Ratkaise yrittäjyyden arvoitukset!

Yritystä Stadiin -tapahtuma järjestetään 21.5.2024 Bio Rexissä. Ohjelma ja huippupuhujat julkaistaan pian. Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät.

Aika: Tiistai 21.5.2024
Paikka: Bio Rex Helsinki Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24
Hinta: Maksuton


USEIN KYSYTTYÄ

Yritystä Stadiin on yrittäjyystapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Lasipalatsin Bio Rexissä. Ohjelmassa yhdistyvät hyödyllinen täsmätieto, kiinnostavat yrittäjätarinat ja kohtaamiset yrittäjien kesken. Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät ry yhteistyössä kumppaneidensa kanssa.

Yritystä Stadiin -tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tule viettämään elämyksellinen ja inspiroiva tapahtumapäivä kanssamme.

Kyllä, Yritystä Stadiin -tapahtuma on maksuton kaikille osallistujille. Tapahtuman mahdollistavat Helsingin Yrittäjät ja tapahtuman kumppanit. 


OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko lisätietoa tapahtumasta? Kiinnostaako tapahtuman kumppanuus? Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi


Liity Yrittäjien omaan järjestöön

Haluaisitko liittyä osaksi Suomen suurinta yrittäjäyhteisöä? Vastaus on tietenkin kyllä, sillä kanssamme olet vahvempi ja et jää yksin huononakaan hetkenä. Kauttamme saat avuksesi ja tueksesi asiantuntevat lakiosaajamme, laajat verkostomme, hyödylliset palvelumme ja euroja säästävät jäsenetumme.