Tervetuloa Yrittäjän veroseminaariin 21.11.2024!

Inspiroivaa ajankohtaisuutta, täsmätietoa, rentoa meininkiä ja verotuksen huippuasiantuntijoita. Tätä kaikkea on Yrittäjien veroseminaari – jo vuodesta 1987!

Seminaarin luennot keskittyvät perinteiseen tapaan ajankohtaisimpiin asioihin henkilöverotuksesta, elinkeinoverotuksesta, yritysverotuksesta, arvonlisäverotuksesta ja kirjanpidosta.

Aiheita käsitellään pk-yrityksen näkökulmasta, käytännönläheisesti ja esimerkkien avulla. Jokaisen puheenvuoron lopussa on mahdollisuus muutamalle yleisökysymykselle.

ALUSTAVA AIKATAULU 21.11.2024

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Tule nauttimaan kupponen kuumaa ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa! Voit myös tutustua tapahtuman kumppaneihin. Ilmoittautumistiskiltä saat nimikyltin ja luentokirjan.

Tule nauttimaan kupponen kuumaa ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa! Voit myös tutustua tapahtuman kumppaneihin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen avataan kesäkuussa 2024.

Osallistumismaksun hintaan kuuluvat seminaarin puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä puhujien materiaaleista koostettu luentokirja.

PUHUJAT

Seminaarin puhujat julkaistaan viimeistään elokuussa 2024.

TAPAHTUMAPAIKKA

Tapahtumapaikka julkaistaan kesäkuussa 2024.

YHTEISTYÖSSÄ

USEIN KYSYTTYÄ

Osallistumisen peruminen kuluitta on mahdollista 31.10.2024 asti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai jos henkilö jättää ilmoittamatta saapumatta paikalle, veloitamme 100 % osallistumismaksusta.

Voit myös myydä lippusi eteenpäin tai yrityksestäsi voi tulla sijastasi joku toinen henkilö. Jos haluat tehdä nimenvaihdoksen, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää? Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteella koulutus@yrittajat.fi