28.10.2020 | NYT ENSIMMÄISTÄ KERTAA VERKOSSA

Yritystä Stadiin

VIRTUAALITAPAHTUMA

Yritystä Stadiin

Syksyn inspiroivin yrittäjyystapahtuma kutsuu

Valttikortteja yrittäjyyteen, uusia kohtaamisia ja elämyksiä! Tätä kaikkea on Helsingin Yrittäjien virtuaalinen Yritystä Stadiin -tapahtumapäivä. Sadat yrittäjät kokoontuvat verkkoon kuuntelemaan alansa huippupuhujia, inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Olethan sinäkin tulossa mukaan?

Aika: 28.10.2020 klo 11–15

Paikka: Virtuaalitapahtuma

Hinta: maksuton

 

> Ilmoittaudu mukaan
 

Yritystä Stadiin järjestäjät

OHJELMA

YRITYSTÄ STADIIN LOKAKUUSSA 2020

Yritystä Stadiin tarjoaa upeita yrittäjätarinoita, elämyksellisyyttä ja tietenkin inspiraatiota yrittäjän arkeen! Tämä tapahtuma on omistettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Varaa paikkasi nyt ja ota yrittäjäkaverisi mukaan!

11.00
Ohjelman avaus

 Äänivirtuoosi Rudi Rok ja taikuri Joni Pakanen starttaavat käyntiin Yritystä Stadiin -tapahtumapäivän. Yhdessä he rakentavat entistä elämyksellisemmän tapahtumakokemuksen ja pitävät huolen siitä, että yleisö viihtyy ja yllättyy. Kaksikon esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan. 

11.10
Täsmäkoulutus: Yrityksen tappiot voitoksi
Toivo Koski

Talouden moniottelija Toivo Koski vie kuulijat liiketoiminnan ytimeen ja esittelee keinoja, miten tappiollisen yrityksen tai liiketoiminnan saa käännettyä voittoa tuottavaksi käytännönläheisin ottein. 

11.45
TAHDONVOIMA JA ONNISTUMINEN
Minna Tervamäki

Inspiroivassa puheenvuorossaan tähtitanssija Minna Tervamäki kertoomiten noustaan yhä uudestaan ylös kaatumisen jälkeen, vaikka ei aina jaksaisi. Tahdonvoima, pelkojen ja vastoinkäymisten voittaminen ovat puheenvuoron teemoina.

12.20
Jokerihetki: taikatemppuja ja ääniakrobatiaa
Joni Pakanen, Rudi Rok

Ohjelman tauolla päästään pienen happihyppelyn lomassa kurkkaamaan mitä kaikkea vauhdikas juontajakaksikkomme, Joni Pakanen ja Rudi Rok ovat keksineet yleisön pään menoksi. Nähdäänkö taikuutta korttitemppujen muodossa, kuullaanko hurjia äänitehosteita, mitä ihmettä on luvassa? Jännitys tiivistyy, seuraa mitä tauolla tapahtuu niin saat vastauksen näihin kysymyksiin!

12.40
LÖYDÄ OMA POTENTIAALISI
Jenni Janakka

Asennetta kehiin! Röyhkeyskoulun Jenni puhuu ja opastaa yrittäjän oman potentiaalin löytämisestä ja esiin tuomisesta - rinta rottingilla totta kai!

13.20
MIELENHALLINNAN TAITO – YRITTÄJÄN SUPERVOIMA
Jenni Sofia

Jenni Sofia on yritysmaailman mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä. Mielen valmennus on mielen treenaamista: henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni saa yrittäjien stressikäyrät alenemaan ja opastaa siihen, miten voit hyödyntää mielen voimaa arjessasi.

14.00
YRITTÄJÄN MATKA
Jere Hietala

Kansainvälisesti palkittu mainoskuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija Jere Hietala jakaa yleisölle hurjan elämäntarinansa ala- ja ylämäkineen sekä ajatuksiaan siitä, mitä menestys antaa, mitä se ottaa?

