Ratkaise yrittäjyyden arvoitukset!

Yritystä Stadiin -tapahtuma järjestetään 16.5.2023 Bio Rexissä. Tänä vuonna tapahtumassa etsitään ratkaisuja yrittäjyyden arvoituksiin, ja luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja niin myynnistä, digitalisaatiosta kuin luovuudesta. Tapahtuma on omistettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tule kokemaan elämyksiä, tapaamaan uusia kontakteja ja kuulemaan täsmätietoa ja inspiroivia puheenvuoroja. Varaa paikkasi kevään kiinnostavimpaan yrittäjyystapahtumaan nyt ja ota yrittäjäkaverisi mukaan! Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät.

Aika: Tiistai 16.5.2023 klo 12.30–16.15 (ovet avautuvat klo 12.00)
Paikka: Bio Rex Helsinki Lasipalatsi, Mannerheimintie 22-24
Hinta: Maksuton


OHJELMA

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa sisällöntuotannon ammattilainen, toimittaja, somevaikuttaja ja media-alan yrittäjä Jonna Joutsen. Jonna uskoo itsensä kehittämiseen, empatiaan sekä rohkeuteen. Jonna saa loistavalla tilannetajullaan Yritystä Stadiin -tapahtuman esiintyjät loistamaan sekä yleisön viihtymään. 

 

Yritystä Stadiin -tapahtumassa on luvassa myös palkintosadetta ja juhlan aihetta: tapahtumassa julkistetaan Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2023 -kisan voittaja! Palkinnon jakavat Helsingin nuorten yrittäjien verkoston puheenjohtaja Kiia Riuttula ja Helsingin Yrittäjien varapuheenjohtaja Markus Seppänen.

Anne Ramsay (LKV, KTM, partner Bo LKV) tuli suuren yleisön tietoisuuteen Remppa vai muutto -ohjelman upeana kiinteistövälittäjänä. Anne on haastavalla alalla oleva myynnin ja asiakaspalvelun timantti, jonka käsiin luotetaan yksi isoimpia asioita elämässä – oman kodin myynti tai ostaminen. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Anne kertoo miksi ja miten myynnistä siirrytään asiakaspalveluun. 

Oona Kankkunen on kasvuvalmentaja, puhuja ja perustaja Network & Growth -yrityksessä. Oonan puhuu intohimoisesti modernin myynnin ja markkinoinnin teemoista ja haluaa muuttaa maailmaa vaikutuksellaan – missionaan sosiaalisempi myynti ja näkemyksellisempi viestintä. Hänen esikoiskirjansa ”Kasvua Somesta” julkaistaan keväällä 2023, joka myös kannustaa ja opastaa yrityksiä sosiaaliseen mediaan. Ahkerana verkostoitujana tunnettu Oona on myös suosittujen #linkedinafterworkhelsinki-tapahtumien perustaja. Tapahtumassa Oona vie kuulijat vankalla asiantuntemuksella social selling -myynnin ja asiantuntijuuden brändäyksen pyörteisiin. 

Tauko on varattu kahville ja verkostoitumiselle. Tule tapaamaan tapahtuman yhteistyötahoja kahdella kumppanitorilla.

Klaus Härö on maamme arvostetuimpia ja rakastetuimpia elokuvantekijöitä, jonka elokuvat ovat voittaneet kymmeniä palkintoja eri puolilla maailmaa. Klausin puheenvuorot elokuvan tekemisestä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa ovat inspiroivia sekä itseironian ja huumorin sävyttämiä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Klaus puhuu luovuudesta ongelmanratkaisutaitona sekä siitä, miten rajallisen ajan ja budjetin puitteissa tehdään luovaa työtä. 

Ali Jahangiri on iranilaissyntyinen suomalainen stand up -koomikko ja nykyisin myös K-kauppias.  

Koomikkona Ali tunnetaan roisista ja pelkäämättömästä tyylistään. Valtavalla karismallaan ja komiikan keinoin Ali onnistuu samanaikaisesti naurattamaan sekä saamaan yleisön pohtimaan yhteiskunnallisesti tärkeitä teemoja. Yritystä Stadiin -tapahtuman lavalla Ali jakaa inspiroivan yrittäjätarinansa, jonka matkalla on ollut monta erhettä, oivallusta ja onnistumista.    

ESIINTYJÄT

Klaus Härö

Elokuvaohjaaja

Klaus Härö on maamme arvostetuimpia ja rakastetuimpia elokuvantekijöitä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Klaus puhuu luovuudesta ongelmanratkaisutaitona sekä siitä, miten rajallisen ajan ja budjetin puitteissa tehdään luovaa työtä.

