19.-20.10.2018 Turku

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät

Tapahtuma

Suomen suurin yrittäjätapahtuma

Uudistuneet yrittäjäpäivät tarjoaa kaksi päivää inspiroivaa ohjelmaa, verkostoitumista ja viihtymistä. Tänä vuonna ohjelmaa on monipuolisemmin kuin koskaan!

Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä ja yrittäjyys? Miten Suomesta ponnistetaan maailmalle? Miksi kannattaa ottaa kaikki hyöty irti teknologiasta bisneksen tukena?

Tule lokakuussa Turkuun viihtymään, kehittymään ja tekemään bisnestä. Otetaan yhdessä askel eteenpäin Step Forward-teeman mukaisesti.

Yrittäjäpäivät järjestetään Turussa, Artukaisten kaupunginosassa sijaitsevassa Messukeskuksessa 19.-20.10.2018.

Monipuolinen ohjelma

Ensimmäisenä päivänä voit seurata mielenkiintoista liittokokousta, osallistua oheisseminaarin tarjoamaan ohjelmaan tai tutustua Turkuun paremmin retkillä. Illalla juhlitaan Varsinais-Suomen Yrittäjien nelikymppisiä. Lauantaina rinnakkain kulkee kaksi ohjelmakokonaisuutta, josta voit valita mieleisimmät osuudet. Lauantain kruunaa yrittäjäpäivien gaala, jossa jaetaan vuoden 2018 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. 

Tapahtumakaupunkimme Turku

Turku on yksi Suomen suosituimmista tapahtumakaupungeista ja Turun Messukeskus on käytännöllinen tapahtumapaikka, joka tarjoaa erinomaiset puitteet vuoden huipputapahtumalle. Lisäksi Turun Kupittaalle äskettäin avattu Vierailukeskus Joki toimii mielenkiintoisena tapahtumapaikkana perjantain oheisseminaariin.

Turku tarjoaa mahtavat puitteet Valtakunnallisille yrittäjäpäiville.

Kaupungin keskustassa on hyvä ravintolatarjonta sekä mainiot shoppailumahdollisuudet. Lähistöllä on mielenkiintoisia museoita ja nähtävyyksiä. Käy kävelyllä Aurajoen rannalla, vieraile tuomiokirkossa tai ihaile kaunista arkkitehtuuria rannan tuntumassa.

Ilmoittautumalla ajoissa varmistat majoituksen keskustassa ja palveluiden läheisyydessä.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma

19.-20.10.2018

Yrittäjäpäivien ensimmäisenä päivänä perjantaina voit seurata mielenkiintoista liittokokousta, osallistua oheisseminaarin tarjoamaan ohjelmaan tai tutustua Turkuun paremmin retkillä. Toisena päivänä seminaarissa nähdään mielenkiintoisia puheenvuoroja, haastatteluja ja paneelikeskusteluja. Päivän huipentaa Valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jako ja iltagaala.

9.00
Ilmoittautuminen Valtakunnallisille yrittäjäpäiville alkaa

Tutustu Yrittäjäpäivien kumppaneiden Elisan, Fennian, Finnveran, Turun kaupungin, Kauppalehden ja Viking Linen palveluihin.

10.00
Tervetuloa liittokokoukseen

Suomen Yrittäjien liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi Lisäksi käsitellään vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä päätetään vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Jäsenistöä edustavat liittokokousedustajat.

Tilaisuus on kaikille avoin.

11.00
Lounasta tarjolla C-hallissa
13.00
Oheisseminaari, Vierailukeskus Joki
 • 13.00 Turku – Suomen somepääkaupunki (Cave-teatteri), Samu Valleala, Turun kaupunki
 • 14.00 Tulevaisuuden itseohjautuvat laivat ja tekoälyn mahdollisuudet (Cave-teatteri), Iiro Lindborg, General Manager, Remote and Autonomous Solutions, Rolls-Royce
 • 13.45 Miltä näyttää tulevaisuuden kunta ja miten yrittäjät siellä näkyvät? (Amfiteatteri), Esko Poikela, kunnanjohtaja, Lieto
 • 15.00 Fuck up night (Amfiteatteri)
  • Kansainvälinen Fuck up night-konsepti on rantautunut Turkuun. Amfiteatterissa kuullaan kolmen paikallisen yrittäjän tarinat epäonnistumisista. Tarinoita joista kaikki voimme saada vertaistukea ja oppia.

Vierailukeskuksen toisessa kerroksessa voit tutustua Turun kaupungin kaupunkikehitystilassa Turun kaupungin ja seudun kehitysvisioihin. Nähtävillä on erilaisia hankkeita ja visioita, joiden esittelyssä hyödynnetään todellisuuden toteutuksia, kosketusnäyttöjä ja videoita.

Kolmannessa kerroksessa voit ladata akut, sekä omat että laitteiden, ottaa rennosti tai vastata sähköposteihin sekä seurata Turun Messukeskuksessa käynnissä olevan Suomen Yrittäjien liittokokouksen livestreamia.

Seminaariohjelma päivittyy alkusyksyn aikana ja lisää esiintyjiä on tulossa.

13.00
Retki 1: Movie Walk

Turussa on filmattu noin 50 elokuvaa, lukemattomia tv-sarjoja, animaatioita ja dokumentteja. Tällä kierroksella tutustutaan osaan näiden elokuvien näyttämöistä. Vares –elokuvien näyttämönä Turku on tuttu, mutta Turku on esittäytynyt myös mm. elokuvissa The Girl King, Levottomat ja Luokkakokous. Sukella elokuvien maailmaan ja unohda todellisuus hetkeksi.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00
 • Retki alkaa bussikuljetuksella Turun Messukeskukselta ja päättyy Radisson Marina Palaceen Turun keskustaan.
 • Hinta 40,00 € / osallistuja

 

13.00
Retki 2: Linnan valloittajat

Lähde seikkailemaan legendaariseen Turun linnaan. Linnan valloittajat –retkellä seikkaillaan ryhmissä erilaisten tehtävien parissa, tiedossa on kaikenlaista älytehtävistä toimintatehtäviin. Retken päätteeksi parhaat palkitaan ja koko porukalla nostetaan maljat.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00
 • Retki alkaa bussikuljetuksella Turun Messukeskukselta.
 • Hinta 60,00 € / osallistuja
13.00
Retki 3: Meyer Turku -kierros

Tutustu turkulaiseen telakkateollisuuteen ja näe maailman suurimpien risteilyalusten rakennuspaikka. Retkellä käydään kiertoajelulla Meyer Turun telakalla. Matkalla opas kertoo Meyerin telakan toiminnasta ja historiasta. Telakalla kierros tapahtuu bussissa, rakenteilla olevaan alukseen ei pääse sisälle turvallisuussyistä johtuen. Retkellä käydään lisäksi merikeskus Forum Marinumissa, jossa perehdytään Turun laivanrakennuksen menneisyyteen ja nykypäivään uudistetun näyttelyn ja pienoismallien sekä monipuolisen videomateriaalin avulla.

 • Lähtö klo 13.00 ja paluu klo 15.00
 • Kierros alkaa Turun Messukeskukselta.
 • Hinta 50 €/hlö
19.00
Suomen suurimmat nelikymppiset – tervetulojuhla
Pete Parkkonen

Tule kanssamme juhlimaan Suomen suurimpia nelikymppisiä Turun messukeskukseen. Tarjolla on kaikkea hyvää, mitä nyt yleensä 40 v. synttäreillä kuuluukin olla. Neljänkymmenenvuoden aikana on kertynyt sen verran paljon kaikkea, että emme kaipaa lahjoja. Meille on tärkeintä, että te saavutte paikalle juhlistamaan tärkeää päivää kanssamme. Meille saa tulla juuri sellaisena kuin haluaa, kunhan on valmiina hauskanpitoon. Tiedossa on yllätyksiä, musiikkia ja hauskanpitoa huikeassa porukassa.

9.00
Ovet auki, tervetuloa toiseen päivään
9.30
Avauspuhuja
9.45
Tauko

Tauolla on hyvä hetki tutustua yrittäjäpäivien yhteistyökumppaneihin.