14.35
Viimeiset taikuudet ja yhteenvetoa esityksistä
Joni Pakanen, Rudi Rok

Päivän päätteeksi saadaan vielä viihtyä Joni Pakasen ja Rudi Rokin seurassa ja nähdä viimeiset silmänkääntötemput päivän monipuolisten esitysten yhteenvedon lisäksi.

14.45
Ohjelma päättyy

Yritystä Stadiin –virtuaalitapahtuma päättyy klo 14.45. Toivottavasti näemme myös ensi vuonna! Päivä jatkuu vielä klo 15 alkaen suosittujen Yritystreffien merkeissä, jonne odotetaan satoja yrittäjiä luomaan uusia kontakteja ja verkostoitumaan, olethan sinäkin tulossa? Yritystreffeille on ennakkoilmoittautuminen, joka avautuu lähempänä virtuaalitapahtuman alkua.

15.00
Verkostoituminen: Yritystreffit – kohtaamisia ja uusia kontakteja

Tervetuloa Yritystreffeille klo 15 alkaen tapaamaan muita yrittäjiä ja luomaan uusia kontakteja verkkoon! Yritystreffeille on ennakkoilmoittautuminen, joka avautuu lähempänä virtuaalitapahtuman alkua. Huomioithan, että Yritystä Stadiin -ilmoittautuminen ei riitä ilmoittautumiseksi Yritystreffeille, vaan jokaisen Yritystreffeille osallistuvan tulee ilmoittautua erikseen. Yritystreffit tarjoaa BusinessMaker. Tutustu Yritystreffit-konseptiin ennakkoon täältä.

ESIINTYJÄT

Yritystä Stadiin -parrasvaloissa

Puhuja

Minna Tervamäki

tähtitanssija, yrittäjä

Minna Tervamäki on maan menestyneimpiä tähtitanssijoita, joka tunnetaan yli 20 vuoden urastaan Suomen Kansallisbaletissa. Minnan ura jatkuu edelleen tanssijana, koreografina ja yksityisyrittäjänä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Minna kertoo tahdonvoimasta, pelkojen ja vastoinkäymisten voittamisesta. Puheenvuoron tarjoaa Vahva yrittäjyys -hanke.

Puhuja

Jere Hietala

valokuvaaja, seikkailija

Jere Hietala on kansainvälisesti palkittu mainoskuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija, jolla on monta tarinaa kerrottavanaan. Jere on elämänsä aikana kokenut monta käännettä ja seikkailuja – hänen tarinansa on kuin sydänkäyrä ylös ja alaspäin kulkevaa liikettä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jere johdattaa kuulijat menestyksen polulle.

Puhuja

Jenni Janakka

kirjoittaja, puhetaiteilija

Jenni Janakka on kirjoittaja, puhetaiteilija ja yrittäjä. Hänen perustamansa Röyhkeyskoulu on saavuttanut supersuosion ympäri Suomea. Jennin terävä ja oivaltava huumori on tullut tutuksi Nelosen Hyvät ja huonot uutiset –ohjelmasta, jota hän on käsikirjoittanut sekä ohjannut. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni puhuu ja opastaa yrittäjän oman potentiaalin löytämisestä ja esiintuomisesta.

Puhuja

Toivo Koski

kouluttaja, talouden moniottelija

Toivo Koski on isosti arvostettu ja pidetty talouskouluttaja. Hän on yritysten talouden moniottelija, joka yhdistää puheenvuorossaan käytännön ja teorian yhteen mielenkiintoisella tavalla. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Toivo vie kuulijat liiketoiminnan ytimeen ja esittelee keinoja, miten tappiollisen yrityksen tai liiketoiminnan saa käännettyä voittoa tuottavaksi. Puheenvuoron tarjoaa Vahva yrittäjyys -hanke.

Puhuja

Jenni Sofia

mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä

Jenni Sofia on yritysmaailman mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä. Mielen valmennus on mielen treenaamista: henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni saa yrittäjien stressikäyrät alenemaan ja opastaa siihen, miten voit hyödyntää mielen voimaa arjessasi.

