ja pääset maistelemaan erilaisia viskejä.
Hinta 45 €
Henkilömäärä retkelle min 15 - max 20 

3. Lahden huiput - retki (3h)
Lahden Huiput - retki esittelee parhaat palat urheilun ja kulttuurin satamakaupungista. Tunne tuulen viima Suurmäen huipun näköalatasanteella, koe Hiihtomuseolla talviurheilun historia ja kurkista kulissien taakse Sibeliustalon talokierroksella.
Hinta 55 €
Henkilömäärä retkelle min 20 - max 50

Retket toteutetaan ryhmäminimikoon täyttyessä.

Hyödyllistä tietoa

Tietoa tapahtumasta

Mikä on liittokokous?

Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä elin, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?

Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksipäiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan.

Voinko ottaa avecin mukaani?

Avecin voi ottaa mukaan kaikkiin Yrittäjäpäivien ohjelmaosioihin. Avecin ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella sivulla yhteystiedot kohdassa lisäosallistujat.

Mihin voin olla yhteydessä mikäli en löydä tapahtumasivulta vastausta kysymykseeni?

Yrittäjäpäivien tapahtumatiimi vastaa mielellään kysymyksiin numerossa 050 408 8460. 

Olen ilmoittautunut mutta nyt haluaisin varata myös majoituksen ja retken, miten toimin?

Yrittäjäpäivien kongressitoimisto palvelee sähköpostitse osoitteessa yrittajapaivat@lahtiregion.fi tai puhelimitse numerossa 040 357 6918.

Kuinka pukeutua?

Päivisin siisti arkiasu.

Perjantain iltajuhlaan pukeudutaan vapaasti after ski hengessä. Miten sinä edustat after ski:ssä?

Lauantai-iltana Yrittäjägaalan pukeutumiskoodina on tumma puku tai smokki, naisilla pitkä tai lyhyt juhla-asu. Gaalassa kannetaan Suomen Yrittäjien yrittäjäristejä ja järjestöansiomerkkejä.

Nimikylttejä kannetaan tapahtuman aikana, paitsi lauantain gaalassa.

 

 
Yrittäjäpäivien maksuttomat bussit
  • Bussit liikennöivät perjantaina juna-asemalta Lahden Messukeskukseen. Messukeskukselta bussit liikennöivät hotelleille.
  • Lauantaina bussit liikennöivät hotellien ja Lahden Messukeskuksen väliä.
  • Sunnuntaina bussit liikennöivät hotelleilta juna-asemalle.

Bussiaikataulut julkistetaan syyskuun loppuun mennessä. 

 

 

Kampaamot ja meikkauspalvelut

Yhteystiedot Lahden kampaamoista, partureista ja kauneushoitoloista julkaistaan elokuussa 2019. Suosittelemme varaamaan kampaus- ja meikkausajat ajoissa, sillä niillä on todella kova kysyntä vuosittain.

 

Missä Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna?

Vuonna 2020 Yrittäjäpäivät järjestetään Jyväskylässä. 

Tapahtumapaikka

Lahden Messukeskus

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa Yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Suomen Yrittäjät, Karri Ruuskanen, 050 409 7752, karri.ruuskanen(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi