Esittelytallenne

Esittelytallenne

Hankkeen projektipäälliköt kertovat hyvinvointihankkeen tavoitteista ja käytännön toteutuksesta.

Yrittäjien hyvinvoinnin ja kasvun polku Etelä-Savossa

Etelä-Savon Yrittäjät ja Tanhuvaaran Urheiluopisto järjestävät yhteistyössä hyvinvointihankkeen eteläsavolaisille mikro-, pieni- ja keskisuurten yritysten yrittäjille vuosina 2022 – 2023. Urheiluopiston ja Yrittäjien yhteistyö on koko maan mittakaavassa ainutlaatuinen.

Hankkeen toimenpiteet ovat yrittäjälle maksuttomia! Ruoka- ja majoituskulut eivät ole tukikelpoisia kuluja.

Hankkeen tarkoituksena on yrittäjien henkilökohtaisen hyvinvoinnin lisääminen sekä itsensä johtamisen kehittäminen. Toiminta on motivoivaa, mukaansa tempaavaa ja voimaannuttavaa. Ytimessä on voimaantuminen, mikä tarkoittaa, että kullekin yrittäjälle toteutetaan hänelle sopivia toimenpiteitä. Toimenpiteillä lisätään hyvää oloa arjessa ja yrittäjän kykyä tehdä töitä tuottavasti, aiheuttamatta lisäkuormitusta. Hankkeen kesto on 8 – 10 kuukautta. Katso myös projektipäällikön hanke-esittely videolta.

Mitä hanke tarjoaa sinulle yrittäjänä?

  • Kartoituksen omista varoistasi ja hyvinvoinnistasi
  • Yhdessä ammattilaisen kanssa luodun hyvinvoinnin ja kasvun polun
  • Työpajat itsensä johtamisen ja mielenhallinnan teemoista
  • Hyvinvointi- ja liikuntaryhmän omalla paikkakunnalla ammattilaisen opissa
  • Training Campit, joissa mahdollisuus yhdessä tekemiseen, verkostoitumiseen ja oman hyvinvoinnin edistämiseen
  • Lue lisää esitteestä (pdf)

Ilmoittautuminen hankkeeseen on päättynyt

Projektin henkilöstö

Sami Piisilä

Projektipäällikkö, Tanhuvaaran Urheiluopisto, sami.piisila@tanhuvaara.fi, puh. 0447456443

Sami Piisilä toimii hyvinvointipäällikkönä Tanhuvaaran Urheiluopistolla, jossa hän vastaa koulutuksen kehittämisestä sekä kuntotestauksesta. Sami on koulutukseltaan fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja ammattikorkeakoulusta. Hänellä on osaamista lukuisista hankkeista ja vahvaa taustaa hiihtovalmennuksesta sekä itse valmentamisen että koulutuksen ja kehittämisen osalta.

Perttu Noponen

Projektipäällikkö, Etelä-Savon Yrittäjät, perttu.noponen@yrittajat.fi, puh. 0503503311

Perttu Noponen on liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistolta. Perttu on toiminut yrittäjänä vuosien ajan tuottaen hyvinvointiprojekteja muille yrityksille. Hän omaa kilpaurheilutaustan kymmenottelusta ja on toiminut vuosien ajan kunto- ja urheiluvalmentajana osana yritystoimintaansa. Ennen siirtymistään Etelä-Savon Yrittäjiin Perttu toimi ryhmäelintapaohjauksen hankekoordinaattorina Etelä-Savon sosiaali- ja terveystoimen kuntayhtymässä.

Liikunnanohjaajat paikkakunnilla

Kuntiin rekrytoidaan liikunnanohjauksen ammattilaisia, jotka järjestävät paikallisesti liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä monipuolisia lajikokeiluja 2 – 3 viikon välein.