VIRTUAALITAPAHTUMA

Yritystä Stadiin

Muutos, rohkeus, tulevaisuus

Yrittäjä, hyppää rohkeasti mukaan muutoksen pyörteisiin ja varmista paikkasi Yritystä Stadiin –virtuaalitapahtumassa. Luvassa yrittäjän ajatuksia ravistelevia puheenvuoroja mielestä ja rahasta sekä ideoita uuden suunnan ottamiseen. Virittäydy ruudun äärelle ja nauti Yritystä Stadiin -tapahtuman annista: elämyksistä, tiedosta ja uusista kontakteista. Tapahtumapäivä huipentuu Yritystreffeihin, jonne voit etukäteen sopia tapaamisia toivomiesi yrittäjien ja yritysten kanssa. Lähtölaskenta tapahtumaan on alkanut – tätä ei kannata ohittaa!

Aika: 25.5.2021 klo 10.00–12.30 (Yritystreffit klo 15.00 alkaen)

Paikka: Virtuaalitapahtuma

Hinta: maksuton

> SIIRRY KATSOMAAN TAPAHTUMAN LÄHETYSTÄ

> SIIRRY YRITYSTREFFEILLE

 

 

Yritystä Stadiin järjestäjät

OHJELMA

YRITYSTÄ STADIIN TOUKOKUUSSA 2021

Yritystä Stadiin tarjoaa tällä kertaa faktaa rahasta, tarinaa selviytymisestä ja huomisen yrittäjyydestä! Tämä tapahtuma on omistettu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Varaa paikkasi nyt ja ota yrittäjäkaverisi mukaan!

10.00
Tervetuloa tapahtumaan
Ronja Salmi

Juontaja Ronja Salmi avaa tapahtuman ja pitää alkupuheenvuoron.

10.05
TALOUS: Yrittäjän rahaviisaus
Maarit Lassander

Terveyspsykologian erikoispsykologi, valtiotieteen maisteri, väitöskirjatutkija ja psykoterapeutti Maarit Lassander avaa Yritystä stadiin -tapahtuman johdattamalla kuulijat yrittäjän rahasuhteeseen ja -viisauteen. Maaritilta julkaistiin onnellisuutta ja rahaa käsittelevä esikoisteos Rahaviisaus elokuussa 2020. 

10.35
MUUTOS: Mielen vahvuus
Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam on resilienssivalmentaja ja yrittäjä, jolla on ainutlaatuinen selviytymistarina jaettavana. Mitä tehdä, kun elämä heittää hankalia tilanteita eteen? Mielen joustavuuden oppi on ollut Ulrikalle merkittävä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Ulrika kertoo mielen vahvuudesta ja joustavuudesta muutosten keskellä sekä siitä, miten mieli saadaan muutokseen mukaan. 

11.10
TAUKO: täytä kahvi- tai teekuppisi ja virittäydy tunnelmaan

Pysähdytään hetkeksi tauolle: voit täyttää kahvi- tai teekuppisi ja virittäytyä tunnelmaan.

11.25
ROHKEUS: Uusi suunta
Petra Gargano

Muusikko, esiintyjä ja lauluntekijä Petra Gargano herättää kuulijat esityksessään siihen, mitä jos oma tavoite ei olekaan lopulta sitä mitä haluaa ja rohkeudesta vaihtaa suuntaa. Petra aloitti musiikkiuran jo 13-vuotiaana Tiktak -yhtyeen laulajana, josta ura musiikin parissa on jatkunut sooloartistina sekä lauluntekijänä. Viime vuosina Petra on ollut mukana useammissa tv-ohjelmissa, joissa hän on päässyt toteuttamaan mottoaan: ”Jos jokin pelottaa, se tarkoittaa sitä että se täytyy tehdä”.

11.55
TULEVAISUUS: Huomisen yrittäjä
Perttu Pölönen

Keksijä, yrittäjä ja moniosaaja Perttu Pölösen innostavassa puheenvuorossa hän ravistelee lempeästi yrittäjyyden tulevaisuudenkuvia ja mahdollisuuksia. Hän on kehittänyt kehittänyt säveliä, sointuja ja asteikkoja hahmottamaan auttavan Sävelkellon, opiskellut Piilaaksossa tulevaisuutta, perustanut koulutusalan yrityksen. 

12.25
Vuoden 2021 helsinkiläisen nuoren yrittäjän palkitseminen

Ohjelman lopuksi palkitsemme vuoden helsinkiläisen nuoren yrittäjän. Palkinnon luovuttavat Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen ja toimitusjohtaja Tiina Oksala.

12.35
Tapahtuma päättyy
Ronja Salmi

Ohjelma päättyy. Toivottavasti näemme myös ensi vuonna! Päivä jatkuu vielä klo 15 alkaen suosittujen Yritystreffien merkeissä, jonne odotetaan satoja yrittäjiä luomaan uusia kontakteja ja verkostoitumaan, olethan sinäkin tulossa? Yritystreffeille on ennakkoilmoittautuminen, joka avautuu lähempänä virtuaalitapahtuman alkua.

15.00
Verkostoituminen: Yritystreffit – kohtaamisia ja uusia kontakteja

Tervetuloa Helsingin Yrittäjien Yritystreffeille klo 15 alkaen tapaamaan muita yrittäjiä ja luomaan uusia kontakteja verkkoon! Yritystreffeille on ennakkoilmoittautuminen. Huomioithan, että Yritystä Stadiin -ilmoittautuminen ei riitä ilmoittautumiseksi Yritystreffeille, vaan jokaisen Yritystreffeille osallistuvan tulee ilmoittautua erikseen. Yritystreffit tarjoaa BusinessMaker. Ilmoittaudu mukaan Yritystreffeille täältä.

ESIINTYJÄT

Yritystä Stadiin -parrasvaloissa

Puhuja

Petra Gargano

Laulaja

Petra Gargano on muusikko, esiintyjä ja lauluntekijä. Petra aloitti musiikkiuran jo 13-vuotiaana suositun Tiktak-yhtyeen laulajana, josta ura musiikin parissa on jatkunut sooloartistina sekä lauluntekijänä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Petra herättää kuulijat esityksessään siihen, mitä jos oma tavoite ei olekaan lopulta sitä mitä haluaa ja rohkeudesta vaihtaa suuntaa. Puheenvuoron tarjoaa Vahva yrittäjyys -hanke.

Puhuja

Perttu Pölönen

Keksijä ja yrittäjä

Perttu Pölönen on peloton keksijä, yrittäjä ja moniosaaja. Hän on kehittänyt Sävelkellon, opiskellut Piilaaksossa tulevaisuutta, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kaksi kirjaa. Innostavassa puheenvuorossaan Perttu ravistelee lempeästi yrittäjyyden tulevaisuudenkuvia ja mahdollisuuksia. 

Puhuja

Ulrika Björkstam

Valmentaja ja yrittäjä

Resilienssivalmentaja ja yrittäjä Ulrika Björkstam kertoo inspiroivassa puheenvuorossaan mielen vahvuudesta ja joustavuudesta muutosten keskellä sekä siitä, miten mieli saadaan muutokseen mukaan. Ulrikan ainutlaatuinen selviytymistarina alkaa vakavasta onnettomuudesta. Mielen joustavuuden oppi on ollut Ulrikalle merkittävä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Ulrika kertoo mielen vahvuudesta ja joustavuudesta muutosten keskellä sekä siitä, miten mieli saadaan muutokseen mukaan.

Puhuja

Maarit Lassander

Terveyspsykologian erikoispsykologi

Maarit Lassander on koulutukseltaan terveyspsykologian erikoispsykologi, valtiotieteen maisteri, väitöskirjatutkija ja psykoterapeutti. Maarit julkaisi elokuussa 2020 onnellisuutta ja rahaa käsittelevä esikoisteoksen Rahaviisaus.

Juontaja

Ronja Salmi

Yrittäjä, toimittaja, kirjailija

Yritystä Stadiin -tapahtuman tahtipuikkoa heiluttaa yrittäjä, toimittaja, kirjailija Ronja Salmi. Ronja juontaa tapahtuman johdattaen kuulijat esitysten mielenkiintoiseen maailmaan ja kysyy oleelliset kysymykset toimittajan varmuudella.

YRITYSTREFFIT

Tapaa muita yrittäjiä – Helsingin Yrittäjien Yritystreffit 25.5.

Yritystä Stadiin -tapahtumapäivä 25.5.2021 huipentuu klo 15 alkaviin Yritystreffeihin, jossa sadat yrittäjät pääsevät tutustumaan tehokkaasti verkon välityksellä. Pelin henki on se, että voit sopia yksittäisiä 15 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Mukana myös tapahtuman kumppaneita, joiden kanssa voit sopia tapaamisia. Tervetuloa testaamaan pitchaustaitojasi ja laajentamaan omia verkostojasi! Varaa paikkasi ajoissa: ennakkoilmoittautuminen päättyy 24.5.2021 klo 14. Varsinaisena tapahtumapäivänä 25.5.2021 ei enää voi ilmoittautua Yritystreffeille mukaan.

Huom! Yritystreffeille ja Yritystä Stadiin -tapahtumaan on erilliset ilmoittautumiset eli muista ilmoittautua molempiin erikseen. Siirry Yritystreffeille täältä.

