Yrittäjä, nosta itsesi uudelle tasolle!

Yritystä Stadiin -tapahtuma tulee taas – ja tällä kertaa yrittäjät kohtaavat livenä 10.5.2022 Bio Rexissä. Yritystä Stadiin tarjoaa huikean ohjelman, jossa on asiaa niin vuorovaikutuksesta, myynnistä kuin tulevaisuustaidoista. Tämä tapahtuma on omistettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tule kokemaan elämyksiä, tapaamaan uusia kontakteja ja kuulemaan täsmätietoa ja inspiroivia puheenvuoroja. Varaa paikkasi kevään kiinnostavimpaan yrittäjyystapahtumaan nyt ja ota yrittäjäkaverisi mukaan! Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät.

Aika: Tiistai 10.5.2022 klo 12.30–16.00 (ovet avautuvat klo 12.00)
Paikka: Bio Rex Helsinki Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24
Hinta: Maksuton 


OHJELMA

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa monilahjakas ääniakrobaatti, yrittäjä Rudi Rok. Juontajana Rudi pitää huolen, että puhujien mielenkiintoisimmat tarinat tulevat kuulluiksi ja yleisö viihtyy tapahtumassa. Rudin ilmiömäinen tapa ottaa lava haltuun tulee hurmaamaan ja hämmästyttämään osallistujat.

Minna Koskelo on tulevaisuusmuotoilun edelläkävijä, kirjailija ja yrittäjä. Minna on muun muassa perustaja ja vetäjä ennakointia edistävässä Futures Finland -yhdistyksessä sekä hän on kirjoittanut Tehtävänä Tulevaisuus -kirjan (Alma Talent, 2021).

Minna yhdistää ajattelussaan raikkaalla tavalla ennakointiajattelua, palvelumuotoilua ja ihmistieteitä rikastaen käsitystämme siitä, mitä voisi olla ja mitä voisimme tulevaisuuksien eteen tehdä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Minna johdattaa osallistujat pinnan alta nousevien trendien maailmaan, ennakointiin sekä siihen, miten näitä voidaan hyödyntää.

Jose Ahonen on mentalisti, jonka uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Jose on kirjoittanut kirjat “Ajattele kuin mentalisti” (Atena-kustannus) sekä yhdessä Pete Poskiparran kanssa “Huijauksen Anatomia” (Readme). Yritystä Stadiin -tapahtuman esityksessä Jose hämmästyttää osallistujat vuorovaikutuksen saloihin.

Tule verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa ja kohtaamaan tapahtuman yhteistyökumppaneita Bio Rexin aulaan.

Petri Matero on myynnin ja markkinoinnin rocktähti, tekijämies ja sarjayrittäjä. Hän nousi monen tietouteen Diili 2021 -ohjelman finalistina. Monessa mukana oleva Matero on muun muassa yksi Voittamaton-kirjan kirjoittajista (Alma Talent, 2020) ja toimii aktiivisesti Pelastakaa Lapset -järjestössä sekä kehittää omia yrityksiään, uskoen tekemisen voimaan tulosten edellä. Käytännönläheisessä puheenvuorossaan kuulijat saavat uusia oivalluksia oman osaamisen ja myynnin yhdistämiseksi liikevaihtoa kasvattavaksi tarinaksi.

Riikka Ikäheimo on yrittäjä ja itseoppinut muotisuunnittelija, joka on luonut nopeasti kasvavan ja maailmalla tunnustusta saaneen Riikka Couture -brändin. Hän opetteli ompelemaan iltapukuja yksin kotonaan ilman koulutusta ja meni päämäärätietoisesti kohti unelmaansa.

Ikäheimon pukuja on nähty punaisellla matolla Linnan juhlissa ja Cannesin filmifestivaaleilla sekä muotimaailman vaikuttajien, kuten Britney Spearsin ja Bebe Rexhan yllä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Riikka kertoo innostavan tarinansa kautta, miten hän on saanut markkinoitua itsensä aina maailman tähdille asti.

