28.10.2020 | VIRTUAALITAPAHTUMA

Yritystä Stadiin

VIRTUAALITAPAHTUMA

Yritystä Stadiin

Syksyn inspiroivin yrittäjyystapahtuma kutsuu

Valttikortteja yrittäjyyteen, uusia kohtaamisia ja elämyksiä! Tätä kaikkea on Helsingin Yrittäjien virtuaalinen Yritystä Stadiin -tapahtumapäivä. Sadat yrittäjät kokoontuvat verkkoon kuuntelemaan alansa huippupuhujia, inspiroitumaan ja verkostoitumaan. Olethan sinäkin tulossa mukaan?

Aika: 28.10.2020 klo 11–15 (Yritystreffit klo 15 alkaen)

Paikka: Virtuaalitapahtuma

Hinta: maksuton

 

 

Yritystä Stadiin järjestäjät

OHJELMA

YRITYSTÄ STADIIN LOKAKUUSSA 2020

Yritystä Stadiin tarjoaa upeita yrittäjätarinoita, elämyksellisyyttä ja tietenkin inspiraatiota yrittäjän arkeen! Tämä tapahtuma on omistettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Varaa paikkasi nyt ja ota yrittäjäkaverisi mukaan!

11.00
Ohjelman avaus

 Äänivirtuoosi Rudi Rok ja taikuri Joni Pakanen starttaavat käyntiin Yritystä Stadiin -tapahtumapäivän. Yhdessä he rakentavat entistä elämyksellisemmän tapahtumakokemuksen ja pitävät huolen siitä, että yleisö viihtyy ja yllättyy. Kaksikon esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan. 

11.10
Täsmäkoulutus: Yrityksen tappiot voitoksi
Toivo Koski

Toivo Koski on isosti arvostettu ja talousasioiden kunkku. Hän on pitkän linjan talouskouluttaja, jolla on pelisilmää yhdistää käytäntöä ja teoriaa yhteen mielenkiintoisella tavalla. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa Toivo vie kuulijat liiketoiminnan ytimeen ja esittelee keinoja, miten tappiollisen yrityksen tai liiketoiminnan saa käännettyä voittoa tuottavaksi.

11.45
TAHDONVOIMA JA ONNISTUMINEN
Minna Tervamäki

Minna Tervamäki on Suomen menestyneimpiä tähtitanssijoita, joka teki yli 20 vuoden uran Suomen Kansallisbaletissa. Tanssijakuningatar on matkallaan kohti unelmiaan kokemuksen kautta kerryttänyt arvokasta tietoa, joka on johdattanut hänet alansa huipulle ja pitänyt hänet siellä. Minnan ura jatkuu edelleen tanssijana, koreografina ja yksityisyrittäjänä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Minna kertoo tahdonvoimasta, pelkojen ja vastoinkäymisten voittamisesta.

12.25
Jokerihetki: taikatemppuja ja ääniakrobatiaa
Joni Pakanen, Rudi Rok

Ohjelman tauolla päästään pienen happihyppelyn lomassa kurkkaamaan mitä kaikkea vauhdikas juontajakaksikkomme, Joni Pakanen ja Rudi Rok ovat keksineet yleisön pään menoksi. Nähdäänkö taikuutta korttitemppujen muodossa, kuullaanko hurjia äänitehosteita, mitä ihmettä on luvassa? Jännitys tiivistyy, seuraa mitä tauolla tapahtuu niin saat vastauksen näihin kysymyksiin!

12.35
LÖYDÄ OMA POTENTIAALISI
Jenni Janakka

Jenni Janakka on kirjoittaja, puhetaiteilija ja yrittäjä. Hänen perustamansa Röyhkeyskoulu on saavuttanut supersuosion ympäri Suomea. Jennin jokerimaisen terävä ja oivaltava huumori on tullut tutuksi Nelosen Hyvät ja huonot uutiset –ohjelmasta, jota hän on käsikirjoittanut sekä ohjannut. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa Jenni puhuu ja opastaa yrittäjän oman potentiaalin löytämisestä ja esiin tuomisesta.

13.05
TAUKO: täytä kahvi- tai teekuppisi ja virittäydy tunnelmaan

Pysähdytään hetkeksi tauolle: voit täyttää kahvi- tai teekuppisi ja virittäytyä tunnelmaan.

13.20
MIELENHALLINNAN TAITO – YRITTÄJÄN SUPERVOIMA
Jenni Sofia

Jenni Sofia on yritysmaailman mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä. Mielen valmennus on mielen treenaamista: henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa mielenhallinnan kuningatar Jenni saa yrittäjien stressikäyrät taianomaisesti alenemaan ja opastaa siihen, miten voit hyödyntää mielen voimaa arjessasi.

