Täynnä tunnetta

Yritystä Stadiin -tapahtuma järjestetään 21.5.2024 Bio Rexissä. Tänä vuonna tapahtumassa pureudutaan yrittäjyyden tunteisiin, ja luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja niin motivaatiosta, rohkeudesta kuin häpeästä. Tapahtuma on omistettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tule kokemaan elämyksiä, tapaamaan uusia kontakteja ja kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja. Varaa paikkasi kevään kiinnostavimpaan yrittäjyystapahtumaan nyt ja ota yrittäjäkaverisi mukaan! Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät.

Aika: Tiistai 21.5.2024 klo 12.30–16.30 (ovet avautuvat klo 12.00) 
Paikka: Bio Rex Helsinki Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24
Hinta: Maksuton


OHJELMA

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa monilahjakas ääniakrobaatti, yrittäjä Rudi Rok. Juontajana Rudi pitää huolen, että puhujien mielenkiintoisimmat tarinat tulevat kuulluiksi ja yleisö viihtyy tapahtumassa. Rudin ilmiömäinen tapa ottaa lava haltuun tulee hurmaamaan ja hämmästyttämään osallistujat. Rudin kädenjälkeä ovat myös tapahtuman videomateriaalit.

Yritystä Stadiin -tapahtumassa on luvassa myös palkintosadetta ja juhlan aihetta: tapahtumassa julkistetaan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2024 -kisan voittaja!

Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation, hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden asiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä, miten motivaatiota kasvatetaan työpaikoilla ja yhteiskunnassa. Yritystä Stadiin –tapahtumassa Frank puhuu yrittäjän motivaatiosta ja sen vahvistamisesta.

Jari Saario on rohkeudellaan ja periksiantamattomuudellaan häikäissyt monet ja tulee nyt jakamaan tarinansa Yritystä Stadiin -tapahtumaan. Esityksessään Jari kertoo, miltä tuntui soutaa yksin keskellä Atlanttia, mistä hän sai rohkeuden matkaan ja miten pitää pää kylmänä tukalissa tilanteissa.

Tauko on varattu kahville ja verkostoitumiselle. Tule tapaamaan tapahtuman yhteistyötahoja kahdella kumppanitorilla.

Emilia Kujalan missiona on antaa sanat sille, mitä moni kokee, mutta harva ottaa puheeksi. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Emilia puhuu häpeästä ja riittämättömyyden tunteista ja miten ne voi kääntää yrittäjän vahvuuksiksi.

Hanna Tikander juontaa suosittuja Mimmit sijoittaa ja Selvin päin -podcasteja ja puhuu intohimoisesti vahvan omakohtaisen kokemuksensa kautta uran rakentamisesta ja itsensä kehittämisestä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Hanna jakaa uskoa aitouteen, uusiin alkuihin ja omien arvojen uskomiseen yrittäjänä.


ESIINTYJÄT

Frank Martela.

Frank Martela

yrittäjä, Aalto-yliopiston apulaisprofessori, filosofi

Aalto-yliopiston apulaisprofessori, filosofi Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation, hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden asiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä, miten motivaatiota kasvatetaan työpaikoilla ja yhteiskunnassa. Frankin puheenvuoroja on kuultu New Scientist Big Thinkers-sarjassa, yliopistoissa viidellä eri mantereella mukaan lukien Harvard ja Stanford, kansainvälisten tieteellisten konferenssien keynote-puhujana sekä sadoissa suomalaisissa organisaatioissa ja seminaareissa suurista pörssiyhtiöistä ministeriöihin. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Frank puhuu yrittäjän motivaatiosta ja sen vahvistamisesta.

Jari Saario.

Jari Saario

seikkailija

Miljoonia ihmisiä seurasi Jari Saarion ilmiöksi muodostunutta soutumatkaa halki Atlantin sosiaalisessa mediassa. Atlantin yli ja takaisin soutanut palomies rakastaa itsensä haastamista. Jari on rohkeudellaan ja periksiantamattomuudellaan häikäissyt monet ja tulee nyt jakamaan tarinansa Yritystä Stadiin -tapahtumaan. Esityksessään Jari kertoo, miltä tuntui soutaa yksin keskellä Atlanttia, mistä hän sai rohkeuden matkaan ja miten pitää pää kylmänä tukalissa tilanteissa.