10.00
Petri Rajaniemi (A-halli)
Petri Rajaniemi
10.45
Tauko
11.00
Itsensä johtaminen -paneelikeskustelu (A-halli)

Paneelin puhujia julkaistaan pian.

11.00
Kansainvälistyminen -paneelikeskustelu (Auditorio)
Linda Åström, Hans-Peter Siefen, Noora Fagerström, Marko Mikkola

Kansainvälistymisen paneelikeskustelu tarjoaa mieleenkiintoisia tarinoita ja keskustelua niin onnistumisista kuin epäonnistumisista Suomen ulkopuolisilla markkinoilla. Mukana ovat mm. Supercellin viestintäjohtaja Linda Åström, Jungle Juice Barin perustaja ja toimitusjohtaja Noora Fagerström ja Nordic Business Forumin perustaja Hans-Peter Siefen. 

12.00
Lounastauko
13.00
Jan Meyer (A-halli)
Jan Meyer
13.45
Tauko
14.00
Tulevaisuuden työelämä (Auditorio)

Puhujia julkaistaan pian.

14.15
Voice of sales finaali (A-halli)
14.45
Jukka Jalonen (A-halli)
Jukka Jalonen
19.00
Gaala
 • Cocktail-tilaisuus
 • Valtakunnallisten Yrittäjäpalkintojen voittajien palkitseminen
 • Illallinen 
 • Inga Söder ja Popkorn tanssittaa illan
   
Esiintyjät

Tapahtuman esiintyjät

Yrittäjäpäivien ohjelma on täynnä huippupuhujia ja esiintyjiä. Uusia puhujia julkistetaan pian, joten pysy kuulolla!

Pääpuhuja

Jukka Jalonen

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja

Aikuisten olympiapronssia vuonna 2010, maailmanmestaruus vuonna 2011 ja nuorten maailmanmestaruus vuonna 2016. Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen tietää, mitä menestyminen vaatii. Kannustaminen, rohkeus, positiivisuus ja tiimihenki kiteytyvät Jalosen opeissa, joista kannattaa ammentaa oppia omaan ja yrityksen toimintaan.

Pääpuhuja

Petri Rajaniemi

Yrittäjä, Ponder Nobs Oy

Petri Rajaniemi on Itä-Pasilaa ja suomen kieltä rakastava toisinajattelija, joka on työskennellyt vuosia tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka mahdollistaa kasvun.

Petrin puheenvuorot pakottavat väsyneimmänkin osallistujan tuntemaan ja näkemään. Petrillä on kyky tarkastella asioita historian ja nykymaailman rajalla, ja muistuttaa, että asiat eivät koskaan ole yksioikoisia, vaan monimutkaisia, toisistaan riippuvaisia kokonaisuuksia. Ymmärrystä, joka parantaa toimintakykyä.

Pääpuhuja

Jan Meyer

toimitusjohtaja, Meyer Turku Oy 

Jan Meyer on valmistunut ­tohtoriksi Bremenin Jacobs-yliopistosta ja suorittanut laiva-arkkitehtuurin maisteriopinnot Massachusettsin Institute of Technologyssä, USA:ssa. Hän on seitsemännen sukupolven laivanrakentaja ja työskennellyt laivanrakennuksessa vuodesta 2008. Vuonna 2014 hänestä tuli Turun Meyerin telakan toimitusjohtaja.

Esiintyjä

Pete Parkkonen

Artisti

Pete Parkkonen on noussut yhdeksi Suomen suositummista miessolisteista. Peten monipuolisuus laulajana ja viihdyttäjänä ei ole jättänyt arvailun varaa, sillä Pete nappasi voittopokaalit suosikkiohjelmissa Tanssi Tähtien Kanssa (2014) ja Tähdet Tähdet (2016).