14.00
YRITTÄJÄN MATKA
Jere Hietala

Jere Hietala on kansainvälisesti palkittu mainoskuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija, jolla on monta tarinaa kerrottavanaan. Jere on elämänsä aikana kokenut monta käännettä ja seikkailuja – hänen tarinansa on kuin sydänkäyrä ylös ja alaspäin kulkevaa liikettä. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa korttipakan jätkä eli Jere johdattaa kuulijat menestyksen polulle.

14.35
Viimeiset taikuudet ja yhteenvetoa esityksistä
Joni Pakanen, Rudi Rok

Päivän päätteeksi saadaan vielä viihtyä Joni Pakasen ja Rudi Rokin seurassa ja nähdä viimeiset silmänkääntötemput päivän monipuolisten esitysten yhteenvedon lisäksi.

14.45
Ohjelma päättyy

Yritystä Stadiin –virtuaalitapahtuma päättyy klo 14.45. Toivottavasti näemme myös ensi vuonna! Päivä jatkuu vielä klo 15 alkaen suosittujen Yritystreffien merkeissä, jonne odotetaan satoja yrittäjiä luomaan uusia kontakteja ja verkostoitumaan, olethan sinäkin tulossa? Yritystreffeille on ennakkoilmoittautuminen, joka avautuu lähempänä virtuaalitapahtuman alkua.

15.00
Verkostoituminen: Yritystreffit – kohtaamisia ja uusia kontakteja

Tervetuloa Helsingin Yrittäjien Yritystreffeille klo 15 alkaen tapaamaan muita yrittäjiä ja luomaan uusia kontakteja verkkoon! Yritystreffeille on ennakkoilmoittautuminen. Huomioithan, että Yritystä Stadiin -ilmoittautuminen ei riitä ilmoittautumiseksi Yritystreffeille, vaan jokaisen Yritystreffeille osallistuvan tulee ilmoittautua erikseen. Yritystreffit tarjoaa BusinessMaker. Ilmoittaudu mukaan Yritystreffeille täältä.

ESIINTYJÄT

Yritystä Stadiin -parrasvaloissa

Puhuja

Minna Tervamäki

tähtitanssija, yrittäjä

Minna Tervamäki on maan menestyneimpiä tähtitanssijoita, joka tunnetaan yli 20 vuoden urastaan Suomen Kansallisbaletissa. Minnan ura jatkuu edelleen tanssijana, koreografina ja yksityisyrittäjänä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Minna kertoo tahdonvoimasta, pelkojen ja vastoinkäymisten voittamisesta. Puheenvuoron tarjoaa Vahva yrittäjyys -hanke.

Puhuja

Jere Hietala

valokuvaaja, seikkailija

Jere Hietala on kansainvälisesti palkittu mainoskuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija, jolla on monta tarinaa kerrottavanaan. Jere on elämänsä aikana kokenut monta käännettä ja seikkailuja – hänen tarinansa on kuin sydänkäyrä ylös ja alaspäin kulkevaa liikettä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jere johdattaa kuulijat menestyksen polulle.

Puhuja

Jenni Janakka

kirjoittaja, puhetaiteilija

Jenni Janakka on kirjoittaja, puhetaiteilija ja yrittäjä. Hänen perustamansa Röyhkeyskoulu on saavuttanut supersuosion ympäri Suomea. Jennin terävä ja oivaltava huumori on tullut tutuksi Nelosen Hyvät ja huonot uutiset –ohjelmasta, jota hän on käsikirjoittanut sekä ohjannut. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni puhuu ja opastaa yrittäjän oman potentiaalin löytämisestä ja esiintuomisesta.

Puhuja

Toivo Koski

kouluttaja, talouden moniottelija

Toivo Koski on isosti arvostettu ja pidetty talouskouluttaja. Hän on yritysten talouden moniottelija, joka yhdistää puheenvuorossaan käytännön ja teorian yhteen mielenkiintoisella tavalla. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Toivo vie kuulijat liiketoiminnan ytimeen ja esittelee keinoja, miten tappiollisen yrityksen tai liiketoiminnan saa käännettyä voittoa tuottavaksi. Puheenvuoron tarjoaa Vahva yrittäjyys -hanke.

Puhuja

Jenni Sofia

mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä

Jenni Sofia on yritysmaailman mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä. Mielen valmennus on mielen treenaamista: henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Jenni saa yrittäjien stressikäyrät alenemaan ja opastaa siihen, miten voit hyödyntää mielen voimaa arjessasi.

