Pysy kartalla yrittäjyyden ilmiöistä – tilaa Yrittäjä Plus -lehti!

Yrittäjä Plus on ainoa aikakauslehti, joka on tehty juuri yrittäjille – yrityksen kokoon katsomatta. Se taustoittaa sinulle ajankohtaisimmat yrittäjyyden muutokset, puhuu kieltäsi ja antaa modernia näkökulmaa yrittämiseen. Lehti kulkee mukana arjessasi, antaa inspiraatiota ja auttaa menestymään.

Mitä Yrittäjä Plus tarjoaa?

Kiinnostavat kollegayrittäjät: Tarinoita tuoreista, omaperäisistä ja kehutuista yrittäjistä sekä syväsukelluksia pysäyttäviin käännekohtiin, jotka muuttivat yrittäjän elämän.

Onnistujat: Menestystarinoita pk-yrityksistä, jotka ovat kasvoivat isoiksi. Miten se tapahtui ja mitä onnenkantamoisia tai haasteita matkan varrelle osui? Inspiroidu ja nappaa askelmerkit talteen heidän menestyksestään!

Kumppanit: Kukaan ei osaa kaikkea yksin. Lue, miten monipuolisia työpareja yrittäjyyden ympärillä syntyy ja miten erilaiset yrittäjäkaksikot ovat saaneet yhteistyönsä pelaamaan.

Startup-pöhinää: Startup-kentällä tapahtuu ja kovaa. Joka numerossa kurkistamme yhden startup-yrittäjän arkeen.

Ilmiöt: Mikä ilmiö yrittäjyyden ympärillä puhuttaa nyt? Onko se digitalisaatio, yksinyrittäjyys vai ehkä alustatalous? Avaamme yrittäjyyden pelikenttää värittävät ja yrittäjän arkea muokkaavat ilmiöt helposti hahmotettaviksi kokonaisuuksiksi. Lue ja tiedät, mistä nyt puhutaan!

Yrittäjä Plus -aikakauslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Jos olet kiinnostanut Yrittäjämedioissa mainostamisesta, siirry Yrittäjämedioiden sivuille täältä.