Näkökulmaa yrittämiseen

Yrittäjä Plus

Miksi tilata Suomen paras yrittäjälehti?

Kyseessä on ainoa aikakauslehti, joka on tehty juuri yrittäjille – yrityksen kokoon katsomatta. Se puhuu sinun kieltäsi ja antaa näkökulmaa yrittämiseen Suomessa. Olemme mukana arjessasi, tarjoamme ideoita ja innostusta sekä annamme vinkkejä ja autamme menestymään.

Yrittäjä Plus -aikakauslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Tätä kaikkea voit lukea Yrittäjä Plussasta:

  • Tutustut kiinnostaviin kanssayrittäjiin: Tarinoita tuoreista, omaperäisistä ja kehutuista yrittäjistä. Laaja-alainen katsaus halki Suomen mielenkiintoiseen yrittäjäkenttään.
  • Menestystarinoita: kertomuksia pk-yrityksistä, jotka ovat kasvoivat isoksi. Miten se tapahtui ja mitä onnenkantamoisia tai haasteita matkan varrelle osui? Inspiroidu ja nappaa askelmerkit talteen heidän menestyksestään!
  • Työpari: Kukaan ei osaa kaikkea yksin. Lue, miten monipuolisia työpareja yrittäjyyden ympärillä syntyy ja miten erilaiset yrittäjäkaksikot ovat saaneet yhteistyönsä pelaamaan.
  • Startup-tarinoita: Startup-kentällä tapahtuu ja kovaa. Joka numerossa kurkistamme yhden startup-yrittäjän arkeen.
  • Ilmiöt: Mikä ilmiö yrittäjyyden ympärillä puhuttaa nyt? Onko se digitalisaatio, yksinyrittäjyys vai ehkä alustatalous? Avaamme yrittäjyyden pelikenttää värittävät ja yrittäjän arkea muokkaavat ilmiöt helposti hahmotettaviksi kokonaisuuksiksi. Lue ja tiedät mistä nyt puhutaan!

 

Jos olet kiinnostanut Yrittäjämedioissa mainostamisesta, siirry Yrittäjämedioiden sivuille täältä.