Juontaja

Joni Pakanen

taikuri, yrittäjä

Tapahtuman juontaa taikuri Joni Pakanen yhdessä äänivirtuoosi Rudi Rokin kanssa. Joni on tunnettu taikuriyrittäjä, monipuolinen esiintyjä ja pitkän linjan ammattiviihdyttäjä.

Yhdessä tämä yrittäjäkaksikko rakentaa entistä elämyksellisemmän kokemuksen ja pitävät huolen siitä, että koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi lavalla tapahtuu. Kahden alansa kärkimiehen esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan.

Juontaja

Rudi Rok

äänivirtuoosi, yrittäjä

Tapahtuman juontaa Rudi Rok yhdessä taikuri Joni Pakasen kanssa. Rudi on hämmästyttävä äänivirtuoosi, viihdealan konkari, koomikko ja beatboxaaja.

Yhdessä tämä yrittäjäkaksikko rakentaa entistä elämyksellisemmän kokemuksen ja pitävät huolen siitä, että koskaan ei voi tietää mitä seuraavaksi lavalla tapahtuu. Kahden alansa kärkimiehen esiintymisestä pääsee nauttimaan ja hämmästymään koko ohjelman ajan.

YRITYSTREFFIT

Tapaa muita yrittäjiä – Helsingin Yrittäjien Yritystreffit 28.10.

Yritystä Stadiin -tapahtumapäivä 28.10.2020 huipentuu klo 15 alkaviin Yritystreffeihin, jossa sadat yrittäjät pääsevät tutustumaan tehokkaasti verkon välityksellä. Pelin henki on se, että voit sopia yksittäisiä 10 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Mukana myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa voit sopia tapaamisia. Tervetuloa testaamaan pitchaustaitojasi ja laajentamaan omia verkostojasi! Varaa paikkasi ajoissa: ennakkoilmoittautuminen päättyy 27.10.2020. Varsinaisena tapahtumapäivänä 28.10.2020 ei enää voi ilmoittautua Yritystreffeille mukaan.

Huom! Yritystreffeille ja Yritystä Stadiin -tapahtumaan on erilliset ilmoittautumiset eli muista ilmoittautua molempiin erikseen.

OSALLISTUMISOHJEET

Varmista onnistunut tapahtumaelämys – ohjeita ja vinkkejä

Lähetystä voit seurata tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Käyttämässäsi laitteessa on oltava äänentoistoa varten kaiuttimet tai kuulokkeet. Parhaaseen katselukokemukseen suosittelemme uudenaikaista käyttöjärjestelmää ja selainta, esimerkiksi Chromea. Tarkistathan, että selaimesi on päivitetty. Parhaan äänenlaadun varmistat hyvälaatuisilla kuulokkeilla.

Interaktiivisuus (viestiseinä)

Osallistuaksesi äänestyksiin ja keskusteluun et tarvitse erillistä sovellusta, vaan kaikki tapahtuu virtuaalitapahtuman kanssa samalla sivulla viestiseinän kautta.  

Fullscreen  

Videoikkunan oikeassa alareunassa löytyy symboli, josta kuvan saa fullscreen-muotoon. ESC-näppäimellä pääset takaisin normaalitilaan. Paras elämys syntyy fullscreen-tilassa!

Mahdollisia ongelmatilanteita ja ratkaisuja

Ääni ei kuulu, mikä avuksi?

  • Tarkista ensin, että laitteesi ei ole mykistys (mute)-tilassa.  
  • Jos tämä ei toimi, voit tarkistaa videosoittimen oman äänisäädön, joka löytyy videoikkunan alareunasta.

Ääni kaikuu, mikä avuksi?

  • Yleisin syy äänen kaiulle on, että sisältö on auki useassa ikkunassa samaan aikaan. Tarkista, että tapahtumasivu on auki vain yhdessä ikkunassa ja välilehdessä.
  • Mikäli tämä ei auta, kokeile sivun uudelleen lataamista.

Video ja ääni pätkii, mikä avuksi?

  • Tämä johtuu tyypillisesti ongelmasta yhteysnopeudessa. Kotikäytössä internet-yhteys saattaa olla ruuhkautunut muista sovelluksista tai esim. netti-TV:n samanaikaisesta käytöstä. Varmista siis että "turhaan" yhteyttä käyttävät laitteet on kytketty pois.
  • VPN-yhteydet voivat myös olla konfiguroituja niin, että ne estävät hyvälaatuiset live-videot. Voit kokeilla vaihtaa VPN-yhteyden vaikkapa älypuhelimesi yhteyteen.

 

Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä kumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi

helsinginyrittajat.fi