28.10.2020 | BIO REX

Yritystä Stadiin

TAPAHTUMA

Yritystä Stadiin

Syksyn inspiroivin yrittäjyystapahtuma kutsuu

Valttikortteja yrittäjyyteen, uusia kohtaamisia ja elämyksiä! Tätä kaikkea on Yritystä Stadiin -tapahtuma, joka kokoaa sadat yrittäjät saman katon alle ja verkkoon kuuntelemaan alansa huippupuhujia, inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Olethan sinäkin tulossa mukaan?

Aika: 28.10.2020

Paikka: Bio Rex, (Mannerheimintie 2224, 00100 Helsinki) & verkossa

Hinta: maksuton

> Ilmoittaudu mukaan

OHJELMA

YRITYSTÄ STADIIN LOKAKUUSSA 2020

Yritystä Stadiin tarjoaa upeita yrittäjätarinoita, elämyksellisyyttä ja tietenkin inspiraatiota yrittäjän arkeen! Tämä tapahtuma on omistettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Varaa paikkasi nyt ja ota yrittäjäkaverisi mukaan!

11.00
Ohjelman avaus

 Äänivirtuoosi Rudi Rok ja taikuri Joni Pakanen starttaavat käyntiin Yritystä Stadiin -tapahtumapäivän. Yhdessä he rakentavat entistä elämyksellisemmän tapahtumakokemuksen ja pitävät huolen siitä, että yleisö viihtyy ja yllättyy. Kaksikon esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan. 

11.15
Yrityksen tappiot voitoksi
Toivo Koski

Talouden moniottelija Toivo Koski vie kuulijat liiketoiminnan ytimeen ja esittelee keinoja, miten tappiollisen yrityksen tai liiketoiminnan saa käännettyä voittoa tuottavaksi käytännönläheisin ottein. 

12.00
Tahdonvoima ja onnistuminen
Minna Tervamäki

Inspiroivassa puheenvuorossaan tähtitanssija Minna Tervamäki kertoomiten noustaan yhä uudestaan ylös kaatumisen jälkeen, vaikka ei aina jaksaisi. Tahdonvoima, pelkojen ja vastoinkäymisten voittaminen ovat puheenvuoron teemoina.

12.45
Verkostoitumistauko: Kohtaa muita yrittäjiä!

Yrittäjä, tämä hetki on omistettu verkostoitumiselle! Hyödynnä ohjelman välissä oleva tauko uusiin kontakteihin ja kumppaneihimme tutustumiseen. LinkedIn on myös oiva kanava yrittäjien yhdistämisessävink vink.

13.45
Ohjelma jatkuu salissa

Yritystä Stadiin –tapahtuman ohjelma jatkuu verkostoitumistauon jälkeen Bio Rexin pääsalissa.

14.00
Löydä oma potentiaalisi
Jenni Janakka

Asennetta kehiin! Röyhkeyskoulun Jenni puhuu ja opastaa yrittäjän oman potentiaalin löytämisestä ja esiin tuomisesta - rinta rottingilla totta kai!

14.45
Mielenhallinnan taito – yrittäjän supervoima
Jenni Sofia

Jenni Sofia on yritysmaailman mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä. Mielen valmennus on mielen treenaamista: henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni saa yrittäjien stressikäyrät alenemaan ja opastaa siihen, miten voit hyödyntää mielen voimaa arjessasi.

15.30
Yrittäjän matka
Jere Hietala

Kansainvälisesti palkittu mainoskuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija Jere Hietala jakaa yleisölle hurjan elämäntarinansa ala- ja ylämäkineen sekä ajatuksiaan siitä, mitä menestys antaa, mitä se ottaa?

16.15
Ohjelma päättyy

Yritystä Stadiin –tapahtuma päättyy klo 16.00. Toivottavasti näemme myös ensi vuonna!

ESIINTYJÄT

Yritystä Stadiin -lavalla

Puhuja

Minna Tervamäki

tähtitanssija, yrittäjä

Minna Tervamäki on maan menestyneimpiä tähtitanssijoita, joka tunnetaan yli 20 vuoden urastaan Suomen Kansallisbaletissa. Minnan ura jatkuu edelleen tanssijana, koreografina ja yksityisyrittäjänä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Minna kertoo tahdonvoimasta, pelkojen ja vastoinkäymisten voittamisesta.

Puhuja

Jere Hietala

valokuvaaja, seikkailija

Jere Hietala on kansainvälisesti palkittu mainoskuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija, jolla on monta tarinaa kerrottavanaan. Jere on elämänsä aikana kokenut monta käännettä ja seikkailuja – hänen tarinansa on kuin sydänkäyrä ylös ja alaspäin kulkevaa liikettä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jere johdattaa kuulijat menestyksen polulle.

Puhuja

Jenni Janakka

kirjoittaja, puhetaiteilija

Jenni Janakka on kirjoittaja, puhetaiteilija ja yrittäjä. Hänen perustamansa Röyhkeyskoulu on saavuttanut supersuosion ympäri Suomea. Jennin terävä ja oivaltava huumori on tullut tutuksi Nelosen Hyvät ja huonot uutiset –ohjelmasta, jota hän on käsikirjoittanut sekä ohjannut. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni puhuu ja opastaa yrittäjän oman potentiaalin löytämisestä ja esiintuomisesta.

Puhuja

Toivo Koski

kouluttaja, talouden moniottelija

Toivo Koski on isosti arvostettu ja pidetty talouskouluttaja. Hän on yritysten talouden moniottelija, joka yhdistää puheenvuorossaan käytännön ja teorian yhteen mielenkiintoisella tavalla. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Toivo vie kuulijat liiketoiminnan ytimeen ja esittelee keinoja, miten tappiollisen yrityksen tai liiketoiminnan saa käännettyä voittoa tuottavaksi.