Puhuja

Linda Åström

Viestintäjohtaja, Supercell

Opiskeluiden jälkeen unelmana oli ura mainonnan parissa. Mainostoimiston kautta tie kuitenkin vei 5 vuotta sitten Supercellin viestintään. Uraan pelitalossa on mahtunut monta erilaista hattua aina tapahtumien järjestämisestä brändityöhön, mutta viimeiset vuodet keskittyen Supercellin ulkoiseen viestintään ja mediasuhteisiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Puhuja

Hans-Peter Siefen

Co-founder, Nordic Business Forum

Hans-Peter Siefen on vuonna 1983 syntynyt keskisuomalainen yrittäjä, joka aloitti yrittämisen 19-vuotiaana vuonna 2003. Siefen on toinen Nordic Business Group Oy:n perustajista, mikä tunnetaan parhaiten Nordic Business Forum -seminaarista.

Puhuja

Noora Fagerström

Perustaja/toimitusjohtaja, Jungle Juice Bar

Noora Fagerström oli perustamassa Jungle Juice Baria vuonna 2010. Kahdeksassa vuodessa konsepti on valloittanut Suomen ja laajentunut myös ulkomaille mm. Ruotsiin. Matkalle on mahtunut onnistunut vierailu Leijonan Luolassa ja epäonnistunut yritys laajentua Espanjaan. Noora pokkasi viime vuonna Veuve Clicquot New Generation -palkinnon.

Puhuja

Marko Mikkola

Vientijohtaja, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy

Aasiassa kansainvälisen kokemuksensa hankkinut ja pitkään vientikauppaa eri toimialoilla yrittäjänäkin tehnyt Marko Mikkola rakentaa nyt Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan vientiä. Laitilasta on Kukko lentänyt Markon matkassa jo Aasian metropoleihin, lähimarkkinoita kuitenkaan unohtamatta. Panimotuotteiden lisäksi Markon intohimoihin kuuluu tee.

Esiintyjä

Inga Söder

Artisti

Inga Söder on rovaniemeläislähtöinen laulaja, lauluntekijä ja laulunopettaja. Hänet muistetaan muun muassa Tartu Mikkiin sekä vuoden 2013 The Voice of Finland -ohjelmista. Inga oli Linnan juhlien Kaartin Combon ensimmäinen naissolisti ja hän on esiintynyt useiden eturivin artistien kanssa sekä arvostettujen orkestereiden solistina.

Inga toimii Oulun Pop & Jazz konservatoriossa laulun lehtorina, valmentaa tulevia laulajatähtiä sekä pitää Hengitä Hyvinvointia –hengityskursseja. Monipuolisen laulajan tunnelmallinen ”Stream Carries” -debyyttialbumi on juuri julkaistu.

Puhuja

Petri Vilén

Co-founder, Industryhack

Petri Vilén on Industryhackin perustaja ja toimitusjohtaja. Industryhack auttaa suuryrityksiä löytämään kumppaneita uusien tuotteiden kehitysyhteistyöhön. Industryhackin yhteisö koostuu tuhansista suunnittelun, ohjelmistokehityksen ja muotoilun ammattilaisista sekä startupeista. Yhteistyötä Industryhack tekee mm. Rolls-Roycen, Ponssen ja KONEen kanssa. Aiemmin Petri on toiminut mm. Slushin pääkuraattorina.

Juontaja

Jussi Kärki

Toimittaja, MTV Uutiset

Jussi Kärki on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö. Kärki on toiminut MTV:n uutistoimituksessa politiikan ja talouden erikoistoimittajana vuodesta 2009 alkaen. Sitä ennen Kärki työskenteli toimittajana Kauppalehdessä.

Ilmoittaudu
Hinnat ja ilmoittautuminen

 

Kahden päivän paketti (pe—la) etuhintaan Suomen Yrittäjien jäsenille! 

Koko paketti sisältää lounaat ja seminaariohjelman perjantaina ja lauantaina sekä perjantain tervetulojuhlan ja lauantain Yrittäjägaalan. 

Kaikki hinnat sisältävät bussikuljetukset keskustan/hotellien ja tapahtumapaikan välillä. 

