19.-21.11.2020 Helsinki-Tukholma -risteily

Yrittäjän veroseminaari

Tapahtuma

Inspiroivaa asiantuntemusta, täsmätietoa, rentoa meininkiä ja tuulahdus Tukholmaa. Tätä kaikkea on Yrittäjien veroseminaari - jo vuodesta 1987!

Vuoden 2020 Yrittäjän veroseminaari järjestetään m/s Mariellalla 19.-21.11.2020. Seminaarin luentojen aiheina ovat perinteiseen tapaan mm. ajankohtaiset verolainsäädännön muutokset, yrityksen ja yrittäjän verotuksen ajankohtaiset ja arvonlisäverotus. Puhujina teemojen huippuasiantuntijat.

 

Ennakkoilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, vaan takaa etuosto-oikeuden ilmoittautumisen alkaessa.

Hintaan sisältyy luento-ohjelman lisäksi laaja luento-aineisto, ohjelmassa mainitut ruokailut ja muut tarjoilut. Seminaarin hinta riippuu valitusta hyttiluokasta ja hytissä majoittuvien henkilöiden määrästä. Hinnat julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan viimeistään elokuussa 2020.

Ennakkoilmoittautuminen
Tapahtumapaikka

m/s Viking Mariella

Yrittäjän veroseminaari järjestetään Viking Linen m/s Mariella Helsinki-Tukholma -ristelynä. Laiva lähtee Helsingistä Katajanokan termminaalista. Terminaaliin voit tutustua täällä. Mariellaan voit tutustua täällä. Seminaarin luennot pidetään laivan auditoriossa ja ruokailut tapahtuvat laivan buffetissa tai á la carte -ravintolassa. Mariellan hyttivalikoima ulottuu edullisista vaihtoehdoista tilaviin sviitteihin laivan keulassa. Hytteihin voit tutustua täällä.

FAQ

Kysymyksiä ja vastauksia

Voinko perua ilmoittautumisen? Voiko joku toinen osallistua sijastani?

Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa kuluitta 30.9.2020 mennessä. Tämän jälkeen, viimeistään 5.11.2020 tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. 5.11.2020 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 100 % koulutuksen hinnasta. Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle samassa organisaatiossa. Ilmoittautumisen siiroissa ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen koulutus@yrittajat.fi.

Mistä tiedän, onko ilmoittautumiseni onnistunut?

Jos ilmoittautumisesi onnistuu, tulee näytölle näkyviin kiitossivu. Saat myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumisvahvistuksen onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Jos et löydä ilmoittautumisvahvistusta, tarkasta myös roskapostikansiosi. Tarkistathan vahvistuksesta, että ilmoittamasi tiedot ovat oikein. Sinulla on mahdollisuus muokata tietojasi ilmoittautumisvahvistuksesta löytyvän linkin kautta.

Miten voin maksaa osallistumismaksun?

Osallistumismaksut laskutetaan noin viikkoa ennen seminaaria.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa seminaariin liittyvissä asioissa. Voit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Heidi Jänttiin sähköpostitse heidi.jantti[at]yrittajat.fi tai puhelimitse 050 512 8909.