Juontaja

Joni Pakanen

taikuri, yrittäjä

Tapahtuman juontaa taikuri Joni Pakanen yhdessä äänivirtuoosi Rudi Rokin kanssa. Joni on tunnettu taikuriyrittäjä, monipuolinen esiintyjä ja pitkän linjan ammattiviihdyttäjä.

Yhdessä tämä yrittäjäkaksikko rakentaa entistä elämyksellisemmän kokemuksen ja pitävät huolen siitä, että koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi lavalla tapahtuu. Kahden alansa kärkimiehen esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan.

Juontaja

Rudi Rok

äänivirtuoosi, yrittäjä

Tapahtuman juontaa Rudi Rok yhdessä taikuri Joni Pakasen kanssa. Rudi on hämmästyttävä äänivirtuoosi, viihdealan konkari, koomikko ja beatboxaaja.

Yhdessä tämä yrittäjäkaksikko rakentaa entistä elämyksellisemmän kokemuksen ja pitävät huolen siitä, että koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi lavalla tapahtuu. Kahden alansa kärkimiehen esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan.

Kumppaniksi

Tavoita pk-yrittäjät

Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa kohtaa verkossa satoja pääkaupunkiseudun yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Hyödynnä siis tilaisuus tavata ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita verkossa järjestetyssä yrittäjyystilaisuudessa. Kumppanihaku vuoden 2020 tapahtumaan on nyt käynnissä. Kerromme mielellämme tarjoamastamme näkyvyydestä tapahtumapäivänä sekä ennakkomarkkinoinnissa – ja kuulemme tietysti mielellämme ideoita uudenlaisista kumppanuuden muodoista. Tervetuloa mukaan kumppaniksi ja osaksi elämyksellistä virtuaalista yrittäjyystapahtumaa. Kumppanuuden hinta on 3 000 € (+ alv 24 %).

Ota minuun yhteyttä:

Nina Salminen, tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi

USEIN KYSYTTYÄ

Q & A

Mikä on Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuma?

Yritystä Stadiin on helsinkiläinen yrittäjyyden suurtapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa verkossa. Ohjelmassa yhdistyy hyödyllistä 
täsmätietoakiinnostavia yrittäjätarinoita sekä aitoja kohtaamisia yrittäjien kesken.
Tapahtuman 
järjestäjänä on Helsingin Yrittäjät yhteistyökumppaneineen.

Kenelle virtuaalitapahtuma on suunnattu?

Virtuaalitapahtumaan ovat tervetulleita yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Voit osallistua tapahtumaan verkossa. Tule viettämään elämyksellinen ja inspiroiva tapahtumapäivä virtuaalisesti kanssamme, nähdään lokakuussa!

Onko Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuma oikeasti maksuton?

Kyllä, tämä on totta: virtuaalitapahtuma on maksuton kaikille osallistujille.
Tapahtuman 
mahdollistavat Helsingin Yrittäjät, mahtavat kumppanimme ja Vahva yrittäjyys -ESR-hanke.

Miten voin tavata muita yrittäjiä?

Yritystreffeillä on mainio tilaisuus tavata muita yrittäjiä verkossa. Paikalla on satoja yrittäjiä, löytyisikö joukosta sinulle hyödyllisiä kontakteja? Yritystreffeille on erillinen ilmoittautuminen, joka avautuu lähempänä. Seuraa viestintäämme! 

Autoileville maksullista parkkitilaa löytyy keskustan parkkihalleista (esim. Elielin tai Forumin pysäköintihalleista).

Onko virtuaalitapahtumalla omaa hashtagiä somessa?

Yritystä Stadiin -tapahtuma elää vahvasti somessa virallisella tunnuksella #YS20. Twiittaa, kommentoi ja osallistu keskusteluun verkossa!

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä kumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi

helsinginyrittajat.fi