26.-27.11.2021 | Helsinki & m/s Silja Europa

Yrittäjän veroseminaari

Tapahtuma

Inspiroivaa ajankohtaisuutta, täsmätietoa, rentoa meininkiä ja verotuksen huippuasiantuntijoita.
Tätä kaikkea on Yrittäjien veroseminaari - jo vuodesta 1987!

Yrittäjän veroseminaari järjestetään tänä vuonna yhdessä Yrittäjäristeilyn kanssa 26.-27.11.2021. Varaa päivät jo kalenteriin, lisätietoja tulossa kevään aikana!

Seminaarin luentojen aiheina ovat perinteiseen tapaan mm. ajankohtaiset verolainsäädännön muutokset, yrityksen ja yrittäjän verotuksen ajankohtaiset ja arvonlisäverotus. Puhujina teemojen huippuasiantuntijat.

 

Ohjelma

Alustava aikataulu

Perjantain päiväohjelma n. klo 11-17 järjestetään Radisson Blue Seasidessa Helsingissä. Perjantai-illan ja lauantain ohjelma järjestetään m/s Silja Europalla. Aikataulu tarkentuu ilmoittautumisen avautuessa.

11.00
Seminaarin ilmoittautumistiski avautuu ja lounas on tarjolla
12.15
Veroseminaarin avaus ja asiantuntijaluennot
16.30
Siirtyminen laivalle
18.00
Illallinen
9.00
Asiantuntijaluennot
12.00
Lounas
13.00
Asiantuntijaluennot ja seminaarin päätös
16.00
Laiva saapuu satamaan
Puhujat
Seminaarin puheenjohtaja

Risto Walden

CEO, Senior Tax Advisor | Bilanssi Oy

Risto Walden toimii yksityisenä tilinpäätös- ja veroasiantuntijana Bilanssi Oy:ssä. Hän on aiemmin työskennellyt Verohallinnossa verotarkastajana, verotuksen oikaisulautakunnan jäsenenä, Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Veronmaksajain keskusliiton hallituksen jäsenenä. Walden on pidetty kouluttaja ja arvostettu verotuksen asiantuntija.

puhuja

Sari Wulff

ylitarkastaja | Verohallinto
Sari Wulff on työskennellyt Verohallinnossa ennakkoperinnän ja kansainvälisen verotuksen asiantuntijana noin 20 vuoden ajan, lisäksi Sari on ollut mukana tulorekisteri-hankkeessa asiantuntijana. Tätä ennen hän on työskennellyt Valtiovarainministeriön vero-osastolla ja käräjäoikeudessa. Sari on valittu kaksi kertaa ”Vuoden kouluttajaksi” kahden eri koulutusorganisaation toimesta (kauppakamarit ja Kiinko).
puhuja

Tomi Viitala

partner | Deloitte Oy

Tomi Viitala vastaa Deloittella kansainvälisen verotuksen palveluista Suomessa. Hän on toiminut aiemmin yritysjuridiikan apulaisprofessorina tutkimus- ja opetustehtävissä Aalto-yliopistossa. Tomi on aloittanut uransa verokonsulttina ja hän on työskennellyt myös julkisella sektorilla valtiovarainministeriössä yritysverotusta koskevien lakien valmistelun ja kansainvälisen veroyhteistyön parissa. Lisäksi Viitala on toiminut elinkeinoelämän edunvalvonnan tehtävissä keskuskauppakamarissa. Tomi on yksi tunnetuimpia veroasiantuntijoita Suomessa.

Tapahtumapaikat

Radisson Blue Seaside Hotel

Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel on stadilainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa. Naapurustostamme löytyvät kaikki modernin kaupunkikulttuurin osaset; satama, design-korttelit, uudenlainen kaupunkirakentaminen, bisneskeskittymät, Hietalahden maineikas Kauppahalli ja kirpputoritunnelmat – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan.

m/s Silja Europa

Länsiterminaali 1, Helsinki

m/s Silja Europalla ja 22 h Helsinki-Tallinna -risteilyllä pääset nauttimaan viihteestä ja merimaisemista laivan upeissa puitteissa. Veroseminaarin luennot järjestetään laivan kokouskannella.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa seminaariin liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Heidi Jänttiin sähköpostitse heidi.jantti[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 512 8909.