 

Koko paketti
voimassa 1.7.-31.8.
275 €
(sis. alv 24%)
Seminaaripaketti
pe päivä + la päivä
160 €
(sis. alv 24%)
Seminaaripaketti premium
perjantai + la päivä
225 €
(sis. alv 24%)
Yrittäjägaala
lauantai
185 €
(sis. alv 24%)

Peruutusehdot

Peruutusehdot
Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti Taviconiin sähköpostitse yrittajapaivat@tavicon.fi. Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 31.8.2018, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 50 €/henkilö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Majoitusmaksu on sitova eikä sitä palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Osallistumisen ja majoitusvarauksen voi siirtää toiselle osallistujalle, nimenmuutoksesta veloitetaan toimistokuluja 50 €/henkilö. Kehotamme kaikkia osallistujia tekemään peruutusturvan sisältävän vakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle. Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät ei kuulu Valmismatkalain piiriin.
Majoitus

Varsinais-Suomen hotellit

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Linnankatu 32, 20100 Turku / etäisyys 5,6 km

Radisson Blu Marina Palace Hotel sijaitsee aivan Turun sydämessä, Aurajoen rannalla. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 139,00 €
Kahden hengen huone alk. 149,00 €

Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Kauppiaskatu 6, 20100 Turku / etäisyys 6,1 km
 

Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä majoitut turkulaisten tapahtumien ja energisen tunnelman ytimessä. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 119,00 €
Kahden hengen huone alk. 129,00 € 

Scandic Plaza Turku

Yliopistonkatu 29, 20100 Turku / etäisyys 5,6 km
 

Turun keskustassa, kävelykadun varrella ja Kauppatorin. Hotellin vieressä on kauppakeskus Hansa ja lyhyen kävelymatkan päässä Aurajoki rantoineen. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 164,00 € 
Kahden hengen huone alk. 184,00 €  

Huom! minimiviipymä pe-su

Scandic Julia

Eerikinkatu 4, 20100 Turku / etäisyys 6,7 km
 

Tässä modernissa Turun keskustan hotellissa lähellä Kauppatoria olet lähellä kaikkea. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 169,00 € 
Kahden hengen huone alk. 189,00 €  

Huom! minimiviipymä pe-su

Scandic Turku

Eerikinkatu 28-30, 20100 Turku / etäisyys 5,5 km
 

Viihtyisä ja rauhallinen hotelli erinomaisella sijainnilla. Kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä. Hyvät pysäköintimahdollisuudet. Aamiainen sisältyy hintaan.

Yhden hengen huone alk. 102,00 € 
Kahden hengen huone alk. 112,00 € 
Lisävuode 30,00 € 

Naantalin kylpylä

Matkailijantie 2, 21100 Naantali / etäisyys 11,4 km
 

Naantalin Kylpylän tilavissa huoneissa majoitut mukavasti – yksin, yhdessä tai vaikka koko perheen voimin. Aamiainen, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali sisältyvät hintaan.

Yhden hengen huone alk. 134,00 € 
Kahden hengen huone alk. 168,00 €  

Ruissalon kylpylä

Ruissalon puistotie 640, 20100 Turku / etäisyys 9,6 km
 

Ruissalon Kylpylässä on 171 huonetta, joista 43 on tilavia Superior-tason huoneita korkeatasoisessa uudisosassa lähellä Kylpylän kaikkia palveluita. Aamiainen, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali sisältyvät hintaan.

Yhden hengen huone alk. 101,00 € 
Kahden hengen huone alk. 122,00 € 

Naantalin perhehotelli

Opintie 3, 21100 Naantali / etäisyys 11,4 km
 

Naantalin kylpylän välittömässä läheisyydessä, hostellitasoinen huoneisto. Kaksi kahden hengen makuuhuonetta, keittomahdollisuus, jääkaappi, tv, ilmainen WiFi, suihku, pyyhkeet ja vuodevaatteet. Hinta ei sisällä aamiaista, mahdollisuus ostaa buffetaamiainen kylpylästä hintaan 16 euroa/henkilö/vrk. Sauna- ja allasosaston käyttö kylpylässä.

Kahden hengen huone alk. 104,00 € 

Majoitusten varaus-, peruutus- ja muutosehdot

Yleiset varausehdot
Kongressitoimisto Tavicon Oy on tehnyt kiintiövaraukset eri hotelleihin. Majoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä sähköisellä lomakkeella. Majoitukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Majoitusvarauksia ei vastaanoteta puhelimitse. Varauslomakkeella näkyy ajankohtainen tilanne vapaana olevista majoitusvaihtoehdoista. Mikäli et löydä etsimääsi majoitusta sähköiseltä lomakkeelta, on ko. majoitus jo varattu. Hinnat on ilmoitettu per huone per yö. Varauksen yhteydessä maksetaan kaikki yöt eli koko majoitus. Majoitusmaksu on sitova eikä sitä palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäverot. Arvonlisäveroerittely näkyy laskussa. Hinnat eivät oikeuta kanta-asiakasohjelmien pisteisiin tai etuihin. Hinnoista ei makseta bonuksia eikä myönnetä alennuksia. Lisävuoteita on saatavana rajoitetusti. Lemmikin voi tuoda osaan huoneista. Osassa hotelleista on maksullinen parkkeeraus. Lisätiedot ja hinnat Taviconista tai hotellien omilta sivuilta. Majoitus on saatavana tulopäivänä viimeistään klo 15.00 ja luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 ellei muuta mainita.
Nimenvaihdot
Mikäli aiemmin ilmoitettuihin majoittujatietoihin tulee muutoksia, ilmoita niistä Tavicon Oy:lle viimeistään 28.9.2018. Sen jälkeen nimilistat lähetetään majoituspaikkoihin.
Kuljetukset ja etäisyys tapahtumapaikasta
Etäisyys majapaikasta kokouspaikkaan (Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13) on merkitty majoituskuvauksiin. Lomakkeella valittavana olevista hotelleista on bussikuljetus Messukeskukseen.
Peruutukset ja muutokset
Peruutuksista, käyttämättömistä huoneista tai huonetyypin vaihtumisesta (esim. 2 hh -> 1 hh) on hyvä ilmoittaa, vaikka niistä ei maksuhyvitystä tulekaan. Hotellilla on kuitenkin tärkeää olla ajanmukainen ja todellisuutta vastaava majoittujalista turvallisuussyistä viranomaisia varten.
Yhteystiedot
Kaikki majoituksia koskevat ilmoitukset, muutokset ja kirjeenvaihto sähköpostitse: Kongressitoimisto Tavicon Oy Sähköposti: yrittajapaivat@tavicon.fi Osallistujien ilmoittautumiset, maksut ja majoitusvaraukset projektikoordinaattori Mirja Uotila, p. 03 233 0400 tai 040 772 7619 Yhteistyökumppaniyhteydet yms. projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen, p. 03 233 0470 tai 040 772 7689
Sijainti

Turun messukeskus

FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on liittokokous?
Liittokokous on Suomen Yrittäjien ylin päättävä eli, jossa jäsenistö edustavat liittokokousedustajat. Liittokokouksessa käsitellään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Joka toinen vuosi liittokokouksessa valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.
Voinko osallistua vain seminaareihin? Entäs jos haluan osallistua pelkkään gaalaan?
Olemme paketoineet erilaisia osallistumispaketteja ja voit valita kaksi päiväisen paketin lisäksi mm. seminaaripaketin ja lauantain gaalan.
Missä Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna?
Vuonna 2019 Yrittäjäpäivät järjestetään Lahdessa ja 2020 Jyväskylässä.
Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa yrittäjäpäiviin liittyvissä asioissa.

Ilmoittautuminen ja hotellivaraukset:

Tavicon Oy, Mirja Uotila, 03 233 0400 / 040 772 7619, yrittajapaivat(a)tavicon.fi

Tapahtuman järjestelyt:

Suomen Yrittäjät, Anne Eronen, 09 2292 2911, anne.eronen(a)yrittajat.fi

Varsinais-Suomen Yrittäjät, Miia Kaerala, 050 381 8090, miia.kaerala(a)yrittajat.fi

Mediayhteydet:

Suomen Yrittäjät, Eeva Ketvel, 050 320 4849, eeva.ketvel(a)yrittajat.fi