Emilia Kujala.

Emilia Kujala

psykoterapeutti, sosiaalipsykologi

Emilia Kujala on psykoterapeutti, sosiaalipsykologi (VTM) ja tietokirjailija. Emilia kirjoittaa säännöllisesti Ylen ja Duunitorin kolumneja. Emilian viimeisin kirja Suuri Self help- huijaus julkaistiin (Storytel) viime vuonna. Emilian missiona on antaa sanat sille, mitä moni kokee, mutta harva ottaa puheeksi. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Emilia puhuu häpeästä ja riittämättömyyden tunteista ja miten ne voi kääntää yrittäjän vahvuuksiksi.

Hanna Tikander.

Hanna Tikander

yrittäjä, vaikuttaja, podcast-juontaja

Hanna Tikander on yrittäjä, podcast-juontaja, vaikuttaja ja kirjailija. Hanna juontaa suosittuja Mimmit sijoittaa ja Selvin päin -podcasteja ja puhuu intohimoisesti vahvan omakohtaisen kokemuksensa kautta uran rakentamisesta ja itsensä kehittämisestä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Hanna jakaa uskoa aitouteen, uusiin alkuihin ja omiin arvoihin uskomiseen yrittäjänä.

Rudi Rok.

Rudi Rok

juontaja

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa monilahjakas ääniakrobaatti, yrittäjä Rudi Rok. Juontajana Rudi pitää huolen, että puhujien mielenkiintoisimmat tarinat tulevat kuulluiksi ja yleisö viihtyy tapahtumassa. Rudin ilmiömäinen tapa ottaa lava haltuun tulee hurmaamaan ja hämmästyttämään osallistujat. Rudin kädenjälkeä ovat myös tapahtuman videomateriaalit.


YHTEISTYÖKUMPPANIT

Business Helsinki logo.
Elisa.
Elon logo.
Fennian logo.
Finnveran logo.
Fondian logo.
Helsingin Uutisten logo.
LähiTapiolan logo.
Stadin Ammattiopiston logo.
TE-palvelut logo.

SAAPUMISOHJEET

Yritystä Stadiin –tapahtuma järjestetään Lasipalatsin Bio Rexissä tiistaina 21.5. klo 12.30–16.30. Lasipalatsin Bio Rex sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki. Bio Rexiin pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Lähimmät metropysäkit ovat Kamppi ja Rautatieasema. Lähin raitiovaunupysäkki (Lasipalatsi) on Bio Rexin edessä Mannerheimintiellä. Esteetön sisäänkäynti Bio Rexiin sijaitsee Lasipalatsinaukion puolella. 


USEIN KYSYTTYÄ

Yritystä Stadiin on yrittäjyystapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Lasipalatsin Bio Rexissä. Ohjelmassa yhdistyvät hyödyllinen täsmätieto, kiinnostavat yrittäjätarinat ja kohtaamiset yrittäjien kesken. Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät ry yhteistyössä kumppaneidensa kanssa.

Yritystä Stadiin -tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tule viettämään elämyksellinen ja inspiroiva tapahtumapäivä kanssamme.

Kyllä, Yritystä Stadiin -tapahtuma on maksuton kaikille osallistujille. Tapahtuman mahdollistavat Helsingin Yrittäjät ja tapahtuman kumppanit. 


OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko lisätietoa tapahtumasta? Kiinnostaako tapahtuman kumppanuus? Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi


Liity Yrittäjien omaan järjestöön

Haluaisitko liittyä osaksi Suomen suurinta yrittäjäyhteisöä? Vastaus on tietenkin kyllä, sillä kanssamme olet vahvempi ja et jää yksin huononakaan hetkenä. Kauttamme saat avuksesi ja tueksesi asiantuntevat lakiosaajamme, laajat verkostomme, hyödylliset palvelumme ja euroja säästävät jäsenetumme.