Ali Jahangiri

Stand up -koomikko, yrittäjä

Ali Jahangiri on iranilaissyntyinen suomalainen stand up -koomikko ja nykyisin myös K-kauppias. Yritystä Stadiin -tapahtuman lavalla Ali jakaa inspiroivan yrittäjätarinansa, jonka matkalla on ollut monta erhettä, oivallusta ja onnistumista.

Oona Kankkunen

Kasvuvalmentaja, yrittäjä

Oona Kankkunen on kasvuvalmentaja, puhuja ja perustaja Network & Growth -yrityksessä. Hänen esikoiskirjansa ”Kasvua Somesta” julkaistaan keväällä 2023, joka myös kannustaa ja opastaa yrityksiä sosiaaliseen mediaan.

Anne Ramsay

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

Anne Ramsay on kiinteistönvälittäjä, joka tuli suuren yleisön tietoisuuteen Remppa vai muutto -ohjelman upeana kiinteistönvälittäjänä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Anne kertoo miksi ja miten myynnistä siirrytään asiakaspalveluun.

Jonna Joutsen

Jonna Joutsen

Juontaja

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa Jonna Joutsen. Jonna saa loistavalla tilannetajullaan tapahtuman esiintyjät loistamaan sekä yleisön viihtymään.YHTEISTYÖKUMPPANIT

Helsingin Uutisten logo.
Metropolian logo.
Palkka,fi-logo.
Secton logo.
Stadin Ammattiopiston logo.
TE-palvelut logo.
Business Helsinki logo.

Helsingin Uutisten logo.

Ota osaa Mainoshautomoon

Vieraile tapahtumassa Helsingin Uutisten eli Meks Etelän mediamainonnan ammattilaisten Mainoshautomossa. Hautomoon voi tulla kuka tahansa, on mainosidea sitten ihan raakile, budjetti epäselvä tai idea jo oikeastaan toteutusta vaille valmis. Voit poiketa myös vain juttelemassa mainonnan uusimmista kuulumisista, kohderyhmistä tai kohdentamisesta.


SAAPUMISOHJEET

Yritystä Stadiin –tapahtuma järjestetään Lasipalatsin Bio Rexissä tiistaina 16.5. klo 12.00-16.15. Lasipalatsin Bio Rex sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki. Bio Rexiin pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Lähimmät metropysäkit ovat Kamppi ja Rautatieasema. Lähin raitiovaunupysäkki (Lasipalatsi) on Bio Rexin edessä Mannerheimintiellä. Esteetön sisäänkäynti Bio Rexiin sijaitsee Lasipalatsinaukion puolella.

USEIN KYSYTTYÄ

Yritystä Stadiin on yrittäjyystapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Lasipalatsin Bio Rexissä. Ohjelmassa yhdistyvät hyödyllinen täsmätieto, kiinnostavat yrittäjätarinat ja kohtaamiset yrittäjien kesken. Tapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät ry yhteistyössä kumppaneidensa kanssa.

Yritystä Stadiin -tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Tule viettämään elämyksellinen ja inspiroiva tapahtumapäivä kanssamme.

Kyllä, Yritystä Stadiin -tapahtuma on maksuton kaikille osallistujille. Tapahtuman mahdollistavat Helsingin Yrittäjät ja tapahtuman kumppanit. 

Jos olet ilmoittautunut tapahtumaan, mutta et pysty osallistumaan, peruuta ilmoittautuminen lähettämällä viesti osoitteeseen tapahtumat.helsinki@yrittajat.fi viimeistään 12.5.2023. Voit perua osallistumisen myös saamasi vahvistusviestin kautta.

Yritystä Stadiin -tapahtuman löydät sosiaalisesta mediasta Facebookista , Instagramista jaTwitteristä.  Jaa tunnelmia tapahtumapäivästä ja osallistu keskusteluun somessa virallisella tunnuksellamme #YS23.


OTA YHTEYTTÄ

Tarvitsetko lisätietoa tapahtumasta? Kiinnostaako tapahtuman kumppanuus? Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi


Liity Yrittäjien omaan järjestöön

Haluaisitko liittyä osaksi Suomen suurinta yrittäjäyhteisöä? Vastaus on tietenkin kyllä, sillä kanssamme olet vahvempi ja et jää yksin huononakaan hetkenä. Kauttamme saat avuksesi ja tueksesi asiantuntevat lakiosaajamme, laajat verkostomme, hyödylliset palvelumme ja euroja säästävät jäsenetumme.