OSALLISTUMISOHJEET

Varmista onnistunut tapahtumaelämys – ohjeita ja vinkkejä

Lähetystä voit seurata tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Käyttämässäsi laitteessa on oltava äänentoistoa varten kaiuttimet tai kuulokkeet. Parhaaseen katselukokemukseen suosittelemme uudenaikaista käyttöjärjestelmää ja selainta, esimerkiksi Chromea. Tarkistathan, että selaimesi on päivitetty. Parhaan äänenlaadun varmistat hyvälaatuisilla kuulokkeilla.

Interaktiivisuus (viestiseinä)

Osallistuaksesi äänestyksiin ja keskusteluun et tarvitse erillistä sovellusta, vaan kaikki tapahtuu virtuaalitapahtuman kanssa samalla sivulla viestiseinän kautta.  

Fullscreen  

Videoikkunan oikeassa alareunassa löytyy symboli, josta kuvan saa fullscreen-muotoon. ESC-näppäimellä pääset takaisin normaalitilaan. Paras elämys syntyy fullscreen-tilassa!

Mahdollisia ongelmatilanteita ja ratkaisuja

Ääni ei kuulu, mikä avuksi?

  • Tarkista ensin, että laitteesi ei ole mykistys (mute)-tilassa.  
  • Jos tämä ei toimi, voit tarkistaa videosoittimen oman äänisäädön, joka löytyy videoikkunan alareunasta.

Ääni kaikuu, mikä avuksi?

  • Yleisin syy äänen kaiulle on, että sisältö on auki useassa ikkunassa samaan aikaan. Tarkista, että tapahtumasivu on auki vain yhdessä ikkunassa ja välilehdessä.
  • Mikäli tämä ei auta, kokeile sivun uudelleen lataamista.

Video ja ääni pätkii, mikä avuksi?

  • Tämä johtuu tyypillisesti ongelmasta yhteysnopeudessa. Kotikäytössä internet-yhteys saattaa olla ruuhkautunut muista sovelluksista tai esim. netti-TV:n samanaikaisesta käytöstä. Varmista siis että "turhaan" yhteyttä käyttävät laitteet on kytketty pois.
  • VPN-yhteydet voivat myös olla konfiguroituja niin, että ne estävät hyvälaatuiset live-videot. Voit kokeilla vaihtaa VPN-yhteyden vaikkapa älypuhelimesi yhteyteen.

 

Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä kumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.

Nina Salminen
tapahtumatuottaja
Helsingin Yrittäjät
p. 050 4911 936
nina.salminen (at) yrittajat.fi

helsinginyrittajat.fi

USEIN KYSYTTYÄ

Q & A

Mikä on Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuma?

Yritystä Stadiin on yrittäjyyden suurtapahtuma, joka järjestetään toista kertaa verkossa. Ohjelmassa yhdistyvät hyödyllinen täsmätieto, kiinnostavat yrittäjätarinat ja kohtaamiset yrittäjien kesken. Tapahtuman järjestävät Helsingin Yrittäjät, Vahva Yrittäjyys -ESR-hanke sekä joukko yhteistyökumppaneita. Pääyhteistyökumppanina toimii Elisa.

Kenelle virtuaalitapahtuma on suunnattu?

Yritystä Stadiin -tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. Virittäydy tietokoneen tai muun laitteen ääreen ja tule viettämään elämyksellinen ja inspiroiva tapahtumapäivä virtuaalisesti kanssamme.

Onko Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuma oikeasti maksuton?

Kyllä, tämä on totta: virtuaalitapahtuma on maksuton kaikille osallistujille. Tapahtuman mahdollistavat Helsingin Yrittäjät, mahtavat kumppanimme ja Vahva yrittäjyys -ESR-hanke.

Miten voin ilmoittautua virtuaalitapahtumaan?

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Voit seurata tapahtumaa 25.5.2021 täältä. Yritystreille on erillinen ilmoittautuminen, ja siitä löydät lisätietoa seuraavan kysymyksen alta.

Miten voin tavata muita yrittäjiä?

Helsingin Yrittäjien Yritystreffeillä on mainio mahdollisuus tavata muita yrittäjiä ja tehdä kauppaa. Virtuaalisilla Yritystreffeillä on paikalla satoja yrittäjiä – löytyisikö joukosta sinulle hyödyllisiä kontakteja? Yritystreffeille on erillinen ilmoittautuminen, eli ilmoittaudu mukaan täältä 24.5.2021 mennessä.

Miten löydän virtuaalitapahtuman somesta? Mikä on tapahtuman hashtag somessa?

Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman löydät sosiaalisesta mediasta Facebookista ja TwitteristäYritystä Stadiin elää myös vahvasti somessa virallisella tunnuksella #YS21. Twiittaa, kommentoi ja osallistu keskusteluun verkossa! Tapahtumapäivänä jaamme tunnelmia myös Helsingin Yrittäjien Instagram-kanavan puolella, eli ota se myös seurantaan.