Puhuja

Jenni Sofia

mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä

Jenni Sofia on yritysmaailman mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä. Mielen valmennus on mielen treenaamista: henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni saa yrittäjien stressikäyrät alenemaan ja opastaa siihen, miten voit hyödyntää mielen voimaa arjessasi.

Juontaja

Joni Pakanen

taikuri, yrittäjä

Tapahtuman juontaa taikuri Joni Pakanen yhdessä äänivirtuoosi Rudi Rokin kanssa. Joni on tunnettu taikuriyrittäjä, monipuolinen esiintyjä ja pitkän linjan ammattiviihdyttäjä.

Yhdessä tämä yrittäjäkaksikko rakentaa entistä elämyksellisemmän kokemuksen ja pitävät huolen siitä, että koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi lavalla tapahtuu. Kahden alansa kärkimiehen esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan.

Juontaja

Rudi Rok

äänivirtuoosi, yrittäjä

Tapahtuman juontaa Rudi Rok yhdessä taikuri Joni Pakasen kanssa. Rudi on hämmästyttävä äänivirtuoosi, viihdealan konkari, koomikko ja beatboxaaja.

Yhdessä tämä yrittäjäkaksikko rakentaa entistä elämyksellisemmän kokemuksen ja pitävät huolen siitä, että koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi lavalla tapahtuu. Kahden alansa kärkimiehen esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan.

Kumppaniksi

Tavoita pk-yrittäjät

Yritystä Stadiin -tapahtumassa kohtaa saman katon alla ja verkossa satoja pääkaupunkiseudun yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Hyödynnä siis tilaisuus tavata potentiaalisia asiakkaita kasvotusten pitkällä kokemuksella järjestetyssä yrittäjyystilaisuudessa. Kumppanihaku vuoden 2020 tapahtumaan on nyt käynnissä. Kerromme mielellämme tarjoamastamme näkyvyydestä tapahtumapäivänä sekä ennakkomarkkinoinnissa – ja kuulemme tietysti mielellämme ideoita uudenlaisista kumppanuuden muodoista. Tervetuloa mukaan kumppaniksi ja osaksi elämyksellistä yrittäjyystapahtumaa. Kumppanuuden hinta on 3 000 € (+ alv 24 %).

Ota minuun yhteyttä:

Nina Salminen, tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi

USEIN KYSYTTYÄ

Q & A

Mikä on Yritystä Stadiin -tapahtuma?

Yritystä Stadiin on helsinkiläinen yrittäjyyden suurtapahtuma. Ohjelmassa yhdistyy hyödyllistä 
täsmätietoakiinnostavia yrittäjätarinoita sekä aitoja kohtaamisia yrittäjien kesken.
Tapahtuman 
järjestäjänä on Helsingin Yrittäjät yhteistyökumppaneineen.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Tapahtumaan ovat tervetulleita yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä Bio Rexissä tai verkossa. Tule viettämään elämyksellinen ja inspiroiva tapahtumapäivä kanssamme, nähdään lokakuussa - livenä tai verkossa!

Onko tapahtuma oikeasti maksuton?

Kyllä, tämä on totta: tapahtuma on maksuton kaikille osallistujille.
Tapahtuman 
mahdollistavat Helsingin Yrittäjät, mahtavat kumppanimme ja Vahva yrittäjyys -ESR-hanke. Maksuton vaatesäilytys löytyy heti sisäänkäynnin yhteydessä.

Miten voin ilmoittautua tapahtumaan?

Voit ilmoittautua tapahtumaan täältä. Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko tapahtumaan paikan päällä vai verkossa.

Miten voin tavata muita yrittäjiä?

Ohjelman tauoilla on mainio tilaisuus tavata muita yrittäjiä. Paikalla on satoja yrittäjiä, löytyisikö joukosta sinulle hyödyllisiä kontakteja? Ei muuta kuin käyntikortit mukaan, LinkedIn-profiili kuntoon ja anna palaa!

Miten pääsen paikalle julkisilla kulkuneuvoilla?

Bio Rex sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Pääset tapahtumaan kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla (juna, raitiovaunu, metro ja bussi). Lisätietoja: www.reittiopas.fi

Olen tulossa autolla tapahtumaan, mistä löydän pysäköintitilaa?

Autoileville maksullista parkkitilaa löytyy keskustan parkkihalleista (esim. Elielin tai Forumin pysäköintihalleista).

Onko tapahtumalla omaa hashtagiä somessa?

Yritystä Stadiin -tapahtuma elää vahvasti somessa virallisella tunnuksella #YS20. Twiittaa, kommentoi ja osallistu keskusteluun tapahtumapäivänä!

TAPAHTUMAPAIKKA

Bio Rex Lasipalatsi

Bio Rex Lasipalatsi on tunnelmallinen tapahtuma- ja juhlatila Helsingin keskustassa ja osa Amos Andersonin taidemuseo Amos Rexiä. Paikka on tunnettu vuonna 1936 valmistuneesta elokuvateatteristaan, jonka sali on remontoitu moderniksi tapahtumatilaksi historiaa kunnioittaen. Yritystä Stadiin järjestetään Bio Rexissä jo toista kertaa osoitteessa Mannerheimintie 22–24, 00100 Helsinki.

> Lisätietoja Bio Rex Lasipalatsista

OTA YHTEYTTÄ

Yhteystiedot

Yritystä Stadiin -tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä kumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi

helsinginyrittajat.fi