13.-15.11.2019 Helsinki-Tukholma -risteily

Yrittäjän veroseminaari

Tapahtuma

Inspiroivaa asiantuntemusta, täsmätietoa, rentoa meininkiä ja tuulahdus Tukholmaa. Tätä kaikkea on Yrittäjien veroseminaari - jo vuodesta 1987!

Seminaarin luentojen aiheina ovat mm. ajankohtaiset verolainsäädännön muutokset, veromenettelyn muutokset, arvonlisäverotus ja yritysverotus. Puhujina teemojen huippuasiantuntijat. Seminaarin puheenjohtajana toimii tuttuun tapaan Risto Walden.

Ohjelma, puhujat ja hinnat julkaistaan sekä ilmoittautuminen avataan elokuussa 2019.

Ohjelma

Aikataulu

11.30
Seminaari alkaa
17.15
Laiva lähtee kohti Tukholmaa
10.00
Laiva saapuu Tukholmaan
10.30
Omtoimista tai ohjattua ohjelmaa Tukholmassa
13.00
Seminaarin ohjelma jatkuu
16.30
Laiva lähtee kohden Helsinkiä
10.10
Laiva saapuu Helsinkiin
Puhujat

Seminaarin asiantuntijat

Seminaarin puheenjohtaja

Risto Walden

CEO, Senior Tax Advisor | Bilanssi Oy

Risto Walden toimii yksityisenä tilinpäätös- ja veroasiantuntijana Bilanssi Oy:ssä. Hän on aiemmin työskennellyt Verohallinnossa verotarkastajana, verotuksen oikaisulautakunnan jäsenenä, Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Veronmaksajain keskusliiton hallituksen jäsenenä. Walden on pidetty kouluttaja ja arvostettu verotuksen asiantuntija.

Tapahtumapaikka

m/s Viking Mariella

Yrittäjän veroseminaari järjestetään Viking Linen m/s Mariella Helsinki-Tukholma -ristelynä. Laiva lähtee Helsingistä Katajanokan termminaalista. Terminaaliin voit tutustua täällä. Mariellaan voit tutustua täällä. Seminaarin luennot pidetään laivan auditoriossa ja ruokailut tapahtuvat laivan buffetissa tai á la carte -ravintolassa. Mariellan hyttivalikoima ulottuu edullisista vaihtoehdoista tilaviin sviitteihin laivan keulassa. Hytteihin voit tutustua täällä.