Yritystä Stadiin -tapahtumassa on luvassa myös palkintosadetta ja juhlan aihetta: tapahtumassa julkistetaan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2022 -kisan voittaja!

Palkinnon jakavat Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Mari Laaksonen, Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala ja Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkoston puheenjohtaja Aino Papinniemi.

ESIINTYJÄT

Jose Ahonen

Jose Ahonen

mentalisti, yrittäjä

Jose Ahonen on mentalisti, joka haastaa uudelleen ajattelemaan omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Jose on kirjoittanut kirjat “Ajattele kuin mentalisti” sekä yhdessä Pete Poskiparran kanssa “Huijauksen Anatomia”.

Riikka Ikäheimo.

Riikka Ikäheimo

muotisuunnittelija, yrittäjä

Riikka Ikäheimo on yrittäjä ja itseoppinut muotisuunnittelija, joka on luonut tunnustusta saaneen Riikka Couture -brändin. Riikan pukuja on nähty Linnan juhlissa, Cannesin filmifestivaaleilla ja maailmantähtien kuten Britney Spearsin yllä.

Minna Koskelo.

Minna Koskelo

tulevaisuusmuotoilija, yrittäjä

Minna Koskelo on tulevaisuusajattelun edelläkävijä, kirjailija ja yrittäjä. Hän on muun muassa perustaja ja vetäjä ennakointia edistävässä Futures Finland -yhdistyksessä ja kirjoittanut Tehtävänä Tulevaisuus -kirjan.

Petri Matero.

Petri Matero

myynnin rockstara, yrittäjä

Petri Matero on myynnin ja markkinoinnin rocktähti, tekijämies ja sarjayrittäjä. Hän nousi monen tietouteen Diili 2021 -ohjelman finalistina. Monessa mukana oleva Matero on muun muassa yksi Voittamaton-kirjan kirjoittajista.

Rudi Rok.

Rudi Rok

juontaja

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa monilahjakas ääniakrobaatti, yrittäjä Rudi Rok. Rudi ottaa lavan haltuun ja varmistaa, että yleisö viihtyy tapahtumassa.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Stadin ammattiopiston logo.
TE-palvelut logo.

OSALLISTUMISOHJEET

Yritystä Stadiin –tapahtuma järjestetään Lasipalatsin Bio Rexissä tiistaina 10.5. klo 12.00-16.00. Lasipalatsin Bio Rex sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki. Bio Rexiin pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Lähimmät metropysäkit ovat Kamppi ja Rautatieasema. Lähin raitiovaunupysäkki (Lasipalatsi) on Bio Rexin edessä Mannerheimintiellä. Esteetön sisäänkäynti Bio Rexiin sijaitsee Lasipalatsinaukion puolella.

USEIN KYSYTTYÄ

Yritystä Stadiin on yrittäjyyden suurtapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Lasipalatsin Bio Rexissä. Ohjelmassa yhdistyvät hyödyllinen täsmätieto, kiinnostavat yrittäjätarinat ja kohtaamiset yrittäjien kesken. Tapahtuman järjestävät Helsingin Yrittäjät ry sekä joukko yhteistyökumppaneita.  

Yritystä Stadiin -tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tule viettämään elämyksellinen ja inspiroiva tapahtumapäivä kanssamme.

Kyllä, Yritystä Stadiin -tapahtuma on maksuton kaikille osallistujille. Tapahtuman mahdollistavat Helsingin Yrittäjät ja tapahtuman kumppanit.  

Yritystä Stadiin -tapahtuman löydät sosiaalisesta mediasta Facebookista , Instagramista jaTwitteristä.  Jaa tunnelmia tapahtumapäivästä ja osallistu keskusteluun somessa virallisella tunnuksellamme #YS22.


OTA YHTEYTTÄ

Yritystä Stadiin -tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä kumppaneidensa kanssa. Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi