Mikä on Lähilauantai?

Syyskuun alussa vietetään taas valtakunnallista Lähilauantaita. Päivän tarkoitus on tukea paikallista yrittäjyyttä ja muistuttaa siitä, miten tärkeää on, että oman kotikunnan tai -kaupungin tarjolla olevat palvelut säilyvät lähellä myös tulevaisuudessa. Lauantaina 7.9. laitetaan siis ostohousut jalkaan, ovipumput laulamaan ja kassakoneet kilisemään ja suunnataan ostoksille lähiseudun pieniin yrityksiin.

Ostetaan läheltä ja tuetaan paikallista!

Yrittäjä – tule mukaan Lähilauntaihin

Yrittäjä, haluatko mukaan? Tartu markkinointimahdollisuuteen ja tule mukaan viettämään Lähilauantaita! Kerro somessa, verkkosivuillasi ja liikkeessäsi, että olet mukana. Luo halutessasi vaikkapa tarjous tai kampanja ja kutsu ihmiset ostoksille.

Täältä löydät materiaalit, joiden avulla voit innostaa ihmisiä mukaan Lähilauantain viettoon.

Lähilauantaihin osallistuminen ei edellytä Yrittäjien jäsenyyttä. Kaikki pääsevät mukaan!

Kuluttaja – näin voit osallistua

Suuntaa ostoksille paikkakuntasi pk-yrityksiin ja suosi pieniä liikkeitä ja putiikkeja. Käytä lähipalveluita tai osta vaikka lahjakortti tulevan varalle. Tarkista myös tarjoaako joku seutukuntasi yrittäjistä edullisia Lähilauantai-tarjouksia.

Jos et pääse ostoksille, voit osallistua myös Lähilauantai-sanoman välittämiseen esimerkiksi somessa kertomalla omat suosikkiyrittäjäsi. Haasta myös ystäväsi tekemään samoin!

Jakomateriaaleja löydät täältä.

Yrityshausta löydät oman alueesi yritysten palveluita

Tätä on Suomen Yrittäjät

Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen sekä toimialakohtaiseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen.

Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut ja -edut.